Gość: kobietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:48 Jesteś chory z nienawiści, żałosne :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: Edico 09.03.06, 20:52 Czyżby kolejna absolwentka KUL-u o specjalizacji "zdrowie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:57 Biedny , nieszczęśliwy człowiek :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:41 To smutne, Tobie nic już nie pomoże(chyba że???) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 09.03.06, 21:53 Filozof i teolog chrześcijański, ojciec Kościoła Św. Klemens Aleksandryjski (ok. 150-ok. 215)pisał: - "U kobiety sama świadomość jej istnienia powinna wywoływać wstyd." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:57 Masz tak "ogromną" wiedzę, może poszperasz i znajdziesz coś pozytywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 09.03.06, 22:02 Masz przecież taką samą szansę. Czy nie lepiej zrobić to samej u źródeł nie czekając na czyjeś przekazy? Skąd bowiem pewność że z przekazu zaweartego w bajeczce nie zrobię z chrabąszcza jelenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:30 Gość portalu: kobietka napisał(a): > Masz tak "ogromną" wiedzę, może poszperasz i znajdziesz coś pozytywnego? Ta "ogromna" jego wiedza posiada pewne granice tolerancji związane z tym, że: "We Francji "domami tolerancji" nazywało się kiedyś burdele, a nazwa podsuwała sugestię, że jest to urządzenie niedobre, ale które jednak lepiej jest, z rozmaitych powodów tolerować". Zatem jego jednostronne sugestie są usprawiedliwone z powodu jednostronnych usług w/w "domu tolerancji". Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 18.03.06, 20:41 Wydawało się, że natura zdawała się stosunkowo roztropnie starać się o to, by głupota ludzka była przemijająca ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:21 co ty chrzanisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.27 Re: Edico 09.03.06, 23:49 Tak!!! Wszyscy z KULu!!! Uważaj bo za rogiem stoi grupa napalonych księży. Chcą Cię zgwałcić albo wibrator w odbyt wsadzić. Niewychodź z domu lepiej. Oni lubią podobno absolwentów "jeździectwa" z Wyższej Szkoły Udawania Inteligentnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Szczęście różne ma imię 10.03.06, 00:01 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=591 Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.27 Re: Szczęście różne ma imię 10.03.06, 00:04 Powiem Ci tak:"FiM" i "NIE" to dla mnie szmatławce. Wiesz dlaczego? Bo np. FiM czytałem 4-krotnie w odstępach czasu i za każdym razem były przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Szczęście różne ma imię 10.03.06, 00:28 Rzadko mi się zdarza czytać te tygodniki. Jestem jednak pewien, że gdyby pod takim samym obstrzałem był ND czy Radio Maryja, już dawno słuch po nich by zaginął. Zamiast motta ------------- Jeszcze bohaterska Warszawa broniła się, a już 13 września 1939 r., biskup śląski, Stanisław Adamski, wydaje do swoich parafian odezwę w języku niemieckim: "Mili chrześcijanie! Współpracujcie uczciwie z władzami niemieckimi. Dopilnujcie jak dobrzy chrześcijanie i obywatele wszystkich ustaw i rozporządzeń niemieckich władz wojskowych i cywilnych. Zajmijcie się spokojnie waszą pracą domową. Ufajcie bezwzględnie organom mianowanym w waszej gminie przez władze niemieckie." Aby Niemcy docenili jego gorliwość, Adamski znosi liturgię, kazania oraz śpiewy w języku polskim, i nawołuje do podpisywania volkslisty. Podobną postawę przyjął biskup ordynariusz kielecki, Czesław Kaczmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika bliźniacy leczą IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.06, 06:29 Wielką karierę w Polsce robi teraz stwierdzenie "jesteś chory z nienawiści" wypowiadane z nienawiścią do wszystkich co nie z pisem. Wszyscy są chorzy, w chorym układzie,tylko my dwaj jacy tacy dwaj bracia bliźniacy, kto do nas przyłączy, ten szast-prast będzie zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: bliźniacy leczą IP: 193.227.131.* 10.03.06, 07:52 edico potrafi tylko atakowac i nic wiecej, podpisuje sie pod tym co pisze kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: bliźniacy leczą 12.03.06, 20:13 Radio Maryja, ul. Żwirki i Wigury 80 87-100 Toruń, Polska Telefony: 056-655-23-55 - antena 1 - słuchacze z Polski płn. 056-655-23-56 - antena 2 - słuchacze z Polski płd. 056-655-23-33 - antena 3 - słuchacze z zagranicy 056-655-23-66 - antena 4 - słuchacze z zagranicy 056-655-23-61 - biuro 056-655-23-62 - fax 011-48-56 - nr kierunkowy z USA radio@radiomaryja.pl - PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 - Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego" Konta walutowe EUR - PKO BP S.A. II/O Toruń nr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298 Funty GBP - PKO BP S.A. nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Dolary USD - PKO BP S.A. nr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314 i.wp.pl/a/f/pjpeg/9069/sejm_giertych_tel383.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re:Historyk czy histeryk 12.03.06, 21:08 Tym sposobem powielasz tezę iż dziadek Donalda był hitlerowcem czy rozumiesz iż podając fakty historyczne fałszujesz historię zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re:Histeryczna sofistyka 12.03.06, 23:44 kecawy napisał: > czy rozumiesz iż podając fakty historyczne fałszujesz historię > > zaciekawiony kecaw Czy możesz mi powiedzieć, gdzie czegoś takiego uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Edico IP: 193.227.131.* 10.03.06, 07:53 na stronie jest teraz 16 watkow edico, i wszystkie pelne zlosci, takie sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Teatrologia 10.03.06, 07:57 " Tetralogia to taka sztuka zawiązywania tetry na głowie aktora" - Materiały o tym jak Watykan aktywnie chronił i dalej chroni pedofilów forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=348&view=findpost&p=10123 forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=348&view=findpost&p=11853 - Materiały o tym jak Watykan aktywnie chronił i dalej chroni gwałcicieli zakonnic i kobiet świeckich forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=433&view=findpost&p=10661 forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=433&view=findpost&p=12566 - Bez cenzury o Matce Teresie forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=470 Odpowiedz Link Zgłoś
labeotropheus Re: Edico 10.03.06, 16:33 > na stronie jest teraz 16 watkow edico, (LB) (Na początek - nie płakałem po papieżu). No właśnie, chyba trochę przydużo tych wątków. Proponuję żebyś założył jeden wątek, np. o nazwie: "Jestem Edico, a to jest mój fajny wątek, w którym m.in.: bzykanko chłopaków w sukienkach itd. itp.". Albo bloga zacznij pisać, w którym opowiesz na jakie podniety trafiasz dzień po dniu. Drażniące jest to rozdrobnienie, w szczególności że wszędzie jest prawie to samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 12.03.06, 14:42 Czyż barwa nie należy czasem do wzroku? Nie ma to jak założyć "białe rękawiczki", gdy brudy mają powszechny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagiennapijawka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:22 Nie jest źle :) Minęły już trzy godziny od ostatniego wpisu edico. Albo komp mu wysiadł, albo poszedł świętować szabas. Mazel tow Ed! Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Edico 10.03.06, 18:58 edico my na forum cie nie nauczymy oglady, ale mam nadzieje ze ktos to w koncu gdzies kiedys zrobi i ci obije miske :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 10.03.06, 19:58 Najbardziej bawią mnie tego typu posty z pogróżkami: edico coż dostaniesz po ryju.. tak na początek.. i tak cie znajde a zrobie to dla satysfakcji.; jeszcze się doigrasz, frajerze; etc. Dla czego? Otóż historia Boga pokazała zmieniające się oblicza najbardziej absorbującej transcendencji wszechczasów jego zwolenników. Raz Bóg jest skromny, innym razem jest ubrany w szaty ociekające złotem. Bóg jest dawcą milionów istnień, lecz równocześnie mordercą na polach bitew czy w głodującej Afryce. Bóg jest pokorą w sensie stricte i zarazem nadętym bufonem chwalącym się swą siłą. Bóg jest dobroduszną, wspaniałomyślną istotą umożliwiającą ludzkości zbawienie i bytem pełnym gniewu i mściwości, jak ten bawiący się z Hiobem i Noem. Czy czasem nie wiecie, kto go takim zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Edico 10.03.06, 19:44 Pozostało mi tylko przytoczć znane słowa - Ite misa est. Mam trochę wolnego, wobec tego mam szansę Wam jeszcze podokuczać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:09 Edico czuje się zagrożony.. wali się jego świat, w którym tak świetnie lawirował przez ostatnich kilkadziesiąt lat.. .. stwierdził więc, że najlepszą obroną jest atak ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:40 Alla, dobrze podsumowałas.... Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:40 Chyba czas na ignora hihi Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Odpuszczasz przemiła Gabii 10.03.06, 20:53 "edico coż dostaniesz po ryju.. tak na początek.. i tak cie znajde a zrobie to dla satysfakcji." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=37461751&a=38149258 i nie pytaj się, skąd wiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Odpuszczasz przemiła Gabii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:19 Cóż moge powiedzieć? Oczekuj czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Odpuszczasz przemiła Gabii 11.03.06, 22:20 Rzecz się dzieje gdzieś a dzikiej Afryce. - Kiedy ja zawyję, to cała dolina drży - powiedziała chichocząca hiena. - Kiedy ja zaryczę, to cała sawanna się trzęsie - odparował dumny lew. Na to skromnie kaczuszka: - A kiedy ja sobie kichnę, to cała planeta s.. w gacie ze strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Odpuszczasz przemiła Gabii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 07:01 Nie wiem dlaczego, ale jak czytam edico, to w pamięci przywołuje mi on taki wiersz Waligórskiego: "Walczył orzeł z sępami, aż obrósł w legendę, lecz przy okazji złapał też i mendę. Pytają orła: Jak walczyłeś? Świergol! A menda w krzyk: Spuściliśmy sępom wp...dol! Morał z tego taki, że zacząłem uważać na to co łapię.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Odpuszczasz przemiła Gabii 12.03.06, 13:48 Szczyty głupoty zdobywa się bez wysiłku. (Kazimierz Chyła) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Buraczane żniwo historii 17.03.06, 01:49 www.rumburak.friko.pl/ARTYKULY/religia/nazizm/faszyzm.php www.rumburak.friko.pl/ARTYKULY/religia/nazizm/hitler.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Buraczane żniwo historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:49 Te rewelacje prześlij do MS (Międzynarodówki Socjalistycznej), to może wyjmą "gwóźdź z trumny europejskiej socjaldemokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Buraczane żniwo historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:40 Edico-„nuuudziarz” w Iksowie mieszka, zoraną główkę ma ten koleżka Uczy tłumaczy – nikt nie wie, po co!? Kto godny chwały, kto śni się nocą. Plecie androny, czuć go gnuśnością, czym się cechuje? Powtarzalnością! Chrześcijanina czuje z daleka Wszystko w nim widzi - oprócz człowieka. Mędzi bez przerwy, Rydzyk lub papież … i wirtualną jadaczką kłapie. Już forum błaga: "Daj na wstrzymanie", a on wciąż w nową popada manię. Ktoś w necie prosi: "Weź odpuść sobie" A m-Ędzik: "Spadaj, bo właśnie cytacik skrobię!” „Kto mnie popiera, no kto pochwali!? Lepper z Giertychem mnie pokonali!!!” Czuł by się bosko, u siebie, swojsko - gdyby nie problem z wierzącą Polską. Gdy lekceważyć go ktoś próbuje, Armię betonów mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzą inni, wszyscy wierzący od dziś są winni. Edico wielbi samego siebie, życiowy koszmar – znaleźć się w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Edico hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:00 Tak maja jesienią i wiosną ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody+ Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:26 Edico - to nuuuudna pierdoła!!!!! "Każdy bezsens ma swój sens, bo gdyby nie miał sensu, to by był bez sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:43 Strasznie nuuuuuuuuuuuuudna pierdoła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:59 Kiedy przestaniesz przepisywać książki? To naprawdę nudne Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Uniesienie 13.03.06, 00:31 o. Rydzyk: - Każdy liberał jest durniem, a każdy dureń - liberałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:27 Edico - to nuuuudna pierdoła!!!!! "Każdy bezsens ma swój sens, bo gdyby nie miał sensu, to by był bez sensu" Automat do cytatów - ble, ble, ble ... byle mleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody+ Re: Edico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:03 Edico-„nuuudziarz” w Iksowie mieszka, zoraną główkę ma ten koleżka Uczy tłumaczy – nikt nie wie, po co!? Kto godny chwały, kto śni się nocą. Plecie androny, czuć go gnuśnością, czym się cechuje? Powtarzalnością! Chrześcijanina czuje z daleka Wszystko w nim widzi - oprócz człowieka. Mędzi bez przerwy, Rydzyk lub papież … i wirtualną jadaczką kłapie. Już forum błaga: "Daj na wstrzymanie", a on wciąż w nową popada manię. Ktoś w necie prosi: "Weź odpuść sobie" A m-Ędzik: "Spadaj, bo właśnie cytacik skrobię!” „Kto mnie popiera, no kto pochwali!? Lepper z Giertychem mnie pokonali!!!” Czuł by się bosko, u siebie, swojsko - gdyby nie problem z wierzącą Polską. Gdy lekceważyć go ktoś próbuje, Armię betonów mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzą inni, wszyscy wierzący od dziś są winni. Edico wielbi samego siebie, życiowy koszmar – znaleźć się w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Edico IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.06, 21:30 a mówili ,ze w Olsztynie samo katolactwo. Pozdrawiam i popieram w całej rozciągłości tematu. Księża na księżyc ! Odpowiedz Link Zgłoś