Dodaj do ulubionych

numerologia

IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 19:49
Olsztyn - 1535
Mielec - 1553
Opole - 1655
Białystok - 1671
Chyba są do przeskoczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 20:12
      Zaledwie od dwoch tygodni tu zagladam i zastanawiam sie caly czas - czy te
      numerki sa az tak wazne?
      Przegladajac wszystkie tematy widzialem co sie dzialo w momencie kiedy "Olsztyn
      przeskakiwal Czestochowe" - w obu tematach pojawila sie tona bezsensownych
      postow, ktore na celu mialy generacje wyzszej liczby calkowitej.
      Swoja droga, nie moge oprzec sie wrazeniu, ze gdyby kazdy z nas dal namiary na
      te forum znajomym z Olsztyna, byloby ono zywsze...
      • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 20:24
        Detritusie, trochę zrzędzisz.
        • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 21:14
          Moze :)
          Jeszcze sie nie wczulem w Wasze zabawy, ale mam nadzieje ze mi przejdzie :)
          • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 21:31
            Detritusie, nie przejmuj się za bardzo moją ostatnią uwagą. Ona wynikała trochę
            z żyłki sportowej sprawiającej, że czułem odrobinę emocji, gdy doganialiśmy
            kiedys Częstochowę (nawet takimi sobie postami), a teraz zbliżamy się do Opola.
            Myslę że w sumie średni poziom postów mamy do przyjęcia, czego sam jesteś
            ewidentnym dowodem
            • Gość: marek Re: numerologia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 08:22
              Ja też jestem przeciwnikiem bezsensownych wyscigów na forum. Nie zamierzałem
              więc podjudzać Was do wklepywania pustych listów, służących tylko poprawie
              wyniku. Podałem te liczby po to, by podzielić sie z Wami radosną uwagą, że nie
              odstajemy już tak bardzo od pozostałych miast. Inaczej rzecz ujmując skoro tak
              się dzieje, to znacy że olsztyńskie forum się rozkręca. Minięcie np. Opola nie
              jest celem samym w sobie, ale i tak byłoby to miłe.
              • Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 14.10.01, 16:59
                W sumie to az tak sie tu nikt nie przejmuje liczba postow. W innych miastach to
                mozna dopiero naczytac historii:>
                A posty z MIelca to chyba wszystkie 1 koles fabrykuje:>

Ale zawsze to chyba dobrze jak miasto nie wyglada na internetowa pustynie:>
                • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 17:31
                  No coz, jesli chodzi o okreslenie czy miasto jest internetowa pustynia - lepiej
                  odniesc liczbe postow do liczby mieszkancow. Wtedy sie okaze ze jestesmy duzo
                  lepsi od dwukrotnie wiekszej Czestochowy, a nieco gorsi od trzy- czy cztery
                  razy mniejszego Elku ;)))))))))
                  • Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 14.10.01, 20:00
                    No tak. Ale spojrz np na Gorzow, Kielce, Radom, Torun:>

Tam to pisza!
                    • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 15:56
                      Cus jakby tam cale pokolenie Mickiewiczow roslo... ;)
                      • Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 29.10.01, 09:40
                        A moze by tak sie wziasc i lyknac te Opole:>
                        Bialystok juz daleko w tyle:))
                        • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 10:28
                          Robimy co mozemy.... ;)
    • Gość: gugu Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:06
      chcecie czy nie wlasnie nastapilo wyrownanie z Opolem!
      • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:14
        Teraz realnym wyzwaniem jest Rzeszów, ale potem zaczną się prawdziwe schody
        • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:21
          jd, litosci! A moze bysmy tak odetchneli na chwilke? ;))))
          • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:25
            Ok, odpuszczamy Rzeszowowi, by nie pogrążyć do reszty Mariana
            • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:28
              Glebokie uklony skladamy Twemu litosciwemu sercu, jd!
              My i nasze klawiatury ;)))))
              • Gość: gg Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:30
                jakiego Mariana?
              • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:32
                Detritusie, ilością swych dzisiejszych postów nieuchronnie jednak pogrążasz
                Mariana, ale ponieważ nie jestem Mariana fanem, to to pochwalam
                • Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:34
                  Czy gg pytająca o Mariana to gugu? Jeśli tak, to usprawiedliwia ją fakt, że
                  najprawdopodobniej nie posiada jeszcze praw wyborczych. Chodzi o Mariana
                  zwanego także Maryjanem
                • Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:35
                  Zaczynam sie poczuwac jako pleciuga :)
                  • Gość: gugu Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:15
                    tak to ja gg.Zalezy mi na czasie wiec pisze krotsze slowa!
                    • Gość: marek Re: numerologia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 20:12
                      strach pomyslec gg co bedzie jak pojdziesz w jeszcze wieksze skroty. A potem
                      calkiem chyba nam znikniesz. Apeluje: NIE SKRACAJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka