Gość: marek IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 19:49 Olsztyn - 1535 Mielec - 1553 Opole - 1655 Białystok - 1671 Chyba są do przeskoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 20:12 Zaledwie od dwoch tygodni tu zagladam i zastanawiam sie caly czas - czy te numerki sa az tak wazne? Przegladajac wszystkie tematy widzialem co sie dzialo w momencie kiedy "Olsztyn przeskakiwal Czestochowe" - w obu tematach pojawila sie tona bezsensownych postow, ktore na celu mialy generacje wyzszej liczby calkowitej. Swoja droga, nie moge oprzec sie wrazeniu, ze gdyby kazdy z nas dal namiary na te forum znajomym z Olsztyna, byloby ono zywsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 20:24 Detritusie, trochę zrzędzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 21:14 Moze :) Jeszcze sie nie wczulem w Wasze zabawy, ale mam nadzieje ze mi przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 21:31 Detritusie, nie przejmuj się za bardzo moją ostatnią uwagą. Ona wynikała trochę z żyłki sportowej sprawiającej, że czułem odrobinę emocji, gdy doganialiśmy kiedys Częstochowę (nawet takimi sobie postami), a teraz zbliżamy się do Opola. Myslę że w sumie średni poziom postów mamy do przyjęcia, czego sam jesteś ewidentnym dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: numerologia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 08:22 Ja też jestem przeciwnikiem bezsensownych wyscigów na forum. Nie zamierzałem więc podjudzać Was do wklepywania pustych listów, służących tylko poprawie wyniku. Podałem te liczby po to, by podzielić sie z Wami radosną uwagą, że nie odstajemy już tak bardzo od pozostałych miast. Inaczej rzecz ujmując skoro tak się dzieje, to znacy że olsztyńskie forum się rozkręca. Minięcie np. Opola nie jest celem samym w sobie, ale i tak byłoby to miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 14.10.01, 16:59 W sumie to az tak sie tu nikt nie przejmuje liczba postow. W innych miastach to mozna dopiero naczytac historii:> A posty z MIelca to chyba wszystkie 1 koles fabrykuje:> Ale zawsze to chyba dobrze jak miasto nie wyglada na internetowa pustynie:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 17:31 No coz, jesli chodzi o okreslenie czy miasto jest internetowa pustynia - lepiej odniesc liczbe postow do liczby mieszkancow. Wtedy sie okaze ze jestesmy duzo lepsi od dwukrotnie wiekszej Czestochowy, a nieco gorsi od trzy- czy cztery razy mniejszego Elku ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 14.10.01, 20:00 No tak. Ale spojrz np na Gorzow, Kielce, Radom, Torun:> Tam to pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 15:56 Cus jakby tam cale pokolenie Mickiewiczow roslo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: numerologia IP: *.*.*.* 29.10.01, 09:40 A moze by tak sie wziasc i lyknac te Opole:> Bialystok juz daleko w tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 10:28 Robimy co mozemy.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:06 chcecie czy nie wlasnie nastapilo wyrownanie z Opolem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:14 Teraz realnym wyzwaniem jest Rzeszów, ale potem zaczną się prawdziwe schody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:21 jd, litosci! A moze bysmy tak odetchneli na chwilke? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:25 Ok, odpuszczamy Rzeszowowi, by nie pogrążyć do reszty Mariana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:28 Glebokie uklony skladamy Twemu litosciwemu sercu, jd! My i nasze klawiatury ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 21:30 jakiego Mariana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:32 Detritusie, ilością swych dzisiejszych postów nieuchronnie jednak pogrążasz Mariana, ale ponieważ nie jestem Mariana fanem, to to pochwalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: numerologia IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 21:34 Czy gg pytająca o Mariana to gugu? Jeśli tak, to usprawiedliwia ją fakt, że najprawdopodobniej nie posiada jeszcze praw wyborczych. Chodzi o Mariana zwanego także Maryjanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: numerologia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 21:35 Zaczynam sie poczuwac jako pleciuga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: numerologia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:15 tak to ja gg.Zalezy mi na czasie wiec pisze krotsze slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: numerologia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 20:12 strach pomyslec gg co bedzie jak pojdziesz w jeszcze wieksze skroty. A potem calkiem chyba nam znikniesz. Apeluje: NIE SKRACAJ Odpowiedz Link Zgłoś