ballest 10.12.02, 21:40 Kto mowi, ze Polacy kasy nie maja, KPN ORLEN odkupi od BP 440 stacji benzynowych w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: KPN ORLEN IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:01 widziałeś mecz Wisełki, właściciel Wisły firmy Telefoniki wykupił fabrykę kabli w Ożarowie po to by ona zbankrutowała i ludzie poszli na bezrobocie, można by rzec , że Polak Polakowi zgotował ten los. Ciekawe jak Ożarów odebrał ten mecz. Wisła wyjątkowo dobrze grała i mecz do ostatniej minuty był ciekawy. Biedne Schalke 1:4 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: KPN ORLEN 10.12.02, 22:13 Nie zaluje Schalke Pani Rito, bo jak nic nie potrafia, jedynie Hajto to sie jeszcze staral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: KPN ORLEN IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:20 dlaczego tak do mnie mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: KPN ORLEN 10.12.02, 22:33 Za to jak przyjade, to Cie poglaszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: KPN ORLEN IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:49 nie jestem taka pewna , bo nie wiem czy nie będziesz bardziej podladowany i zamiast głaskania będzie odwrotność. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: KPN ORLEN 10.12.02, 22:55 ballest napisał: > Nie zaluje Schalke Pani Rito, bo jak nic nie potrafia, jedynie Hajto to sie > jeszcze staral. Tak, starał się, i jakby nie patrzeć to strzelił gola rodakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: KPN ORLEN IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.02, 04:32 Rodakom z Krakowa, bo sam tam urodzony jest. Hajto, to wzoe zawodowca. Pyrsk B. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: KPN ORLEN 12.12.02, 12:00 KPN to chyba ostatnio nie ma zbyt duzo kasy:) A co do PKN Orlen. To o ile wiem jest to spolka akcyjna a nie spoldzielnia obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś