ela2225 20.04.06, 21:22 Polecacie kogoś ? Może być prywatnie. Bardzo poważna sprawa. Dla męza. szykuje się poważna operacja. Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Dobry okulista 20.04.06, 21:35 ktoś ze szpitala miejskiego. tam jest najlepsza okulistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tss Re: Dobry okulista IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.06, 14:11 Polecam gabinety okulistyczne na Pl.Konstytucji 3 Maja 3 oraz na ul.Limanowskiego(rog Niedzialkowskiego),na ul.Kajki,na ul.Glowackiego. Podaje takze nr.informacji medycznej gdzie mozesz zasiegnac aktualnej informacji o gabinetach lekarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: Dobry okulista 22.04.06, 16:12 A którego konkretnie lekarza polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawruk Re: Dobry okulista 22.04.06, 18:43 Najlepszy moim zdaniem w Olsztynie jest dr n. med. Kazimierz antonowicz. Chodze do niego od lat. Raz chcialem dac zarobic lekarzom na Jarotach, to tempa pani dr przepisala mi okulary, w ktorych gorzej widzialem niz normalnie. Jak to jest cos powaznego to polecam isc do niego albo niech sie mlodzi ucza na Twoim mezu. Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: Dobry okulista 22.04.06, 20:41 hawruk napisał: > Najlepszy moim zdaniem w Olsztynie jest dr n. med. Kazimierz antonowicz. Chodze > do niego od lat. Raz chcialem dac zarobic lekarzom na Jarotach, to tempa pani d > r > przepisala mi okulary, w ktorych gorzej widzialem niz normalnie. > Jak to jest cos powaznego to polecam isc do niego albo niech sie mlodzi ucza na > Twoim mezu. Wielkie dzięki. A możesz jeszcze podać namiary na pana Doktora Przyjmuje prywatnie? Masz moze telefon ? Mozesz powiedziec ile się czeka na wizytę? mój adres ela2225@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agaste1 Re: Dobry okulista 18.09.18, 15:06 Najlepszy okulista w Olsztynie www.tracewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś