lustroo 08.05.06, 15:17 Dobry, to wiadomo drogi... Potrzebuję namiary na kogoś, kto udzieli informacji gratisowych i pomoże osobie, która nie wie co zrobić w pewnej sprawie, wiem, że są gdzieś tacy, może ktoś zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawnik Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:09 hehe, za darmo to nic nie ma, wiedza kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:49 Gość portalu: prawnik napisał(a): > hehe, za darmo to nic nie ma, wiedza kosztuje! I tu "prawniku" z korporacyjnej łaski się mylisz ;)) Podaję linki: www.brpo.gov.pl/index.php?poz=230&id=7 www.zbpo.org.pl/page/pl/co_robi_bpo/gdzie_nas_szukac/#warminsko-mazurskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.06, 22:02 Hehe, Alla nie rozsmieszaj mnie! Takie biura sa nic nie warte! Doskonale wiem jak dzialaja. Jak czlowiek sam nie wie o co zapytac to niczego sie nie dowie i wychodzi tak samo glupi jak byl. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 09.05.06, 07:05 Są w Olsztynie, bo słyszałam, ale nie wim gdzie. Dzięki za to, ale potrzebuję konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 09.05.06, 07:18 masz racje Lustroo,czytalam o tym chyba w Gazecie Olsztynskiej,ze jest taki prawnik,ktory udziela pomocy prawnej bezplatnie,to znany w Olsztynie spolecznik,popytaj w PKPS,ten starszy pan byl tam chyba prezesem,nazwisko Styranowski,mam nadzieje,ze nie przekrecilam Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 09.05.06, 10:07 przyjmuje na Partyzantów 71 - redakcja Gazety Olsztyńskij I pietro, Szczepan Styranowski tel. 539-76-40. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 09.05.06, 11:03 Powiem zainteresowanym. Dziękuję bardzo :) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uchachany po pachi Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.06, 16:50 To zalezy czego szukasz: Jesli fachowej porady - to polecam pana Styranowskiego Jesli rozrywki - to polecam sam_soba (znajdziesz go na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 15.05.06, 20:07 To po to potrzebujecie prawnika - dobrze, prosze bardzo , jestem do dyspozycji. Od: muraszka1@gazeta.pl Data: 2006-05-06 13:11 Zgłoszenie do forum ale ja mam wszystko,nagralam sobie,nie zostawie tak tego!rozmawialam z prawnikiem,sad lub psychiatra zajmie sie ta chora kobieta,ballest chwalil sie tata w mundurze hitlerowskim,nie nazwalam go hitlerowcem,ale potomkiem hitlerowca,bo nim jest,rita100 pokazala swoja prawdziwa "klase",wlasnie teraz na Olsztynie robi nagonke,na mnie,na Lustroo,na Ktos2104,jednoczesnie udajac nagonke na siebie,ta kobieta jest chora:(,popatrz niezalogowany ktos,Jola210,furman,mam wlamiania do komputera,blokade poczty,na gazetowej poczcie ciagle ktos pyta o moje GG,w miejscu logowania pojawia sie slowo "dupa",ktos spolecznie jest na olsztynskim forum a rita100 go ustawia,bardzo to dziwne i smutne,na Krakowie wykonczyla To.ye,na Olsztynie i u Was Borasce,a jest jeszcze wiecej osob Carramba,nie bede Ci przytaczac,wyszukiwarka troche powinna podpowiedziec,bardzo,bardzo to smutne:( ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobry prawnik??Porady prawne? 15.05.06, 20:29 Łodpozidam Muraszce i Jana Niech sia zinni tłumacó. To wsystko łoscerstwo. Jidź sobzie kobzieto do sóndu, bo z ciebzie jeki nimek, momón abo eszcze co głupsiego, aby nie poziedzieć co eś smrodliwa klató. A po polsku , jesteś szantażystką pocztową. Twoje ultimatum nie zostanie spełnione. Ty jesteś partizant Jana Muraszkowa. Zaraz zrobisz sobie nowy nik i powiesz , że to ja ciebie wykończyłam na forum kwiecista rozmową. Od takiej dwulicowej osoby uciekam aż się kurz niesie. Nalepsi to bym cia zaro bez pysk rznóła , no psiorun morowy, aż ma z nerwów strzójchło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:52 Czy z powodu wrodzonej głupoty o sobie zapomniałeś?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orajt Re: Dobry prawnik??Porady prawne? IP: 213.25.95.* 16.05.06, 08:18 Gość portalu: Uchachany po pachi napisał(a): > To zalezy czego szukasz: > Jesli fachowej porady - to polecam pana Styranowskiego > Jesli rozrywki - to polecam sam_soba (znajdziesz go na forum) ;-) Dobre, dobre! Odpowiedz Link Zgłoś