Dodaj do ulubionych

zdrada w związku

IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 29.06.06, 18:28
rozmawialam dzisiaj ze znajomym na temet zdrad w związkach małżeńskich . Ja
twierdze że większa jest liczba takich związków w których przynajmniej jedna
ze stron chociaż raz zdradziła , a on że więce jest związków wiernych.jako że
z natury ciekawska ze mnie bestia więc mam prośbę do forumowiczów wpiszcie
się tutaj :tak - jeśli zdradzieliście partnera , nie: jeśli nie. Nie jest to
post po to zeby ocenic kogokolwiek...nie interesuje mnie to. Ciekawi mnie
tylko jakich związków jest więcej. Proszę - jesli was nie interesuje ten post
to po prostu nic nie piszcie
dziękuje
luna37
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: zdrada w związku 29.06.06, 18:32
      Luna nas interesuja twoje doswiadczenia w tej sprawie:)
      • luna37 Re: zdrada w związku 29.06.06, 18:54
        spore:) nie narzekam:) bywam po obu stronach "barykady":0 ale jestem cholernie
        ciakwa jak ma sie to do rzeczywistości:) przecież inernet jest anonimowy:)
    • Gość: Inka 40 Re: zdrada w związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:20
      Kiedyś myślałam, że mnie to nie dotyczy. Myliłam się. Miesiąc temu doniesiono
      mi,że mąż mnie zdradza i regularnie od jesieni spotyka się z kochanką.
      • Gość: yarka Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl 29.06.06, 20:25
        jestem w 100% pewna swego partnera,ja rowniez nigdy nikogo nie zdradzilam:)
        • Gość: Inka 40 Re: zdrada w związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:31
          Też byłam pewna... Weekendy, wieczory zawsze spędzał w domu. Ona jest mężatką.
          • Gość: luna37 Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 29.06.06, 21:06
            jakoś dziwnie panowie milczą...szkoda.. bo może by się okazało że tak na prawdę
            ja nie mam racji...( w co oczywiście nie wierzę )
            • Gość: hehehe-men Re: zdrada w związku IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.06, 23:42
              Lepiej grzeszyć i żałować, niźli potem żałować, że się nie grzeszyło :)))))
              • Gość: luna37 no więc zdradzamy czy nie??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 09:21
                mysleć a robić to dwie różne sprawy:))))
          • Gość: luna37 Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 09:25
            Inka to przykre...ale... wydaje mi się że zdrada jest najczęsciej spowodowana
            brakiem czegoś w związku...albo stagnacja...może jeszcze da się naprawić..teraz
            boli ale zastanów się ile w jest również twojej winy i jak to zmienic...nigdy
            nie ma tak że wina lezy wyłącznie po jednej stronie..
            • Gość: hehehe-men Re: zdrada w związku IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.06, 09:31
              A co to jest zdrada?
              • Gość: luna37 Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 09:33
                każdy rozumie to słowo jak chce ale mi chodzi o zdradę fizyczna:P:)
                • Gość: prusak75 Re: zdrada w związku IP: 193.227.131.* 30.06.06, 09:35
                  w usa zrobili test wykrywaczem kłamstw, i wyszlo ze kobiety 4,5 razy czesciej
                  zdradzaja od mezczyzn, tylko ze sie wsytdza do tego przyznac, szczegolne
                  zainteresowanie i posty autorki wątku, dowądza temu,
                  • Gość: luna37 Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 09:39
                    wiem wiem..wy mężczyźni wolicie to robić niż o tym rozmawiać:P
                    • ol4 Re: zdrada w związku 30.06.06, 09:59
                      Luna , tak btw, internet nie jest anonimowy:)

• luna37 Re: zdrada w związku 30.06.06, 10:13
                        to się wylogujcie i napiszcie jako gość:P;)
                        • agalt Re: zdrada w związku 30.06.06, 14:27
                          Ciekawi mnie powód Twojego zainteresowania tą kwestią. Pozanaukowy, of course.
                          I tak se myślę, że jak masz ochotę kogoś zdradzić, to na pewno znikniesz w
                          tłumie. Ale nie dla siebie... Choć nie znam problemu z autopsji, ale tak mi się
                          wydawa...
                          Pozdrówka:))
                  • Gość: hop Re: zdrada w związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:16
                    To w takim razie kobiety zdradzaja z kobietami.
    • taras70 Re: zdrada w związku 30.06.06, 11:57
      skoro to dla celow badawczych, to moge odpowiedziec: ja nigdy !!!
      • Gość: ja1 Re: zdrada w związku IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 11:59
        systematycznie od 12 lat spotykam sie zżonatym mężczyzną:) zona nic nie
        podejrzewa...jest w 100% pewna męża..:)wiem bo ją poznałam rok temu. którą z
        nas zdradza?
    • saskiaplus1 Re: zdrada w związku 30.06.06, 13:37
      Internet to nie najlepsze miejsce poszukiwania obiektywnej wiedzy na ten temat.
      Przede wszystkim dlatego, że jest tu dużo mitomanów, gawędziarzy i
      niedowartościowanych osobników próbujących poprawić sobie samopoczucie, którzy
      dają anonimowo upust swoim fantazjom. Już lepiej poszukaj wiarygodnych źródeł
      naukowych - socjolodzy prowadzą takie badania statystyczne.
    • andulka7 Re: zdrada w związku 30.06.06, 13:52
      Luna, na portalu GW jest od cholery forów na ten temat. Pogrzeb lepiej tam,
      znajdziesz tyle gotowych odpowiedzi, że już nie będziesz musiała pytać. Naród
      piszacy na FO zna się po części z realu, a ludzie na ogół takimi związkami się
      nie afiszują. Myślisz, że ile dostałabyś szczerych odpowiedzi ??
      Człowiek nie jest monogamiczny z natury, w ryzach trzymają nas obyczaje,
      wychowanie. W większości jednak do czasu. Dlatego nie traktuję poważnie
      zapewnień "ja nigdy nie zdradzę", nawet jesli wygłaszająca je osoba mówi to z
      całkowitą wiarą i szczerze. Następny dzień może wywrócić jej świat do góry
      nogami....
      • Gość: mayrish Re: zdrada w związku IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.06, 14:26
        jeżeli w tym przypadku sex to sport, to czy pływanie, piłka nożna jest zdradą?

bo jeżeli jest to kosztem rodziny, zajmowanie czasu, wydawanie pieniędzy to
        wtedy tak

a sam zex - to tak jak pójść na numerek do agencji - to zdrada, sport, czy
        ujście chuciom :)
        • taras70 Re: zdrada w związku 30.06.06, 14:31
          Gość portalu: mayrish napisał(a):

> jeżeli w tym przypadku sex to sport, to czy pływanie, piłka nożna jest zdradą?
          >
          > bo jeżeli jest to kosztem rodziny, zajmowanie czasu, wydawanie pieniędzy to
          > wtedy tak
          >
          > a sam zex - to tak jak pójść na numerek do agencji - to zdrada, sport, czy
          > ujście chuciom :)
          w zycie najwazniejsza jest milosc ! a rodziną to moze zajac ktokolwiek -nawet
          MOPS .
          • Gość: hedonista Re: zdrada w związku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:14
            Stan cywilny: żonaty ale bez fanatyzmu
            To tyle naten temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka