Gość: wd IP: 80.68.236.* 25.07.06, 14:52 Słyszałam że w Olsztynie w okolicach ul. Bartąskiej ma powstać nowy hipermarket i że będzie to Kaufland prawdA TO ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ol4 Re: Kaufland w Olsztynie 25.07.06, 14:59 Kaufland to nie hiper. To takie małe cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Kaufland w Olsztynie IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.07.06, 21:18 ol4 kaufland to jednak hipermarket, nasz elbląski jest powierzchniowo wiekszy od np waszego reala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin p.s. IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.07.06, 21:20 mieści się w Elblągu w tym obiekcie www.budizol.com.pl/index.php?strona=420&wiecej=771 Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kaufland w Olsztynie 25.07.06, 23:29 mylisz centrum handlowe z hipermarketem , a hipermarket z supermarketem ! piszesz o centrum handlowym, ktorego czesc wynajmuje kaufland ! zamiast kaufland , rownie dobrze mogloby to byc: bomi , rema czy podobni operatorzy ! krotko mowiac : supermarket w centrum handlowym. na Wilczynskiego to bedzie zwykly,chociaz duzy supermarket, odzielny sklep o powierzchni mniejszej niz hipermarkety, ale o rownie uroczym wygladzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblążanin Re: Kaufland w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:09 ja nic z niczym nie mylę to zacznijmy do tego. Rozmawiamy o hipermarkecie Kaufland, a nie o, w tym wypadku CH Zielone Tarasy w Elblągu. Kiedy mówię o wiekszej powierzchni naszego HIPERMARKETU kaufland od Waszego HIPERMARKETU Real to nie mam na myśli powierzchni CENTRUM HANDLOWEGO! Poza tym są małe i duże kauflandy. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kaufland w Olsztynie 26.07.06, 16:39 najprostsze z mozliwych pytanie : jaka jest powierzchnia olsztynskiego reala ? zaloze sie,ze nie znasz danych i odpowiesz, ze: 8.000 m2 ! a jest to tylko srednia powierzchnia reali w polsce ! powierzchnia reala + media markt + praktikera w Olsztynie jest wieksza od powierzchni Zielonych Tarasow w elblagu /14.000 m2/. o tym, ze jest wieksza od jakiegos wolno stojacego kauflanda nawet nie warto dyskutowac ! pytanie nr. 1 : jaka powierzchnie ma elblaski kaufland ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Kaufland w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.06, 21:47 Niby przetarg wygrali ale ponoć miasto nie dało pozwoleń na budowę, Na razie nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Re: Kaufland w Olsztynie IP: 80.68.236.* 27.07.06, 08:48 Nieważne hipermarket czy supermarket interesowało mnie gdzie on będzie na ul Wilczyńskiego ? Tzn gdzie przecież tam nie ma miejsca ? Z której strony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu Re: Kaufland w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.06, 09:30 na bartaskiej a nie na wilczynskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblążanin Re: Kaufland w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:38 Tarasiku znowu powracasz do tego samego:| czy ja biore wielkosc calego centrum handlowego jako wielkosc Kauflanda? Twoje ostatnie zdanie twierdzące wraca do tego o czym juz napisałem:| Konkretne liczny są w internecie, również w gazecie Supermarket News, również dostepnej online, znajdź sobie... A skoro już wspominasz o całości waszego kompleksu, to wiedz, że Zielone Tarasy są najmniejszym centrum handlowym w Elblągu. Odpowiedz Link Zgłoś