Dodaj do ulubionych

Pizza ponad narodami

07.08.06, 20:23
a co to jest za pizza :"murzyńska z sosem czekoladowym" ?
to pizza z przedmiescia Paryza , Kongo czy lodzkiego akademika ?
wrozenie z reki przez wlascicielke to cenna inicjatywa. pytanie tylko czy
podzieli sie z klientem swoja wiedza , gdy z wrozby wyjdzie , ze pizza mu
zaszkodzi ??? i jeszcze prosba do pani Magdy: czy moglibysmy obejrzec skan
zaplaconego przez pania rachunku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Henryk 56 Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:36
      Mówi chłopak do redaktor Magdy:chodź,zaprowadzę Cię gdzie jeszcze w życiu nie
      byłaś-i zaprowadził ją do kuchni.
    • Gość: kik Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:50
      Myślę, że to coś ciekawego, warto spróbować, a tak wogóle jestem pełen uznania
      dla pomysłów na nowe przepisy.
      • Gość: anka Re: Pizza ponad narodami IP: 195.136.48.* 08.08.06, 06:58
        nie powiem, żebym została zachęconą ta kaszanką w pizzy, czy rekinem na
        cieście.
        A dodatki na maxa to chyba jakaś bujda, jeżeli nie teraz, to w przyszłości. Po
        wielkim otwarciu i związanym z tym bumem, zazwyczaj przychodzą cienkie czasy ;).
        No cóż, ja zamiast wszelakiej wydziwaczonej pizzy wolałabym zjeść nasze polskie
        dania w ładnej oprawie.
        A te papierochy do jedzenia??? FUUUUUUUUUJJJJJJJJ
    • Gość: zepro Re: Pizza ponad narodami IP: *.pan.olsztyn.pl 08.08.06, 08:40
      Ile zapłacono za tę reklamę?
      • Gość: tom Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:59
        wlasnie!!to jest reklama,a nie zwykly artykul.podobnie bylo o tej kawiarence,tez z ul.nowowiejskiego.
        chyba ze 'redaktory' maja tam wyzywionko gratis.
        jestem tym oburzony.
        • Gość: xxx Re: Pizza ponad narodami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:34
          Zazdrościsz??
    • Gość: maleficium5 Pizza ponad narodami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:19
      ta kobieta jak mnie obsługiwała to paliła papierosa, fu. jedzenie na 4
      • Gość: dirgone Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:49
        Wszędze tam, gdzie muszę wraz z jedzeniem pochłaniach dym papierosowy, nie
        chodzę. Może i ciekawa ta pizzeria, ale dla mnie skreślona na 100%.
        • 999s Re: Pizza ponad narodami 09.08.06, 00:39
          cóż z tym da się żyć. Mam wrażenie, że właścicelka się nie pochlasta z tego
          powodu :)
    • Gość: dude Re: Pizza ponad narodami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:42
      Tak więc pizzą można teraz nazwać byle jaki chłam pieczony na cieście? Już nie piszę, że okrągłym bo są i prostokątne wynalazki. Co będzie dalej? Pizza nastolatka z frytkami i chipsami?
      • Gość: sprin Re: Pizza ponad narodami IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 23:38
        W Olsztynie NIE MA prawdziwej pizzerii...pierwsza prawsziwa w okolicy, to chyba
        Primavera w Elblągu na Mickiewicza. Mała, ale pizza pyszna i przede wszystkim
        (!!!) z pieca opalanego DREWNEM. Ktoś, kto zjada pizzę z pieca elektrycznego i
        mówi, że to prawdziwa, to zje i pizzę z kaszanką :)
        • Gość: jadłam prawdziwa pizza, jest tylko w Nepolu!! IP: *.crowley.pl 09.08.06, 00:52
      • Gość: saimonek [...] IP: 193.201.167.* 09.08.06, 09:07
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: B. Re: Pizza ponad narodami IP: 213.155.165.* 09.08.06, 11:45
          Gość portalu: saimonek napisał(a):

> Pizza jurna z actimelkiem ze świeżego wytrysku. Produkt dotstarczają młodzi
          > dostawcy pizzy na telefon i chopak, który kręci ciasto.

I chlopcu od ciasta skapnelo na twoja mame, palancie.
    • Gość: smakosz Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:34
      Teraz czekam na barszcz z czereśni z uszkami nadziewanymi marchewką, bigos z
      dyni z solonymi śledziami, a na deser makowiec z kaszanki ;)
    • Gość: smakos Re: Pizza ponad narodami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:32
      a przywożą na telefon do domu?
    • Gość: piknik Re: Pizza ponad narodami IP: *.attu.pl 17.08.06, 18:26
      murzyńskoa to może z uchem kalego? polana sikami słonia?
    • Gość: skype Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:43
      pizzeria a'la 14-tka. Mile miejsce na wagary gimnazjalistek, takie klimaty tam
      zauwazyłem
    • Gość: ZUZA Pizza ponad narodami IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 10:57
      ZAJEBISTA PIZZERIA, EXTRRA KLIMACIK...SUPER POMYSŁY...POLECAM...JESTEM POD
      WRAŻANIEM JA I MOI ZNAJOMI...:)
    • Gość: SYLWIA Re: Pizza ponad narodami IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 10:59
      ALEŻ ZŁOŚLIWOŚĆ...
      • Gość: SYLWIA W. ludzka podłość i zawiśc nie zna granic:) IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 11:05
        LUDZIE...ZAZDROŚĆ TO GRZECH...BU HAHA, WYCHODZĄ WASZE KOMPLEKSY I TYLE...KTOŚ
        ROBI FAJNE RZECZY, A WY POTRAFICIE TYLKO KRYTYKOWAĆ..STRASZNE...POWAŻNIE...AŻ
        WSTYD....
        • mameluch Re: ludzka podłość i zawiśc nie zna granic:) 06.09.06, 11:30
          ładnie to pod tyloma nickami pisać, hę? pizzeria fajna imho, ale jeśli to ma
          być głos(y) kogoś z nią związanego w jej obronie, to trochę żenuła.
    • Gość: wojtas artykuł był za darmo pizzerria najlepsza IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 11:08
      nie był opłacany ten artykuł wiem bo moi znajomi prowadzą tą firmę, gazeta im
      sama zaproponowała arttkuł, bo zjadła tam pizze jako klient i co łysooooo??????
      • taras70 Re: artykuł był za darmo pizzerria najlepsza 06.09.06, 12:55
        a czy ktos ma pretensje do pizzerii ?
        reklamuje sie jak moze.
        wzrusza postawa dziennikarzy, ktorzy nie dosc, ze zareklamuja, to jeszcze za to
        zaplaca !
    • Gość: ushiii Re: Pizza ponad narodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:18
      Byłam tam i jadłam, ciasto beznadziejne, walą na wierzch jakieś okropne sosy
      które przebijają smiakiem całą pizze, ale z drugiej strony to moze i dobrze bo
      ja tam nie czulam wcale dawanych "na maxa" składników. Generalnie nie polecam.
      No moze jak sprowadza mieso z krokodyla i kangura - właścicielka powiedziala ze
      ma to w planach. Wtedy toz czystej ciekawosci sie znowu tam przejde. A poza tym
      wystrój i klimat jak w spelunce, jakos tak malo estetycznie pod
      jedzenie..........
      • Gość: ivon żałosne!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 16:26
        Wiecie jak czytam te żałosne komentarze to widzę zazdrosne panienki i
        niedopchniętych panów. Ja tam byłam z całą ekipą i jest gut. Naprawdę warto iśc.
        Ci którzy komentują to nie powinni tam chodzić. Chyba że to konkurencja.Ja tam
        się ostatnio bawiłam i jadłam i jeszcze raz powtarzam że jest fajnie. Właśnie
        zamówiłam lokal na swoje 21 urodziny. Co do klimatu bardzo mi się podoba. Jest
        inny niż pozostałe pizzerie w Olsztynie i można wypić zimne piwko. Myślę że jak
        tak wszystkie nowosci będziemy krytykować to w Olsztynie nic nie powinno
        powstawać nowego. Krytyka jest zawsze bardzo prosta.
        • Gość: cieszę się Re: żałosne!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 16:37
          Wreście coś się dzieje w Olsztynie. Już myślałem że nowości pomarły. Jakaś
          pizzeria i tyle krytyki napewno ją odwiedze bo jak krytyka to zazdrość i
          zawistność więc coś nowego i napewno fajnego.
      • Gość: Pizzeria... Re: Pizza ponad narodami IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 16:29
        HEJ
        WCZORAJ TAM BYŁAM W NOCY PO 0,00 I JAK ŻADNA PIZZERIA BYŁA TA CZYNNA.NAJADŁAM
        SIĘ.NAPIŁAM A JEDZONKO SPOKO. LOKAL MAŁY ALE PRZYJEMNY. W DZIWNYM KLIMACIE ALE
        UROK SWÓJ MA.POZDRAWIAM WŁAŚCICIELKĘ.POWODZENIA Z WALKĄ ZE SZTYWNIAKAMI. :-)
      • Gość: PIZZERIA Re: Pizza ponad narodami IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 16:32
        Byłem tam ze swoją żoną. obydwoje jesteśmy zachwyceni. co do papierosów ja lubię
        sobie przy jedzeniu zapalić.,ktoś wreście i dla mnie otworzył pizzerię. Ja się
        bardzo cieszę!
    • Gość: detritus Re: Pizza ponad narodami IP: *.160.235.237.olsznet.ec.pl 06.09.06, 21:38
      Czy ja mam tylko wrazenie ze sporo postow wychwalajacych pisze jedna i ta sama
      osoba? :P
      • mameluch Re: Pizza ponad narodami 06.09.06, 22:31
        miałem je już wcześniej, o czym gdzieś wyżej, ale widać delikwent nie wziął
        sobie do serca, że to wszystko widać i dalej trzaska debilne posty.
        w 11 minut 4 posty z vectry, nie mówiąc już o podobnych błędach ortograficznych
        itp. szkoda gadać, tym bardziej jeśli to np. właścicielka pisze.
        • taras70 Re: Pizza ponad narodami 06.09.06, 23:28
          i zaraz znowu milosniczka tarota napisze, ze mozna dostac u niej pizze ze
          wszystkim ! ze starym piernikiem /ja/ , malkontentem /detritus/ i
          mamutem /mamut/ !
          smacznego :)
          • taras70 Re: Pizza ponad narodami 06.09.06, 23:34
            przepraszam mamelucha, ktorego dziwnym trafem pomylilem z mamutem !
            jezeli Ci to nie przeszkadza , to pizza, zamiast smaku mamuta, bedzie o smaku
            mamelucha :)
            jak wpadniesz, to powiedz : poprosze pizze o smaku mamelucha ! i dostaniesz !
            maja wszystko , sa najlepsi ! w koncu GW o tym pisze i to o czyms swiadczy !
            ISO 1500 2 900 itd
            • mameluch Re: Pizza ponad narodami 06.09.06, 23:43
              weź, bo jeszcze pójdę, tak powiem, a ktoś na mnie z worem wyskoczy, zaciągnie na
              zaplecze, zaknebluje, wrzuci do jakiejś ciemnej piwniczki, a kiedy ktoś
              przyjdzie i zamówi pizzę o smaku mamelucha, przyjdzie postać w kominiarce i
              będzie co smaczniejsze kąski ze mnie odkrajać;)
              • taras70 Re: Pizza ponad narodami 07.09.06, 00:08
                co za wizja ! w sam raz atrakcja turystyczna dla tych, ktorzy w Pradze szukaja
                jakichs jaskin tortur ! chociaz , podobno niedlugo turysci beda modli zjesc w
                Olsztynie tylko pizze z krzemem !
                • mameluch Re: Pizza ponad narodami 07.09.06, 00:12
                  u nas będzie bunkier tortur:)
                  nieoficjalnie usłyszałem pod budką z piwem od dobrze poinformowanej persony, że
                  prowadzone są rozmowy z Ahmadineżadem w celu sprowadzenia sporej ilości uranu do
                  tajemniczego lokalu znajdującego się poniżej poziomu ulicy Nowowiejskiego w
                  Olsztynie...
                  • taras70 Re: Pizza ponad narodami 07.09.06, 00:18
                    ach, Wy Tworcy z tym waszym nowym domem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka