Dodaj do ulubionych

Grunwald sie pali!!!

11.03.03, 20:36
I po kinie:))) lub :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 20:38
      są ofiary ?
      • Gość: Andulka Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.chello.pl 11.03.03, 20:45
        Ofiarami są wszyscy olsztyniacy. W mieście kin jak na lekarstwo i jeszcze to
        sie spaliło. Pal diabli że kino stare, bilety drogie, filmy nie pierwszej
        świeżości i fotele niewygodne - teraz nawet tego nie będzie :(
        • Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 20:47
          już nie płonie, ogień poszedł po ścianie i tylko więźba
          dachowa zajęła się trochę, Grunwald trzyma się mocno.
          • Gość: 1 Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 20:48
            Z tego co wiem to pali sie widownia. pewnie niewiele z niej zostanie.Dziwny to
            pozar. Kino zamkniete. Nikogo tam nie ma. A sie pali. A moze sie pali, bo przez
            kilka ostatnich lat, nie mial sie kto nim zajac? A tak nie ma kina, nie ma
            klopotu
        • Gość: Andulka Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.chello.pl 11.03.03, 21:13
          Hi, hi, to ja mam nieświeże informacje, pomyliło mi sie z innym kinem jeszcze
          czynnym ;)
    • Gość: giga Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 21:37
      SZkoda Grunwaldu.W latach 60 byłem tam na CZRWONYCH GITARACH.I potem jeszcze na
      wielu innych imprezach.Szkoda.
    • Gość: pioter Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 11.03.03, 21:46
      Kurczę, ale znaleźli sposób. I wyburzonko murowane, a potem opędzlować
      działeczkę, zgarnąć kaseczkę. Jaki obiekt kolejny?

• Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 21:53
        nie tak dawno był sprawa przy ul.Jarockiej. Spłonął
        budyneczek (taki sobie domeczek na niezlej działce),
        teraz stoi tam piękny blok z garażami i pawilonami
        handlowymi. Czyżby sposob na wysiedlanie?
        • Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 22:03
          jakie są najnowsze doniesienia ?
          • Gość: jd Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 22:27
            Tak, jakie są doniesienia? W Grunwaldzie obejrzałem z moim maloletnim synem
            Terminatora II, aw dziecko dostalo w dodatku plakat ze Schwarcenegerem, który
            cale lata wisiał nad jego (dziecka) niewinnym łożeczkiem.
            • Gość: thor Re: Grunwald sie pali!!! IP: 80.51.57.* 11.03.03, 22:34
              Szoda mi kina.Ja także mam z nim miłe wspomnienia.Również byłem na Terminatorze
              II.Pamiętam jeszcze przedstawienie z taką lalką-Pankracym.Łezka się w oku
              kręci:-(
              • Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 22:57
                a ja byłem na występach w latach 80 i zapamiętałem taki
                piękny wierszyk
                "Wziął Lisek siekierkę
                poszedł z nią do lasu
                spotkał tam lisiczkę
                rąbać nie miał czasu"
                - i do dzisiaj nie wiem czego rąbać nie miał czasu?
                ;-)
                • Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 23:00
                  cha, cha, cha
                  a ja proponuję przeczytaj sobie Małego Księcia i wszystko zrozumiesz
            • suduj Re: Grunwald sie pali!!! 11.03.03, 23:07
              A ja co niedzielę chodziłem o 12:00 na poranki z bajkami (mieszkałem na
              przeciwko Grunwaldu). Raz nawet chrzestną na taki poranek zaprowadziłem, ale
              wtedy puścili akurat "Wujaszka Wanię"
              • Gość: 1 Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 08:04
                A ja chodzilem do Grunwaldu w ramach zajec szkolnych. Na co nie pamietam? Ale i
                tak bylo fajnie. Kino to bylo jedynie miejsce w PRL-u, gdzie bylo naprawde
                kolorowo. Wystarczy przeciez przypomniec sobie te szare ulice.
                • Gość: Lech Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.03, 19:32
                  Warto wspomniec iz oprocz filmow w kinie tym mialy miejsce przerozne
                  wystepy artystyczne.Swego czasu ( lata 80-te) bywalem na poniektorych.
                  W pamieci utkwil mi wystem dzis jeszcze aktywnej " Budki Suflera "...
                  ach to byly czysy .............................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka