being28 11.03.03, 20:36 I po kinie:))) lub :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 20:38 są ofiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.chello.pl 11.03.03, 20:45 Ofiarami są wszyscy olsztyniacy. W mieście kin jak na lekarstwo i jeszcze to sie spaliło. Pal diabli że kino stare, bilety drogie, filmy nie pierwszej świeżości i fotele niewygodne - teraz nawet tego nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 20:47 już nie płonie, ogień poszedł po ścianie i tylko więźba dachowa zajęła się trochę, Grunwald trzyma się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 20:48 Z tego co wiem to pali sie widownia. pewnie niewiele z niej zostanie.Dziwny to pozar. Kino zamkniete. Nikogo tam nie ma. A sie pali. A moze sie pali, bo przez kilka ostatnich lat, nie mial sie kto nim zajac? A tak nie ma kina, nie ma klopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.chello.pl 11.03.03, 21:13 Hi, hi, to ja mam nieświeże informacje, pomyliło mi sie z innym kinem jeszcze czynnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 21:37 SZkoda Grunwaldu.W latach 60 byłem tam na CZRWONYCH GITARACH.I potem jeszcze na wielu innych imprezach.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 11.03.03, 21:46 Kurczę, ale znaleźli sposób. I wyburzonko murowane, a potem opędzlować działeczkę, zgarnąć kaseczkę. Jaki obiekt kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 21:53 nie tak dawno był sprawa przy ul.Jarockiej. Spłonął budyneczek (taki sobie domeczek na niezlej działce), teraz stoi tam piękny blok z garażami i pawilonami handlowymi. Czyżby sposob na wysiedlanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 22:03 jakie są najnowsze doniesienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 22:27 Tak, jakie są doniesienia? W Grunwaldzie obejrzałem z moim maloletnim synem Terminatora II, aw dziecko dostalo w dodatku plakat ze Schwarcenegerem, który cale lata wisiał nad jego (dziecka) niewinnym łożeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Grunwald sie pali!!! IP: 80.51.57.* 11.03.03, 22:34 Szoda mi kina.Ja także mam z nim miłe wspomnienia.Również byłem na Terminatorze II.Pamiętam jeszcze przedstawienie z taką lalką-Pankracym.Łezka się w oku kręci:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 11.03.03, 22:57 a ja byłem na występach w latach 80 i zapamiętałem taki piękny wierszyk "Wziął Lisek siekierkę poszedł z nią do lasu spotkał tam lisiczkę rąbać nie miał czasu" - i do dzisiaj nie wiem czego rąbać nie miał czasu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 23:00 cha, cha, cha a ja proponuję przeczytaj sobie Małego Księcia i wszystko zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
suduj Re: Grunwald sie pali!!! 11.03.03, 23:07 A ja co niedzielę chodziłem o 12:00 na poranki z bajkami (mieszkałem na przeciwko Grunwaldu). Raz nawet chrzestną na taki poranek zaprowadziłem, ale wtedy puścili akurat "Wujaszka Wanię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 08:04 A ja chodzilem do Grunwaldu w ramach zajec szkolnych. Na co nie pamietam? Ale i tak bylo fajnie. Kino to bylo jedynie miejsce w PRL-u, gdzie bylo naprawde kolorowo. Wystarczy przeciez przypomniec sobie te szare ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Grunwald sie pali!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.03, 19:32 Warto wspomniec iz oprocz filmow w kinie tym mialy miejsce przerozne wystepy artystyczne.Swego czasu ( lata 80-te) bywalem na poniektorych. W pamieci utkwil mi wystem dzis jeszcze aktywnej " Budki Suflera "... ach to byly czysy ............................. Odpowiedz Link Zgłoś