Dodaj do ulubionych

Zgon-Bartoszyc-

IP: 24.83.56.* 25.03.03, 07:49
Bartoszyce umarly czy co?..2-tygodnie juz sie Nikt nie odzywa.Pzd.Marek.
Obserwuj wątek
    • Gość: tata Re: Zgon-Bartoszyc- IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 09:03
      masz racje barty wymarly i brak nadzieji na odrodzenie.
      zawsze bylo to martwe forum. nic sie juz nie zmieni!
      moze jest gdzies inne miejsce gdzie mozna spotkac kogos z
      okolicy.
    • Gość: UFO Re: Zgon-Bartoszyc- IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 26.03.03, 09:46

chyba wszyscy internauci uciekli z Bartoszyc albo zapomnieli o forum
      pozdrowienia z Elbląga UFO.....
    • Gość: ejsi Re: no coz IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 19:49
      Hej:)..jaki zgon, hę?Marku miło widzieć( czytać):)Naliczyłam cztery osoby, to
      duuużo, może jednak ożywimy to forum.

pozdrawiam
      • Gość: Marek Re: no coz IP: 24.83.56.* 26.03.03, 20:40
        No milo mi Cie uslyszec Ejsi,ja jestem za.Pozdrowienia-Marek-
        • Gość: tata Re: no coz IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 08:11
          bylem tu juz kilka razy i jakos ciezko sie tu pisze.
          mysle ze kilku forumowiczow nakreci dyskusje. tylko kilka
          ciekawych tematow. moze jakies plotki. jest jeszcze jedno
          forum bart, ktore pruboje krecic goniec bartoszycki ale
          tez jes nudno. zreszta mozna samemu zobaczyc
          www.wm.pl/phorm/index.html
          • Gość: ejsi Re: no coz IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 19:39
            Już myślałam, że tata mnie uprzedził;) znam jeszcze jedno forum też
            w "powijakach", ale wróżę mu swietlaną przyszłość:) www.radiobartoszyce.pl, tam
            je znajdziecie

pozdrawiam:)
            • Gość: tata Re: no coz IP: *.dhs.org / 192.168.3.* 31.03.03, 14:23
              jak już sie wczesniej wypowiadalem, bez wciagajacacych tematow żadne forum nie
              ruszy i padnie smiercia naturalna. na jednym kuratele trzyma goniec na drugim
              radio, zreszta pewnie sama smietanka intelektualna, ktora zagina kazdego
              majacego inne zdanie forumowicza, albo wogole tam nie zaglada?? nic sie chyba w
              okolicuy nie dzieje. albo to ja szukam Bog wie czego?? pozdr.
              • Gość: ejsi Re: tylko od nas zalezy IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 00:32
                Gość portalu: tata napisał(a):

> jak już sie wczesniej wypowiadalem, bez wciagajacacych tematow żadne forum
                nie
                > ruszy i padnie smiercia naturalna. na jednym kuratele trzyma goniec na drugim
                > radio, zreszta pewnie sama smietanka intelektualna, ktora zagina kazdego
                > majacego inne zdanie forumowicza, albo wogole tam nie zaglada?? nic sie chyba
                w
                >
                > okolicuy nie dzieje. albo to ja szukam Bog wie czego?? pozdr.

Tata, odnoszę wrażenie, że boisz się tego "zaginania" przez śmietankę towarzyską
                ( czy o takiej można mówić na forum?), a przecież nie o to chodzi, piszę co
                myślę, dyskutuję..to wlaśnie rola forum. Najtrudniej jednak znalezć, jak
                mówisz, interesujący temat. Życzę sobie i Tobie takich, na bartoszyckich forach.

z pozdrowieniami
                • Gość: tata Re: tylko od nas zalezy IP: *.dhs.org / 192.168.3.* 02.04.03, 21:26
                  zawsze staram sie byc obiektywny w ocenianiu wypowiedzi i sznuje zdanie innych
                  o ile oczywiscie dotyczy rzeczy mnie interesujacych. jezeli cos mnie nudzi,
                  albo nie mam o czyms pojecia, to milcze a nie wypisuje jakies pierduly. a moze
                  masz racje, moze tak wlasnie trzeba? pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka