Dodaj do ulubionych

Rozmówki pogodowe

31.03.03, 09:52
Dzisiaj w Olsztynie jest już wyrażnie chłodniej.Wieje zimny wicherek,a niebo
spowijają wcale nie cienkie chmury,za których wychodzi "wściekłe"słońce.Jutro
ma być jeszcze mniejsza temperaturka.
W sumie taka pogoda nie dziwi.To dopiero przełom marca i kwietnia.Ale
człowiekowi chce się tego ciepła po zimie :-)
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 10:10
      O kropi.Dobrze,kurz zginie.
      • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 10:17
        No to wreszcie macie deszcz:) U mnie pochmurno i chłodno - zupełnie inaczej niż wczoraj:) Ale świadomośc tego, że to już wiosna podnosi na duchu:)
        Pozdrawiam wiosennie:)))))
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 10:22
          Nie uwierzysz.Teraz pada śnieg z deszczem.Słabo,ale jednak.
    • Gość: Hella Re: Rozmówki pogodowe IP: *.chello.pl 31.03.03, 10:27
      W Wawie nie najgorzej...można wytrzymać. Właśnie wybieram się na spacerek z
      dzieckiem, może nas nie wywieje...
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 10:28
        Do diabła z takim deszczem.Już przestało.
        • Gość: thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IP: 80.51.57.* 31.03.03, 11:14
          I znowu deszcz ze śnegiem.I to jeszcze jaki mocny.Cóż,pogoda w kratkę.
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 11:23
            Ma ktoś jeszcze sanki?Przydadzą się he,he.
    • Gość: detritus Re: Rozmówki pogodowe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:40
      A rano tak cieplo bylo, ze bez kurtki do pracy poszedlem... <:o)
      • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IP: 158.66.18.* 31.03.03, 12:49
        U mnie wprawdzie nie śnieży i nie deszczy ale też zimno i wieje i też wyszłam
        za lekko ubrana. Nie spojrzałam do telewizora na pogodę bo zwierzęciu jeść
        dawałam a kiedy wybiegłam do autobusu, za późno było wracać po futro. Chyba
        taksówką wrócę, się szarpnę...
        • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IP: 158.66.18.* 31.03.03, 12:59
          Nietety, nie ma lekko. Właśnie wali śnieg z deszczem. A ja w lekkiej kurtce i w
          pantofelkach. Zimowe buty wczoraj wypastowałam i schowałam w pudłach na
          pawlaczu. Trza było z tym zaczekać do czerwca...
          A being już chciał po sandałki jechać, hi, hi
        • Gość: detritus Re: Rozmówki pogodowe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 13:07
          > a kiedy wybiegłam do autobusu

Ja na szczescie mam samochod :o)))))
          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IP: 158.66.18.* 31.03.03, 13:41
            Oooo, to ja tyle nie zarabiam... :(
    • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IP: 158.66.18.* 31.03.03, 15:39
      Zaległa ciiiisza.....
      Co jest, przestała być jakakolwiek pogoda? A pogoda ducha przynajmniej została?
      Ja jeszcze mam trochę czego i innym życzę, a nawet więcej :)))
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 15:50
        OK.U nas jest teraz znowu "dzikie"słoneczko.Takie jakby przed burzowe.
        • being28 Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 16:46
          Po powyzszych wypowiedziach zajrzalem dokladnie do dowodu osobistego.
          Mieszkam jednak w tym samym kraju:)))
          W pyrlandii slonce swieci, za szyba tramwaju az parzy. Wiatr jest bardzo,
          bardzo chlodny i berecik mi kilka razy zdmuchalo.
          Ale sniegu lub deszczu to nie widzialem:).
          Po sandalki i wiosenna kurtke przyjda w czwartek i licze na sloneczko
          • Gość: ak Re: Rozmówki pogodowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.03, 17:14
            To jest ale ładna pogoda - jak to w Pyrlandii mawiają. A co tam poza tym
            nowego, bo kiedy ostatni raz tamtędy przejeżdżałem, to otrzymałe na dworcu
            widelec do pomieszania herbaty. Fakt było to już wieki temu w oldeglej epoce
            gdzie nóż w barze dworcowym był nieosiągalnym dobrem doczesnym. Teraz to pewnie
            to miato już nie do poznania. Tutaj - jakieś 600 km na pn.zachód też słoneczko,
            17 stopni, tylko co z tego kiedy spać się chce. Kurde, kto poza piekarzem
            wstaje dobrowolnie o 4:20? (starego czasu).
            • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 18:49
              Nastała nam jesień:(
              • Gość: thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IP: 80.51.57.* 31.03.03, 18:57
                Straszny wiatr,ale słońce ładne,szkoda tylko,że na noc.
                • Gość: zbyszek Re: Rozmówki pogodowe IP: 213.25.179.* 31.03.03, 19:06
                  "...dobre sa pogody obie lecz wazniejsza ta ktora masz w sobie...."
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:09
                    :-)
                    Tak całkowita racja...
                    • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:10
                      Ja mam dzisiaj jesien za oknem i w duszy:(((
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:12
                        A czemuż to?
                        • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:16
                          Są takie dni w tygodniu,gdy nic mi się nie układa:( -przejdzie,moze jutro?
                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:27
                            Pewnie to efekt zmęczenia.A jak wiadomo na zmęczenie najlepszy jest sen :-)
                            • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:29
                              Oj chciałabym ,aby to było tylko zmęczenie...
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 19:37
      Przy tak zmieniającej się aurze trudno powiedzieć co tu ubrać.Założysz coś
      lekkiego to zmarżniesz.Ubierzesz ciepłe rzeczy to się zgrzejesz.Niech ta pogoda
      się w końcu ustabilizuje.
      O i jeszcze można zmoknąć,cholerka :-(
      • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:14
        Zawsze jakoś mozna sie zabespieczyć a duszy nie ubierzesz-jezu jakiego mam doła-
        niech juz bedzie maj.
        • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:23
          angela-rt napisała:

> Zawsze jakoś mozna sie zabespieczyć a duszy nie ubierzesz-jezu jakiego mam
          doła
          > -
          > niech juz bedzie maj.

przepraszam za ortografa "zabezpieczyc" miało być palec zjechał nie wyłapałam:((
        • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:25
          Being - ja też miałam wątpliwości, co do kraju mego pobytu;) U nas co prawda rano było pochmurno, jednak potem się wypogodziło:) Piękne słoneczko świeciło przez cały dzień:) Było trochę mylące, bo ubrałam się równie lekko co wczoraj, no i niestety, zmarzłam:( Ale na Plantach zauważyłam już zieleniące się krzewy, forsycje zaczynają już się żółcić:) Będzie dobrze:))) Z wiarygodnego źródła wiem, że w Szczecinie była podobna pogoda, co u mnie - może więc pas zachodni i południe zostało dzisiaj łaskawie potraktowane:)))
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:41
          Ja podczas dołka psychicznego lubię posłuchać muzyki(głównie lata 80-
          Europe,Sting,Scorpions itd.).Jednak najlepszym lekarstwem jest czas.Dołek
          trzeba przeżyć.Pomaga także piękna pogoda,ciepła i ze słoneczkiem :-)
          • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:44
            wiem to wszystko,ale........
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:49
              ...ale brak tego ostatniego elementu,czyli pięknej pogody.Tak?
              • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:50
                moze to by mnie jakoś naładowało,nawet mi sie czarować nie chce.
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 21:56
                  I powstaje błędne koło:Angela nie czaruje bo ma dołek psychiczny,przez co
                  pogoda jeszcze się pogarsza,co z kolei wprowadza Angelę w jeszcze gorszy
                  nastrój....
                  ;-)
                  • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 22:00
                    Uśmiechnęłam sie:)
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 31.03.03, 22:01
                      Cieszę się :-)
                • Gość: Hella Re: Rozmówki pogodowe IP: *.chello.pl 02.04.03, 13:05
                  angela-rt napisała:

> moze to by mnie jakoś naładowało,nawet mi sie czarować nie chce.

Moze solarium?
                  • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 02.04.03, 20:10
                    Gość portalu: Hella napisał(a):

> Moze solarium?

Jutro się wybiore na 10 minutowy seans,doładuje akumulatory,mam ciemną karnacje
                    więc opalać sie nie musze,ale wygrzać sie chociaż pod sztucznym słonkiem nie
                    zaszkodzi:)))Dzięki wszystkim za dobre słowa,można na Was liczyć,juz mi lepiej-
                    pozdrawiam.Zabiore sie za czarowanie,ten dzisiejszy deszcz jakoś mnie ozywił,bo
                    i zapach bardziej wiosenny po nim się wydał:)))Juz tylko pare takich dni i
                    przyjdzie słońce,ja rodziłam sie w upalny dzień więc przepadam za upałami,to mi
                    nie straszne,a zimna niecierpie:)
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 01.04.03, 08:06
      Na niebie chmury,a na termometrze tylko 3 stopnie.Brrrr.
      • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 01.04.03, 09:41
        Na termometrze co prawda tylko 4 stopnie, za to niebo czyste, bez chmurek - jak w lipcu podczas największych upałów:) Pięknie:))))
        • Gość: thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IP: 80.51.57.* 01.04.03, 13:36
          Wyszedłem w grubej kurtce,czapce i szaliku,bo było zimno.A teraz jest znowu
          piękne słoneczko i się zgrzałem.Strasznie zmienna pododa.
          • inka28 Re: Rozmówki pogodowe 01.04.03, 18:35
            Ja sie tak nie bawie:( Nie mam w domu termometru i oceniam pogode na oko. W
            radio nic nie uslyszalam, bo sie skupialam na wylapywaniu primaaprilisowych
            informacji. Skutek tego taki, ze zalozylam pseudotrampki (bo mam dzis sportowy
            nastroj) i mi zimno!
            Pozdrawiam:)
            PS: Angela - mam nadzieje, ze Ci przeszlo. Jak cos to polecam czekolade i
            przeglad zaleglej prasy. Zobaczysz jak wszystko mija:)))
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 01.04.03, 19:54
              Cudowny wieczór.Całkiem ciepły i pogodny.A powietrze takie rześkie:-)
              Aż chce się żyć :-)
              • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 01.04.03, 20:38
                Brrryyyy zimno!!!!
                Dzieki Inka za ciepłe słowa,dzisiaj nie jest gorzej czyli idzie ku
                lepszemu,nawet mały promyk słońca do duszy się wkradł,dzisiaj moge
                powiedzieć,ze musi być dobrze bo inaczej to oszaleć można.
                • Gość: zbyszek Re: Rozmówki pogodowe IP: 213.25.179.* 02.04.03, 07:12
                  W Olsztynie zimno, slonca nie widac, ale jeziora w wiekszosci poplynely. Da
                  Dlugim i Krzywym tylko slady lodu.
                  :-))))
                  Kiedy splywamy ????
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 02.04.03, 15:32
                    Chmurzyło się ,chmurzyło i w końcu się rozpadało.Ale smętny mamy dzionek :-(
                • inka28 Re: Rozmówki pogodowe 02.04.03, 18:56
                  Cieszę się Angela, że już Ci lepiej. Widzisz - na wiosnę wszystko idzie ku
                  dobremu:) W zasadzie to o każdej porze roku idzie ku dobremu, bo przecież
                  kiedyś musi:)
                  A co do pogody - w Krakowie cieplutko, ale chmurzyście:) Wciąż czekam na
                  burzę:)
                  PS: Strasznie dużo "uśmieszków użyłam w tej wiadomości. Chyba mam dobry dzień:D
                  • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 02.04.03, 22:43
                    Wiecie co - ja się rzeczywiście zastanawiam, czy na tym samym globusie mieszkam.... U nas dziś było słoneczko, 18 stopni ciepła - miło i przyjemnie:) po Południu tylko trochę pokropiło - a tak - pięęękna wiosna:)))
                    • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 00:34
                      A u nas jesień,zimno bryyyy,jesień i prawie liście spadają z drzew(gdyby rosły
                      na nich to na bank by spadły)
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 08:24
                        Taaak.Jesień.Szaro,chmury i deszcz.Żeby chociaż było ciepło.Taaak.Jesień :-(
                        "Wiosna,wiosna,wiosna ach to ty..."-czy aby napewno?
                        • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 08:51
                          "Jesień,jesień,jesień-jak to tak?"-no i jakiś tydzień potrwa
                          • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 09:40
                            U mnie dziś pochmurno, pada i 10 stopni... Ale pocieszam się, że już niedługo, dzięki deszczom, zazieleni mi się las za oknem... Ach.... Wiosna:)))
                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 10:31
                              U nas na północy jest tylko 6 stopni.Ehh.Ludzie z południa zawsze mają cieplej.
                              Ja także czekam na to,że deszczyk obudzi zieleń.
                              Hej południowcy może pożyczycie nam trochę ciepełka :-))))
                              Oddamy w lato ;-)
                              • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 10:54
                                Poszłooooo - Serviskiem :)))
                                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 14:09
                                  Wielkie dzięki.Pokwituję przy odbiorze.
                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:18
                                    Krakowianie.Prosiłem tylko o ciepełko,a nie o deszczyk.
                                    Tymczasem:"Ciągle pada..."
                                    :-(
                                  • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:34
                                    No Thor - nie wiem, co teraz zrobimy.... Oddałąm ciepło i całe słońce:( Teraz u nas leje:((( I zimno się zrobiło:(((
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:37
                                      Pewnie przesyłki pomylili na poczcie.
                                      Może spróbujemy przesłać komuś deszcz i chłód?Hmm.Tylko do komu?
                                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:38
                                        Literówkę zwalam na złą pogodę :-)
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:46
                                      Wiem.Andulka chwali się dobrą pogodą.Może teraz z nią dokonamy wymiany?
                                      ;-)
                                      • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:49
                                        Thor - ja wiem, że ty chcesz zrobić jak najszybciej te 25000, ale nie przesadzaj!!!
                                        A co do pogody, to Andulka musi ją chyba na "cztery wiatry" przepędzić - bedzie wtedy dla wszystkich trochę:)
                                        "Podaruj mi troche słońca...."
                                        :)
                                        • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 19:55
                                          padało dzisiaj wszystko co mogło,listopad mamy???
                                          • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 20:02
                                            Tak to mogło wyglądać.... Chociaż mówią, że to już kwiecień...
                                            Kwiecień plecień poprzeplata, trochę zimy trochę lata....
                                            No to teraz jesteśmy na etapie jesieni.... ;)))
                                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 03.04.03, 20:02
                                            No chyba tak.
                                            Ja o 25000 się nie staram.Zostawiam to innym.
    • Gość: thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IP: 80.51.57.* 04.04.03, 07:11
      O śniegu napadało.I ciągle pada :-(
      Na szczęście niewiele i szybko się stopi :-)
      • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IP: 158.66.18.* 04.04.03, 08:49
        U mnie śniegu nie ma. Ale ZIMNO, krucabomba!!!
      • Gość: zbyszek Re: Rozmówki pogodowe IP: 213.25.179.* 04.04.03, 08:52
        Snieg zniknąl bez sladu,
        po niebie nieliczne chmury bawia sie w chowanego ze sloncem,
        z jeziora lod fala zagonila na brzeg,
        chrzesci ocierajac o siebie krysztalami,
        odgraza sie...
        labędzie juz nic sobie z tego nie robia,
        suną po tafli jak stare zaglowce....
        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 11:14
          Jakie to ladne:) Prawie tak, jak pogoda:) Nigdy nie bylam w stanie nauczyć się
          nazw chmur, a dziś u mnie dużo takich bialych, poklębionych jak wata. Jak to
          to się nazywa?
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 18:12
            Niestety nie znam się na chmurach.Wiem tylko,że gdy chmury podczas zachodu
            słońca są czerwone to następnego dnia będzie wiało.
            W sumie jedyną chmurą,o której mogę coś powiedzieć to kumulonimbus,bo ma
            kształt kowadla i przynosi deszcz,grad,burzę.
            :-I
            A wy znacie jakieś metody przewidywania pogody(oprócz pogody w TV czy radiu
            oczywiście)?
            • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 18:42
              Ja nie przewiduje,ja czaruje:)))A na wekend zapowiadam w Olsztynie -1 stopni
              zimna brrry
              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 18:50
                Czemu tak czarujesz?Czy my Tobie coś złego zrobiliśmy?Żeby taką pogodę ssyłać.
                ;-)
                • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 19:02
                  Nie krzycz na mnie,bo wiosny nie bedzie a lato przyjdzie i sie nie
                  nacieszymy,średnim ciepłem,tylko upały na nas spadną jak plagi egipskie:)
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 19:13
                    Z deszczu pod rynnę :-(
                    Nie złość się na mnie.
                    Może uda się Ciebie jakoś przekupić daniną o dobrą pogodę?
                    • being28 Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 19:34
                      Czemu jest tak zimno? Gdzie jest slonce? NIe chce juz sniegu i przymrozkow!!!
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 19:41
                        Ja też nie chcę.
                        Trzeba uprosić Angelę,żeby wyczarowała trochę ciepełka.
                        • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe 04.04.03, 22:38
                          Nie jest najgorzej... Dzisiaj co prawda nie było ciepło - 10 stopni i ze słoneczkiem średnio, ale ogólnie całkiem przyjemnie. I nawet mnie to tak nie złości, kiedy widzę, że las za oknem zaczyna się zielenić:) Będzie lepiej - jeszcze tylko parę dni:)))
    • thor_tr Wiosno!!! 05.04.03, 10:14
      Grrr.Zimno,ciemno i jeszcze śnieg pada.
      Wiosno!Nie omijaj nas!
      • bpkw Re: Wiosno!!! 05.04.03, 14:27
        Chłodno, ale przebija słoneczko. Do krakowskiej zieleni to nam jeszcze bardzo
        daleko. Dwa- trzy tygodnie...
        • Gość: Andulka Re: Wiosno!!! IP: *.chello.pl 05.04.03, 15:21
          Łojezu, jak u nas wietrznie, zimno i ponuro. Chyba winko otworzę :)))
          • Gość: thor_tr Re: Wiosno!!! IP: 80.51.57.* 05.04.03, 19:03
            Dobry pomysł.
            W Olsztynie śniegu nawiało,może nie za wiele,ale biały puch nie topi się tylko
            zalega na trawniku.Także wiatr jest momentami bardzo silny.
            Takiej wiosny nie da się przeżyć na trzeżwo ;-)
            • Gość: rita Re: Wiosno!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:13
              o tej porze, to widzę rożek księzyca i gwiadeczkę - deszczu nie ma !
              • Gość: Andulka Re: Wiosno!!! IP: *.chello.pl 05.04.03, 21:35
                Za oknem zawieja śnieżna ale goście byli. Oj, wesoło!!! Całe winko poszło. I
                miodzio pitne. I mój obiad na jutro. Co tam, ugotuję nowy :)))
                • Gość: rita Re: Wiosno!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:50
                  jutro niedziela, a niedziela będzie dla nas - trochę więcej wolnego czasu , a
                  ty ?- znów zakupy?
                  • Gość: Andulka Re: Wiosno!!! IP: *.chello.pl 05.04.03, 21:53
                    Tak. Obi, Praktiker, Castorama albo inny Leroy Merlin. Musze kupić różne takie,
                    żeby zabezpieczyć kabelki przed królisią i zainstalować to w mieszkaniu. Cały
                    dzionek pewnie zejdzie...
                    • Gość: rita Re: Wiosno!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:57
                      nie chciałam się wtrącać wcześniej, ale miałam królika i dziękuję bardzo za
                      niego , szybko jego wydałam, to że kable pogryzione to nic, ale to że się wziął
                      drań za framugę balkonu i podest drewniany to był horror, do dziś mam ślady -
                      całe szczęscie, że zauważyłam , bo woda dostałaby się do pokoju
                      Andulka kończę - bo muszę - pozdrów wszystkich od mnie
    • being28 Czaruj Angela bo mi zimno!!! 05.04.03, 21:59
      Bierzcie sie do roboty czarownice, wrozki i reszta!!!
      Zimno mi jest, opony w aucie zmienilem...
      • Gość: Andulka Re: Czaruj Angela bo mi zimno!!! IP: *.chello.pl 05.04.03, 22:25
        being28 napisał:

opony w aucie zmienilem...
        Na polarne??? ;)))
        A ty furt w Pyrlandii zamiast w eNCe na imprezie?
        • mika_1 Re: Czaruj Angela bo mi zimno!!! 05.04.03, 23:32
          Tak się tutaj chwaliłam dobrą pogodą, no i mam:( Dzisiaj wszystki pory roku mieliśmy - grad wielkości bobu padał:( Zimno, wietrznie, nieprzyjemnie... Za to na wieczór się wypogodziło, piękny zachód słońca mieliśmy. Też spoglądam na ten księżycowy rożek Rity - pieknie teraz jest:)
          Całe szczęście, że ja opon nie zmieniłam - jeżdżę ciągle na zimówkach - w kwietniu!!! :(
          • Gość: zbyszek Re: Czaruj Angela bo mi zimno!!! IP: *.one.pl 06.04.03, 13:07
            dorzuc angela do kominka! bo nam na forumie zamarzną!
            a kiedy miód do grzańca dowiozą?
            W Olszynie wiatr głowę urywa, smiegiem po oczach sypie, ale i słońce się czasem
            przebija, może ????
            Wybieram sie dzis na Makrokosmos- wezme RedBula i heja na poszukiwania ciepłych
            miejsc! Ktoś jeszcze leci?
            • mika_1 Zima:( 06.04.03, 13:40
              Znowu zima:( Chyba przespaliśmy inne pory roku, bo zima zawitała:( A ja już nie chcę!!!!! Ja chcę ładną pogodę!!!!! Ratunkuuuuuuuu!
              • thor_tr Re: Zima:( 07.04.03, 07:29
                Ja też chcęęę!Wczoraj tak piż@$^%$$#,że kto nie musiał, ten nie wychodził.
                Dzisiaj też jest silny wiatr i zimnica.
                Kurcze,i jeszcze ten śnieg.
                Wiosno!?!
                • mika_1 Re: Zima:( 07.04.03, 10:46
                  Wczoraj, to my tu mieliśmy pogodę lux - dzisiaj to jest dopiero jazda:(
                  Bleee
    • thor_tr O.Bocian! 07.04.03, 18:10
      Jakieś pół godziny temu nad Olsztynem przeleciał bocian.Może jest więc szansa
      na wiosnę :-)
      • Gość: jd Re: O.Bocian! IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 18:19
        Leciał w pośpiechu na południe, do krajów o klimacie umiarkowanym.
        • thor_tr Re: O.Bocian! 07.04.03, 18:26
          He,he.No nie.Poleciał na północny wschód.
          Zniknął mi z oczu gdzieś nad Stomilem(chyba się nie zatruł?):-)
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe 08.04.03, 14:26
      Strasznie senny dzień nad Olsztynem.Cieśnienie chyba poleciało bo ziewam od
      rana.
      • inka28 Re: Rozmówki pogodowe 08.04.03, 18:25
        Z tym ciśnieniem to chyba rzeczywiście coś nie tak. Od rana wypijam hektolitry
        kawy. I nie pomaga. Zima w Krakowie. Piękna rzecz, ale w grudniu. Pozdrawiam:)
        • angela-rt Czaruje jakem Angi:)) 08.04.03, 20:40
          wzięłam sie za robote w sobote juz bedzie cieplej a w niedziele ok 12 stopni
          przewiduje ,idzie ku lepszemu :))))))
          • thor_tr Re: Czaruje jakem Angi:)) 08.04.03, 20:44
            No to jest nadzieja.
            A i Being będzie mógł pochodzić w sandałkach.Już niedługo...
            ;-)
            • bpkw Re: Czaruje jakem Angi:)) 08.04.03, 20:48
              .... pora otworzyć część II.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka