11.11.06, 14:41
Proponujemy spotkanie w WAMA-CLUB
dzisiaj o 20. Info.na gg 4480998.
Obserwuj wątek
    • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:47
      Świetny pomysł! Będę na pewno.
      • Gość: ruda Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:26
        ja się postaram - będzie trzeba zmienić plany
    • Gość: białostocki Re: DO SiNGLI IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.11.06, 15:28
      bystra nie wiem czy to dobry pomysł
      • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 15:45
        A czemu tak sądzisz?
        • Gość: patataj Re: DO SiNGLI IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.06, 16:07
          a gdzie to jest ?:)
          i jakie przedziały wiekowe
          • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 16:37
            Pod teatrem .Od 30-55.
          • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI IP: 62.29.133.* 11.11.06, 16:38
            klub jest w Olsztynie :)) a gdzie - taryfiarz powie :) choc ja też wolałabym
            pierwsze nasze spotkano w jakimś przytulnym pubie :P ...przedział wikeowy - ja
            babcia podobno też się łapię do niego :)
            • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 17:07
              Łapiesz się Luna.
              • Gość: jula Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:21
                Czy będą tylko same singielki? :)
                • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:27
                  Oczywiście serdecznie zapraszamy single i singielki.
                  • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 17:29
                    Betty zadzwon do mnie
                    albo odblokuj tel
                    • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 17:35
                      Kto ma ochotę na szarlotkę?
                • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI IP: 62.29.133.* 11.11.06, 18:11
                  będzie ten kto przyjdzie...pora ruszyć stare tylki z domu :P :))))
                  • bystra2000 Re: DO SiNGLI 11.11.06, 18:12
                    Swięte słowa Luna.
                    • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:16
                      W końcu coś się dzieje...
                      • Gość: opal Re: DO SiNGLI IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.06, 23:48
                        no ijak było?
                        • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 03:11
                          Trzeba było przyjść.SUPER!!!!!!
    • Gość: wojtek Re: DO SiNGLI IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.06, 09:32
      i jak bylo
      • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 12:47
        Wojtek.Żałuj.
        • Gość: wiesiaczek Re: DO SiNGLI IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.06, 14:27
          czego żałować?
          • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI IP: 62.29.133.* 12.11.06, 16:11
            imprezki :) było super :) ale co my wam będziemy opowiadać - następnym razem
            ruszcie się z domu to sami zobaczycie :P
            • Gość: wiesiaczek Re: DO SiNGLI IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.06, 18:03
              co? byly dwie bapcie tylko,hłe
              • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:26
                Gdybyś zobaczył te super laski, które mówią o sobie babcie...
                • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 19:05
                  Bo taki buc ,siedzi przed kompem,nosa
                  z domu nie wychyli i śmie buhahać.
                  Trzeba było przyjść zakompleksiony samcu.
                  • Gość: ruda Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:50
                    Je bardzo cieszyłam się na pomysł Betty a'propos sylwestra dla singli. Jednak
                    do akcji wkroczyła Bystra2000 i udziela się dość intensywnie w tym temacie (jak
                    i nie tylko tym).
                    Wczoraj nie przyszłam na spotkanie, bo boję się tak agresywnych ludzi jak
                    Bystra. Obserwuję jej posty juz od jakiegoś czasu i ... No własnie, poprzedni
                    post mówi wszystko w tym temacie. Wiecznie, kobieto, wyzywasz ludzi, używając
                    niewybrednych słów. Nie stać Cie na przytaczanie własnych - często dość
                    kontrowersyjnych poglądów - w sposób odpowiedni dla kobiety, na poziomie.
                    Jeżeli w życiu codziennym jesteś taką samą osobą, co na tym forum - to nic
                    dziwnego, że jesteś SINGLEM.
                    Jesteś kłótliwą zrzędą szukającą tu na tym forum okazji do zwady. Ciekawe ilu
                    osobom na planowanym spotkaniu sylwestrowym - zakładam, że rzecz wypali -
                    przywalisz słowem. Mnie tam nie będzie.
                    Tylko nieszczęśliwi i zakompleksieni ludzie są tak agresywnie nastawieni.

• Gość: do Rudej Re: DO SiNGLI IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 19:52
                      Bardzo dobre podsumowanie :)
                      • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 20:07
                        Wiesz co Ruda? Trzeba było przyjść i
                        przekonać się osobiście.
                        A zakompleksiona nie jestem w przeciwieństwie
                        do Ciebie.
                        Gdzie widzisz wulgarne wpisy w moim
                        wykonaniu?
                        • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 20:14
                          Jeszcze jedno.Ty atrakcyjna,młoda szukasz
                          sposobu spędzenia miło czasu na forum?
                          Chyba coś nie tak z Tobą .
                          • Gość: wiesiaczek masz braki? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.06, 20:27
                            ma sporo racji ruda, ty bystra tylko wydajesz się taka bystra bo w gruncie
                            rzeczy jestes zbyt pyskata aby miec kogos i wypraszam sobie bucowanie
                        • Gość: ruda Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:38
                          Jakoś właśnie nie miałam ochoty się przekonywać. Poniżej link chociażby do
                          jednego Twojego postu.
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=49788393&a=49910325
                          > A zakompleksiona nie jestem w przeciwieństwie
                          > do Ciebie.

No widzisz, nawet Twoja obrona polega na ataku.

>Jeszcze jedno.Ty atrakcyjna,młoda szukasz
                          >sposobu spędzenia miło czasu na forum?
                          >Chyba coś nie tak z Tobą .

Zapewniam Cię, że jak najbardziej wszystko ze mną OK. A Ty z każdym swoim
                          kolejnym postem tylko potwierdzasz moją tezę.

I nie powiedziałam, że Twoje posty są wulgarne.
                          • bystra2000 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 20:44
                            No i gdzie te niewybredne słowa?
                            Forum to nie kółko różańcowe.
                            Mam cywilną odwagę ,pod każdym wpisem ,podpisać
                            się swoim nickiem. I żaden mój post,nie został
                            usunięty,bo nikogo nie obraziłam.
                            Wszystko w tym temacie.
                            • Gość: ruda Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:53
                              Nadal nie rozumiesz. Nie trzeba narzucać k... rwami, ch...jami, żeby wypowiedź
                              była w złym tonie.
                              Powiem krótko - nie leży mi Twój sposób wyrażania opinii.
                              Faktycznie, za to, że podpisujesz się nickiem powinnaś dostać medal - brawurowa
                              jazda.
                              Dobranoc Bystra

Magdalena Gumińska
                              • Gość: bystro-ruda Re: DO SiNGLI IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 23:15
                                Ello, slicznotki.
                                Tak sobie sledze wasze wypowiedzi i mysle, ze chce nalezc do waszego kolka. Jest
                                mi niezmiernie przykro, ze nie bylam na spotkaniu rozpoznawczym, ale po milej
                                atmosferze wnosze, iz na sylwestra przybede. Nie opuszcze takiej impry ze
                                sztachetami w plecach.
                                oj
                                alem sie wkurzyla, rudej (damy olsztynskiego rynku) nie bedzie:( I coz my biedne
                                chamice bedziemy robic? Poezje cytowac? To nie w naszym stylu.
                                Proponuje, w menu, swiniaka z rozna. Pomyslmy w chwili ciszy o biliskich nam z
                                forum osobach.
                                PS Rudziutka
                                Vini, a potem vici. nigdy odwrotnie.
                                • taras70 Re: DO SiNGLI 12.11.06, 23:33
                                  bystro-ruda , strasznie cie polubilem , nie zapomnij wlozyc prosiakowi w pysk
                                  czerwonego jabluszka !
                                  • Gość: oko Re: DO SiNGLI IP: *.ols.vectranet.pl 13.11.06, 01:03
                                    Szmitowi już nie potrzebne.
                                    • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: 62.29.133.* 13.11.06, 19:21
                                      a ja obok postawie kufel zwykłego piwa z lampka szampana :))) może być ?:))
                                      ruda - jesli osądzasz chrakter ( czy zachwoanie ) ludzi po postach w internecie
                                      to gratuluję - interent jest anonimowy , wpisy tutaj nie zawsze oddaja
                                      prawdziwośc wypowiedzi :) żeby mieć obraz calościowy trzeba osobe spotkać i
                                      poprzebywać z nią - nawet pierwsze spotkanie nie pokaże jacy jesteśmy na
                                      prawdę ....i wiesz co? wcale mi nie żal ze ciebie nie będzie :))))
                                      pozdrawiam serdecznie;)
                                      bawiłysmy się wspaniale , atmosfera była cudowna i wbrew temu co ruda pisze nie
                                      było chamstwa i wulgaryzmu - ale też nie było sztuczego moherowania :)))
                                      byłysmy sobą:)) wszystkie:)))
                                      • Gość: ruda Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:45
                                        hmmm, dziwne jesteście...
                                        widać różnica pokoleń, bo ciężko mi Was zrozumieć. Tamta pisze, że nie wyzywa
                                        ludzi, choć nawet w tym wątku wyzwała chłopaka. Ty piszesz, że trzeba najpierw
                                        człowieka poznać (czyli dać mu szansę na spotkanie), a potem piszesz, że
                                        cieszysz się, że mnie nie będzie... Kurcze, czegoś tu nie łapię.
                                        • Gość: wiesiaczek Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.06, 20:50
                                          ja też - dziwne kobity
                                          • bystra2000 Re: DO SiNGLI i do rudej :) 13.11.06, 21:08
                                            wiesiaczek=ruda.
                                            • Gość: gość Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.ols.vectranet.pl 13.11.06, 21:12
                                              Bystra2000-mało sympatyczna z Ciebie osoba.
                                              • Gość: ruda Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:13
                                                bystra, gdybys byla bystra, to zauważyłabyś, ze piszemy z róznych adresów IP
                                                • Gość: ruda do gościa Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:16
                                                  gość , uważaj bo zaraz się okaże, że ruda=wieśniaczek=gość i wtedy to już
                                                  będzie trójca, a bystra nie lubi takich klimatów
                                                  • bystra2000 Re: DO SiNGLI i do rudej :) 13.11.06, 21:18
                                                    Lubię trójkąty!!!!!
                                                  • Gość: ruda Re: DO SiNGLI i do rudej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:21
                                                    zaimponowałaś mi
                                                  • bystra2000 Re: DO SiNGLI i do rudej :) 13.11.06, 23:07
                                                    No widzisz,a tak żle o mnie
                                                    myślałaś!!!!!!!!!
    • Gość: tom Re: DO SiNGLI IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.06, 23:37
      a czy impa se skonczyla normalnie czy raczej pozniej bylo jakies rzniecie?
      jak cos to pokaze sie na nastepnym spotkaniu jak beda jakies atrakcje-kopulacje
      • Gość: PSIK Re: DO SiNGLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:13
        BYŁO LIZANKO
        • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:46
          hmmm....chyba nie to forum proponuje forum "dla szukających" panowi :P :) my
          kulturnie po szarlotce o 2 w nocy wróciłyśmy do domów :)))))
          • bystra2000 Re: DO SiNGLI 14.11.06, 16:06
            To prawda.......
            • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:02
              Coś takiego! Zobaczcie ile zamieszania spowodowała nasza impreza, niektórych
              wręcz drażni, że ktoś potrafi miło spędzić czas. Było świetnie i koniecznie
              trzeba powtórzyć...
              Gorąco pozdrawiam!
              • Gość: zyby Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:38
                czytają wasze posty aż żałuję, że ...nie jestem singlem...
                • Gość: Betty Re: DO SiNGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:00
                  Czasami rzeczywiście jest czego zazdrościć, ale są takie dni w roku, że jednak
                  nie chce się być singlem.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: luna37 Re: DO SiNGLI i nie-singli:))) IP: 62.29.133.* 14.11.06, 23:02
                    wszystko przed nami :)))
                    • Gość: zyby Re: DO SiNGLI i nie-singli:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:20
                      znam pewną singielkę, nie dość, że piekna to jest to jeszcze najlepszy człowiek
                      jakiego znam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka