utalia 21.11.06, 20:06 Ktory hotel jest w Olsztynie najlepszy? Przyjezdza do mnie ktos komu zalezy na najlepszej obsludze i wystroju itd. ma na to kase a ja nie jestem zorientowana, ktory hotel i do tego restauracje byscie polecili??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaccobo Re: hotel i rstauracja IP: 62.29.133.* 21.11.06, 21:54 Wydaje mi się że obecnie Warmiński jest na przyzwoitym poziomie , Villa Pallas chyba najlepsza. P/S to nie możesz tego kogoś ugościć u siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: hotel i rstauracja 21.11.06, 22:00 wlasnie goszcze swoja mame a mam mieszkanie z aneksem kuchennym i jak rozlozylam dwie kanapy to trudno nawet byloby polozyc materac. A gdzie miesci sie ta Villa Pallas? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: hotel i rstauracja 21.11.06, 22:04 Na Żołnierskiej,na przeciwko hotelu Relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: hotel i rstauracja IP: *.olsztyn.mm.pl 22.11.06, 22:23 Slyszalem ze niedrogo jest Pod Zamkiem na ul.Nowowiejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś