oso1 14.04.03, 00:35 Jedni wyjeżdżają na Kanary inni na Grecji, a ja jak co roku do Tomaszkowa. Leżaczek do wody, piweczko w rękę,pełny luz i po trzech dniach do domku. Uf, jak to można poszaleć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioter Re: Urlop IP: *.osd.vectranet.pl 14.04.03, 06:37 A dla mnie lato to co roku żagielek i WJM :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urlop IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:22 planuję swoje trzy dni spędzić w Olsztynie i to nie w hotelu ale na plaży, tam zamieszkam i będę ogladać wschód i zachód słońca - będę rozmyslać czy wschód czy zachód słońca piękniejszy , z tym mam problemy Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urlop 14.04.03, 22:24 chyba jednak zachód, bo nad ranem to już padam (od piwka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urlop IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:26 też tak myślę , że zachód mogę oglądnąć na trzeżwo, ale wschód może być skacowany oso - a gdzie ty spedzasz swoje trzy dni urlopu ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urlop 14.04.03, 22:29 Tomaszkowo, Tomaszkowo - jedyne spokojne miejsce i woda cieplutka i żarcie na miejscu, i piweczko jest i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urlop IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:33 a dlaczego piszesz, że spędzasz urlop w samotności, czy potrzebujesz ciszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Urlop 14.04.03, 22:35 Każdy człowiek potrzebuje odrobiny wytchnienia! Urlop w samotności na najlepsze, co może być:) Odpowiedz Link Zgłoś