Dodaj do ulubionych

Zdjecia sa tutaj:

18.04.03, 23:13
Tzn. na razie jest 1-dno, bo chodzi mi siec w miare kiepsko:(((

www.album.com.pl/album.php?id=1533
Jezeli komus nie idzie to wklepac:

www.album.com.pl

Slowa kluczowe: rita, enka
Obserwuj wątek
    • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 18.04.03, 23:20
      U mnie nie idzie... Na żaden ze sposobów :(
    • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 23:21
      being - dziękuję, muszę uciekać natychmiast , póżniej skoczę na forum
      • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 23:37
        Gość portalu: rita napisał(a):

> being - dziękuję, muszę uciekać natychmiast , póżniej skoczę na forum

chodzi o komputer oczywiście
        • being28 Re: Zdjecia sa tutaj: 18.04.03, 23:43
          To wszystko co mam. Nikow, ksyw, imion, pseudo nie zamiescilem. Jak ktos chce
          to niech sobie wpisze co ma na koncu jezyka.

www.album.com.pl/album.php?id=1533
          Autor rogelio, czyli ja, mozna szukac poprzez autora galerii jezeli sa klopoty
          z adresem.
          • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 03:40
            zdjęcia są fajoskie,mimo,że ........ale super było chyba- cooo? Widać to na
            fotkach,Rita chyba sie przełamiesz i odwiedzisz nas???
            • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 06:43
              fajne zdjęcia , nawet się domyślam kto na nich jest. Na jednym zdjęciu Mika
              schowała się za bpkw.
              Kobra, zbyszek, oso i bpkw - kto jest tą blondynką?

Angela - ładna z ciebie dziewczyna
              a gdzie na zdjęciu baing

dawaliście popalić , lecę do pracy - bywajcie
              • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 07:14
                Being się wykręcił i robił za fotografa - dlatego go nie ma na zdjęciu... Ale
                resztę masz jak na dłoni;)))
                • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 08:53
                  Super!!! :-)
                  Dzięki!
                  Moje pewnie będą po swiętach.
                  • bpkw Re: Te zdjęcia to kłamstwo... 19.04.03, 09:20
                    ... w rzeczywistości jestem dużo młodszy, dużo przystojniejszy i mam ładne
                    czarne włosy. Being, tak się nie robi... . Impreza była bardzo fajna. Dzięki
                    gospodarzom i gościom.
                    • Gość: Andulka Re: Te zdjęcia to kłamstwo... IP: *.chello.pl 19.04.03, 15:21
                      Potwierdzam. Zdjęcia okropnie przekłamują, z pewnością zostały spreparowane
                      komputerowo ;)
                      W rzeczywistości jesteśmy dużo młodsi, szczuplejsi, przystojniejsi, mamy
                      wszystkie włosy i zęby :)))
                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 11:36
                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Super!!! :-)
                    > Dzięki!
                    > Moje pewnie będą po swiętach.

Zbyszku, czy możesz je puścić na maila? Baaardzo proszę:)))))))))))))))))

• being28 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 12:28
                      Widze, ze zdjecia podobaja sie. Ciesze sie tego bardzo.
                      Wiecej nie mam, moze kiedys cos jeszcze dodam, najlepiej zeby ujawnili sie
                      inni.
                      Pozdrawiam,
                      zycze Wesolych Swiat
                      • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 12:39
                        Fajowe fotki,
                        domyślam sie kto jest kto. Rita, ta blondynka to Jola. Z tego co wiem nie
                        forumowa, ale za to n-kowa. Też dorzuciłem kilka zdjęć na moją stoniczkę,
                        tyle że nie N-kowiczów i Forumowiczów, ale po prostu kilka migawek
                        z kwietniowo-zimowego Olsztyna dla tych których tam nie było. Mam tego nieco
                        więcej. Z czasem dodam.
                    • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.one.pl 19.04.03, 18:35
                      gdy tylko wykonczę film dostarczę to co tam jest na forum- ak pomozesz?
                      mika nie po drodze Ci dziś do eNki?
                      • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 19:31
                        Gość portalu: zbyszek napisał:

> mika nie po drodze Ci dziś do eNki?

Chęci są, ale niestety rodzina już nie chce mnie wypuścić:( Ale, jak to mówią -
                        co się odwlecze, to nie uciecze... Ja jeszczę zajrzę do eNki:)))
    • arystokrata_el Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 13:04
      Impreza udana, miło, że piliście elbląskie piwo:)
      • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 19.04.03, 13:07
        To w ramach pokazania, że Olsztyn lubi Elbląg. Mam nadzieję, drogi arystokrato,
        że w ramach rewanżu wzniesiesz toast za forum Olsztyn "Jurandem"?
        • Gość: john Darowizna dla being 28 jezeli jest dorosly. IP: cache2:* 19.04.03, 13:29
          http:/fotm.rotten.com/fotm/maustache.html
          • being28 Re: Darowizna dla being 28 jezeli jest dorosly. 19.04.03, 21:27
            Gość portalu: john napisał(a):

> http:/fotm.rotten.com/fotm/maustache.html

Witaj!!!
            Podaj swoje imie to zamieszcze zdjecie z Twoja podobizna na stronce z cegla.
        • arystokrata_el Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 15:05
          Obawiam się, że nie można w Elblągu Juranda dostać.
          • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 19.04.03, 16:29
            Można, można, ostatnio byłem w El i zobaczyłem go w PSS-ach. Czekam na relację!
            • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 19:06
              Zbyszek, pomoge, nie ma sprawy
              • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 19.04.03, 19:12
                Całe szczęście, że mnie juz na nich nie będzie :)))
                • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 20:15
                  Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Całe szczęście, że mnie juz na nich nie będzie :)))
                  Nie wywołuj wilka z lasu ... :)
                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 20:23
                    ak - dziękuję , wreszcie cię dorwałam, oczywiście wzajemne życzenia przekaż
                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:13
                    A co, masz jeszcze jakieś żelazne zapasy ?(wśród moich tutejszych znajomych
                    uzywa sie sformulowania "żelazne zapasy Bundeswehry", hi, hi
                    • being28 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:24
                      Andulka nie martw sie, niedlugo bede w Wawie, moze znajde gov.org.pl, Twoje
                      zdjecie mam, popytam sie w urzedach...
                      • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:25
                        Being - jak miło - wreszcie się odzywasz:))))))
                      • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:32
                        Na tym które masz i tak nikt mnie nie rozpozna, hi, hi
                    • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:25

Pewnie jeszcze niejedno z nas się zdziwi.... ;)
                    • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:25
                      Boże , na co tu sie zanosi, toż szykuje sie wielka balanga w objęciach wiśniówki
                      • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:29

> Boże , na co tu sie zanosi, toż szykuje sie wielka balanga w objęciach
                        wiśniówk
                        > i

Wisnówka przednia, to i balanga pewnie też takowa będzie:)))))
                        • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:34
                          Ano!!!
                          • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:37
                            Oooo - widzę, że po drodze i trochę w stolycy skpanęło:) No to zdrowie:)
                            • being28 Re: Zdjecia sa tutaj: 19.04.03, 21:39
                              Ja juz musze konczy na dzis. Moze jeszcze jutro wyblagam kilka impulsow. Bede
                              z Wami duchowy pa, pa, pa
                              • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:02
                                Andulka, jeszcze bedziesz na zdjęciach (o ile film się nie urwal z powodu
                                nadmiaru wrazeń) mam na filmie kilka zdjęc z obydwu imprez!!!
                                Tylko mika nie chciala calowac bramy nocą!
                                Byloby uwiecznione!
                                • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 18:09
                                  Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Tylko mika nie chciala calowac bramy nocą!
                                  > Byloby uwiecznione!

Szykuj apart na nastepną wizytę! wtedy pozwole sie uwiecznić:)

• Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 19:31
                                  Zdecydowanie NIE CHCĘ żadnych zdjęć więcej !!!
                                  • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:38
                                    mam nadzieję ze zartujesz?
                                    :-)
                                    • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 19:40
                                      Witam w ten świąteczny wieczór.Widzę,że impreza się udała.
                                      • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:43
                                        witam! powrociles na olsztynskie lono?
                                        • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:46
                                          thor, szkoda ze byles nieobecny cialem!
                                          za duszę wypilismy!
                                          Też jestes przeciwny zdjęciom?
                                          • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 19:49
                                            Przeciwny zdjęciom?Nie skąd.Wręcz jestem za ;-)
                                        • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 19:47
                                          A owszem.Święta są przyjemne,podróże też,ale najlepiej jest w Olsztynie.
                                          "Kiedy słonko praży...".
                                          • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:52
                                            też tak mysle,
                                            Andula- jestes przeglosowana!
                                    • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 20:02
                                      NIE żartuję, wrrr
                                      • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:07
                                        gdyby mi sie gdzies sztuczna szczeka nie zapodziala to tez wlllly
                                        • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 20:09
                                          Rozbroiłeś mnie :DDDDDDDDD
                                        • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:10
                                          Tylko nie mów "rebus".
                                          ;-)
                                          • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:11
                                            bylem saperem!
                                        • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:11
                                          a dlaczego Andulka jest przeciwana zdjęciom, jak widziałam na jednym to mnie
                                          zazdrość brała, ale sobie wytłumaczyłam, nie zdjęcie zdobią człowieka, jak się
                                          kogoś polubi to dobrze wiecie , że może być ropuchą i tak się nic nie zmieni.

• Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:14
                                            mysle ze to przekora!
                                          • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 20:15
                                            Nie cierpię siebie na zdjęciach. Ale tak Was kocham, że sie poddaę. Liczę, że w
                                            zamian publikowane bedą te, na których wyglądam jak żabka a nie jak ropucha :)))
                                            • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:17
                                              Wszak w żabkę była zaklęta królewna...
                                              • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 20:41
                                                Nie było mnie tak długo, bo zaniemówiłam ...;)
                                            • Gość: zbyszek Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:17
                                              nie masz się czego wstydzic!!!!?!!!
                                            • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:19
                                              Nie wybieramy tu misek i dobrze , że się zgodziłaś, bo choć mika jest dużo
                                              młodsza ode mnie i ładniejsza ale w kawiarni rozmawiałyśmy jak siostry i nie
                                              czułam by miała do mnie jakąś odrazę moim widokiem , albo mnie przyjmą taką
                                              jaką jestem albo o nich by żle świadczyło - tak podchoć Andulko
                                              • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:22
                                                Ja nie przywiązuję większej wagi do wyglądu.Liczy się przecież co ma człowiek w
                                                środku a nie na zewnątrz.
                                                • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:25
                                                  Święte w ŚWIĘTA słowa - ciesze sie , że na widok moich zdjęć nikt nie będzie
                                                  zaskoczony, zdaję sobie sprawę , że jestem stara ale jestem pozytywnie stara i
                                                  to jest najważniejsze.
                                                  • bpkw Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:47
                                                    Przeleciałem cały wątek. Staram się Was zrozumieć, chociaż ciężko mi to idzie.
                                                    Mówi się, że bogaty nie rozumie biednego a przystojny...ładnego inaczej. Nie
                                                    dość, że jestem przystojny to jeszcze mam bogate wnętrze. I nie zwracajcie
                                                    uwagi na zdjęcia Beinga...to celowa robota.
                                                  • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:49
                                                    Cóż za skromność ;-)
                                                • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 20:43
                                                  W środku, kochanieńki, to ja mam próchno. Tylko zewnetrzna powłoka trochę się
                                                  trzyma...
                                                  • thor_tr Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 20:48
                                                    No ja nie odniosłem w eNce takiego wrażenia.Chyba się nie doceniasz.
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:51
                                                    to chyba ja mam odwrotnie
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 21:02
                                                    Bo Ty grasz w tenisa. A ja tylko na nerwach ;)
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:08
                                                    nie tylko , podję nalewki degenaratom i muszę sie uśmiechać przy tym
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 21:10
                                                    To też ćwiczysz mięśnie. Twarzy :)))
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:18
                                                    właśnie , dlatego moja twarz usłana jest zmarszczkami - ale jak się mówi lepszy
                                                    chleb z masłem z uśmiechem niż z szynką ze smutkiem
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 21:30
                                                    Prawda, lepiej
                                                    Tylko że na zdjęciu z ak stoi jakaś dziewczynka. Masz cudowny
                                                    krem "natychmiastowy efekt"?
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:42
                                                    widziałaś tą odległość , zresztą ak to zawodowy fotograf, on potrafi zmienić
                                                    człowieka i napewno ciebie ukaże w takch blaskach - jeszcze ich nie widziałam ?
                                                    tylko jedno, taka byłaś schowana
                                                    Andulko , czy możesz poprosić Ed o złożenie podpisu w eNce ?
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 21:56
                                                    rita, a jak ak robił to zdjęcie, skoro sam na nim jest?
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 22:01
                                                    ak był w Krakowie z całą rodziną i to zdjęcie robiła jego żona - wspaniała
                                                    kobieta - była to dla mnie niezapomniana wizyta
                                                    żałuję tylko , że nie byłam tak energiczna jak teraz - zjadła mnie trema
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 22:06

> żałuję tylko , że nie byłam tak energiczna jak teraz - zjadła mnie trema
                                                    ???
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 22:08
                                                    załatwiasz sprawę z Ed , czy mam sie wtrącić w wasz wątek , bo widze że jest
                                                    teraz Ed ?
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 22:11
                                                    świetnie napisałaś, teraz czekamy na efekty
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 22:12
                                                    Chyba go spłoszyłam... :(
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 22:29
                                                    Andulko , swietnie załatwiłaś, Ed - zasługuje na specjalne zaproszenie.
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.03, 22:53
                                                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> rita, a jak ak robił to zdjęcie, skoro sam na nim jest?

Rita nie mówi całej prawdy. Krótki kurs pod tytułem „Jak powsają takie
                                                    zdjęcia :”
                                                    Andulka, to jest proste jak obręcz: Możliwe do wykonania dla byłego tenisisty
                                                    (amatora z dobrymi chodami). Ustawiasz wszystkie parametry zdjęcia, z
                                                    pewnością znasz mit o samowyzwalaczu, więc go stosujesz, rzucasz apart do góry
                                                    (jak półdolarówke w 7- wspaniałych), następnie szybko, migiem, jak rakieta
                                                    tenisowa klasy ziemia-ziemia (z zapasów Bundeswehry) łapiesz Ritę do
                                                    mieszanego debla, na żydowskim korcie trotuarowym krakowskiego Kaźmierza,
                                                    przyjmujesz pozę niedbałą, aparat cyka, a ty skracasz kort i rzutem na siatkę
                                                    łapiesz w ostaniej chwili aparat, chroniąc go przed upadkiem, po czym wzorem
                                                    porzednika Bundeswehry wycofujesz się na z góry upatrzone pozycję. To tyle,
                                                    dyrdam na dół, jako że się reklamy skończyły i muszę oglądać ciąg dalszy, bo
                                                    inaszej to będzie czeski film. Południowo afrykańskie czerwone Shiraz mi w tym
                                                    dopomaga MNIAMM! :)))

• mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 20.04.03, 22:56
                                                    Przepraszam, że się wtrącam...
                                                    ak - pozwolisz, że skorzystam z Twojej rady i spróbuję tej sztuki przy
                                                    najbliższym spotkaniu z Ritą???? Może da się zaciągnąć na Kazimierz....;)
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 20.04.03, 23:02
                                                    Rzeczywiście, to bardzo proste ;)

A tak w ogóle to sie dzisiaj nagadałeś z forumowiczami, ho, ho ;)
                                                    A Shiraz to mi się z Persją-Arabią kojarzy jakoś bardziej niz z Bantu i
                                                    Zulusami :) Ale skoro mniam, to nieważne skąd...
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.03, 12:56
                                                    Ja tylko na moment. Słuchajcie pogoda taka, że ani mi w głowie siedzieć przed
                                                    sreenem. 23 w cieniu, a na niebie ani chmurki. Shiraz to gatunek winogron
                                                    bardzo rozpowszechniony w AP (nie mylić z Al. Przyjaciół, coć kto wie?).
                                                    Do później
                                                  • Gość: brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 21.04.03, 13:18
                                                    Miłego spaceru lub tez innego szaleństwa na łonie wybujałej natury (może tez
                                                    byc na wybujałym łonie, jak to woli)
                                                    :-)))))
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.03, 14:23
                                                    >brzoza2
                                                    >(może tez byc na wybujałym łonie, jak to woli) :-)))))
                                                    oj woli, woli.
                                                    Właśnie dostałem sms-a, że mam odebrać pilną pocztę, więc zostawiłem łono w
                                                    ogródku i włączyłem maszynę czasu (tzn. do pożerania czasu) i nie mogąc się
                                                    powstrzymać popatrzyłem co tutaj. Zaraz jednak wyłączam toto i wybieram się na
                                                    przejażdżkę rowerową brzegiem rzeki. Będzie tego ze 40 km, tak żeby spalić
                                                    trochę świątecznych kiełbas, mięs i innego dobra doczesnego, oszczędzając
                                                    jednocześnie na kupnie nowej, obszerniejszej konfekcji. Fakt, że wczoraj się
                                                    nie nagadałem, ale tak jaoś jest, że jak mam wolne, to nie mam czasu. Dzisiaj
                                                    też będzie krucho. Trzeba łapać słoneczko, którego maiło nie być, a jest :)))
                                                    Mika_1 korzystaj z patentu, tylko uważaj, bo można się nabawić łokcia
                                                    fotograficzno-tenisowego. Andulka, to nie było mniam, to było :((( MNAIMM! :)))

• Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 21.04.03, 18:12
                                                    Gość portalu: ak napisał(a):

> Andulka, to nie było mniam, to było :((( MNAIMM! :)))
                                                    No właśnie, a sam piłeś :(

Ja też to i owo popiłam, bo odwiedzałam rodziców. Mój ojciec robi wina, na ogół
                                                    znakomite. Poza tym ma pasiekę. Nie lubię miodu więc go poprosiłam żeby go
                                                    przerabiał na wyrób bardziej dla mnie przyswajalny. Więc są i miody pitne.
                                                    Ojciec ma dwie piwniczki - w jednej ze 300-400 butelek napitków własnej
                                                    produkcji, a w drugiej sześć czy siedem beczułek (antałki po 30 czy 40 l, w
                                                    których dojrzewają następne napitki. No i ze dwadzieścia gąsiorów z kolejnymi
                                                    winami ,na ogół gronowe, ale bywają i porzeczkowe a najlepsze jest z
                                                    tarniny).Na szczęście ma duży dom ;))) Tylko strasznie kutwi, hi, hi
                                                  • brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: 21.04.03, 18:18
                                                    Andulko! Toż taki tatus to skarb! Mój tez jest kochany, ale w piwnicy trzyma
                                                    jedynie m.in. stare roczniki "Przekroju" i nikomu niepotrzebne już książki, z
                                                    którymi nie potrafi sie rozstać, a które nie mieszczą się w mieszkaniu.
                                                    Żeby chociaz jedną małą beczułkę....
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 21.04.03, 18:25
                                                    Dostałam dwie butelki wermutu, za którym akurat nie przepadam - robi za mocny i
                                                    za dużo ziół. Wilę delikatne Martini ;)
                                                    Teraz pewnie przez pół roku nic nie dostanę...
                                                  • brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: 21.04.03, 18:32

Czy dlatego nie dostaniesz, ze krytykowałas zbyt głosno, czy tez tatus
                                                    wyczerpał limit przeznaczony dla ciebie na najblizszy czas?
                                                    A nie próbowałas tacie zasugerowac, aby troszke zmienił recepturę?
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • Gość: Andulka Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 21.04.03, 18:40
                                                    Dostałam DWIE butelki a to znaczy, że przekroczył limit na dłuuugo...
                                                    Żadnych sugestii co do receptury mu nie będę dawać bo się na tym nie znam, za
                                                    to on na wszystkim zna się najlepiej, pewnie na sterowaniu promem kosmicznym
                                                    też ;)))
    • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 21.04.03, 15:11
      Trochę to dziwne widzieć zagorzałych przeciwników Elbląga pijących elbląskie
      piwo.
      • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 17:28
        teraz rozpijamy się słońcem - już mam poparzenie słoneczne, oj - dobrze zaczyna
        sie nam lato ;-))))
      • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 21.04.03, 20:03
        student_el napisał:

> Trochę to dziwne widzieć zagorzałych przeciwników Elbląga pijących elbląskie
        > piwo.

A jak sie ma piwo z Elbląga do ludzi ktorzy atakują na forum???-myśle ze
        nijak.Dobre piwo nie wazne gdzie jest robione,a w Elblągu mieszkają takze
        normalni ludzie:)))
        • Gość: rita Re: Prosze o wyjaśnienie zdjęć IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:36
          Pogubiłam się całkowicie w zdjęciach w albumie , czy ktoś może porobić poprawki
          po mnie ??????? szczególnie w komentarzach !!!
          • Gość: Andulka Re: Prosze o wyjaśnienie zdjęć IP: 158.66.18.* 22.04.03, 13:55
            ZAjrzyj do wątku "Jak z wagą po świętach"
        • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 20:19
          Droga Angelo. jak ktos nie lubi Elbląga to nawet piwa nie będzie z Elbrewery
          pił:)
          Ale widać osoby bytujące na forum olsztyńskim żartów się trzymają;)
          • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 20:58
            student_el napisał:

> Droga Angelo. jak ktos nie lubi Elbląga to nawet piwa nie będzie z Elbrewery
            > pił:)
            > Ale widać osoby bytujące na forum olsztyńskim żartów się trzymają;)

Nikt z nas nigdy nie pisał ze nie lubi Elbląga,czy piwa z tego miasta co innego
            jesli chodzi o niektorych prowokatorow mieszkających w tym miescie-zdrowie na
            budowie wzniesmy specjalem,zdrowie Lady!!!!
            • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 21:14
              Drogi studencie_el, jak sądzę, więcej nienawiści Olsztyna do Elbląga jest w
              umysłach Elblążan, niż w rzeczywistości. Co do jakości Specjala to bym się
              spierał - jest to kolejny dowód na to, że Olsztyn lubi Elbląg. Bo jak inaczej
              tłumaczyć fakt picia napoju tylko z nazwy piwopodobnego o takich walorach
              smakowych jakie oferuje Specjal? Czyste umartwianie...
              • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:18
                Powiem Ci Pioter ze co do jakości smaku piwka,nie zgodze sie z Tobą specjal
                poprawił swoj smak baaardzo i jak miał słaby okres swego zywota tak teraz moze
                stawac do walki z innymi piwkami plasując sie no moze nie na najwyzszych ale
                dobrych miejscach.Jedna kwestia do wytłumaczenia,szklanka nie świadczy o tym co
                jest w środku,specjal posiadamy to i szklanki są,ale czy specjal piliśmy to juz
                zostanie naszą słodką tajemnicą-pozdrawiam
                • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:23
                  Rita zrobiłaś cudne podpisy-buziaczki,uściski -czekamy na Ciebie.Powiem jedno
                  byłaś jednym z głownych tematow-przodujących- naszych rozmow,nie zapomnieliśmy
                  o Tobie i smuciliśmy sie ze Ciebie z nami nie ma
                • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:30
                  Szklanki to już dużo;) nawet gdyby tam było inne piwo i tak przeszło przez
                  browar elbląski:P - chyba, że Jurand:) ale nikt nie pił by Juranda w Specjalu:P

Ale smak znasz, więc i tak piłaś;) A pamiętam jak w pewnym wątku coś tam na
                  Elbląg mówiłaś;)

Pioter: Może nikt nie mówił, ale dał dac do zrozumienia co nie co;) - chodzi
                  mi np o osoby ol czy being.
                  Jedyne pozytywne wibracje odebraliśmy od bpkw, detritusa;)
                  • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:46
                    jesli cos tam pisałam to do ludzi a nie na Elbląg,a Specjala lubie i pić będe
                    • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 20:54
                      Tak trzymać Angela!!!

;)

• Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 21:48
                    Wiesz, jeśli na podstawie wypowiedzi 2 osób wyciągasz wnioski dla prawie 200
                    tysięcznej populacji, to gratuluję. Ja nadal cały czas twierdzę, że nienawiść
                    Olsztyna do Elbląga wymyślili Elblążanie - widocznie jest wam to do czegoś
                    potrzebne. Mi z tego powodu jest tylko przykro. Przykro? Raczej - głupio, że
                    taki szowinizm może jeszcze istnieć ... :o(
                    Angelo - ja co do jakości Specjala zdania nie zmienię - dla mnie to popłuczyny
                    po myciu butelek. Co innego Jurand - taki lokalny ptriotyzm popieram. Piszę to
                    racząc się Jurandowym Premium prosto z lodóweczki. Pyszotka! :o)))))))))))
                    • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:50
                      A co powiesz o Tyskim,albo o Leszku???
                      • brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:51
                        tez chciałam o Tyskie zapytac

---
                        <<<~~~~~~~~~~~>>>
                        • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:53
                          Tyskie super jest,a z tą reklamą o tej nagrodzie co je dostało to nie bajer,w
                          Wielkiej Brytani Tyskie górą
                          • brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 21:57
                            Gdy usłyszałam tę wiadmość w tv to mi sie wierzyć nie chciało. Mój mąz od dawna
                            juz pije Tyskie, a ja stopniowo sie do niego przekonywałam. Nie jestem az takim
                            koneserem, ale uznałam, ze jest jednym z lepszych. A tymczasem taka
                            niespodzianka: Najlepsze!
                            Oczywiście nalezy liczyc sie z tym, że i cena "najlepszego" niebawem pójdzie w
                            góre. Ale cóż, takie sa uboczne skutki sławy...
                            ---
                            <<<~~~~~~~~~~~>>>
                            • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 22:06
                              No cóż, milczeniem pominę fakt rangi imprezy wygranej przez Tyskie i
                              konkurencję. Tak można wygrywać.
                              Jeśli mam być szczery, to Tyskie uważam za najgorsze z wypromowanych
                              ogólnopolskich piw - goryczki toto prawie nie ma, a tem metakliczny posmak po
                              prostu mnie dobija. Może to lokalne zboczenie, ale Juranda kocham ponad
                              wszystko - chyba za tą unikatową już w Polsce tradycyjną metodę produkcji, bez
                              użycia chemii. Wiecie, dlaczego po kilku piwach rano łeb pęka - to od
                              chemikaliów, co ich używają do produkcji (w ub.r. zwiedzałem browar w Żywcu -
                              czy wiecie, że dzieki chemii robią piwo w 16 godzie, a latem jak sypną więcej
                              NCOHO2CNaMg czy czegoś w tym stylu to nawet do 12 godzin schodzą?). A
                              Jurandzik - leżakuje sobie i dojrzewa kilka ładnych dni. I za to kocham ten
                              smak.
                              • brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 22:12
                                Metalicznego posmaku w Tyskim nie wyczuwam, chcoiaz na metal jestem mocno
                                wyczulona. A goryczka, no cóz - każdy w piwie ma jej tyle, ile potrzebuje.
                                Swoja droga tak zachwalasz tego Juranda, że az nabrałam ochoty, żeby spróbować.
                                Kiedys piłam w dzieciństwie, ale oczywiście nie pamietam smaku, bo wtedy piwo
                                znaczyło piwo. I juz.
                                ---
                                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 22:30
                                  Ja piwnie jestem spaczony od ho, ho. Jak jeszcze spędzałem czas w brzuchu mamy,
                                  to nachodziła ją niesamowita ochota na piwo. Przyznam, że Juranda odkryłem
                                  jakiś rok temu - też pamiętam te o;lsztyńskie płyny, które kiedyś lali, a ja z
                                  kolegami z racji bliskości linii produkcyjnej od sal wykładowych w czasach
                                  edukacji pobierania spożywaliśmy (no co, jestem po kolejówce). Namówiony -
                                  spróbowałem. I od tego czasu nie pijam nic innego. Będąc w górach przyciśnięty
                                  piwną potrzebą z braku laku kupiłem właśnie Tyskie - tego się wypić nie dało.
                                  Oddałem pół szklanki barmance...
                                  • Gość: brzoza2 Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.chello.pl 22.04.03, 22:37
                                    Ta barmanka to musiała dopiero byc ładna,skoro taaakie piwo jej oddałeś...
                                    Swoja droga sama gdy byłam w ciąży z moja dziś juz niemałą córeczka, to nie
                                    miałam w zasadzie żadnych tzw zachcianek poza piwem własnie. Od piatego, czy
                                    szóstego miesiąca jesli nie wypiłam pół szklaneczki (w sumie symboliczna ilosć)
                                    dziennie, to czegoś mi brakowało.
                                    Dziecku to nie zaszkodziło, przeciwnie - nigdy jej nie brakowało witaminy B.
                                    W tamtych czasach zreszta nie było wyboru: piwo, to było piwo. Juradm był
                                    daleko ode mnie, Tyskiego pewnie w ogole nie było i właściwie - poza tym
                                    najlepszymi, delikatesowymi piwami niemieckimi - w sklepach dostepne było
                                    głownie Królwskie, Żywiec i Lech (brrrr!)
                                    • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 22:41
                                      A ja właśnie do Leszka mam jaki taki sentyment. Ale to chyba z racji związanych
                                      z nim wspomień, a nie walorów smakowych.
                                      • angela-rt Re: Zdjecia sa tutaj: 22.04.03, 22:55
                                        Z tym Jurandem to bym była ostrozna no nie jest to smak na moje
                                        podniebienie,ale kazdy lubi co innego
                                        • Gość: pioter Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 23.04.03, 06:34
                                          Dokładnie - gusta nie podlegają dyskusji.
                                          • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 21:00
                                            Pioter, ale po Twojej wypowiedzi na samej górze twierdzę, że nie powinieneś
                                            pic nic poza Jurandem;)
                                            Tyskie, Zywiec, Lech, Warka, Tatra, Heineken, Grolsch, EB, Specjal, Specjal
                                            Mocny, Carmi i coś tam jeszcze to wszytsko jest po części z Elblaga, czy to
                                            wyprodukowane, czy przelane, czy tylko przetrzymane - gdzie Twój patrotyzm?

W ramach przyjaźni łyknij sobie Specjala, a ja łyknę Juranda.

Pozdrówki;)
                                            • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 21:31
                                              Człowieku - robisz się nuuuuudny z tym swoim Elblągiem..... :P
                                              • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 21:41
                                                Ktoś się z Elbląga pojawił to nalezy go opluć.

Nara!!!!
                                                • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 21:50
                                                  Wiesz co.... Nie chce mi się z Tobą gadać...
                                                  Sam sobie wyszukujesz problemy....
                                                  Żegnam!!!!
                                                  • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 21:56

Chialbym oznajmić, że rozmawiam z angelą i pioterem, więc nie wiem o co
                                                    przedmówczyni chodzi.

• mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 22:03
                                                    To musisz DUŻYMI LITERAMI mówić... Forum to forum :P
                                                    A miało Cię już nie być :P
                                                  • student_el Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 22:15
                                                    Tak, tak, najlepiej opluc Elblązaninia i jeszcze dać kopa na drogę.
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 23:04
                                                    Hej Mika, to się nazywa wytrwałość. Nawet B. nie był taki upierdliwy. No ale
                                                    cóż tu chcieć od takiego długodystansowca? To już będzie chyba 30 semestr
                                                    mniemanologii stosowanej. Wracając do ciekawszych tematów - namów Ritę na
                                                    wyskok do Olsztyna. Może na "zimną Zośkę" by tak podpasowało?
                                                    Pozdrówka dla Krakusek :)))
                                                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 23:08
                                                    Dzięki, dzięki, AK:)
                                                    Ja ją namawiam i namawiam, a wyjdzie na to, że będę robić za kuriera:(
                                                    AK, a Ty kiedy się wybierasz do Olsztyna???? Może udałoby się jakoś dograć terminy... Mnie czas strasznie goni... Do połowy lipca jestem, potem wyjeżdżam na długi czas i chciałabym jeszcze poznać kilka osób...
                                                    Hmmm - kiedy planujesz wypad do Olsztyna???
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 23:15
                                                    Pechowo, byłem tydzień przed Tobą, na pierwszym meetingu z Andulką, Thore-em,
                                                    Zbyszkiem, że nie wspomnę o miłych gospodarzach Angeli i Koobrze, oraz osobach
                                                    towarzyszących. Fotki chyba widziałaś. Do lipca raczej się nie wybiorę, ani do
                                                    Olsztyna, ani do Krakowa (a podobało mi sie w ub. roku, nie powiem - ta fotka z
                                                    Kazimierza, z Ritą właśnie z tego pobytu ). Nie wykluczam natomiast przelotu
                                                    przez Olsztyn w drodze na mazurskie jeziora, gdzieś w sierpniu. A chciałoby się
                                                    już teraz.
                                                    PS
                                                    AK to inna osoba
                                                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 23:18

> AK to inna osoba

Sorry, sorry, tak się zapędziłam, ale to z szacunku do rozmówcy:)))
                                                    No to szkoda, że nie uda nam sie spotkać... Ale to przecież nie zając, nie ucieknie:) A poza tym, zawsze przecież się spotykamy na forum - też dobrze:)))
                                                    A fotki widziałam, widziałam... Nieomieszkam uwiecznić Rity po raz kolejny na grillu:)
                                                    A na Kazimierzu mieszkałam kiedyś parę dobrych lat...:) Ech:))
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 23:23
                                                    Co to znaczy, że wyjeżdżasz na długi czas. Czas to wartość relatywna, gdy jest
                                                    fajnie, to zwykle kurczy się nisamowicie. Długi czas - to brzmi :(
                                                    Ale na formum będziesz zaglądać ?
                                                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 23:25

> Co to znaczy, że wyjeżdżasz na długi czas. Czas to wartość relatywna, gdy jest
                                                    > fajnie, to zwykle kurczy się nisamowicie. Długi czas - to brzmi :(
                                                    > Ale na formum będziesz zaglądać ?

No, 18 miesięcy, to chyba dość długo, jakby na to nie patrzeć... A wyjeżdżam za Ocean... A forum...? Myślę, że będzie lekarstwem na "homesick" - nie wiem, jak to jest po niemiecku...
                                                  • Gość: rita Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:20
                                                    a może spotkanie forumowiczów w Krakowie , też może być pięknie, Angela i
                                                    Koobra też chcą gdzieś gościć
                                                    ak - ty znasz już Kraków , będziesz pilotem ?
                                                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 23:23

> ak - ty znasz już Kraków , będziesz pilotem ?

Tak - oso przyniósł pilotkę:) ak - może Lady Ci pożyczy:)))))))))))
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 23:28
                                                    mika_1 napisała:
                                                    > > ak - ty znasz już Kraków , będziesz pilotem ?
                                                    > Tak - oso przyniósł pilotkę:) ak - może Lady Ci pożyczy:)))))))))))

No, takiej oferty to bym nie odrzucił
                                                  • mika_1 Re: Zdjecia sa tutaj: 26.04.03, 23:36

>
                                                    > No, takiej oferty to bym nie odrzucił

No to sie dobrze zastanów:)))
                                                    to może w takim razie zlot forumowiczów w Krakowie pod Smoczą Jamą i ak w pilotce w roli pilota???? :)
                                                  • Gość: ak Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.03, 23:26

> a może spotkanie forumowiczów w Krakowie , też może być pięknie, Angela i
                                                    > Koobra też chcą gdzieś gościć
                                                    Myśl przednia, ale najpierw Ty do Olsztyna
                                                    > ak - ty znasz już Kraków , będziesz pilotem ?
                                                    Starzy ułani mawiali "przed gospodarza nie wychodź".
                                                    :)
                                                  • Gość: being28 Re: Zdjecia sa tutaj: IP: *.visp.energis.pl 26.04.03, 23:46
                                                    Bez zgody Beinga, ale myślę że by to zrobił, zamykam ten watek otwieram
                                                    część II. bpkw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka