Dodaj do ulubionych

Sklep z ubraniami - propozycje

IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.07, 12:54
Wasze propozycje na najlepszy, wyjatkowy sklep z ubraniami w Olsztynie +
uzasadnienie. Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 28.02.07, 16:08
      Wydaje mi sie ze w Olsztynie ciezko o dobry sklep z ubraniami... cos tam w alfie
      jeszcze ujdzie ale zeby znalesc cos ciekawego? Raczej ciezko. Nie mowiac ze to
      szukanie igly... do tego stopnia ze podobno trafiaja do Olsztyna stare kolekcje
      z innch miast... Jako jeden sklep? Nie przychodzi mi nic do glowy. Moze ktos
      inny poda?
      • Gość: spodnie Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:30
        Może sama wymyślisz sobie biznes?
        A nie pytasz się na forum... żenuła.
        • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:10
          Widzisz! Nie do konca zrozumiales zapytanie... No ale coz zdarza sie :) Zreszta
          zeby wymyslic sobie biznes i aby on dobrze prosperowal musi byc lepszy
          (bogatsza oferta, tanszy, milsza obsluga, strategiczne miejsce) od innych. A do
          czegos zawsze trzeba porownac nieprawdaz??
        • Gość: e do spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:58
          żenujacy to sam jestes, kobieta dobrze robi, bada rynek, szuka zapotrzebowania.
      • Gość: ... Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:06
        W świetle dzisiej zabożności, no może nie dla wszystkich. Ale naprawde znam
        bardzo mało osób które stać np. na jeansy za 80 zł.

Za to wiem gdzie się ubrać za 80 w kilka rzeczy i to naprawde modnych.
        Otóż SECOND SHOP. W sklepach z uzywana odzieżą to w tych czasach już nie wstyd.
        A w Olsztynie mamy naprawde kilka takich którymi można się pochwalić. Mają
        odzież zachodnią wyprana a czasmi nawet wyprasowaną..............
        • Gość: Antek Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.07, 10:04
          Ruski rynek
          • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:12
            Rozumiem ze to Twoje ulubione miejsce zakupow :D No coz kwestia gustu
        • Gość: KIRA Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:03
          A GDZIE TEN FAJNY SKLEP Z UZYWANYMI?
          POWIESZ?
        • Gość: ...... Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:16
          koło ZUS-u, na Jarotach za HB
          • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:20
            Ok. wiec Second Shop juz mamy... Moze teraz cos innego?
      • Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.07, 16:52
        ja mam kilka niezlych sklepow nawet kolezanki przyjezdzają z warszawy zeby sie
        obkupic, ale nie powiem bo mi wszystko wykupicie :)))
        • Gość: malinka Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:07
          a na wystawie jest kukła bez odzienia
        • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.03.07, 14:59
          no dobra powiem dlaczego ten post :) zastanawiam sie nad otwarciem sklepu ale
          nie wiem czy w Olsztynie to przejdzie... ubrania oczywiscie zza granicy (nie
          wschodniej - to do Antka)... Ale potrzebuje jakiegos porownania...
          • Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 02.03.07, 16:17
            no dobra
            otwieraj sklep z ubraniami tylko nie w stylu dziadostwa rynkowego czy hurtowni,
            bo to sie na pewno przyda i zrobisz na tym biznes
            moze zdradze na poczatek dwa sklepy ktore nie sa drogie a ubrania mają fajne
            choc to zaden exclusive, są to sklep Pani Basia, i sklep z ubraniami dunskimi
            Villa kolo Mrnogowiusza
            • muraszka1 Re: Sklep z ubraniami - propozycje 02.03.07, 18:31
              Moda Polska,jaskolka,to bylo to :(
            • Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 02.03.07, 18:58
              ciekawe jaki to bedzie wariant:
              a) duzo, masowo i tanio
              b) srednie ceny i "inne" ubrania (chodzi mi o mode)
              c) nastawiony bardziej na jakosc i indywidualnosc choc za troche wieksze pieniadze
              Wtracam sie poniewaz mam podobny dylemat lecz jestem bardziej za sklepem online :)
              • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.07, 12:42
                Pierwsza opcja odpada.. druga - mysle ze takich sklepow jest wiele. najbardziej
                rozsadna jest 3 opcja ale mysle ze ceny beda nizsze niz w sklepach olsztynskich.
                Tylko te ceny wynajmu lokalu!! masakra...
    • Gość: girl Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: 88.156.63.* 03.03.07, 15:15
      do asortymentu dodaj ubrania dla ciężarnych.. tylko błagam - w ROZSĄDNYCH
      cenach! Można wprawdzie ciężarną w Olsztynie ubrać, ale:
      a) wybór malutki
      b) ceny są powalające (nie rozumiem dlaczego)
    • Gość: Phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 04.03.07, 13:27
      widze Cute ze za duzo Olsztyniacy Ci nie podpowiedzieli :) ale zycze powodzenia
      w dazeniu do celu
      • Gość: kobieta Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:11
        Jeśli ktoś poważnie myśli o ruszeniu ze sklepem to nie pyta się na forum o
        profil tegoż. Dlatego posty są takie dosyć neutralnie durne :)
        Bo niby co mają ludzie doradzać?
        - że brakuje sklepu ze skarpetkami?
        - albo z pelerynami przeciwdeszczowymi?
        :)
        • Gość: Phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 05.03.07, 00:44
          Ale przeciez nikt nie pytal o profil sklepu! Temat nawiazuje raczej do
          istniejacych sklepow. Co z tego ze Cute otworzy sklep ktory bedzie jednym ze
          stu? Raczej chyba czytajac te posty mozna zwrocic uwage ze chce znalesc taki
          ktory bedzie dla osztyniakow jakims wyjatkowym sklepem, powiedzmy "wzorcem" i
          wtedy jest sens otwierac azeby konkurowac lub przebic wzorzec... Kobieto widzisz
          sens otworzenia kolejnego szarego sklepu z ubraniami? Ja raczej nie, choc to
          wlasnie kobiety podobno spedzaja w sklepie polowe zycia :D
          pozdrawiam
          • Gość: anka Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:17
            nie wiem czy ktos odwiedza bialystok w celach zakupowych, bardzo polecam, duży
            wybór i baardzo tanio, jest sporo małych sklepików z wybraną specjalizacją co mi
            się bardzo podoba,np. rasjstopy, skarpety, naprawdę w zyciu takiego wyboru nie
            widziałam, w olsztynie takiego sklepu brakuje.
    • Gość: alek Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.07, 16:20
      skejtszop. Takie ciuchy sa najfajniejsze i często najmodniejsze. I zwykle są
      polskie.
      • Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.07, 17:24
        Co do wynajmu lokalu to kwestia miejsca.A znam takie miejsce gdzie jest sklep
        gdzie czynsz to grosze(nigdy go nikt "z ulicy" nie znajdzie)Sklep ma markowe
        ciuchy,generalnie pojedyncze egzemplarze,nietuzinkowe.Istnienie sklepu rozchodzi
        się pocztą pantoflową.Sklep istnieje wiele lat i ma się bardzo dobrze.
        • Gość: ciekawa Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:03
          Gdzie on jest???
          • Gość: oooojej Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:49
            Właśnie Jaco - gdzie ten sklep?
            • Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.07, 20:49
              W tym sęk że chyba nie bardzo mogę napisać.Sklep chyba nie jest dla wszystkich
              (bez obrazy)Tak jak wspomniałem pocztą pantoflową ale taka z polecenia.W sklepie
              tym można napić się dobrej kawki (i nie tylko ;)) Oczywiście za free dla
              klientów.Muszę też przyznać że ceny są bardzo rozsądne i zawsze do
              negocjacji.Jedyny minus to jak wspomniałem ubrania w 1-2 egzemplarzach czyli
              często problem z rozmiarem.

P/S bywają (bywały) tam ubrania robione na zamówienie dla gwiazd polskiej sceny
              muzycznej tudzież filmowej,założone 1 raz i sprzedawane za niewielki procent
              ceny zakupu:))
              • Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 07:35
                Aha. Faktycznie. Nie dla nas. Napisz jeszcze co jest nie dla nas i dlaczego nie
                możesz nam o powiedzieć gdzie to jest.
                • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.03.07, 12:42
                  Widze ze robi sie temat: zakazane sklepy.... hmmm chyba taki trzeba otworzyc...
                  i nikomu nie powiedziec gdzie on jest... taki bylby wtedy najlepszy :D hahaha
                  Jaco dzieki za informacje
                  • Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:12
                    Cute otwórz sklep z ubraniami, gdzie podczas zakupów będzie można napić się
                    dobrej kawy :) - ale bądź oryginalna i wstęp niech będzie dla wszystkich a nie
                    dla wykręconych snobów ;)
                • Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.07, 21:40
                  "ubrana" i inni napisałem bez obrazy bo owszem sklep jest dla osób nazwijmy to
                  wprowadzonych.Ja nie mam przyjemności kupowania w nim bo jest dla kobiet.Dlatego
                  nie przeszkadza właścicielce jego "dziwna" lokalizacja.Wiec (tu konkretnie do
                  "ubranej") nie unoś się bo osobiście mam ten sklep w głębokim poważaniu ale
                  ponieważ ma swoje zasady działania nie chcę ich łamać.
                  • Gość: ubrana - do Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:32
                    Widzisz, tu chodzi raczej o dobre wychowanie.
                    Wytłumaczę to na przykładzie
                    - Jeśli na przykład pojawia się post traktuje dajmy na to o dentystach - "Czy
                    zna ktoś dobrego dentystę?". To jeśli ktoś z uczestników rozmowy napisze, że zna
                    dentystę ale do niego chodzą tylko wprowadzeni i wybrani a pozostali rozmówcy
                    mogą sobie tylko o tym poczytać na forum ... to chyba przyznasz, że taki wpis
                    jest dosyć niegrzeczny.
                    Wracając do naszego wątku: ja się nie obruszam na to, że taki sklep gdzieś jest.
                    Denerwuje mnie tylko to, że w kontekście zamieszczanych w tym wątku informacji
                    brzmi on snobistycznie i lansersko :)
                    Rozumiesz?
                    • Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 07.03.07, 16:35
                      Ja rozumiem bardzo dobrze a ty rozumiesz temat wątku?Ktoś pyta jaki rodzaj
                      sklepu odzieżowego otworzyć to odpowiadam.Jeżeli by był wątek (temat) "Jaki
                      dobry,dziwny,inny,eksluzywny,tani etc.etc sklep polecacie?" to bym nie
                      odpisywał na post lub odpisał że sklep XYZ przy ulicy takiej a takiej.Więc w/g
                      mnie (ocena subiektywna) to nie było niegrzeczne.Pzdr.

P/S ogólnie sklep niby snobistyczny (jak wspominałem pojedyncze egzemplarze
                      ubrań) ale dosyć tani.
                      • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.03.07, 11:16
                        Ok. Widze jakies zmiany w temacie. Jest propozycja - sklep gdzie serwowana
                        bylaby kawa. Hmmm dobry pomysl ale to raczej promocja sklepu. Chodzi mi o
                        rodzaj... Lecz za to tez dziekuje.
                        • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.03.07, 09:48
                          A wiec to wzszystko?? A SZKODA...
                          • Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:37
                            Cute nie narzekaj tylko jeśli chcesz otworzyć sklep to bierz się do roboty i nie
                            obarczaj swoimi wątpliwościami innych. Albo nic nie rób. To wychodzi Ci lepiej.
                            • muraszka1 Re: Sklep z ubraniami - propozycje 10.03.07, 10:57
                              marzy mi sie sklep polaczony z pracownią krawiecka,ubrania z dobrych
                              tkanin,swietnie skrojone,nie pasuje mi to,co oferuje sklep,zamawiam ,
                              przychodze,odbieram,wlasnie szukam garnituru dla męża,kiedy pasuja spodnie nie
                              pasuje marynarka
                            • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.03.07, 13:35
                              Akurat moja droga sie myslisz... to byla wlasnie ostatnia chwila kiedy
                              pojawialy sie watpliwosci... Inwestowac w Olsztynie gdzie wynajem lokalu to
                              czesto wiecej niz kilka srednich krajowych?? Do tego brak jakichkolwiek wymagan
                              ze strony potencjalnych klientow! Czuje sentyment do Olsztyna ale tylko to nie
                              wystarczy... decyzja podjeta... projekt w realizacji... a wiec zycze powodzenia
                              innym :) pozdrawiam wszystkich i dziekuje za udzial w poscie.
                              • Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 10.03.07, 14:03
                                Życzę powodzenia.Co do wynajmu juz pisałem,można za grosze w "dziwnym" punkcie
                                co nie zmienia postaci rzeczy jeżeli sklep będzie nietypowy.Kwestia
                                rozreklamowania.
                                • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.03.07, 08:43
                                  Jaco myslisz ze sklep w nietypowym miejscu czyli nazwijmy to po imieniu
                                  schowany gdzies miedzy alejkami ma racje bytu??
                                  • Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 12.03.07, 19:01
                                    Myślę że ma pod warunkiem że jest właśnie nietypowy.Wtedy dzięki
                                    reklamie,ulotkom i tak docelowi klienci Cie znajdą.Podobnego typu sklep
                                    otwieram (nie w Olsztynie i nie z ubraniami)ale z towarem niszowym więc liczę
                                    na "sukces".
                                    • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.03.07, 09:25
                                      Wiec Jaco moze zdradzisz jaka to nisze wybrales?? :)
                                      • Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.07, 16:52
                                        Też w sumie nie powinienem "zdradzać" pomysłów na interes czy biznesik bo
                                        wiedza kosztuje i każdy chciałby dostać gotowca na tacy.Ale akurat w tym
                                        wypadku to nie tajemnica ze wzgledu na to że w Olsztynie jest za duża
                                        konkurencja i tu nie ma tej niszy bo są hipermarkety i temu podobne
                                        molochy.Otworzyłem sklep z tanim AGD i RTV,kupowane z Niemiec i Anglii
                                        powystawowe lub końcówek serii.Oczywiście z pełną gwarancją.Ceny bardzo niskie
                                        ale jak wspomniałem to jest dobry towar do miasteczek (20-30tys mieszkańców) i
                                        najlepiej takich w których ludzie raczej nie są zamożni czyli ściana
                                        wschodnia.Do tego myślę że z czasm dojda właśnie ubrania ale pochodzące z
                                        tzw.outlet-u (czyli po naszemu dla niewtajemniczonych też nowe z końcówek serii
                                        ale wyłącznie firmowe)Pzdr.
                                        • Gość: ubrana do Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:22
                                          W Olsztynie takie tanie towary - (RTV AGD)są w Manhattanie - zawsze kiedy tam
                                          jestem to wokół stoiska stoi tłum i kupuje co się da :)
                                          Taka nasza lokalna ściana wschodnia :)
                                          Marki są mi bliżej nie znane ale towar wygląda porządnie.
                                          Więć - może warto otworzyć coś takiego jednak w Olsztynie? Skoro tam ludzie
                                          kupują jak zwariowani to w innym miejscu zrobią to samo...
                                          Nie znam się na handlu ale zależność tutaj jest chyba prosta.
                                          • Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.07, 19:37
                                            W pewnym sensie zgodzę się jednak:

- w Olsztynie jest kilka (kilkanaście takich punktów)
                                            - w Olsztynie słono się płaci za powierzchnię (w mieście X płacę za cały sklep
                                            ~50m2 500zł dzierżawy
                                            - stawiam na odbiorców hurtowych za wschodniej granicy

Towar na Manhatanie mają zbliżony do mojego ale mniejszy wybór (brak
                                            praktycznie RTV) Firmy..wszystko podobne Clatronic,Delco i inne "krzaki"
                                            chociaż są też trochę lepsze AEG,Funai i wiele innych.

• Gość: ubrana tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:45
                                              :)
                                              OK - co ja będę ojca dzieci....etc etc..
                                              Faktycznie znasz się Jaco na tym co robisz.
                                              A ja myślałam , że takich sklepów w Olsztynie nie ma...
                                        • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 09:01
                                          Widzisz Jaco i w tym momencie moglbys podpowiedziec gdzie i jak dostac takie
                                          ubrania z outletu. Nie zebym Ci robil konkurencje... :) Przykladowo z anglii.
                                          Jak ich wyszukiwac??
                                        • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 09:15
                                          Widzisz Jaco i w tym momencie moglbys podpowiedziec gdzie i jak dostac takie
                                          ubrania z outletu. Nie zebym Ci robil konkurencje... :) Przykladowo z anglii.
                                          Jak ich wyszukiwac?? Oczywiscie mozemy przejsc na priv.
                                          • Gość: Julia tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 10:54
                                            Myślę że Jaco ma wiele kompleksów, i sie na was wyżywa poprzez swoją wydumaną
                                            tajemnicę co do sklepu i klimatu, widać to jak ona was wodzi za nos szkoda
                                            • Gość: betsi tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:17
                                              ja wiem gdzie jest ten sklep i wczoraj kupiłam świetne spodnie mexx (44 zł)
                                              podpowiadam niedaleko ratusza i zusu. trafiłam tam przez przypadek. zawsze jak
                                              jestem w centrum to zachodzę.
                                              • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 11:48
                                                uzywane tam sa rzeczy?? czy nowe?? bo wiesz spodnie mexx za 44zl?? troszke
                                                malo :)
                                                • Gość: ubrana tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:08
                                                  :) Może takie w częściach, które trzeba sobie własnoręcznie zszyć :)
                                                  • Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 12:44
                                                    aaaa :D wiec stad ta cena :D ale wtedy trzeba miec jeszcze jakies zdolnosci
                                                    artystyczne zeby nie przyszyc nogawki do rekawa :D pozdrawiam
                                                • Gość: betsi tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:15
                                                  dlatego ten sklep jest taki fajny. spodnie kupiłam nowe
                                                  • Gość: Cute xRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 13:38
                                                    no tak, takie rzeczy mozna przeciez kupic na allegro :)
                                            • Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 16:02
                                              Nie Julia nie mam kompleksów.Absolutnie żadnych i z żadnego powodu ale pokaż mi
                                              kogoś kto daje gotowy pomysł na tacy?Co do sklepu gdzie jest widać nie czytałaś
                                              ze zrozumieniem.Nie mogę tego zdradzić mimo że ten sklep absolutnie
                                              mi "lotto".Niestety to nie ten koło ZUS.Naprawde jest na takim zad.piu i to na
                                              końcu zatorza.

P/S Julia nie chodzi o klimat i wydumanie ale np.przychodzi tam ktoś "z ulicy"
                                              a właścicielka właśnie ze swoją klientką spożywa drinka (bo tak bywa u niej)
                                              Może coś się zmieniło bo nie byłem tam dosyć dawno.Jeżeli właścicielka zgodzi
                                              się na reklamę tego typu to powiem gdzie ten sklep.
    • Gość: Tolek Baban Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.07, 14:18
      W londynie , Nowym jorku , Berlinie, na stadijonie w Warszamie.
      • Gość: ubrana do Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:28
        Nie mów nikomu Jaco gdzie ten sklep :) Niech właścicielka sączy sobie drinka ze
        soją jedyną klientką :) Na pewno nie chce żeby ktoś jej się szwędał po sklepie i
        kupował ubrania. Nie rób jej tego :)
        • Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 18:17
          Oj musisz się czepiać.Oczywiście to był przykład.Wierz mi ma wiecej jak jedną
          klientkę.Im lepsza tym lepsze drinki piją:P (żart of course)Sklep po prostu
          zrobiony w klimacie domu.Stare szafy (chyba dębowe?)duży stół i fotele a na
          stole zawsze jakieś słodycze,kawa,herbata ale i drinki.
          • Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.07, 18:43
            wez chlopie w koncu powiedz gdzie to jest, my nikomu nie powiemy, a klientela
            zwiekszy sie tylko o kilku klientów, nie będziemy przeszkadzac wlascicielce
            • Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.lutn.cable.ntl.com 15.03.07, 19:17
              Ludzie drodzy temat byl i jest nadal "Sklep z ubraniami - propozycje" a
              podaliscie 2-3 sklepy a wciaz krazycie wokol jednego, w ktorym jest kawa,
              drinki, slodycze... moze to jest sklep spozywczy!! Zreszta widac ze w Olsztynie
              macie tylko jeden sklep porzadny a w dodatku nikt nie wie gdzie on sie
              znajduje... to jest smiech :D
              • Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:12
                I luz :) Tak właśnie jest w Olsztynie. I mimo to, że są trzy sklepy z ubraniami
                a czwarty tak schowany, że nikt nie może go znaleźć to olsztynianki chodzą
                fajnie ubrane. Jak wyciągniemy od Jaco informacje o tym czwartym sklepie to
                stanie się prawdziwe ubraniowe szaleństwo. Nie wiem tylko czy damy radę oblecieć
                w miesiąc te wszystkie sklepy... :)
                • Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:17
                  A poza tym właśnie mi się przypomniało, że ostatnio sąsiadka narzekała, że ktoś
                  jej w kółko wchodzi do domu, zagląda do szafy i wypija drinki...
                  Kobieta prowadzi niszowy sklep z ubraniami nawet o tym nie wiedząc :)
                  • Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.03.07, 08:33
                    tak naprawde to jest kilka sklepow w olsztynie a kiedy otworzyli Alfe to
                    olsztyniacy mysla ze maja juz wszystko... tak nie jest... to nie jest mega
                    super centrum handlowe... wystarczy spojrzec na przeceny. kilka zl - przesada!
                    ale nie ma nic procz tego wiec trzeba sie zadowolic. A szkoda...
    • Gość: Judaika Cute lecz sie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.07, 09:29
      • Gość: Cute tak jak Ty Judaika? Jeszcze nie musze IP: *.lutn.cable.ntl.com 17.03.07, 16:30
        nie wnosisz nic nowego do posta wiec nie pisz tylko idz (nie powiem juz gdzie)
        • Gość: ubrana Re: tak jak Ty Judaika? Jeszcze nie musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:44
          Ja mam iść? Jakoś czuję się wyrzucona.... To jakiś prywatny post?? To ja proszę
          jeden bilet.
          • Gość: Cute Uwazam post za zamkniety... :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.07, 10:15
            Mam nadzieje ze juz nikt nic nie napisze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka