Gość: Cute IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.02.07, 12:54 Wasze propozycje na najlepszy, wyjatkowy sklep z ubraniami w Olsztynie + uzasadnienie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 28.02.07, 16:08 Wydaje mi sie ze w Olsztynie ciezko o dobry sklep z ubraniami... cos tam w alfie jeszcze ujdzie ale zeby znalesc cos ciekawego? Raczej ciezko. Nie mowiac ze to szukanie igly... do tego stopnia ze podobno trafiaja do Olsztyna stare kolekcje z innch miast... Jako jeden sklep? Nie przychodzi mi nic do glowy. Moze ktos inny poda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spodnie Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:30 Może sama wymyślisz sobie biznes? A nie pytasz się na forum... żenuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:10 Widzisz! Nie do konca zrozumiales zapytanie... No ale coz zdarza sie :) Zreszta zeby wymyslic sobie biznes i aby on dobrze prosperowal musi byc lepszy (bogatsza oferta, tanszy, milsza obsluga, strategiczne miejsce) od innych. A do czegos zawsze trzeba porownac nieprawdaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e do spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:58 żenujacy to sam jestes, kobieta dobrze robi, bada rynek, szuka zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:06 W świetle dzisiej zabożności, no może nie dla wszystkich. Ale naprawde znam bardzo mało osób które stać np. na jeansy za 80 zł. Za to wiem gdzie się ubrać za 80 w kilka rzeczy i to naprawde modnych. Otóż SECOND SHOP. W sklepach z uzywana odzieżą to w tych czasach już nie wstyd. A w Olsztynie mamy naprawde kilka takich którymi można się pochwalić. Mają odzież zachodnią wyprana a czasmi nawet wyprasowaną.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.07, 10:04 Ruski rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:12 Rozumiem ze to Twoje ulubione miejsce zakupow :D No coz kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:03 A GDZIE TEN FAJNY SKLEP Z UZYWANYMI? POWIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:16 koło ZUS-u, na Jarotach za HB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.03.07, 13:20 Ok. wiec Second Shop juz mamy... Moze teraz cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.07, 16:52 ja mam kilka niezlych sklepow nawet kolezanki przyjezdzają z warszawy zeby sie obkupic, ale nie powiem bo mi wszystko wykupicie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:07 a na wystawie jest kukła bez odzienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.03.07, 14:59 no dobra powiem dlaczego ten post :) zastanawiam sie nad otwarciem sklepu ale nie wiem czy w Olsztynie to przejdzie... ubrania oczywiscie zza granicy (nie wschodniej - to do Antka)... Ale potrzebuje jakiegos porownania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 02.03.07, 16:17 no dobra otwieraj sklep z ubraniami tylko nie w stylu dziadostwa rynkowego czy hurtowni, bo to sie na pewno przyda i zrobisz na tym biznes moze zdradze na poczatek dwa sklepy ktore nie sa drogie a ubrania mają fajne choc to zaden exclusive, są to sklep Pani Basia, i sklep z ubraniami dunskimi Villa kolo Mrnogowiusza Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Sklep z ubraniami - propozycje 02.03.07, 18:31 Moda Polska,jaskolka,to bylo to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 02.03.07, 18:58 ciekawe jaki to bedzie wariant: a) duzo, masowo i tanio b) srednie ceny i "inne" ubrania (chodzi mi o mode) c) nastawiony bardziej na jakosc i indywidualnosc choc za troche wieksze pieniadze Wtracam sie poniewaz mam podobny dylemat lecz jestem bardziej za sklepem online :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.07, 12:42 Pierwsza opcja odpada.. druga - mysle ze takich sklepow jest wiele. najbardziej rozsadna jest 3 opcja ale mysle ze ceny beda nizsze niz w sklepach olsztynskich. Tylko te ceny wynajmu lokalu!! masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: 88.156.63.* 03.03.07, 15:15 do asortymentu dodaj ubrania dla ciężarnych.. tylko błagam - w ROZSĄDNYCH cenach! Można wprawdzie ciężarną w Olsztynie ubrać, ale: a) wybór malutki b) ceny są powalające (nie rozumiem dlaczego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 04.03.07, 13:27 widze Cute ze za duzo Olsztyniacy Ci nie podpowiedzieli :) ale zycze powodzenia w dazeniu do celu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:11 Jeśli ktoś poważnie myśli o ruszeniu ze sklepem to nie pyta się na forum o profil tegoż. Dlatego posty są takie dosyć neutralnie durne :) Bo niby co mają ludzie doradzać? - że brakuje sklepu ze skarpetkami? - albo z pelerynami przeciwdeszczowymi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.server.ntli.net 05.03.07, 00:44 Ale przeciez nikt nie pytal o profil sklepu! Temat nawiazuje raczej do istniejacych sklepow. Co z tego ze Cute otworzy sklep ktory bedzie jednym ze stu? Raczej chyba czytajac te posty mozna zwrocic uwage ze chce znalesc taki ktory bedzie dla osztyniakow jakims wyjatkowym sklepem, powiedzmy "wzorcem" i wtedy jest sens otwierac azeby konkurowac lub przebic wzorzec... Kobieto widzisz sens otworzenia kolejnego szarego sklepu z ubraniami? Ja raczej nie, choc to wlasnie kobiety podobno spedzaja w sklepie polowe zycia :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:17 nie wiem czy ktos odwiedza bialystok w celach zakupowych, bardzo polecam, duży wybór i baardzo tanio, jest sporo małych sklepików z wybraną specjalizacją co mi się bardzo podoba,np. rasjstopy, skarpety, naprawdę w zyciu takiego wyboru nie widziałam, w olsztynie takiego sklepu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.07, 16:20 skejtszop. Takie ciuchy sa najfajniejsze i często najmodniejsze. I zwykle są polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.07, 17:24 Co do wynajmu lokalu to kwestia miejsca.A znam takie miejsce gdzie jest sklep gdzie czynsz to grosze(nigdy go nikt "z ulicy" nie znajdzie)Sklep ma markowe ciuchy,generalnie pojedyncze egzemplarze,nietuzinkowe.Istnienie sklepu rozchodzi się pocztą pantoflową.Sklep istnieje wiele lat i ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:03 Gdzie on jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooojej Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:49 Właśnie Jaco - gdzie ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.07, 20:49 W tym sęk że chyba nie bardzo mogę napisać.Sklep chyba nie jest dla wszystkich (bez obrazy)Tak jak wspomniałem pocztą pantoflową ale taka z polecenia.W sklepie tym można napić się dobrej kawki (i nie tylko ;)) Oczywiście za free dla klientów.Muszę też przyznać że ceny są bardzo rozsądne i zawsze do negocjacji.Jedyny minus to jak wspomniałem ubrania w 1-2 egzemplarzach czyli często problem z rozmiarem. P/S bywają (bywały) tam ubrania robione na zamówienie dla gwiazd polskiej sceny muzycznej tudzież filmowej,założone 1 raz i sprzedawane za niewielki procent ceny zakupu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 07:35 Aha. Faktycznie. Nie dla nas. Napisz jeszcze co jest nie dla nas i dlaczego nie możesz nam o powiedzieć gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.03.07, 12:42 Widze ze robi sie temat: zakazane sklepy.... hmmm chyba taki trzeba otworzyc... i nikomu nie powiedziec gdzie on jest... taki bylby wtedy najlepszy :D hahaha Jaco dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:12 Cute otwórz sklep z ubraniami, gdzie podczas zakupów będzie można napić się dobrej kawy :) - ale bądź oryginalna i wstęp niech będzie dla wszystkich a nie dla wykręconych snobów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.07, 21:40 "ubrana" i inni napisałem bez obrazy bo owszem sklep jest dla osób nazwijmy to wprowadzonych.Ja nie mam przyjemności kupowania w nim bo jest dla kobiet.Dlatego nie przeszkadza właścicielce jego "dziwna" lokalizacja.Wiec (tu konkretnie do "ubranej") nie unoś się bo osobiście mam ten sklep w głębokim poważaniu ale ponieważ ma swoje zasady działania nie chcę ich łamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana - do Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:32 Widzisz, tu chodzi raczej o dobre wychowanie. Wytłumaczę to na przykładzie - Jeśli na przykład pojawia się post traktuje dajmy na to o dentystach - "Czy zna ktoś dobrego dentystę?". To jeśli ktoś z uczestników rozmowy napisze, że zna dentystę ale do niego chodzą tylko wprowadzeni i wybrani a pozostali rozmówcy mogą sobie tylko o tym poczytać na forum ... to chyba przyznasz, że taki wpis jest dosyć niegrzeczny. Wracając do naszego wątku: ja się nie obruszam na to, że taki sklep gdzieś jest. Denerwuje mnie tylko to, że w kontekście zamieszczanych w tym wątku informacji brzmi on snobistycznie i lansersko :) Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 07.03.07, 16:35 Ja rozumiem bardzo dobrze a ty rozumiesz temat wątku?Ktoś pyta jaki rodzaj sklepu odzieżowego otworzyć to odpowiadam.Jeżeli by był wątek (temat) "Jaki dobry,dziwny,inny,eksluzywny,tani etc.etc sklep polecacie?" to bym nie odpisywał na post lub odpisał że sklep XYZ przy ulicy takiej a takiej.Więc w/g mnie (ocena subiektywna) to nie było niegrzeczne.Pzdr. P/S ogólnie sklep niby snobistyczny (jak wspominałem pojedyncze egzemplarze ubrań) ale dosyć tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.03.07, 11:16 Ok. Widze jakies zmiany w temacie. Jest propozycja - sklep gdzie serwowana bylaby kawa. Hmmm dobry pomysl ale to raczej promocja sklepu. Chodzi mi o rodzaj... Lecz za to tez dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.03.07, 09:48 A wiec to wzszystko?? A SZKODA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:37 Cute nie narzekaj tylko jeśli chcesz otworzyć sklep to bierz się do roboty i nie obarczaj swoimi wątpliwościami innych. Albo nic nie rób. To wychodzi Ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Sklep z ubraniami - propozycje 10.03.07, 10:57 marzy mi sie sklep polaczony z pracownią krawiecka,ubrania z dobrych tkanin,swietnie skrojone,nie pasuje mi to,co oferuje sklep,zamawiam , przychodze,odbieram,wlasnie szukam garnituru dla męża,kiedy pasuja spodnie nie pasuje marynarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.03.07, 13:35 Akurat moja droga sie myslisz... to byla wlasnie ostatnia chwila kiedy pojawialy sie watpliwosci... Inwestowac w Olsztynie gdzie wynajem lokalu to czesto wiecej niz kilka srednich krajowych?? Do tego brak jakichkolwiek wymagan ze strony potencjalnych klientow! Czuje sentyment do Olsztyna ale tylko to nie wystarczy... decyzja podjeta... projekt w realizacji... a wiec zycze powodzenia innym :) pozdrawiam wszystkich i dziekuje za udzial w poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 10.03.07, 14:03 Życzę powodzenia.Co do wynajmu juz pisałem,można za grosze w "dziwnym" punkcie co nie zmienia postaci rzeczy jeżeli sklep będzie nietypowy.Kwestia rozreklamowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.03.07, 08:43 Jaco myslisz ze sklep w nietypowym miejscu czyli nazwijmy to po imieniu schowany gdzies miedzy alejkami ma racje bytu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 12.03.07, 19:01 Myślę że ma pod warunkiem że jest właśnie nietypowy.Wtedy dzięki reklamie,ulotkom i tak docelowi klienci Cie znajdą.Podobnego typu sklep otwieram (nie w Olsztynie i nie z ubraniami)ale z towarem niszowym więc liczę na "sukces". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.03.07, 09:25 Wiec Jaco moze zdradzisz jaka to nisze wybrales?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.07, 16:52 Też w sumie nie powinienem "zdradzać" pomysłów na interes czy biznesik bo wiedza kosztuje i każdy chciałby dostać gotowca na tacy.Ale akurat w tym wypadku to nie tajemnica ze wzgledu na to że w Olsztynie jest za duża konkurencja i tu nie ma tej niszy bo są hipermarkety i temu podobne molochy.Otworzyłem sklep z tanim AGD i RTV,kupowane z Niemiec i Anglii powystawowe lub końcówek serii.Oczywiście z pełną gwarancją.Ceny bardzo niskie ale jak wspomniałem to jest dobry towar do miasteczek (20-30tys mieszkańców) i najlepiej takich w których ludzie raczej nie są zamożni czyli ściana wschodnia.Do tego myślę że z czasm dojda właśnie ubrania ale pochodzące z tzw.outlet-u (czyli po naszemu dla niewtajemniczonych też nowe z końcówek serii ale wyłącznie firmowe)Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana do Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:22 W Olsztynie takie tanie towary - (RTV AGD)są w Manhattanie - zawsze kiedy tam jestem to wokół stoiska stoi tłum i kupuje co się da :) Taka nasza lokalna ściana wschodnia :) Marki są mi bliżej nie znane ale towar wygląda porządnie. Więć - może warto otworzyć coś takiego jednak w Olsztynie? Skoro tam ludzie kupują jak zwariowani to w innym miejscu zrobią to samo... Nie znam się na handlu ale zależność tutaj jest chyba prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.07, 19:37 W pewnym sensie zgodzę się jednak: - w Olsztynie jest kilka (kilkanaście takich punktów) - w Olsztynie słono się płaci za powierzchnię (w mieście X płacę za cały sklep ~50m2 500zł dzierżawy - stawiam na odbiorców hurtowych za wschodniej granicy Towar na Manhatanie mają zbliżony do mojego ale mniejszy wybór (brak praktycznie RTV) Firmy..wszystko podobne Clatronic,Delco i inne "krzaki" chociaż są też trochę lepsze AEG,Funai i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:45 :) OK - co ja będę ojca dzieci....etc etc.. Faktycznie znasz się Jaco na tym co robisz. A ja myślałam , że takich sklepów w Olsztynie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 09:01 Widzisz Jaco i w tym momencie moglbys podpowiedziec gdzie i jak dostac takie ubrania z outletu. Nie zebym Ci robil konkurencje... :) Przykladowo z anglii. Jak ich wyszukiwac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 09:15 Widzisz Jaco i w tym momencie moglbys podpowiedziec gdzie i jak dostac takie ubrania z outletu. Nie zebym Ci robil konkurencje... :) Przykladowo z anglii. Jak ich wyszukiwac?? Oczywiscie mozemy przejsc na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 10:54 Myślę że Jaco ma wiele kompleksów, i sie na was wyżywa poprzez swoją wydumaną tajemnicę co do sklepu i klimatu, widać to jak ona was wodzi za nos szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betsi tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:17 ja wiem gdzie jest ten sklep i wczoraj kupiłam świetne spodnie mexx (44 zł) podpowiadam niedaleko ratusza i zusu. trafiłam tam przez przypadek. zawsze jak jestem w centrum to zachodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 11:48 uzywane tam sa rzeczy?? czy nowe?? bo wiesz spodnie mexx za 44zl?? troszke malo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:08 :) Może takie w częściach, które trzeba sobie własnoręcznie zszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 12:44 aaaa :D wiec stad ta cena :D ale wtedy trzeba miec jeszcze jakies zdolnosci artystyczne zeby nie przyszyc nogawki do rekawa :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betsi tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:15 dlatego ten sklep jest taki fajny. spodnie kupiłam nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute xRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.03.07, 13:38 no tak, takie rzeczy mozna przeciez kupic na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco tRe: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 16:02 Nie Julia nie mam kompleksów.Absolutnie żadnych i z żadnego powodu ale pokaż mi kogoś kto daje gotowy pomysł na tacy?Co do sklepu gdzie jest widać nie czytałaś ze zrozumieniem.Nie mogę tego zdradzić mimo że ten sklep absolutnie mi "lotto".Niestety to nie ten koło ZUS.Naprawde jest na takim zad.piu i to na końcu zatorza. P/S Julia nie chodzi o klimat i wydumanie ale np.przychodzi tam ktoś "z ulicy" a właścicielka właśnie ze swoją klientką spożywa drinka (bo tak bywa u niej) Może coś się zmieniło bo nie byłem tam dosyć dawno.Jeżeli właścicielka zgodzi się na reklamę tego typu to powiem gdzie ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Baban Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.07, 14:18 W londynie , Nowym jorku , Berlinie, na stadijonie w Warszamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana do Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:28 Nie mów nikomu Jaco gdzie ten sklep :) Niech właścicielka sączy sobie drinka ze soją jedyną klientką :) Na pewno nie chce żeby ktoś jej się szwędał po sklepie i kupował ubrania. Nie rób jej tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.07, 18:17 Oj musisz się czepiać.Oczywiście to był przykład.Wierz mi ma wiecej jak jedną klientkę.Im lepsza tym lepsze drinki piją:P (żart of course)Sklep po prostu zrobiony w klimacie domu.Stare szafy (chyba dębowe?)duży stół i fotele a na stole zawsze jakieś słodycze,kawa,herbata ale i drinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.07, 18:43 wez chlopie w koncu powiedz gdzie to jest, my nikomu nie powiemy, a klientela zwiekszy sie tylko o kilku klientów, nie będziemy przeszkadzac wlascicielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phil Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.lutn.cable.ntl.com 15.03.07, 19:17 Ludzie drodzy temat byl i jest nadal "Sklep z ubraniami - propozycje" a podaliscie 2-3 sklepy a wciaz krazycie wokol jednego, w ktorym jest kawa, drinki, slodycze... moze to jest sklep spozywczy!! Zreszta widac ze w Olsztynie macie tylko jeden sklep porzadny a w dodatku nikt nie wie gdzie on sie znajduje... to jest smiech :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:12 I luz :) Tak właśnie jest w Olsztynie. I mimo to, że są trzy sklepy z ubraniami a czwarty tak schowany, że nikt nie może go znaleźć to olsztynianki chodzą fajnie ubrane. Jak wyciągniemy od Jaco informacje o tym czwartym sklepie to stanie się prawdziwe ubraniowe szaleństwo. Nie wiem tylko czy damy radę oblecieć w miesiąc te wszystkie sklepy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: Sklep z ubraniami - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:17 A poza tym właśnie mi się przypomniało, że ostatnio sąsiadka narzekała, że ktoś jej w kółko wchodzi do domu, zagląda do szafy i wypija drinki... Kobieta prowadzi niszowy sklep z ubraniami nawet o tym nie wiedząc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Re: Sklep z ubraniami IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.03.07, 08:33 tak naprawde to jest kilka sklepow w olsztynie a kiedy otworzyli Alfe to olsztyniacy mysla ze maja juz wszystko... tak nie jest... to nie jest mega super centrum handlowe... wystarczy spojrzec na przeceny. kilka zl - przesada! ale nie ma nic procz tego wiec trzeba sie zadowolic. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute tak jak Ty Judaika? Jeszcze nie musze IP: *.lutn.cable.ntl.com 17.03.07, 16:30 nie wnosisz nic nowego do posta wiec nie pisz tylko idz (nie powiem juz gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubrana Re: tak jak Ty Judaika? Jeszcze nie musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:44 Ja mam iść? Jakoś czuję się wyrzucona.... To jakiś prywatny post?? To ja proszę jeden bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cute Uwazam post za zamkniety... :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.03.07, 10:15 Mam nadzieje ze juz nikt nic nie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś