muraszka1 12.03.07, 14:33 Spoldzielnia Mieszkaniowa "Pojezierze" bez podania przyczyn, jednostronnie rozwiazala umowe,bedziemy skazani na Vectre? Bylam zadowolona z Telekomunikacji Kolejowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belos Re: zamiast FK Telekom Vectra ? 12.03.07, 17:25 Czy ktoś może już dowiadywał się, jakie warunki proponuje VECTRA i czy pozostanie opcja dotychczasowa dostępu przez sieć LAN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: zamiast FK Telekom Vectra ? IP: *.160.236.34.olsznet.ec.pl 12.03.07, 18:01 I cos czuję ze po raz drugi zapłacimy za podłaczenie tym razem do Vektry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: zamiast FK Telekom Vectra ? IP: *.160.237.4.olsznet.ec.pl 12.03.07, 18:20 hmm ciekaw jestem z jakiego powodu doszlo do zerwania umowy, kiedy i kogo wpusci na nasz swiatlowod i na jakich warunkach. Jak ktos cos bedzie wiedzial bylbym wdzieczny za info.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: zamiast FK Telekom Vectra ? 12.03.07, 19:04 smutne pismo z FK Telekom informuje,ze od 1 kwietnia zaprzestaje swiadczenia uslugi internetu szerokopasmowego,jedyna propozycja jest opuszczenie sieci "LAN" i przejscie na technologie "HFC",czyli przylaczą nas do sieci kablowej Vectra,tak jest im wygodniej,ale pozostaje tez furtka, cytuje za PKP FK Telekom "Pragniemy zaznaczyc,ze w dotychczasowej sieci mozna wypromowac dowolna usluge w zakresie szerokosci pasma.Nie ma tu zadnych przeciwwskazan technicznych. Rodzaj uslugi zalezy od woli nowego operatora i inicjatywy kazdego z klientow". Dzisiaj juz biegal pan z Vectry , z mowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: zamiast FK Telekom Vectra ? IP: *.160.237.4.olsznet.ec.pl 12.03.07, 19:39 wlasnie znalazlem pisemko od TK z faktura w skrzynce. Jestem ciekaw jaka predkosc zaproponuja nam nasi fachowcy z SM, wszak "...mozna wypromowac dowolna usluge w zakresie szerokosci pasma." Licze na to ze bedzie to minimum 512 i to w cenie dotychczasowego 384, no bo jak to ma byc zmiana na lepszego providera, to zmiana predkosci na szybsza bylaby logiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: zamiast TK Telekom Vectra ? 12.03.07, 19:58 promocja Vektry przez pierwsze 12 miesiecy 19,90 miesiecznie, ale pozniej juz 69,90 zl,przy tym obiecuja pro 1024 Kb/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: zamiast TK Telekom Vectra ? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.03.07, 20:54 jest informacja na stronie www.smp.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: zamiast TK Telekom Vectra ? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.03.07, 13:09 Ja wybrałem ofertę Multimedia , za 34,99 zł. prędkość 512 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: zamiast TK Telekom Vectra ? IP: *.centertel.pl 16.03.07, 15:21 No właśnie o tym, że można FK zaminić na Multimedia, dowiedziałam się od kumpla, w spółdzielni nic o tym nie napisali. Co to ma być? Z tego co napisał kolega wyżej to te Multimedia wygladają nieźle. Pewnie też się na nie zdecyduje, szczególnie jeśli Vectra wyczynia takie przekręty ze spółdzielnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: zamiast TK Telekom Vectra ? IP: 80.48.148.* 16.03.07, 23:47 Pewnie komuś posmaroawali, bo sami technicznie są kiepscy. Prponuję Multimedię. Odpowiedz Link Zgłoś