Gość: albatros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:33 Będę niedługo potrzebował kredytu hipotecznego, moglibyście polecić mi jakiegoś dobrego pośrednika kredytowego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.informatorkredytowy.pl Re: Pośrednicy finansowi 23.07.07, 09:51 Jeżeli się okaże się kompetentny to rzeczywiście panu pomoże, jeżeli niekompetentny (a takich też jest trochę), bo różnie być gorzej. Warto też samemu porównywać oferty, rankingi banków. Kontaktować się z doradcami wybranych banków, patrzeć jakie oferują nam warunki, wybierać, przebierać a na końcu wybrać bank, który w naszym przypadku przedstawi najkorzystniejszą ofertę, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remedium Re: Pośrednicy finansowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 17:56 Zgoda - warto porównać sobie w internecie, ale to za mało. Trzeba wiedzieć co porównywać, co jest ważne, i jaki to ma wpływ na moje pieniądze. A to juz nie jest proste. Samo oprocentowanie i wysokość raty to nie wszystko w kredycie. Dobrze to wiedzą nasi klienci, których nie raz i nie dwa ratowalismy z opresji. Warto dopytać się doradcy zwłaszcza tam gdzie nic się za to nie płaci!!! Bezpłatne konsultacje to podstawa - i to jest filar naszej działalności - nie bierzemy za to pieniędzy. Zapraszamy śmiało - co damy radę - podpowiemy. Nasze biuro jest w Hotelu Warmińskim infolinia 0-801-613-614 Strona (są na niej opinie klientów) www.remedium.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob Re: Pośrednicy finansowi IP: *.ols.vectranet.pl 31.01.08, 16:56 Podpowiedz mi kolego/koleżanko z Remedium co jest najważniejsze w kredycie? Bo w/g mnie właśnie oprocentowanie i rata kredytu która to oczywiście musi uwzględniać prowizję,rozpatrzenie umowy i inne okołokredytowe opłaty.Jedyna w.g mnie ewentualnie istotna (nie dla każdego) rzecz to czy można spłacac po kilka rat,czy spłacić ogólnie wcześniej nie ponosząc dodatkowych kosztów lub znikome koszty. P/S z kredytami jest tak,że doradcy doradzą i pomoga,wybierzemy bank X.Okaże się że zakładając konto w banku Y mielibyśy taniej,spełniając ten warunek.Często również prościej.Piszę oczywiście o założeniu rachunku odpowiednio wcześniej a nie w momencie brania kredytu bo to normalne.Podpieram moją wypowiedź na doświadc zeniu koleżanki z pracy która w miała konto założone ok. rok wcześniej+lokatę w banku X.Nigdzie nie zaproponowali jej lepszych warunków kredytu hipotecznego.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pośrednicy finansowi IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.08, 19:40 Znam warunki większości banków w Polsce i na pewno najlepszą ofertę ma Polbank. Aktualnie mają WIBOR ,LIBOR + marżę 1,1 % plus prowizja 0,8 % , brak ubezpieczeń , darmowe zmiany waluty. O ile w złotówkach można znaleźć podobną ofertę to we franku nikt nawet się nie zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:59 ja mam kredyt z marżą 1,0 % w mbanku, darmowe przewalutowania (w sumie te darmowe przewalutowania nie są wcale darmowe bo trzeba zapłacić różnice w kursie kupna-sprzedaży walut, jak mi pokazał doradca ile to wychodzi to okazało się że to tylko fajne hasło), zero prowizji (również za wcześniejszą spłatę), tyle że musiałem zapłacić prawie 1,5% ubezpieczenia. ale za to mam fajny bajer w kredycie - jak mam jakąś kasę na koncie to przez okres gdy jest ona na rachunku nie płacę od tej kwoty odsetek kredytowych Odpowiedz Link Zgłoś
dejwid32 Re: Pośrednicy finansowi 09.11.07, 15:02 Jaki Bank polecacie w Olsztynie pod względem kredytu mieszkaniowego i jakości obsługi klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens53 Re: Pośrednicy finansowi 30.01.08, 17:57 kogo aktualnie polecacie w olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 00:00 Ja polecam Expandera na Kościuszki (naprzeciwko Hotelu Warmińskiego). Miałem dosyć trudną sytuację a doradca przedstawił mi oferty kilku banków, jasno doradził co i dlaczego będzie dla mnie korzystne a co nie. Poza tym wynegocjował mi ofertę lepszą niż bezpośrednio zaproponowana w banku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaczuś Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 04:09 To napisał pracownik Expandera. Podszyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:49 tiaa....., jestem pracownikiem firmy budowlanej sherolck'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 11:20 Arek, też byłem na Kościuszki, moim zdaniem bardzo kompetentni ludzie tam pracują. brałem kredyt na dom, przedstawili oferty ok 20 banków i sam wybrałem co chciałem. no i darmoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pośrednicy finansowi IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.08, 19:31 Najkorzystniejszą ofertę ma Polbank, najlepszą obsługę placówka na 11 Listopada, koło ratusza, ale warto odwiedzić Remedium i tam porównają oferty z innych banków i na pewno doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfg Re: Pośrednicy finansowi IP: *.olsztyn.mm.pl 16.03.08, 00:43 www.comperia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pośrednicy finansowi IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.08, 23:36 Bardzo dobra strona. Mimo iż nie zawsze jest aktualna ale widać gdzie można się spodziewać najlepszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Pośrednicy finansowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 16:24 róg Warmińskiej i Mazurskiej, pani Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Pośrednicy finansowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:55 zgadza się , te Panie wyciągnęły nas z niezłych tarapatów, pozdro dla pani Marii POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś