Dodaj do ulubionych

Małkowski: urzędnicy przy aquaparku niewinni

IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 02.04.07, 20:55
Pan Prezydent zapomniał dodać że miasto odkupiło grunt od syndyka.Całe
szczęście że nikt niepołasił się wtedy na ten grunt a może działanie syndyka
było mocno naciągane.
Obserwuj wątek
    • Gość: sen Re: Małkowski: urzędnicy przy aquaparku niewinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 07:03
      teraz wszyscy niewinni - bo to koledzy koalicyjni!!?
      • Gość: nikoś Re: ale o co chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:13
        O lol... z tych sądowych historyjek jak zwykle nie wynika nawet kto i o co jest
        oskarżony. Napiszcie chociaż czy miasto poniosło jakies straty? Zamiast tego
        czytam ciagle "ten powiedział" "tamten powiedział" "siamten powiedział" itd.
        zamiast bezmyślnie cytować trzeba znalezc dziennikarza ktory umie zrozumiec i
        przystepnie podac informacje z akt sprawy
        • Gość: no Re: ale o co chodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:08
          i niech od razu wyda wyrok
          • Gość: Ojciec Niech go powieszą IP: *.torun.mm.pl 03.04.07, 15:32
            ale po chrześcijańsku. Niech nie bujają ciałem.
          • Gość: Józio Re: ale o co chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:38
            Miasto poniosło ponad 2 mln PLN strat. Samo odkupienie gruntu od syndyka nie
            rozwiązuje sprawy. Mogł to zrobic każdy inwestor (teoretycznie). Miasto jako
            wspólnik spółki z o.o. odpowiada solidarnie za poniesione straty spółki
            (przeputanie 1,6 mln PLN wkładu gotówkowego AS Domu, kradyty, odsetki, opłaty
            syndyka oraz powtórny odkup gruntu, itp.) zatem tych 13 z rady miasta oraz
            zarządu miasta może trząść portkami bowiem odpowiadają solidarnie do wysokości
            poczynionych strat lub wysokości swojego (prywatnego) majątku
            • Gość: olsztyniak Re: ale o co chodzi IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 03.04.07, 16:36
              straty finansowe sa wymierne i policzalne ,ale kto przeliczy straty moralne
              jakie ponieśliśmy my mieszkańcy Olsztyna ,oszukani przez władze
              miasta.Obiecano nam park wodny tymczasem ani parku wodnego ani jakiegokolwiek
              nowego basenu,który odciążyłby ten ,który od trzydziestu paru lat jest jedynym
              w Olsztynie i pęka w szwach.Ale najgorsze jest to że miasto odzyskawszy ,parę
              lat temu grunt od syndyka ,odpusciło wogóle jego sprzedaż pod baseny.A przeciez
              tyle miast mniejszych od Olsztyna ma aquaparki ,więc dlaczego Olsztyn nie?Może
              ktoś mi to wytłumaczy ,żebym mógł z kolei wytłumaczyć to mojemu
              dziecku.Dlaczego w Olsztynie nie można wybudować aquaparku?
    • Gość: :) Brawo, panie sędzio! IP: *.torun.mm.pl 03.04.07, 15:41
      Ma Pan cojones. Nazwanie Pięknego Jerzego osobowym źródłem informacji było nie
      tylko dowcipne, ale i sprawiedliwe. Należy mu się.
    • Gość: * Re: Małkowski i urzędnicy przy aquaparku niewinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:16
      Jak zwykle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka