Dodaj do ulubionych

I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r

15.05.03, 10:52
Kochani Forumowicze zapraszamy wszystkich na zjazd,ktory odbedzie sie 5 lipca
w pubie eNka,znacie juz nasz klubu,znacie takze historie Lady i jej losy po
tym jak trafiła w ręce Beinga:)))To co działo sie dalej przeszło nasze
najśmielsze oczekiwania,zaczęlismy poznawać sie ,spotykać i nawiązywać nie
tylko forumowe znajomości,mamy juz swoje miejsce,mamy swoją ściane i
cegłe,ktora nas połączyła :)Z tego miejsca chcemy wszystkich zaprosić, a tych
nieśmiałych zachęcić lub namowic do przybycia ,to moze być wspaniała zabawa i
cudowne spotkanie,jeśli tylko będziemy wszyscy tego chcieli:)))

Droga Redakcjo teraz pare słow do Ciebie,ponawiamy swoje zaproszenie i
oficjalinie w imieniu wszystkich zapraszamy na nasz zjazd,mamy nadzieje na
integracje i dobrą zabawe.

Drodzy Siódemkowicze do Was takze kierujemy to zaproszenie i mamy nadzieje ze
i Wy zaszczycicie nas Swoją obecnością,niech to będzie święto wszystkich
forumowiczoe,bez podziałow i animozji,drzwi do naszej eNki stoja przed Wami
otworem,a miejsca na ścianie wystarczy dla Wszystkich:)))

Kochani pozwolcie ze ten wątek będzie listą zgłoszeń i potwierdzeń Waszego
przybycia,chcemy sie zorientować ile osob przyjedzie,na jaką skale będzie to
impreza,chcemy takze Wam pomoc w zorganizowaniu noclegu i umileniu pobytu w
Olsztynie Pięknym...Jeśli przyjdziecie ze znajomymi czy rodziną,będzie bardzo
miło-hasło przy wejściu-"Piekny Olsztyn" jest przepustką:)))))))))))

Zapraszamy Wszystkich serdecznie,licznik włączony zostało 50 dni:))))
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 11:02
      Będę ja i czapeczka:)))
      Melduję się:))))
      • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 11:06
        Mika obecna,zapisana:)
    • tymon2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 11:07
      angela_i_koobra napisał:

> Kochani Forumowicze zapraszamy wszystkich na zjazd,ktory odbedzie sie 5 lipca
      > w pubie eNka,znacie juz nasz klubu,znacie takze historie Lady i jej losy po
      > tym jak trafiła w ręce Beinga:)))To co działo sie dalej przeszło nasze
      > najśmielsze oczekiwania,zaczęlismy poznawać sie ,spotykać i nawiązywać nie
      > tylko forumowe znajomości,mamy juz swoje miejsce,mamy swoją ściane i
      > cegłe,ktora nas połączyła :)Z tego miejsca chcemy wszystkich zaprosić, a tych
      > nieśmiałych zachęcić lub namowic do przybycia ,to moze być wspaniała zabawa i
      > cudowne spotkanie,jeśli tylko będziemy wszyscy tego chcieli:)))

Ja nie przyjadę, ale od jakiegoś czasu intryguje mnie Lady czy mogę się coś
      więcej dowiedzeić.
      • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 11:08
        Tmon nie na tym wątku,to lista obecności nie połapie sie potem jeśli bedziemy
        tu dyskutować:),wejdz w stary wątek,cegła juz jest itp.-sory,ale tam sie
        wszystkiego dowiesz-pozdrawiam
        • Gość: zbyszek Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: 213.25.179.* 15.05.03, 12:08
          a mam wybor?
          jestem oczywiscie,
          jaki nocleg?
          a sprawdzic czy Olsztyn jest piekny noca to kiedy?
          :-)
          • Gość: lustro Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: 213.76.143.* 15.05.03, 12:40
            Ja przyjdę, chyba żebym się pobiło, to wtedy nie :)
            • being28 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 12:47
              Niech bedzie, ja tez przyjde...
              • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:28
                ja sie zgłaszam za beingiem - jadę pociągiem Olsztyna pięknego
                • Gość: Ed Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:59
                  I jak tu odmówić takiemu zaproszeniu. Nie wiem tylko, czy będę mógł przyjść z
                  kajakiem na plecacg :-))
                  Pozdrawiam
                  • Gość: john Re: I ZJAZD FORUMOWICZUW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: cache2:* 15.05.03, 17:48
                    A ja nie przyjde bo i po co.Takich nudziarzy jak wy daleko trza szukac.
                    • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZUW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 18:43
                      Gość portalu: john napisał(a):

> A ja nie przyjde bo i po co.Takich nudziarzy jak wy daleko trza szukac.

Jesteś smutny facet i nie "trza" nam takiego.

Oczywiście będę...
                    • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZUW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 22:17
                      John jak nas osobiscie nie poznasz to o nudziarstwie nie mozesz mowic,kwestia
                      wyboru,nikt tu nikogo pod pistoletem.........
    • thor_tr Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 18:51
      Melduję swoją obecność.Choćby się paliło i waliło:-)
      • Gość: rita Re:Osoby towarzyszące - też meldować ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:17
        Wydaje mi się, że trzeba też zameldować osoby towarzyszace, prawda ?
        melduję dwie osoby, czyli dwie kobietki
        • bpkw Re:Osoby towarzyszące - też meldować ? 15.05.03, 22:23
          Gość portalu: rita napisał(a):

> Wydaje mi się, że trzeba też zameldować osoby towarzyszace, prawda ?
          > melduję dwie osoby, czyli dwie kobietki

Zaraz, zaraz Rita. Co za kobietki ?. Bo jeśli masz na myśli Mikę i Inkę to
          przecież są forumowiczki, a nie kobietki. Chyba, że...już się domyślam. Miło
          będzie je poznać.
          • angela-rt Re:Osoby towarzyszące - też meldować ? 15.05.03, 22:25
            wszystkich ujme w zapisach Rita określ corcie?????
            • angela-rt Re:Osoby towarzyszące - też meldować ? 15.05.03, 23:02
              Zapraszamy lista otwarta,wszyscy chetni mile widziani:))))))))))))
              • Gość: rita Re: Zjazd Forumowiczów IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:12
                Ja myslę , że trzeba czekać na nieobecnych - spokojnie , a jak nie, to będziemy
                brać z łapanki ;-)
    • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 23:31
      jestem w 99%
      z flaszką 42% w 100%
      Niedługo wracam
      Pozdrowionka
      • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 23:33
        No to wciągniety na liste całuski,bo dawno Cie nie było.kto jeszcze???
        • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 23:41
          Wpisuje sie calym brzozowym sercem, chociaz jeszcze - niestety - nie na sto
          procent. Ale podobno jeśli sie czegos bardzo pragnie, to sie spelnia...
          • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 23:43
            nie ma -nie na 100% juz i teraz deklaracja;)
            • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.05.03, 23:45
              a czy Redakcja ustali między sobą obecność i zdeklaruje się w jakiej liczbie
              tak pi razy drzwi przyjdzie?????
          • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:44
            też tak myślę, chyba specjalny pociąg pojedzie - weż gitarę brzoza !
    • Gość: Andulka Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.chello.pl 16.05.03, 12:44
      Będę, będę. Tylko nie z rana, bo Maryśka 5 lipca na kolonie wyjeżdża, więc na
      poranny pociąg nie zdążę. Jakimś pekaesem odjeżdżającym z Warszawy przed
      południem pewnie pojadę. Bez osoby towarzyszacej. Takich będzie dość na
      miejscu :)
      • ol4 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 16.05.03, 15:40
        Jestem przeciwny Waszej dalszej integracji.
        To powoduje ze forum dyskuszyjne zamienia sie w forum poklepywania po plecach:)
        • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 17.05.03, 01:03
          szkoda ol4-liczyłam na Twoją obecność i wypicie razem np. piwka,mozna podejść
          do tego na luzie i ....ale to juz kwestia wyborow,jesli podjąłeś taka decyzje
          nikt nie bedzie miał Ci tego za złe wręcz przeciwnie pełen szacuneczek-
          pozdrowki:)))
          • Gość: lustro Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: 213.76.143.* 19.05.03, 08:24
            No, laski od "Pięknego Zbysia" wpisywać się ale już !
            • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 21.05.03, 23:30
              czy są jeszcze chetni??????????????????????
              • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 21.05.03, 23:34
                Ile osób w końcu się zgłosiło???
                • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 21.05.03, 23:35
                  nie mam przy sobie kapownika,ale to nie jest istotne,nasi są w całości ak sie
                  jeszcze nie zdeklarował z tego co pamietam:)))
                  • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 21.05.03, 23:41
                    Inki, niestety, nie będzie:(
                    • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 21.05.03, 23:43
                      tymon tez juz pisał ze nie dotrze:((
    • Gość: BleBle Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:52
      O qrcze, to w wigilię moich urodzin........
      Na pewno się dobrze zabawię w tym roku....
      BB
      • Gość: koza Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 21:54
        Czy zwierzeta sa mile widziane?
        • koobra Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 22.05.03, 22:10
          oczywiście dla zwierzaków też jest miejsce ,będą mogły w spokoju poskubać sobie
          trawki ,K.Matołek też ma być podobno mimo swoich 70 latek :)
          • Gość: koza Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 22:19
            O.K. w takim razie postaram sie byc.
            • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 23:13
              zatwierdzamy i przesuwam wątek w górę
              proszę o rezerwację pogody !
              • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 26.05.03, 23:35
                Ritam czym w końcu jedziesz, bo ja jednak furą...
                • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 27.05.03, 21:30
                  Ricie sugerowaliśmy autobus. Jest bezpośredni z Krakowa i wyglądał ekstra.

Poza tym jest jeszcze mała sprawa. Rita przekazała mi prezent dla Forum. Jak
                  będę mieć chwilkę wolnego czasu to podrzucę do eNki.
                  • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 30.05.03, 10:31
                    Zaprasam ,zapraszam:))))))))
    • Gość: ??? Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 09:47
      ???:-}
      • koobra Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 04.06.03, 22:53
        dzisiaj przybyły nowe dary ,piwniczka zapełnia się :)
        • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 04.06.03, 22:55
          Hmmm, słuchajcie, ja z przykrością, ale chyba musze się wypisać z imprezy 5 lipca:((((
          Będę jednak przed 5, więc się jakoś zjawię i dar dla Lady przekażę...
          • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 20:32
            mika - dlaczego????
            <<<~~~~~~~~~~~>>>
            • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 20:43
              Wyjazd mi się przesunął:(
              • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 20:48
                A nie możesz go tak troszke popchnąć i znowu przesunąć?
                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 21:30
                  Sama już nie wiem. Są duże problemy z biletami - wtedy, kiedy mi potrzeba i tam, gdzie mi potrzeba... Kombinuję ja, kombinuje mój szef. Może coś nam się uda załatwić. Bardzo bym chciałam przyjechać i postaram się. Jednak jesli się okaże, że nic się nie da poprzesuwać z wyjazdem, to niestety:(((
                  • Gość: Andulka Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.chello.pl 05.06.03, 21:45
                    Mika, jakie bilety? Przecież samochodem miałaś przyjechać!!! Nie rezygnuj, nie
                    rób mi tego. Jeszcze dwie - trzy osoby odpadną i nici ze zjazdu :(
                    • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:22
                      Mika jest usprawiedliwiona - będzie grypsować za Wielkim Oceanem
                      myślę, że znajdzie zastępcę lub zastępczynię - niech szuka , zobaczymy kogo
                      znajdzie
                      • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 22:42
                        Nareszcie. Rita wróciła. Jak ta córka marnotrawna.

Z Miką pewnie będzie OK. Wybierze sobie lot przez Moskwę- Pekin itd. Tam chyba
                        nie ma tłoku ?.
                        • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:45
                          a ja właśnie wybierałam sie podnieść na wyżyny twój wątek
                          ciekawe, kogo mika wybierze na zastępcę ?
                          • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 22:48
                            Mika nie musi wybierać zastępcy. Będzie nadawać zza " wielkiej wody". Może mieć
                            tylko problemy czasowe. One jednak też nie przeszkodzą Mice w nadawaniu.
                            • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:57
                              no to nas ubywa niż przybywa - trzeba będzie zrobić wielką akcję przed samym
                              spotkaniem, przecież to fajna impreza
                              • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 23:03
                                Rita. Nie panikuj. Ile osób będzie, tyle będzie. A Ty jedź tak, jak Ci
                                mówiliśmy. Autobus Kraków - Olsztyn jest ekstra.
                                • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:09
                                  o której godzinie ?
                                  • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 23:12
                                    Kurcze, ja chcę przyjechać - zobaczę, co się da zrobić!!!!
                                    Nie chcę wybierać zastępcy, ja chcę być i już!!!!!
                                    • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:16
                                      chciec to znaczy móc, wiem jaki to dla ciebie ból stracić taką okazję jak
                                      impreza - dobranoc mika - odnotowuję twoje dzisiejsze spóżnienie
                                      przykro - uciekł ci bpkw , idż już spać, being będzie czuwał. ;-)
                                      • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 05.06.03, 23:20
                                        Being w Olsztynie, chyba już nie ma nikogo do czuwania...:(
                                        Ale na mnie samolot nie zaczeka... To ja muszę go łapać, niestety:((((
                                        • bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 06.06.03, 17:02
                                          Rita. Ten autobus wyjeżdża w godzinach rannych około godz.8.00. Szczegóły
                                          podadzą Ci w informacji dworcowej PKS. Zadzwoń tam i będziesz wiedziała
                                          wszystko. Moim zdaniem autobus to najlepsze wyjście. Tłuc się tyle
                                          kilometrów "kaszlem" to koszmar.
                                          • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 22:12
                                            oczywiście , w najgorszym wypadku, gdybym nie mogła prztyjechać wcześniej w
                                            sobotę wsiądę w ten autobus i jazda , ale czy on w sobotę jeżdzi ?
                                            nie mam kiedy wpaść na Dworzec , jeszcze mam czas, ale pora sie zainteresować

A co tak inni sie ociągają ?
                                            Daję głowę , że i czarnyadam będzie , jak mówił to jego nawet wołami z Olsztyna
                                            nie wyciągną, czyli będzie na miejscu - liczyliście go ?

• bpkw Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 06.06.03, 22:51
                                              Gość portalu: rita napisał(a):

>... wsiądę w ten autobus i jazda , ale czy on w sobotę jeżdzi ?
                                              > nie mam kiedy wpaść na Dworzec ...

Rita. W tym kraju są jeszcze telefony....

• Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 22:58
                                                telefony są ciągle głuche
                                                • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 07.06.03, 00:55
                                                  wielbiciellu zapraszam:)))))))))))))))))))))
                                                  • lecart Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 08.06.03, 11:19
                                                    ech a mnie nie było :(
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:52
                                                    lecart napisał:

> ech a mnie nie było :(

chodzi o listę, nie płacz, Angela cię wciągnie :-)
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 00:07
                                                    Wiem , że Angela jest teraz bardzo zajęta - jak ktoś miałby ochotę na spotkanie
                                                    z forumowiczami to oczywiście lista jest otwarta
                                                    Jeszcz tylko 21 dni
                                                    zapraszamy !
                                                  • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 12.06.03, 11:28
                                                    oczywiscie,co jakiś czas jesli sie nawet nie wpiszem to czytam forum i
                                                    sprawdzam liste,zapraszam wszystkich chętnych-Rajd Kormoran sie zbliza-uff,a
                                                    potem to juz spotkanie:))))
                                                  • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 15.06.03, 22:51
                                                    wpiszem nie wpiszem,ale czy ktos sie jeszcze wpisze???czekam czasu co raz
                                                    mniej:)))
                                                  • thor_tr Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 16.06.03, 07:47
                                                    Właśnie,właśnie czasu coraz mniej.Oczywiście w strojach odświętnych(a to
                                                    oznacza-żadnych hawajskich koszul w palemki) :-)

Jeszcze tylko 19 dni!!!
                                                  • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 16.06.03, 09:36
                                                    Thor - Being ma wadliwy zegarek, a Ty chyba kalendarz;)))))
                                                    17 dni, 17:))))
                                                  • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 16.06.03, 20:42
                                                    Witam,i co Mika będziesz?
                                                  • mika_1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 17.06.03, 09:20
                                                    Zajrzę do Was nieco wcześniej... W okolicach 1 lipca. Ale 5, niestety, nie bedę. Starsznie żałuję, ale czasem siła wyższa...
                                                    Jednak obiecaną czapeczkę dla Lady dostraczę:) Czapeczka jest, teraz tylko jeszcze piórko muszę dołączyć i będzie prawie jak Krakowiaczek;))))
                                                    Angela, jeszcze się z Tobą skontaktuję, jak już będę wiedziała dokładnie, kiedy będę:)))
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 20:24
                                                    Słuchajcie - będę w Olsztynie 5 lipca o 8.00 i prosto jadę na plażę miejską.
                                                    Mają być okropne upały . Będę na molo, jakby ktoś chciał przynieść koc i piłkę
                                                    siatkową byłoby wspaniale.
                                                    Angela chyba skorzystam z waszego noclegu
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:50
                                                    podnosze wątek dla chętnych tam przybyć i zapraszając w imieniu gospodarzy
                                                    imprezy Angeli i Koobry
                                                  • lecart Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 25.06.03, 13:00
                                                    hmm ciekawa sprawa z tym zjazdem ;)
                                                    nie chce mi sie wszystkiego czytac bo duzo tego jest ale wyrazam swoje
                                                    zainteresowanie :P takie forum przy piwie :)
                                                  • Gość: lustro Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: 213.76.143.* 25.06.03, 13:50
                                                    Angelo, robimy jakieś dekoracje czy cóś, mam przyjść Ci pomóc?
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:13
                                                    To o której godzinie umawiamy sie na otwarcie szampana i I Zjazdu ??????
                                                    Trzymajcie rękę na pulsie, to tylko 10 dni ! ;-)
                                                  • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 26.06.03, 21:22
                                                    A muzyczka - może coś specjalnego
                                                    - ktoś jakąś gitarkę
                                                    - ja mogę harmonijkę ustną (taki mały bluesik)
                                                  • lecart Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 26.06.03, 21:39
                                                    heh trza bedzie kowy temat zalozyc bo tutaj na full do kwadratu chyba juz
                                                    jest :)))
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:42
                                                    w każdym razie śpiewać nie będę - może jakiś magnetofon ?
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:49
                                                    może być ?
                                                  • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 26.06.03, 22:43
                                                    angela i koobra mają takowe
                                                    - a ja po kilku piwkach (i gorzałeczce) mogę śpiewać
                                                  • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:49
                                                    mam sie nastawić na poezję śpiewaną - żebym tylko nie zasneła ;-)
                                                    czy przygotowujesz inny repertuar ?
                                                  • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 26.06.03, 23:40
                                                    poezyja potrafi być skoczna i pociągnąć jak lokomotywa
                                                    - patrz Tuwim
                                                  • thor_tr Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 27.06.03, 09:14
                                                    He,he.Forumowe karaoke?Czemu nie.
                                                    A może by tak mini gala piosenki biesiadnej ;-)
                                                  • angela-rt Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW godz 17.00 27.06.03, 10:17
                                                    Ja mysle ze godzina 18 bedzie odpowiednią na rozpoczęcie imprezy-chyba ze macie
                                                    jakies inne propozycje,obiecuje po Kormoranie wstapic na dłuzej i pouzgadniac
                                                    pare spraw,teraz głowa innymi rzeczami zajęta-pozdrawiam wszystkich i
                                                    pamietam:)))buziaki
    • Gość: Andulka strajk kolejarzy IP: *.kprm.gov.pl 27.06.03, 10:59
      rita, brzoza, od 2 lipca może być strajk kolejarzy, trza by przemyśleć jakiś
      awaryjny wariant dojazdu do Olsztyna i powrotu
      • Gość: rita Re: strajk kolejarzy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 22:59
        też sobie wybrali termin, nie mogą zacząć strajkować 6 lipca i tak przez cały
        tydzień, może jeszcze poprosze Leppera , by zrobił barykady na 6 lipca i zakaz
        opuszczania Olsztyna - takie atrakcje były by doskonałe, nie wiem czy eNka
        wytrzyma i inni forumowicze z nami
    • Gość: Zaba Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.ols.vectranet.pl 27.06.03, 23:38
      koobra, a moze bys tak pomyslal o "ugoszczeniu" w swojej knajpce kolegow i
      kolezanek na 10-lecie matury i ukonczenia ogolniaka, II-go zreszta?
      • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 16:14
        Z żalem wielkim informuje, ze na Zlot Forumowy przybyc nie moge, niestety. Dla
        spraw waznych (naprawdę!) pozostac musze na miejscu i jedynie z daleka sledzic
        Wasza znakomitą, o czym jestem przekonana, zabawę.
        Ale pocieszam się, że ktos musi od czasu do czasu ogrzewać forum, podczas gdy
        Zjazdowicze grzac będą Olsztyńskie miejsca sentymentalne.
        Bardzo, bardzo żałuję:(( Licze jednak, czego mi nie mozecie odmówić, na
        szczegółowe sprawozdanie i jakies fotki byc może wrzucone w linki.
        <<<~~~~~~~~~~~>>>
        • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 20:22
          eeeeeee, a ja już myślałem, że może poswatamy nasze dzieciaki ;-((((((((((
          • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 20:31
            Oso - nic straconego, wszak wszystko przed nami. Mam nadzieje, że skoro teraz
            odbędzie sie I Zjazd, to pewnie muszą byc i nastepne. A poza tym mam nadzieję,
            że indywidualnie uda mi sie "niezlotowo" tez wpaść do Pięknego Olsztyna i eNki,
            o czym nie omieszkam wczesniej głosno powiedziec.
            A poza tym istnieje na szczęście to cudwne zwierze, jakim jest internet...
            • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW - godz. 18.00 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 21:37
              teraz wiem , ze groszówke musze wrzucić do j. Krzywego za brzozę, Nat i Pana
              Jonha.
              Czy jeszcze ktoś się zgłasza ?
              Więc umawiamy się na godz. 18.00
              • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW - godz. 18.00 28.06.03, 21:40
                rita - wrzuć jeszcze drugi grosik za moja córke, która nie pozna tegoż dnia
                syna oso.
                Te dwa grosiki prześle ci za zaliczeniem pocztowym...
          • Gość: Andulka Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.chello.pl 28.06.03, 21:42
            Oso, nie mów ze masz dzieci w wieku swatalnym , nie uwierzę :)))
            • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 21:55
              Andulko - w naszej obyczajowości tzw wiek swatalny przesuwa sie jakby coraz
              nizej. To znaczy, ze one-swatane swatają się najczęściej same, nie czekając na
              nasza ingerencje i z reguły jest to za wczesnie. Pczywiście dla nas zbyt
              wcześnie.
              A ów grosik za córcie moja to głownie dlatego, żeby miała to szczęście i na
              własne oczy kiedys Piekny Olsztyn mogła zobaczyc.
        • Gość: Andulka Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.chello.pl 28.06.03, 21:41
          No ładnie, coraz lepiej. Ekipa się wykrusza i na domiar wszystkiego sama będę
          musiała kombinować jak się dostać do Olsztyna w przypadku strajku :(
          rita, może zmień termin zjazdu...
          • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 21:52
            a co nie wyglšdam na takiego ;-)
            • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 21:59
              to równy tydzień do zjazdu - zgłaszam , że mniej będę na forum aby jakoś sie
              wyrobić i jestem do czwartku - w piatek wyruszam w drogę :-))))))))
              • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 22:02
                rita, to ty zamierzasz jechac do Olsztyna całą dobę???
                • Gość: rita Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 22:13
                  ja tylko wysiaduję w nocy na komp, więc w piątek będę w pociągu, chyba, że ktoś
                  będzie miał laptopa i mi pozyczy - myslisz , że konduktor b ędzie w to
                  wyposażony ?
                  • brzoza2 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 22:19
                    Obawiam się, że jedynym urządzeniem bardziej skomplikowanym od słuzbowego
                    dugopisu, którym dysponuje konduktor jest dziurkarka (kasownik? jak sie nazywa
                    to, czym konduktor robi dziurki w bilecie?) oraz prywatny telefon komórkowy.
                    Nawet najlepsze ekspresy międzynarodowe nie mają jeszce przedziałów
                    internetowych (a szkoda?).
                    • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 23:06
                      i ma jeszzce latarkę, i chyba żółtš choršgiewkę
                      • oso1 Re: I ZJAZD FORUMOWICZÓW GW-Olsztyn 5.07.03r 28.06.03, 23:08
                        Prośba do angi i koobry - jak już ochłoniecie po Kormoranie to załóżcie I Zjazd
                        v.2.
                        Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka