Dodaj do ulubionych

Olsztyn bez pucharu

IP: *.olsztyn.mm.pl 15.04.07, 20:53
"Nie udało się siatkarzom PZU AZS po piętnastu latach przerwy odzyskać Puchar
Polski."
Puchar to mogli zdobyć, ale nie zdobyli pucharU.
Obserwuj wątek
    • Gość: KROLL Olsztyn bez pucharu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:59
      Szkoda tylko, że sędziowie nie zawsze dorównywali poziomem grze zawodników ...
      • Gość: maro Re: Olsztyn bez pucharu IP: *.uwm.edu.pl 16.04.07, 08:10
        zgadzam się. przynajmniej 5-6 piłek nam zabrali i to w kluczowych momentach.
        Szkoda, bo może nie wystarczyło by to PZU do zwycięstwa, ale mecz byłby jeszcze
        bardziej zacięty. Skra jest dobrą drużyną i chyba nie trzeba jej w ten sposób
        pomagać.
    • Gość: spieprzaj_dziadu1 Olsztyn bez pucharu IP: *.um.olsztyn.pl 16.04.07, 08:53
      Brawo chłopaki, półfinał z Częstochową był wspaniały. Te 4 bloki w jednej akcji
      w 3 secie to była fantastyczna siatkówka. A w 5 secie chciałem już wyłączyć
      telewizor. Dziekuję Wam za to. (Irek chciał zrobić w 4 secie taki numer jak z
      Jadarem, czy Delektą - ale Cze-wa nasze rezerwy rozpędziła. Bo to nie ten
      poziom rozgrywek i proszę go nie zaniżać. Hahaha.)
      Skrę jeszcze pokonamy. Wygrywaliśmy z nią i jeszcze z nią wygramy. Tylko trochę
      więcej koncentracji na przyjęciu. A Skrze nie muszą pomagać sędziowie.
      To wspaniała maszyna. Ale AZS jest w stanie jak najbardziej nawiązać z nią
      równorzędną walkę. Pokazał to w dwóch piewrwszych setach.
      Tam też grają tylko ludzie. I przegrali najwazniejszy dla nich mecz w roku, z
      taką Mallorką.
      Paweł P. znowuż grał znakomicie i z Cze-wą i ze Skrą. Zbijał już nie tak mocno
      jak kiedyś, ale potrafił robić punkty z beznadziejnych piłek. Brawo Paweł.
      Nie jestem zawiedziony. Graliśmy wspaniałą siatkówkę - dla mnie to jest
      najważniejsze. (Przegraliśmy w finale 3 : 0 z Brazylią, ale czy to znaczy, że
      jesteśmy słabi.) Wszyscy wiedzą, że Olsztyn ma znakomitą druzynę.
    • Gość: Monika Olsztyn bez pucharu IP: *.ols.vectranet.pl 16.04.07, 09:29
      Papke musi odejsc, niestety.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka