Dodaj do ulubionych

dziewczyny w legginsach

IP: *.eranet.pl 26.04.07, 08:00
Przypominają mi się lata 80-te. I przyznam szczerze, ze wcale się nie cieszę.
Moda modą. Niech się ludzie dobrze czują. Ale po tym jak się to
rozpowszechnia, mam wrażenie, że dziewczyny mają poczucie, że legginsy,
szczególnie ciemne, tuszują niedoskonałości nóg. Nic bardziej błędnego.
Zwracają one na siebie uwagę tym bardziej, ze rozcinają sylwetkę, a do tego -
jeśli nie są wykończone koronką, czy wycięciami - są całkowicie aseksualne.

Dlatego: Dziewczyny! Uważajcie co na siebie zakładacie!
;-)
Obserwuj wątek
    • balsaminka Re: dziewczyny w legginsach 26.04.07, 08:15
      wiesz?...to akurat zaden problem - po prostu nie patrz na nie.
    • Gość: prima Re: dziewczyny w legginsach IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.07, 08:46
      legginsy legginsami hehe, najlepsza jest moda sezonowa :-D teraz wiosną nosi się
      czerwone buty + czerwona torebka :-) cos innego prócz legginsów i czerwieni
      rzuciło wam sie w oczy??
      • Gość: Amorek Re: dziewczyny w legginsach IP: 88.156.63.* 26.04.07, 09:34
        Ogromne okulary przeciwsloneczne.Zauwazylem ze im drobniejsza dziewucha tym
        wieksze okulary:))To dopiero "slepa" moda...
        • szara82 Re: dziewczyny w legginsach 26.04.07, 10:25
          a baletki???
    • Gość: prima Re: dziewczyny w legginsach IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.07, 19:23
      tak tak baletki i do tego jeszcze szerokie opaski np w zebre albo panterke ;-D
      • Gość: hihi Re: dziewczyny w legginsach IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.07, 19:28
        A do tego wałki wylewające się ze spodni biodrówek. Masakra ;)
        • Gość: mania Re: dziewczyny w legginsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:43
          każdy nosi to co lubi...a wy jak się ubieracie ze tak wszystko ktytykujecie?
          • szara82 Re: dziewczyny w legginsach 26.04.07, 22:27
            ja się ubieram w to co lubię:)

Mnie śmieszy, że dziewczęta myślą, że jak założą baletki i legginsy to się zmieniają w Pussycat Dolls. I dziwi, że one chcą wszystkie wyglądać tak samo. Zero własnego stylu.
            • balsaminka Re: dziewczyny w legginsach 26.04.07, 22:56
              to nie dlatego szara82...po prostu baletki sa najtansze z tej calej kolekcji
              :))))))
              • Gość: MANIA Re: dziewczyny w legginsach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:21
                no no a koleżanki to pewnie chodzą w butach gino rossi... dlatego taka krytyka
                na temat baletek
                • Gość: Amorek Re: dziewczyny w legginsach IP: 88.156.63.* 27.04.07, 15:01
                  ja nosze buty inblu za 30 zl, spodnie i bluzki ze szmateksow, bo to jedyne
                  oryginalne sklepy:)) Baletki dla baletnic, legginsy do szafy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka