Dodaj do ulubionych

prywatny zlobek akademia malucha

08.05.07, 09:43
witam,
czy wiecie moze cos wiecej na temat tego zlobka? jestem mama polrocznego
synka i nie wiem czy moge bezpiecznie oddac tam synka i wrocic spokojnie do
pracy... Znalazlam kilka informacji o tym ze nie jest to polecane miejsce ale
bez zadnych konkretow - to nie wiem czy wierzyc czy nie. Moze macie lub
mieliscie tam swoje pociechy i mozecie mi napisac cos wiecej?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 08.05.07, 20:57
      Mam tam swoją pociechę.Jestem bardzo zadowolona.Dzieckojest zawsze zadbane,
      usmiechnięte i nie koniecznie chce zawsze wracać do mamy.Polecam
    • Gość: Magda Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 81.15.230.* 09.05.07, 11:36
      Osobiście odradziłabym to miejsce, sama byłam bardzo zainteresowana tą ofertą
      ale wybrałam się na miejsce zobaczyłam lokal, kadrę i tu juz miałam odpowiedź
      czy warto.
      Opinie które słyszałam w większości negatywne w moim przypadku sprawdziły się.
      Zanim wbrałam się do tego żłobka byłam w państwowej placówce na ulicy
      Malewskiego zapoznałam się z wymaganiami jakie muszą byc spełnione przy
      prowadzeniu takiej placówki
      Miałam więc jakieś porównanie
      Oczywiście pani z akademii malucha nadzwyczaj miła itd itp ale ja wybralam
      opiekunke
      Teraz córa chodzi już do zerówki, jeżeli chcesz mogę Ci polecić dobrą nianię
      (tylko nie wiem czy jeszcze bawi dzieci)
      • mimilan Re: prywatny zlobek akademia malucha 09.05.07, 12:57
        dlaczego pani odradza to miejsce czy mozna prosić o wiecej informacji, moze
        adres chociaż bo tu jest jakas trudnośc w dostępności - wiem tylko ze na
        hanowskiego.A może tę nianię może pani udostępnić? bardzo prosze i pozdrawiam
        mimilan
        • Gość: Magda Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 81.15.230.* 09.05.07, 13:17
          W zasadzie napisalam dlaczego, najlepiej pojsc i zobaczyc porównać z państwowym
          żłobkiem
          Patrzyłam na zaplecze sanitarne, czy jest kuchnia (wówczas nie było, posiłki
          przywożone z zewnątrz, nie wiadomo skąd, brak próbek posiłków dla sanepidu)
          kadra wg jednej z dziewczyn zmieniająca się dość często (tak jak rozmawiałam z
          pracującą tam dziewczyną)
          pozdrawiam i telefon do opiekunki napisze Ci na maila gazetowego
      • mamaby Re: prywatny zlobek akademia malucha 09.05.07, 20:07
        ja bardzo dziekuje za opinie - tez sie wybralam tam osobiscie i rzeczywiscie w
        kuchni nie najlepiej, a dziecmi zajmuja sie mlode dziewczyny, chociaz w
        rozmowie z wlasicicelkami slyszalam o wyszkolonym juz personelu. A oplata....
        moim zdaniem bardzo wysoka 400,00 za miesiac
        jak moge prosic o namiary na nianie na maila zian@op.pl - bede wdzieczna.
        Staramy sie do zlobka na Malewskiego - trzymaj kciuki
        pozdrawiam,
      • Gość: xxx Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 09.05.07, 20:51
        czy niezadowolona mama to nie przypadkiem była pracownica żłobka która nie
        sprostała wymaganiom pracodawcy? Najwyraźniej......
    • mimilan Re: prywatny zlobek akademia malucha 09.05.07, 13:49
      madzia dzieki bardzo serdecznie, pozdrawiam mam jeszcze zapytanie wysłała ci e-
      mailem zwrotnym pozdrawiam mimilan
    • mimilan Re: prywatny zlobek akademia malucha 09.05.07, 21:11
      dziewczyny przestańcie
      czy ja sie dowiem w koncu jaki adres tego złobka czy nie?
      • Gość: Magda telefon do akademii malucha IP: 81.15.230.* 10.05.07, 07:39
        złobek miesci się na ulicy Hanowskiego
        telefon kontaktowy 664 139 753 lub 664 139 754
    • Gość: Magda Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 195.205.166.* 10.05.07, 08:05
      Pozwolilam sobie wkleić wypowiedz mtowarek z innego watku o zlobkach w Olsztynie

Droga młodamamo, Twój pomysł jest jak najbardziej ok. I jeśli tylko znajdziesz
      w sobie wystarczająco dużo siły i wytrwałości, to
      być może uda Ci się wprowadzić go w życie, czego Ci szczerze życzę. Ale droga
      przed Tobą długa i trudna, bo trudno cenowo
      konkurować z placówkami publicznymi. Do tego jeszcze mnóstwo biurokracji... Na
      zachodzie, a jeszcze bardziej chyba w USA, takie
      prywatne przedszkola i żłobki są bardzo popularne, ale w polskich realiach
      uruchomienie takiej placówki nie jest tak łatwe.

Mam dla Ciebie jedną radę: nie bierz w ogóle pod uwagę wpisów osoby podającej
      się za "ona", "ha ha ha", "ktosik", "be", "ania",
      "Dana" oraz "ja" - tak, TO JEDNA I TA SAMA OSOBA. Wystarczy sprawdzić adres IP
      (wyświetla się obok nicka) - zawsze ten sam.
      Znalazłam ją już na innym wątku o żłobkach, gdzie posługiwała się jeszcze innym
      nickiem i IP. I - o ironio - tam uprawiała
      kryptoreklamę w czystej formie, podczas gdy teraz zarzuca to Tobie. Ja bym
      napewno nie powierzyła dziecka osobie o takim
      nastawieniu (wystarczy przeczytać jej pierwsze wpisy). Ten jej pseudożłobek
      zorganizowany jest na ul. Hanowskiego nad sklepem
      zoologicznym. Jest to zwykła opieka na godziny, bez wyżywienia. Tak się składa,
      że mieszkam przy tej ulicy i sama byłam
      zainteresowana ogłoszeniem, które znalazłam na jakimś słupie. Zadzwoniłam - to
      dwulicowe dziewczę słodkim głosikiem poinformowało
      mnie, że opieka jest "w zasadzie całodobowa" i "są maluszki, które rodzice
      zostawiają o 6 i odpierają o 21". Już to mnie zdziwiło
      i zraziło, a potem jeszcze te wpisy na forum... Bez komentarza.

• Gość: xxx Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 10.05.07, 18:05
      ,,Magda" jeżeli chcesz mieć problemy to rób to dalej! Namierzenie cie nie było
      trudne. Jeżeli chcesz mieć problemy to proszę bardzo.... Przestań się moze
      ukrywać pod tym nikiem, masz coś do ukrycia? Oczernianie i kłamstwa są karalne
      zdaje sie. I proszę nie podawaj błednych informacji jesli już robisz nam
      reklamę! be, wstyd, nawet nie znasz adresu okazuje sie....wiec co mozesz
      powiedzieć o placówce? i dowiedz sie jeszcze co znaczy IP, bo twoja
      wiedza ....sama sobie odpowiedz po konsultacji z informatykiem np.Przykre....
    • Gość: xxx Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 10.05.07, 18:11
      88.156.63. to adres serwera proxy providera internetowego. Na forum gazety
      pokazana jest tylko część adresu IP. Adres IP uzytkownika skłąda się z adresu
      serwera proxy + indywidualny numer. Adresy IP zaczynające się na 88.156.63 może
      mieć pare tysiecy uzytkowników w Olsztynie.

• Gość: xxx Re: prywatny zlobek IP: 88.156.63.* 10.05.07, 18:13
        No to się przejąłeś swoją nową rolą jak widzę :))))) "każdy ma jakiegoś bzika,
        każdy jakieś hobby ma.. a ja mam swojego "myka", śledzę go tam, gdzie się da"
        hehe :))) Przy nicku NIE MA IP. To jego fragment identyczny dla wszystkich u...
        autor: Gość portalu: myk 2007-04-17 20:27:38
      • Gość: xxx Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 10.05.07, 18:13
        Gość portalu: babajackowa napisał(a): > Nareszcie ktoś jasno napisal co znaczy
        nr IP/Internet Protocol/.Cieszę się,że > moja wypowiedź nie będzie mylona z
        paroma innymi.Dzięki,ravendom. Prosze bardzo :)
        autor: ravendom 2007-04-17 15:42:27
      • Gość: xxx Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 10.05.07, 18:14
        Gość portalu: babajackowa napisał(a): > Nareszcie ktoś jasno napisal co znaczy
        nr IP/Internet Protocol/.Cieszę się,że > moja wypowiedź nie będzie mylona z
        paroma innymi.Dzięki,ravendom. Prosze bardzo :)
        autor: ravendom 2007-04-17 15:42:27
        he he głupata gdyby mogła... dzieki za wyjasnienie IP. wreszcie nie bedzie mi
        sie przypisywało cudzych wypowiedzi... ,,pseudo detektyw"hehe szkoda ze wiedzy
        najprostrzej ci brakuje cwaniaczku...
        autor: Gość portalu: mama przedszkolaka 2007-04-17 23:05:48
        • Gość: anet Re: prywatny zlobek akademia malucha IP: 88.156.63.* 22.05.07, 21:10
          witam, hmmm, bylo pytanie na temat Akademii Malucha a rozmowa zeszla chyba na
          inny temat, ja podtzrymuje pierwsze pytanie, interesuja mnie wypowiedzi i
          opinie mamusiek ktore prowadzają swoje pociechy do tej placówki tak jak ja.Ja
          ogolnei jestem zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka