Dodaj do ulubionych

Radny Baczewski kontraatakuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:32
Radny Baczewski z PiS udowodnił podczas ostatniej Sesji Rady Miasta Olsztyn,
że nie jest mu obca treść Starego Testamentu.
nazwany podczas Sesji budżetowej przez Prezydenta Małkowskiego DYLETANTEM,
skorzystał z nauk zapisanych w Biblii.
Na wczorajszej Sesji zaatakował podwójnie - najpierw za śmieci, a na koniec
za... Powiedział, ze ktoś kto skończył polityczny Uniwersytet bazując na
konspektach pisanych przez politruków nie będzie jemu /Baczewskiemu/ dr nauk
ekonomicznych z dwunastoletnim stażem w USA podskakiwał. Tym bardziej ktoś
tak mało wiarygodny jak Prezydent i tu użył MOCNEGO argumentu - wyciągnął
starą gazetę ogólnopolską z art. pt WZWÓD PREZYDENTA, która opisała
Malkowskiego onanizowanie sie przez telefon z panienka z sex linii i to
wszystko za publiczne pieniądze. Jak powiedział Baczewski - Prezydent
małkowski miał podać redakcje do sądu za oszczerstwa, nie podał pomimo upływu
dwóch lat. Czy to oznacza, że Małkowski jest wiarygodny ?
CO o tym sądzą forumowicze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kit Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.ols.vectranet.pl 31.05.07, 22:40
      Baczewski już nie ma wzwodów?
      • Gość: helga Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.ols.vectranet.pl 31.05.07, 23:08
        Biedaczek Baczewski.
        • Gość: ciekawy Re: Pytanko do Helgi IP: *.ols.vectranet.pl 01.06.07, 06:44
          pracujesz na Porzeczkowej czy na Żołnierskiej?
    • Gość: na walizkach Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.ols.vectranet.pl 01.06.07, 19:22
      Gość portalu: PiSu oko za oko napisał(a):
      Czy to oznacza, że Małkowski jest wiarygodny ?
      > CO o tym sądzą forumowicze?
      Olsztyniacy mają takiego prezia na jakiego zasłużyli: sekretarza partyjnego ze
      wsi Wielbark mały,wielce zasłużonego komunistycznego cenzora, najgorszego
      gospodarza miasta w historii Olsztyna.Gardzę Olsztyniakami za ich ślepotę
      głupotę i wyjeżdzam z tego grajdoła.
      • kecawa Pięknym za nadobne -tak trzymać 01.06.07, 20:00
        Brawo panie Baczewski salon się skończył!IV RP w ataku, dopaść czerwonego i nie
        puszczać

kecaw
        • Gość: kij Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:29
          skończył się - PYTANIE ZA 1000 PUNKTÓW
          CZY KIEDYKOLWIEK BYŁ OD KIEDY PREZYDENTEM ZOSTAŁ CESIO ?
          ZWYKŁA WIOCHA I WIELKA ŚCIEMA
          • Gość: loco Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać IP: *.olsztyn.mm.pl 01.06.07, 23:38
            Ten stary tekst o salonie który się skończył, to kecawek (witamy, witamy w dniu
            dziecka) skopiował od swojego Wicepremiera Andrzeja Leppera. Z kim przestajesz,
            takim się stajesz.
            A powiesz nam cos kecawku o Wybitnym Autorze Patriotycznych Lektur Janie
            Dobraczyńskim?
            • kecawa Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać 02.06.07, 08:39
              Cóż Ci o wielce szanowny forumowiczu powiem wymieniony pan był w PRONie a
              Mickiewicz współdziałał z carskimi służbami( patrz sprawa konspiratorów litewskich)

przeszłości tych panów mnie nie do końca interesuje Bardziej skupiam się nie
              na przeszlości wielkich literatów lecz na tym co pisali! Aczkolwiek wiem iż
              prawda broni się sama

ot i wszystko - czy zaspokoiłem Twoją ciekawość ????

serdecznie pozdrawiam kecaw zadowolony z tego iż IV RP porządkuje nasze trudne
              polskie sprawy - z radosnym kwa kwa
              • Gość: loco Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.07, 15:22
                Jeśli juz chcesz "porządkować te trudne polskie sprawy", to poproszę o
                dokładniejszą odpowiedź. Bo przeszłość jednych panów i pań ciebie nie
                interesuje, zaś innych i owszem, bardzo - gdy mowa o lustracji.
                A chyba to niemozliwe, żebyś ty, Kecawie, tak dbały o higienę, zarazil sie
                bakcylem groźnego relatywizmu? No nie, to niemozliwe, nie chcę wierzyć...
                • kecawa Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać 02.06.07, 19:02
                  Mnie interesuje teraz jedno !!Ktoś mnie okrada TAK!!!.
                  Każą mi płacić fortunę za wywóz śmieci !!

mocno zdenerwowany tym iż go OKRADAJą kecaw - odpowiada za to Małkowski
                  • Gość: loco Re: Pięknym za nadobne -tak trzymać IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.07, 21:55
                    Lustracja już cię nie interesuje? Flagi narodowe już cię nie interesują? Szkoły
                    katolickie w Olsztynie już cię nie interesują? Budowanie nowych elit POlski już
                    cię nie interesuje? Walka z relatywizmem już cię nie interesuje? Ani nawet z
                    układem?
                    Teraz tylko wywozem śmieci się zajmujesz? I to WŁASNYCH ŚMIECI, a nie
                    Porządkowaniem-i-Oczyszczaniem-Całej-Polski? Oj, to za bardzo pachnie
                    egoistycznym liberalizmem. Co się z tobą dzieje, kecawie?
                    • kecawa Re: Pięknym-afera śmieciowa Małkowskiego 03.06.07, 08:57
                      Jestem zbulwersowany tym iż mnie i innych mieszkańców miasta okradają!To iż
                      płacić mam holendernie wysokie opłaty za wywóz śmieci mnie równie bulwersuje
                      !Otóż mój drogi mnie nie tylko interesuje być(flaga, moralność, właściwe szkoły)
                      ale i mieć( nie chcę być jeleniem którego de facto choć nie de iure magistrat
                      OKRADA a na czele magistratu jak słyszę stoi osoba o wątpliwej kondycji
                      MORALNEJ( jakoweś sex-telefony- nawet Samoobrona tak nie postępuje)

kecaw zdziwiony tym iż jakoś nie protestujesz z powodu afery śmieciowej którą
                      nam zafundował Małkowski- czyżbyś miał u niego piękną posadkę( w takiej sytuacji
                      rozumiem Cię choć nie podzielam twojej moralności a właściwie twojego relatywizmu)

uklony zubożałymi kecaw
                      • Gość: gość Re: Pięknym-afera śmieciowa Małkowskiego IP: *.eranet.pl 04.06.07, 22:36
                        Drogi Kecawie
                        Jakoś nie mogę się doczytać Twojej wypowiedzi na temat Pana Poczobutta i
                        Zwierki, wielkich działaczy pis. To co robią ze Sklejką to chyba prywata nie
                        uważasz ? Obsadzanie swoimi, no fakt, przydupas Zwierko zasłużył sobie u Szmita
                        na stanowisko w Radzie Nadzorczej. Ciekaw jestem czy on nadal pracuje w TP SA ?
                        • kecawa Re: Pięknym-afera śmieciowa Małkowskiego 05.06.07, 08:24
                          Drogi gościu

Wątek ten który raczyłeś odwiedzić jest poświęcony aferze śmieciowej! Tutaj
                          można a nawet trzeba wypowiedzieć się wobec wielce bulwersującego faktu!Wielu na
                          kilometr widzi w tym przekręt wykonany w białych rękawiczkach poprzez ludzi w
                          białych kołnierzykach! Zrobili to wszystko z zadziwiającą prawną precyzją!
                          Lecz zapomnieli o jednym smród pozostał i nie da się go zignorować

kecaw zbulwersowany tym iż MAGISTRAT go w istocie okrada
    • Gość: soko Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: 88.156.63.* 05.06.07, 08:45
      Nie trzeba być wielce uczonym by dostrzec iz znaczący a może decydujący wpływ
      na koszt opłat za śmieci ma ich transport do Mławy. Trzeba być zatem durniem
      skończonym aby wmawiać mieszkańcom iż wybrana oferta jest najbardziej
      korzystną. Jeżeli tak to pytanie dla kogo i za ile ale napewno nie dla
      mieszkańców. Co zrobił Czesiek w ostatniej kadencji by nie narażać mieszkańców
      na takie koszty.Dziwne iż wywozem śmieci zajmuje się jego kolega A Ryński,
      który załapał się na prezesa firmy śmieciowej. Ciekawe czy ma to jakiś
      związek z tym że Ryński jako wice szef SLD przed wyborami na prezydenta
      wskazywał Cześka jako najlepszego kandydata.
      • Gość: ol Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:24
        A SZEFEM ZGOK JEST SZYMAŃSKI SZWAGIER GŁAŻEWSKIEGO
        • kecawa Sitwa zwana często mafią ma się OK 05.06.07, 09:33
          Cenzor wyjdzie czy nie z tego przekrętu? Ma niewątpliwie polityczne
          uzdolnienia! Potrafi poprzez te lata stworzyć aurę pragmatycznego gospodarza
          naszego miasta!Ludzie to kupili!?- wkrótce się dowiemy

kecaw

• mike.recz Taka tam mała sugestia;) 05.06.07, 10:04
      Dwóch radnych z Chojnic po latach awantur postanowiło rozwiązać konflikt po
      męsku - będą się ze sobą publicznie bić. Stoczą pojedynek pięściarski na ringu
      ustawionym w centrum miasta
      Radny miejski Andrzej Mielke z Chrześcijańskiego Ruchu Samorządowego ma 50 lat,
      czwórkę dzieci i waży 100 kg. Boksował przez siedem lat, stoczył 70 walk, 50
      wygrał. Jest magistrem politologii, pracuje jako inspektor w Starostwie
      Powiatowym.

Radny powiatowy Mariusz Paluch jest bezpartyjny. Ma 35 lat, dwójkę dzieci. Waży
      84 kg. Próbował boksować w podstawówce, ale po trzech miesiącach trener uznał,
      że się nie nadaje. Magister marketingu i zarządzania, jest prezesem
      chojnickiego Parku Wodnego.
      Do walki dojdzie w lipcu, będzie zwieńczeniem gali boksu przygotowywanej przez
      działającą w Chojnicach grupę Gruchała Team, w której trenuje wielokrotny
      mistrz polski juniorów Marcin Gruchała. Najpierw odbędą się pojedynki juniorów,
      potem kilka pokazowych walk. Jedną z nich będzie właśnie walka dwójki
      samorządowców.
      miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,4195222.html
    • Gość: rak Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:44
      MAŁKOWSKI NIGDY NIE STANĄŁBY DO TAKIEGO POJEDYNKU. NAWET Z RADNYM BACZEWSKIM
      OKO W OKO NIGDY - ON NIGDY NIE PATRZY PROSTO W OCZY. POZA TYM TO ZWYKŁY TCHÓRZ,
      KTÓRY WAKLCZY KNUCIEM
      • rubaszny85 Re: Radny Baczewski kontraatakuje 07.06.07, 21:58
        Dlaczego swoimi komentarzami usilnie staracie się zrobić z tego forum ściek i
        szambo? Czemu nie ma tu miejsca na rzeczową debatę i dyskusję? A co do
        prezydenta Małkowskiego...Nie podoba mi się jego styl rządzenia. Miasto słabo
        się rozwija, brakuje ludzi, którzy wykonywali by swoje obowiązki z pasją, a nie
        tylko z racji cyferek co miesiąc wpływających na konto. Gdzie jest Architekt
        Miejski? Dlaczego Olsztyn nie wykorzystuje swoich możliwości, którego mogłyby
        predestynować nasze miasto do miana turystycznej STOLICY POLSKI? Gdzie jest
        dbałość o środowisko naturalne (nie chcę sie po raz setny powtarzać o żenującym
        stanie czystości Łyny i okolic Lasu Miejskiego). To wszystko zakrawa na skandal.
        A prezydent Małkowski widnieje na plakatach, książkach (pod patronatem
        prezydenta Cz.J.M.) występuje w TV i zarzeka się, że wszytsko jest w porządku, a
        jeśli nie jest, to zawsze nie jego wina, albo splot pechowych okoliczności albo
        Bóg wie, co jeszcze...Olsztyn zasługuje na lepszych włodarzy!!!
        • Gość: radny Re: Radny Baczewski kontraatakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:08
          Zgadzam sie z panem całkowicie. a co do rzeczowej dyskusji - proszę mi
          uwierzyć, choć wiem, że z założenia politykom się nie wierzy - z prezydentem
          Małkowskim nie da się rzeczowo i powaznie dyskutować. do takiej dyskusji
          potrzebny jest wzajemny szacunek. przeydent Małkowski nie szanuje nikogo -
          przede wszystkim siebie. stąd tyle kłamstwa i obłudy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka