rekinolo 05.06.03, 15:58 Witam Czy możecie mi powiedzieć gdzie w Olsztynie są sklepy jubilerskie. Chciałbym kupić obrączki i potrzeba mi kilka dobrych adresów. Będę wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasi Re: sklepy jubilerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:38 Polecam sklepy na ul.Dąbrowszczaków. Są niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: sklepy jubilerskie IP: *.chello.pl 05.06.03, 17:49 Kupujesz obrączki a one po podpisaniu aktu ślubu mają dziwną skłonność do przekształceń - ani się spostrzeżesz a masz kajdanki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: sklepy jubilerskie 05.06.03, 18:24 tia kajdanki :) potem po kilku latach te kajdanki mają skłonność do przekształceń ale na ... pejcza i latexowy czarny kostium oraz inne ostro zakończone akcesoria :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: sklepy jubilerskie 05.06.03, 18:26 zeby nie było ze ja tylko o jednym to sprostuje :) :P zrozumialem oczywisice co insynuowały te kajdanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: sklepy jubilerskie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 23:10 to takie piękne .............. na początku Odpowiedz Link Zgłoś