Dodaj do ulubionych

początkujący kierowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:08
Od dwóch miesięcy mam samochód (prawo jazdy od 12lat ale nie
jeździłam),czyli,że dopiero się uczę.Jestem potwornie zestresowana jazdą po
mieście, może ktoś podpowie jak sobie radzić ze stresem z tego tytułu.
Obserwuj wątek
    • Gość: joj Re: początkujący kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:14
      Spokojnie i bez stresu zacznij jeździć, najpierw łatwiejszymi trasami, później
      niech stopień trudności rośnie. Ważne jest żeby jeździć i oswajać się z
      sytuacjami na drodze. To naprawdę nie jest takie straszne. Życzę powodzenia i
      pozdrawiam :)
    • Gość: zzz Re: początkujący kierowca IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 22:33
      najlepiej pomału w nocy popróbować.
    • Gość: wx driver Re: początkujący kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:53
      Jeździej na luzie, nie przejmij się debilami tj. olsztyńskimi kierowcami. Niech
      sobie trąbią...
      • Gość: kajka Re: początkujący kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:31
        Też jestem początkująca i największe problemy mam z kierowcami którym
        przeszkadza moja wolna jazda - zapomnieli jak sami zaczynali.Próbowałam jeździć
        z mężem ale to był horror, po takiej lekcji chętnie bym go zabiła.Panowie
        kierowcy jeżdzący zawsze idealnie miejcie trochę wyrozumiałości dla tych co
        dopiero zaczynają, niestety kursy nauki jazdy niewiele uczą.
        • mamaoscara Re: początkujący kierowca 27.07.07, 08:04
          Żadnego jeżdzenia z mężem-oni zawsze wszytko wiedzą najlepiej i tylko
          denerwują! Proponuję jazdę nocą i w niedzielę,gdy jest pusto
        • Gość: Bywalec Re: początkujący kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:30
          Mam tylko nadzieję, że nie jeździsz lewym pasem. Wszystkie "mądrale" zapraszam do stałego czytania kodeksu drogowego. Prawo jazdy to nie matura, że wystarczy je mieć. Jak światła się popsują dopiero widać ilu kierowcom powinno się cofnąć prawko.
          • Gość: kajka Re: początkujący kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:32
            Nie rozstaję się z"mądrymi książkami ale one dają tylko wiedzę teoretyczną,którą
            nie zawsze mogę przełożyć na prosty język,pozostaje więc tylko praktyka,co
            usilnie wdrażam w życie.
            Lewy pas zostawiam dla tych co od dziecka umieli jeździć.
            • Gość: mona Re: początkujący kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:35
              Dziewczyny takich jak wy jest więcej (ja też),damy radę i pokażemy (kiedyś) jak
              się jeździ(szczególnie mężulkom).Do zobaczenia w trasie - szerokiej i pustej drogi.
              • Gość: fiona Re: początkujący kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:16
                Również dopiero zaczynam jeździć,egzamin zdałam za pierwszym podejściem ale już
                wiem że to o niczym nie świadczy, moje umiejętności nadal są niewielkie,
                brakuje mi miejsca gdzie mogłabym pojeździć,poznać samochód.
                Jeżdzę dość wolno co denerwuje innych kierowców,ale zostawiam im możliwość
                wyprzedzenia mnie,staram się przestrzegać wszystkich przepisów (czym skorupka
                za młodu),ale jak widać na drogach to przepisy są tylko dla początkujących.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka