miszawa_24 10.08.07, 11:57 cześć, chcę w najbliższym czasie zacząć naukę angielskiego w szkole językowej, może ktoś by mi polecił jakąś dobrą, może macie jakieś doświadczenia których szkół unikać? będę wdzieczna za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:42 Chodziłam w tamtym roku do Profess, małe grupy i bardzo dobra lektorka. Kawa, herbatka jak kto chciał, maja kuchnię, są fajnie wyposażone sali i jest całkiem tanio, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek20 Re: szkoły językowe IP: 88.156.63.* 10.08.07, 22:25 Witam, W Olsztynie mialem do czynienia tylko ze szkola British School i z czystym sumieniem moge ja polecic.Teraz zamierzam isc na FCE,dosyc drogi kurs ale uwazam ze warto. W przyszlosci zaprocentuje :)W razie pytan pisz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miszawa_24 Re: szkoły językowe 13.08.07, 07:15 cześć a propo British school mam kilka pytań: jak duże są grupy, jakie z lektorami czy polacy czy też trochę nativ speaker (tak się to pisze?) , jak z naciskiem na gramatykę, (u mnie to trochę nie za bardzo z gramatyką) będę wdzięczna za info bo po 10 latach braku kontaktu z językiem postanowiłam trochę go sobie przypomnieć. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek20 Re: szkoły językowe IP: 88.156.63.* 13.08.07, 23:01 WIec, grupy 12-15 osob,zajecia z nativem tak co 1.5-2 miesiace tylko, uwazam ze na gramatyke jest duzy nacisk i fajnie tlumaczone no i bardzo duzo xerowek z gramatyki ktore wypelniamy na zajeciach lub w domu, polecam wybrac grupe z ludzmi troche dojrzalszymi:) czyt. starszymi, bo ja bylem w grupie gdzie bylo okolo 6 15-latkow, ktorzy pomylili nauke z piknikem, co bylo strasznie irytujace. POlecam lektorke Katarzyne R. Pozdrawiam i milej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek20 Re: szkoły językowe IP: 88.156.63.* 13.08.07, 23:04 Tez co 1.5-2 miesiace w soboty byly bezplatne konwersacje z nativami, bardzo milo wspominam te zajecia. Jest o tyle fajnie ze przychodzi na nie malo osob i mozna sobie troche pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszawa_24 Re: szkoły językowe 14.08.07, 08:01 dzięki serdeczne za info, przejdę się i pewnie zapiszę, bo to jest chyba ta szkoła której szukam. dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś