Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć

IP: 88.156.63.* 14.08.07, 16:43
Brawo Aga i Sylwek!!! Pozdrawiają starzy sąsiedzi;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 20:04
      Uczyłam się w ELCE u pana Sławka naplepiej jeździło mi się z Panem
      Zbyszkiem prawo jazdy mam już pół roku i powiem wam, że to nie jest
      ważne, że zdałam za pierwszym razem, ale to , że tam naprawdę uczą
      jeździć a atmosfera jest bardzo fajna.
      Pozdrawiam Iwona.
      • shoot-my-ghost Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć 14.05.08, 14:26
        Ja też się uczę w ELCE, i o ile na poziom samej nauki jazdy i ogólną amosferę
        nie mogę powiedzieć złego słowa, to na organizacja całego kursu pozostawia wiele
        do życzenia.. Notoryczne zdarza się, że mam jazdę zredukowaną z 2h do 1, albo że
        w ogóle nikt po mnie nie przyjeżdza i rzecz jasna wcześniej nie informuje.. O
        spóźnieniach nie wspomnę, na palcach jednej ręki mogę policzyć kiedy podjechano
        po mnie punktualnie. I inne często powtarzające się historie typu papierosek pod
        WORD'em, zjazd po picie/papierosy/totka/itp.
        Tego typu zdarzenia są b. drażniące i mam nadzieję, że uda mi sie jak
        najszybciej skończyć kurs. A być może się tak stanie, bo jak napisałam na
        początku, instruktorom i ich sposobie uczenia nie mogę nic zarzucić, myślę, że w
        większości są to świetni instruktorzy, którzy wiedzą po co tam są i starają się
        aby kursanci jednak nauczyli się jako tako jeżdzić... Gdyby nie te jaja natury
        technicznej, z całą pewnością mogłabym polecić tą szkołę. W tym wyopadku jednak
        moja ocena wypada średnio. Pzdr.
    • Gość: M Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:26
      LOK
    • Gość: bronka Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: 212.244.185.* 09.05.08, 12:10
      nie polecam szkoły ABRAMS z Żeromskiego.
    • Gość: misiek Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: 212.244.185.* 09.05.08, 12:23
      tak jak bronka równiez nie polecam ośrodka Abrams z Żeromskiego,
      kadra szkoleniowa beznadziejna, właściciel gburowaty - a najlepiej o
      tym świadczy zdawalność przedstawiona w załączonym artykule, sądzę
      że nawet jest gorsza niż 30%.
      • ladyinread Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć 09.05.08, 20:22
        u Ogryzka na Pieczewie!
        Naprawdę uczą dobrze jeździć! Polecam. Zdałam za pierwszym podejściem.
        • Gość: i28 Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:11
          Szkołę Ogryzków będę polecać zawsze i wszędzie. Rewelacja
      • Gość: mama grosa Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.08, 00:18
        Nie polecam szkoły jazdy Baja brak słów......instruktorka adekwatnie ją nazwała
        bo nauka jazdy z tą kobietą to jedna wielka baja. Przestrzegam!
        • Gość: meg Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 21:35
          Ahahaha Instruktorka wieczorową porą potrafi zrobić slalom gigant na drodze po
          czym zblokować pas, bo ma problem z ruszaniem na światłach :-D Amatorka
    • Gość: alfa Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.08, 00:28
      to co LOK zły??
      • Gość: yamamoto Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.olsztyn.mm.pl 12.05.08, 08:03
        zły!
    • Gość: basia Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.08, 19:49
      polecam szkołe Marka Miernika ale jak jeżdzić to tylko z jego instruktorem
      Markiem nauczy każdego tępaka... mnie nauczył
    • Gość: * Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 07:00
      Czyli praktycznie pod uwagę mogą być brane zaledwie dwie szkoły. A więc forumowa
      krytyka tych szkół była w pełni uzasadniona.
    • Gość: antonihb Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.08, 19:10
      Chciałbym poruszyc temat pewnego instruktora nauki jazdy z którym sam
      osobiście miałem do czynienia,pisze to bo może ktos to przeczyta i nie będzie
      się u niego uczył jeździć.zapewniam nie warto.a wiec zaczne od przedstawienia
      pana instruktora: Antoni Chwiedziewicz AUTO SZKOŁA.wykłady odbywaja się w
      centrum HB.jezeli macie w planach zapisanie się na kurs prawa jazdy to
      omijajcie te szkołe jazdy z daleka,zapewniam was ze hasło reklamowe tego
      pana”15 lat doświadczenia”powinno brzmiec ‘’15 lat rutyny”
      Ja niesty miałem okazje się przekonac na własnej skórze i nikomu nie polecam
      bo szkoda kasy wydanej na taka nauke.teoria puszczana z kompa,prawie zero
      tłumaczenia,a jazdy u tego pana to już klasyka,za każdym razem zajeżdżanie i
      załatwianie jego spraw na miescie,i to za każdym razem cos pan miał do
      załatwienia,rece opadały,często tez było zajeżdżanie na stacje
      Benzynowa bo trzeba było zatankowac,ale co tu się dziwic skoro się wlewa
      paliwa za 50 złotych to na ile to starczy jak się jezdzi po 10 godzin
      dziennie?i tak z godziny jazdy robiło się 40 minut,a potem już nie było czasu
      żeby jechac na rondo Bema żeby tam poćwiczyć,może przez te 15 lat to mu się te
      rondo znudziło,ja na 30 godzin jazdy byłem tam 2 razy,to nie za wiele,a na
      egzaminie bankowo tam się jedzie!pan ten z nauki jazdy zrobił sobie niezły
      interesik,nic nie potrafi nauczyc a potem namawia na dokupienie paru godzin
      jazdy,a kazda kosztuje 40 zeta i tak sobie nabija kieszen.jak się zapisałem na
      kurs to dostałem płytke z testami i programem do nauki,fajnie tylko ze to
      wydanie było z 2005 roku to przez te 3 lata troche się testy pozmieniały i
      przepisy zreszta tez!to już świadczy o tym nauczycielu!swiadczy tez o nim
      wiele miejsce w rankingu szkół jazdy(link podaje tu:
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35187,4385285.html )zajmuje tam 1 pozycje od
      konca.hee.niezle co 30 miejsce nie jest tak zle!tak wiec jeżeli do tej szkoły
      traficie to przemyślcie to sobie żeby potem nie żałować!wystarczy wybrac sobie
      jakas szkołe z rankingu która plasuje się w górze rankingu.pozdrawiam.zycze
      miłej nauki.KIEROWCA.
    • Gość: antonihb Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.08, 19:20
      Chciałbym poruszyc temat pewnego instruktora nauki jazdy z którym sam osobiście
      miałem do czynienia,pisze to bo może ktos to przeczyta i nie będzie się u niego
      uczył jeździć.zapewniam nie warto.a wiec zaczne od przedstawienia pana
      instruktora: Antoni Chwiedziewicz AUTO SZKOŁA.wykłady odbywaja się w centrum
      HB.jezeli macie w planach zapisanie się na kurs prawa jazdy to omijajcie te
      szkołe jazdy z daleka,zapewniam was ze hasło reklamowe tego pana”15 lat
      doświadczenia”powinno brzmiec ‘’15 lat rutyny”
      Ja niesty miałem okazje się przekonac na własnej skórze i nikomu nie polecam bo
      szkoda kasy wydanej na taka nauke.teoria puszczana z kompa,prawie zero
      tłumaczenia,a jazdy u tego pana to już klasyka,za każdym razem zajeżdżanie i
      załatwianie jego spraw na miescie,i to za każdym razem cos pan miał do
      załatwienia,rece opadały,często tez było zajeżdżanie na stacje
      Benzynowa bo trzeba było zatankowac,ale co tu się dziwic skoro się wlewa paliwa
      za 50 złotych to na ile to starczy jak się jezdzi po 10 godzin dziennie?i tak z
      godziny jazdy robiło się 40 minut,a potem już nie było czasu żeby jechac na
      rondo Bema żeby tam poćwiczyć,może przez te 15 lat to mu się te rondo
      znudziło,ja na 30 godzin jazdy byłem tam 2 razy,to nie za wiele,a na egzaminie
      bankowo tam się jedzie!pan ten z nauki jazdy zrobił sobie niezły interesik,nic
      nie potrafi nauczyc a potem namawia na dokupienie paru godzin jazdy,a kazda
      kosztuje 40 zeta i tak sobie nabija kieszen.jak się zapisałem na kurs to
      dostałem płytke z testami i programem do nauki,fajnie tylko ze to wydanie było z
      2005 roku to przez te 3 lata troche się testy pozmieniały i przepisy zreszta
      tez!to już świadczy o tym nauczycielu!swiadczy tez o nim wiele miejsce w
      rankingu szkół jazdy(link podaje tu:
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35187,4385285.html )zajmuje tam 1 pozycje od
      konca.hee.niezle co 30 miejsce nie jest tak zle!tak wiec jeżeli do tej szkoły
      traficie to przemyślcie to sobie żeby potem nie żałować!wystarczy wybrac sobie
      jakas szkołe z rankingu która plasuje się w górze rankingu.pozdrawiam.zycze
      miłej nauki.KIEROWCA.
      • Gość: Philip Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 11.09.08, 22:26
        A ja osobiście polecam OCK na Wyszyńskiego! Co prawda miałem zajęcia
        tylko z jednym instruktorem, ale byłem BARDZO zaskoczony fachowością
        i jego podejściem do nauki jazdy. Kursy są niedrogie, dostaje się
        mnóstwo świeżych materiałów za darmo na własność, załatwiją lekarza
        itp. I jedyne do czego mogę się przyczepic to do godzin jazdy -
        zamiast przepisowych 60 minut taka godzina trwa max.50 minut. I to
        chyba jest polecenie odgórne szefa bo wszystkie samochody
        przyjeżdżają do siedziby za 10 minut do pełnej godziny, a odjeżdżają
        5 lub 10 minut po pełnej godzinie.
        Poza tym to naprawdę się cieszę, że wybrałem szkołe Zdziarstka:)
        Długo nie mogłem się zdecydować na żadną szkołę, ale dokonałem
        słusznego wyboru!
    • Gość: Philip Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 11.09.08, 22:27
      A ja osobiście polecam OCK na Wyszyńskiego! Co prawda miałem zajęcia
      tylko z jednym instruktorem, ale byłem BARDZO zaskoczony fachowością
      i jego podejściem do nauki jazdy. Kursy są niedrogie, dostaje się
      mnóstwo świeżych materiałów za darmo na własność, załatwiją lekarza
      itp. I jedyne do czego mogę się przyczepic to do godzin jazdy -
      zamiast przepisowych 60 minut taka godzina trwa max.50 minut. I to
      chyba jest polecenie odgórne szefa bo wszystkie samochody
      przyjeżdżają do siedziby za 10 minut do pełnej godziny, a odjeżdżają
      5 lub 10 minut po pełnej godzinie.
      Poza tym to naprawdę się cieszę, że wybrałem szkołe Zdziarstka:)
      Długo nie mogłem się zdecydować na żadną szkołę, ale dokonałem
      słusznego wyboru!
    • Gość: iza Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: 212.244.106.* 13.09.08, 16:10
      Uczyłam się ZDZ - byłam bardzo zadowolona.Pozdrawiam p. Mariana:)
    • Gość: x Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 21:09
      OCK I TAK JEST NAJLEPSZE :) PROFESJONALISCIE W KAZDYM CALU A PAN ZDZIARSTEK ZNA SIE NA TYM CO ROBI. POLECAM TA SZKOLE
    • Gość: meg Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 21:37
      Szkoła BAJA
      Ahahaha Instruktorka wieczorową porą potrafi zrobić slalom gigant na drodze po
      czym zblokować pas, bo ma problem z ruszaniem na światłach :-D Amatorka
      • Gość: prawie olsztyniak Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.08, 23:13
        a razy Agatka woziła dzieciaki na tylnych siedzeniach tak, że latały
        od prawej do lewej to tylko ona wie. Czy instruktor (-ka) może
        przewozić dzieci bez fotelików?? a w ogóle to taka chamówa że nie
        wstydzi się wpieprzyć na czyjś placyk manewrowy i jeszcze z ryjem
        wyskoczyć że ktoś w ogóle może sie jej czepiać ( a potem jeszcze ze
        złości urwać mu wycieraczkę). oceńcie sami...
    • Gość: ?? Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.08, 20:09
      a w Tech-palu na nagórkach, u p. Pyć ktoś miał może kurs?
    • Gość: . Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.ols.vectranet.pl 13.12.08, 23:42
      podnoszę wątek...
      • Gość: izabella79 Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.eranet.pl 19.12.08, 22:17
        Wielu moich znajomych robiło prawojazdy ale najczęściej słyszałam słowo OGRYZEK. Więc zapisałam się tam i nie załuję! Wyklady nie są nudne, prowadzone są "z jajem" ale konkretnie. Miła atmosfera towarzyszy wciągu trwania kursu i instruktorzy podchodzą do pracy konkretnie, uczą, wymagają. W końcu egzamin zaliczylam za Pierwszym razem!!! Ogólnie polecam, konkretna rodzinna firma, Pozdrawiam instruktora Maćka i Adama! Jazdy z nimi to prawdziwa przygoda.
    • Gość: gosc AUTO KURS IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.10, 19:45
      Polecam Auto Szkołę na ul.Wilczyńskiego-najlepszy instruktor na świecie to
      p.Wróblewski...super tłumaczy ma anielską cierpliwość i co
      najwazniejsze...ZDAŁAM za pierwszym razem..Pozdrawiam mojego
      profesora-naprawdę POLECAM.
      • Gość: wwww Re: AUTO KURS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 14:19
        JAK RANKING?
    • Gość: Edek re IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 18:41
      Polecam nauka jazdy Olsztyn www.fokus.olsztyn.pl
    • Gość: ACSK fajna szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 20:00
      Uczyłem sie u Marka Miernik - profesjonalna szkoła,cierpliwi
      instruktorzy. Efektywnie wykorzystany czas na teorii i jazdach i
      dlatego zdałam za pierwszym.
    • Gość: ek Re: Gdzie najlepiej nauczysz się jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:34

www.youtube.com/watch?v=cVNLRhqXZgg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka