oso1 06.07.03, 04:11 Nie poczekaliście na mnie A my właśnie z Koobrą i Angii skończyliśmy imprezkę godz. 04.07. Lustereczko - kotleciki - bomba Wierszem - jak dojdę do siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Impreza 06.07.03, 04:14 Rita - jesteś kimś, kto nas spaja - cement - żałuję tego buziaka, którego Ci nie umieściłem na policzku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Impreza 06.07.03, 04:17 Andulka - jeszcze chwila z Tobą a postradałbym zmysły, czy Ty byłaś - czy tylko mi się śniło????? - ech - bo powiem za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Impreza 06.07.03, 07:38 Mam dosłownie chwilkę,bo wyjeżdzam,więc skrótowo. Były wszystkie zapowiadane osoby,a nawet więcej.Ponieważ odwiedziła nas Mika. Redakcja przybyła z prezentami w liczbie 3+2+2. Imprezka była doskonała,będzie naprawdę maaasa zdjęć. Były tańce;-) ,śpiewy,poszła w ruch gitara.Widzieliśmy część przedstawienia "o Janie z Łajs"(ZZ Top) ;-).Część bo złapał nas deszczyk na Starówce. OK.Jeśli pobudziłem apetyt niektórych osób na informacje,będą musiały zaczekać,kiedy to obudzi się reszta(to trochę potrwa). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Impreza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 08:53 "Część bo złapał nas deszczyk na Starówce" A kto tam tak grzeszyl, ze Was Pan Bog deszczem obdarzyl? Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Impreza 06.07.03, 08:57 A tobie, ballescie, wszystko sie z jednym kojarzy. Dlaczego od razu zgrzeszył? Pan Bóg op prostu włączył sie do zabway i polał na zdrowie:))) <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Impreza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 09:16 brzoza2 napisała: > A tobie, ballescie, wszystko sie z jednym kojarzy. Dlaczego od razu zgrzeszył? > Pan Bóg op prostu włączył sie do zabway i polał na zdrowie:))) > <<<~~~~~~~~~~~>>> :-)))) Jak czytam, to z NIMI BALOWAL? Wszystko mozliwe. ale wtedy by sie ktos Teo, albo Deo nazywac musial, a takiego uczestnika z tym imieniem tam nie znalazlem! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
ekhmm Re: Impreza 06.07.03, 09:52 nom wiec.. ja to se tak okolo 23 wyszedlem... (impreza sie krecila na calego) - krotko, kto nie byl niech zaluje... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Impreza 06.07.03, 12:17 brzoza2 napisała: > Boże, jakie spiochy! > <<<~~~~~~~~~~~>>> ...ale był tego konkretny powód. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Impreza 06.07.03, 21:37 a co - nawet wysłuchali forumowicze wierszyka (nie jest publikowany na forum) i muzyczki z malutkiego instrumentu ( instrument do dmuchania), o kurka, taki mały instrumencik, co daje muzyczkę i żeby się nie kojarzyło ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Impreza 06.07.03, 21:38 oso głodny pochwał,no to juz:Pieknie śpiewałeś,tańczyłeś,recytowałeś a i zagrać umiesz :))))))))))))O ktorej wstałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Łomatkobosko, ale żeśmy dali czadu IP: *.chello.pl 06.07.03, 22:02 Łojezusicku... Rano się schylić nie mogłam bo cósik mnie przewracało... I śniadanko mi jakoś nie szło... ;)))))))))))))) Angi - jsteś wielka, Koobra - gdzie sie podziewałeś Zbyszku - dobry duchu, Lustro - baaardzo Cie kocham - tylko inaczej, rzecz jasna :))) Bpkw - padam publicznie na kolana i błagam o wybaczenie !!! Rita - ty wiedźmo kochana, Being - zdjęcia są suuuper, Thor - znowu nie pogadaliśmy, oso - nie śniło Ci się, byłam na zjeździe, cyknęliśmy se kamerą fotę przy tramwaju, Lecart - jak się grało w bierki z dziadkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Łomatkobosko, ale żeśmy dali czadu IP: *.chello.pl 06.07.03, 22:09 Jeszcze mi rozum nie całkiem pracuje, wybaczcie wszyscy których nie wymieniłam w poprzednim poście, byliście świetni, kiedy następna impreza??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Łomatkobosko, ale żeśmy dali czadu 07.07.03, 00:04 A ja dziękuję wszystkim za piękny plakat Olsztyna z Waszymi podpisami... Zabieram go ze sobą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Łomatkobosko, ale żeśmy dali czadu IP: 213.76.143.* 07.07.03, 07:29 Reasumując: Cudnie było ;0) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Łomatkobosko, ale żeśmy dali czadu 07.07.03, 09:31 Lecart - jak się grało w bierki z dziadkami ? Bardzo dobrze :) bynajmiej "dziadkowie" okazali sie - wspanialymi ludzimi z poczuciem humoru a "bierki" kolejnym piwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Oso, żyjesz? IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 10:30 Miałeś wziąć dziś wolne. To czemu nie ma Cię przy komputrze? Odpowiedz Link Zgłoś