thor_tr 09.07.03, 19:50 Chyba pora już na wątek poetyczno-wierszowy?Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Do Oso IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:22 no własnie , co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Oso 16.07.03, 21:24 Ja na to jak na lato,ale to chyba Oso jest najwłaściwszą osobą,żeby założyć ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Oso 16.07.03, 21:29 proponuję poetyczno-wierszowany-komentarzowy a nazwiemy go "Znam li ten Olsztyn" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Oso IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:34 żeby go zachęcić coś mu opowiem : thor_tr - zaskoczyłeś mnie, że piszesz wiersze, kiedy powiedziałam Lince, że germański bóg wojny został natchniony poetycko odkąd ujrzał dziewczynę , odpowiedziała : - wiesz mamo, co to jest fikcja literacka ? - no co? - odpowiadam - to znaczy, że jak zacznie pisać poetycko o milości , to oznacza, że siedzi w knajpie i pije piwo ! ;-)))))) podoba wam się ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Oso 16.07.03, 21:36 Gość portalu: rita napisał(a): > żeby go zachęcić coś mu opowiem : > thor_tr - zaskoczyłeś mnie, że piszesz wiersze, kiedy powiedziałam Lince, że > germański bóg wojny został natchniony poetycko odkąd ujrzał dziewczynę > , odpowiedziała : > - wiesz mamo, co to jest fikcja literacka ? > - no co? - odpowiadam > - to znaczy, że jak zacznie pisać poetycko o milości , to oznacza, że siedzi w > knajpie i pije piwo ! ;-)))))) > > podoba wam się ! Zostałem zdemaskowany;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś