Gość: kicia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:19 Proszę o podanie mi adresu dobrego lekarza, który podejmie się usunięcia pieprzyka z twarzy. Proszę o naprawdę dobrego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:49 Usuniesz chirurgicznie pieprzyk i pozostanie ci blizna. Jeżeli nie nosi on znamion czerniaka czy czegoś podobnego to zostaw go w spokoju. Możesz ew. poszukać innych metod poza chirurgicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:00 po prostu go zdrap :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 16:22 Wiesz niby nie ma znamion czerniaka ,ale strasznie mnie swędzi w ostatnim czasie. Przeszkadza mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 16:34 polecam Dr Niepsuja. Usuwałam pieprzyk z twarzy bo mi przeszkadzał. Dr Niepsuj zrobił badania histopatologiczne i powiedział, ze takich "sęków" się nie hoduje, bo kiedyś mogą przekształcić się w raczka. Moja blizna jest ledwie zauważalkna w przeciwieństwie do tego co było. Dr Niepsuj jest onkologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.ols.vectranet.pl 03.10.07, 19:42 Dr Niepsuj może jednak zepsuł bo ja słyszałem odwrotną teorię że usówanie pieprzyka wiąże się z ryzykiem raka aczkolwiek może to zależy od rodzaju pieprzyka. P/S dla mnie często pieprzyk jest sexi i dodaje urody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Chcę usunąć pieprzyk IP: *.ols.vectranet.pl 03.10.07, 19:49 ja usówałam sobie i dziecku pieprzyki na twarzy u dr Niepsuja (przyjmuje na Partyzantów) - onkolog zresztą. idealnie, sladu nie ma ani żadnych blizn. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś