being28 16.07.03, 20:48 Pogoda kiepska, wolny czas mozna wykorzystac efektywnie. Moze czyn spoleczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Czyn spoleczny!!! 16.07.03, 21:45 Czyń Waść - dawnymi słowy, mówiła nasza oblubienica Słowa te brzmią ponadczasowo/wiecznie - lecz czy to robić społecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czyn spoleczny!!! 17.07.03, 17:48 Czyn społeczny, czy czyń społecznie - jakby to brzmiało, jeszcze kojarzy się. To dlatego uchwalono ustawę o pożytku społecznym czyli wolontariacie. A to już nie brzmi tak staroświecko/ubiegłowiecznie. Ważny jest cel. Jednym z najlepszych celów jest społeczne picie piwa. Społeczne czyli z drugiej strony można powiedzieć i partycypujące. A my to robimy. Czyli w czynie społecznym oraz sponsorując datkami za każdy kufel, możemy oprożnić jakąś beczułkę (tylko poczekajcie na mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czyn spoleczny!!! 17.07.03, 18:13 Podobno beczka piwa skutecznie leczy wszelkie kontuzje....;) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Czyn spoleczny!!! 17.07.03, 18:27 baczka leczy kontuzje, a dwie beczki samopoczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czyn spoleczny!!! 17.07.03, 18:58 O to sie chyba martwic nie musisz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czyn spoleczny!!! 18.07.03, 00:45 Poczekaj do wrzesnia - pokaze Ci w eNce konstruktywnosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czyn spoleczny!!! 18.07.03, 03:01 Inka, jak Ty tam wpadniesz po takeij d;ugiej nieobecnosci, to chyba bedzie destrukcja,a nie "konstrukcja";))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czyn spoleczny!!! 18.07.03, 06:52 Smychy chychy wam tylko w glowie!! Ja myslalem powaznie. Czas zrobic porzadek w kilka miejscach: ratusz, UM, UW... Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Czyn spoleczny!!! 18.07.03, 07:19 Ja bym pouczestniczyła w czynie. Najchętniej nad krótymś z olsztyńskich jezior :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czyn spoleczny!!! 19.07.03, 00:31 mika, to sobie pomysl co sie bedzie dzialo jak Ty przyjedziesz!!! Mnie wcale smichy chichy nie w glowie. Wrecz przeciwnie. Poszerzanie horyzontow:) Konkrety, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś