Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:52 Witam Czy ktoś wie gdzie mogę zamówić meble kuchenne pod wymiar ? Polećcie kogoś proszę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:19 Omijaj szerokim łukiem zakład stolarski Pana Butkiewicza. Dlka mnie zrobili meble w kuchni, po miesiącu szuflada padła, było wiele innych mankamentów. Minął juz rok jak obiecali mi poprawic - nie maja czasu. Partactwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.eranet.pl 12.12.07, 01:16 A gdzie on ma zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:41 na Partyzantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:43 Polecam "Twoje Meble" ul. Metalowa 4. Tanio, szybko i solidnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:10 Już dwukrotnie korzystałem z zakładu ORKA w Lubawie. Transport i montaż mebli realizuje producent. Pomiaru mebli również. Telefonu nie pamiętam teraz. Wiem, że jest to Pan Ornowski Kazimierz z Lubawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Meble kuchenne - gdzie ? IP: *.banita.pl 13.12.07, 15:45 a ja polecam studio mebli kuchennych na placu pułaskiego w pigo. bardzo kompetentny i znajacy sie na rzeczy pan, cala realizacja zamowienia przebiegla dosc szybko i sprawnie! Odpowiedz Link Zgłoś