Dodaj do ulubionych

Forumowe wpisy

13.08.03, 10:39
O tym,że 20000 wpisał się Being wiadomo,30000 była Mika.
Ale kto wpisał się na tym forum jako pierwszy,czy ta osoba nadal pisze?
Kto zrobił także 10000?
Obserwuj wątek
    • cuddly Re: Forumowe wpisy 13.08.03, 11:19
      dobre pytanie!tez chce wiedziec
    • Gość: detritus Re: Forumowe wpisy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 12:06
      10.000 zrobila Beti.
      O pierwszym poscie na forum ciezko mi powiedziec. Najstarszym watkiem
      jakiego slad znalazlem to "Czy tu w ogole ktokolwiek zaglada?! Chyba
      nikt... " niejakiego Osucha z 23.02.01. Ale o ile dobrze kojarze to
      byl drugi albo trzeci watek na forum.
      • Gość: rita Re: Forumowe wpisy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 14:34
        thor_tr - opowiem ci historię tysięczników od 1000 - bardzo jest ciekawa -
        czekaj cierpliwie na wieczór
        • Gość: rita Re: Forumowe wpisy - historia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 21:08
          Thor_tr - doczekałeś się historii tysięczników. Kiedy sobie weszłam na forum,
          było cicho i spokojnie. Szum fal jezior i zachodzące słońce towarzyszyło w
          rozmowach.
          Wątki spokojnie i równo się przesuwały w górę. Nikt nie zwracał uwagi na
          licznik forum olsztyńskiego. Był błogi spokój, wszyscy się znaliśmy z
          obserwacji rozmów.
          Aż pewnego spokojnego dnia redakcja poinformowała nas, że tysięczny post posłał
          niejaki ballest i nie mogą go znależć. Oj, szukała redakcja, szukała, aż w
          końcu znalazła i posłała nagrodę.
          Sam ballest był tak zaskoczony, że na forum olsztyńskim redakcji podziękował.
          Tak zostaliśmy uświadomieni, że tysięczniki są nagradzane.
          Jeśli chodzi o 2000 post, to walka była między mną a beingiem i razem sobie
          spokojnie dobijaliśmy, a że wyścigi zaliczają sie do sportu, więc being musiał
          wygrać, nawet go dopingowałam.
          No i co biedaczysko wygrał - cegłę. Najpierw myślałam , że to żart, ale pózniej
          coś trzeba bylo z nią zrobić i tak powstała nasza Lady, która jest patronką
          forum olsztyńskiego.
          Mam przy okazji jedno pytanie,które jest zagadką całego forum - kto to jest
          Lady Makbet i dlaczego się nie pokazuje ? Były różne przypuszczenia, to jest
          zagadka dla dobrych dedektywów.
          Cegłówka została nazwana jej imieniem - ponieważ nikt nie wiedział kto to jest ?
          Przechodzimy do 3000 postu - o tu była walka ! Rozstrzygniećie tego wyniku
          sprawiało wielu mocnym głowom problem.
          Ostatecznie wygrała Mika - osoba, która zadziałała na forum jak rozrusznik
          serca i tak cicho stawiałam na tego konia, wiedziałam, że tylko ona w tym tłoku
          da sobie rady.
          Czterotysięcznik powinien zdobyć thor_tr lub Inka, bo u mnie internet chodził
          jak żółw. Walczyły tylko trzy osoby, a resztę kibicowało jak oso, który do tej
          pory nie wie komu stawia piwo.

Tak więc wszystko wyjaśnione oprócz biednej Lady Makbet, którą powinnam chyba
          przeprosić za złe moje kojarzenie.

pozdrawiam
          rita
          • thor_tr Re: Forumowe wpisy - historia 13.08.03, 21:24
            Dzięki za historię,lutowe zmagania o 20000 już pamiętam.
            Detritus napisał ,że 10000 zdobyła Betis.

Do zmagań o 40000 zaliczyć trzeba jeszcze konia.Swoją drogą mam wrażenie,że to
            jest któryś XX.el.
            • Gość: rita Re: Forumowe wpisy - historia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 21:39
              a skąd by się wziął koń - czarny koń turnieju - ten koń nie startował, przecież
              widziałeś , było nas trójka , oso jako rezerwa ;-)
              • thor_tr Re: Forumowe wpisy - historia 13.08.03, 21:47
                Ale na koński rozum,koń by się uśmiał,gdyby 40000 pogalopował właśnie do
                Elbląga.
                • Gość: rita Re: Forumowe wpisy - historia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 22:28
                  śpij spokojnie - jestem pewna , że nie - zakład ?
                  o wizytę w Krakowie !
                  • thor_tr Re: Forumowe wpisy - historia 13.08.03, 22:31
                    O wizytę w Krakowie?No to masz kawał drogi do przejechania;-))))
                    Ja mam do Krakowa znacznie bliżej;-)))
                    • inka28 Re: Forumowe wpisy - historia 14.08.03, 02:37
                      Thor, przyjedz do Krakowa. Co to jest te 7 godzin w pociagu;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka