Dodaj do ulubionych

Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 20:37
A czego mógł bać się od poprzedniej kadencji przewodniczący rady miasta
Dąbkowski że nie powiadomił prokuratury o popełnionym na urzędniczce
przestępstwie. A może wtedy nie chciał słyszeć. I czy nie jest też winny
takiego stanu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Balboa Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 22:16
      Przwodniczący rady miasta jest drugą postacią w mieście (wedle
      gradacji urzędu) i jest bezposrednim przełożonym prezydenta. To on
      podpisuje urlop (wyraża zgodę) dla prezydenta i reprezentuje organ
      kontroli i nadzoru jakim jest rada miasta nad organem wykonawczym
      jakim jest prezydent.
      Zatem upokorzona kobieta poszła we własciwym kierunku. Miała pecha
      bowiem nie trafiła na właściwego czlowieka, który chroniąc swoją
      doooopę udawał przygłupa spuszczając kobietę niczym wodę w WC.
      Twierdzenie że nie udzieliła mu pełnomocnictw jest porażające. Nie
      podejmując interwencji stał się w istocie wspólnikiem przestepcy.
      TAKA JEST TRUDNA PRAWDA. Co zrobi prokuratura, trudno powiedzieć.
      Podpowiedzi udzielane kobiecie żeby złożyła doniesienie do
      prokuratury są żadtem w niedobrym stylu. Ale, BIZNES JEST BIZNES. To
      prezio uprzednio dzierżawione lokale (po trzech latach)
      bezprzetargowo sprzedać mógl ale nie musiał.Operat szacunkowy mógl
      odbiegac od wartosci rzeczywistej 100-200%. To jest możliwe. Na
      takim lokalu można było "urobić" nawet kilkaset tysięcy PLN. Czemu
      podkładac się za jakąś "durną babę" oto krótka filozofia takiego
      postępowania.
      • Gość: torpedowy .... Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 10:52
        p. Dzus małkoszenko /od pogromcy na Białorusi/nigdy nie patrzy
        nikomu w oczy to tchórz do potęgi. Udawac przygłupów to wy wszyscy
        potraficie/w tym klubie/ dla dobra Przechrzty.Sam pan dobrze wie,że
        tak on jak cala wasza ekipa Po prostu Olsztyn TO NAJGORSZY I
        NAJBARDZIEJ PAZERNY KLUB NA PUBLICZNĄ KASĘ OD 98 ROKU W RATUSZU.
        • Gość: olsztyniak Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 11:08
          Jeżeli Małkowski nadal utrzymuje władzę, to mam wrażenie, że jest to ZASŁUGA
          RADNYCH Z KLUBU PLATFORMY.
          PO jest w obecnej sytuacji "języczkiem u wagi". Gdyby Pan Tandyrak z partyjnym
          kolegami potrafił zająć równie bezkompromisowe stanowisko wobec obecnego
          prezydenta jak radny Zwierko i radna Sosnowska Małkowskiego w ratuszu już by nie
          było.
          Na PO spada cała odpowiedzialność za dalsze istnienie chorych układów w ciężko
          chorym mieście.
          • Gość: torpedowy Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 11:17
            p.tandryk ,dzus,zdunek, marcinkowska.... - NA KOGO WY LICZYCIE?
            Liczy się tylko kasa a małkoszenko jako ster.
            Oby jak najwięcej był takich ludzi jak p.Sosnowska.
          • Gość: olsztynianka Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 18:27
            szanowny olsztyniaku,zastanawiam się jakie prawo do oceny innych mają takie
            "autorytety moralne"jak Zwierko i Sosnowska,o której różnych wyczynach
            wiedzą,praktycznie wszyscy,bo ta pani sprawy typu "z kim ma dziecko,lub czy
            wychowuje swoje pierwsze dziecko" lubi ogłaszać w gazetach Fakt i Super
            Exspres[wystarczy wejść do archiwum].Z kolei Zwierko myśli,że zapomnieliśmy o
            Piszu i Sklejce.Jeżeli ktoś chce oceniać innych sam musi być w porządku.Tych
            dwoje napewno nie jest i niech nie udają.To najlepiej pokazuje morale ludzi nas
            reprezenyujących.Taka dyskusja,jacy dyskutanci.Wstydzcie się dziennikarze Gazety
            Wyborczej,nie stać was było na lepszych?
            • Gość: dziad Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.08, 22:09
              Lektury które wymieniasz laleczko olsztynianko plasują cie w lidze pań z magla,a
              to nie to spotkanie było.Jak widać naocznie czytanie szmatławców odmóżdża
              głównie czytające te rewelacje a nieposiadające krzty honoru i odwagi żeby
              opluwanej osobie wyłuszczyć swoje rewelacje stając twarzą w twarz.
              • Gość: laleczka Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 11:18
                mnie ,czytanie ewentualne szmatławców plasuje w maglu,ale pani,która udziela
                wywiadów do szmatławca z kim spała lub nie to nie dotyczy.Podwójna moralność
                dziadzie.Oj nieładnie.Lepiej nie moralizować w ten sposób,a jeżeli już to na
                takich samych zasadach.
                • Gość: dziad Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.08, 22:08
                  a nie wpadłaś na to laleczko że kobieta na którą plujesz jadem(wygląda to na coś
                  osobistego) nigdzie wywiadów nie udziela w przeciwieństwie do osobnika którego z
                  jakichś powodów oszczędzasz.od lektur szmatławców mózg ci sie zlasował i jeżali
                  ktoś tu stosuje podwójną moralność to ty.W dodatku w swojej działalności jesteś
                  tak nieudolna że nie potrafisz ukryć związków emocjonalnych z osobą w tle.
                  • Gość: Ola Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:09
                    :-)
            • Gość: olsztyniakniemoher Re:autorytet moralny Zwierko IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.08, 10:02
              Panie Waldku.Proszę nie kreować się na autorytet moralny bo moich
              (oraz wielu katolików w Polsce)kryteriów pan nie spełnia.
              • Gość: katolik Re:autorytet moralny Zwierko IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.08, 21:06
                No faktycznie.Autorytet to z niego nie bardzo.
            • Gość: W.Zwierko Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 11:45
              Do olsztynianka:
              O Sklejce to nie ma Pani raczej pojęcia potrzebnego do dyskusji ze
              mną. Rozumiem, że dla Pani autorytetem moralnym jest człowiek, który
              w swoim gabinecie ( miejscu pracy) roznegliżowany robi sobie
              zdjęcia. Ja takiego prezydenta nie chcę mieć. Pani to pasuje jak
              widać. Wiem, że boli, że kończy się sielanka, układy, salony itp..
              Jak było napisane w artykule "małkowszczyzna" się już kończy. To
              jest fakt. Radzę uciekać z tonącego statku...
              • Gość: olsztynianka Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 12:03
                Szanowny panie Zwierko.Nie wiem gdzie pan wyczytał,że jestem zwolenniczką
                prezydenta i podoba mi się to,co się stało.Stwierdziłam tylko,że nie ma pan
                moralnego prawa do oceny kogokolwiek,bo pan sam nie jest w porządku.Być może nie
                mam pojęcia o sklejsce piskiej,ale pan nie dementował żadnych doniesien na ten i
                pana temat i nie opisywały tego tabloidy,tylko poważne gazety.Jednocześnie od
                pierwszej chwili po wyborach zieje pan ,delikatnie mówiąc,niechęcią do
                prezydenta i to też dyskwalifikuje pana obiektywizm.Swoje zdanie na temat
                prezydenta mam i proszę mi wierzyć,że nie jest to laurka,ale o tym innym razem.
    • wolny_najmita [...] 02.02.08, 11:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zic Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.08, 13:36
      Kolezanko Sosnowska, przestań robić te wpisy sama dla siebie bo to bardzo
      śmiesznie wyglada
    • Gość: marco Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.08, 13:39
      może następna debata powinna dotyczyć sfery obyczajowej z główną bohaterką
      Joanną Sosnowską. Klub Lid się kurczy to Joanna robi maślane oczy do Pisu.
      Uważajcie Pisiaki, znajomości z tą panią źle się kończą
      • Gość: Taka mocna w gębie Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.08, 15:07
        jesteś to pisz te paszkwile przynajmniej pod jednym nickiem bo wygląda na to że
        jakby ci pogrzebać w morale to debata byłaby dużo bardziej interesująca.to u was
        rodzinne???
    • Gość: konrad Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.08, 13:46
      Pan Abramski( powinien chyba przebywać jeszcze w więzieniu) odkrył karty na
      debacie, publicznie powiedział kto stoi za tą aferą i artykułem dotyczącym
      seksafery. Oznajmił, ze to stowarzyszenie " Po Prostu Olsztyn bez cenzora"
      rozpętało te sprawę. Powinni tym zainteresować się dziennikarze i zbadać ten
      wątek. z drugiej zaś strony dziwię się Mariuszowi Kowalewskiemu, że wszedł w
      układ z ludźmi marnej reputacji z tego stowarzyszenia. Kowalewski posłużył tylko
      jako narzędzie. Wstyd Mariusz wielki wstyd
      • Gość: klamstwo Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:47
        Konradzie
        kłamiesz
        byłam na debacie i słyszałam co mówił Pan Abramski, powiedział, ze do jego
        stowarzyszenia juz jakis czas temu zglaszały sie te kobiety i nastepnie szły na
        policje i do prokuratury i tam nic sobie z tego nie robiono. I zaznaczył
        wyraźnie że cała ta afera nie wyszła od nich, w sensie od stowarzyszenia...
        wiec nie gadaj bzdur konradzie!!!!
        • Gość: olsztyniak "P" jak "plecy"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:54
          I znów POLICJA i PROKURATURA.
          Ciekawe...
    • Gość: gość Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 15:24
      Zaraz to nie JCM z fiutem na wieszku w gabinecie prezydenta na tle
      Godła Panstwowego rozpetało tę burzę.
    • Gość: FOTOGRAF Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:33
      Tak to prawda. Coraz więcej zdję przesyłanych jest MMS -em z CJM przywiązanym do
      Prezydenckiego fotela. Obrzydliwe ujęcie, obrzydlwy PREZYDENT. Hańba dla
      Olsztyna.
      • Gość: olsztyniak Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.08, 18:00
        a nie można by tak zrobić z tych zdjęć plakatów i rozwiesić na
        wszystkich słupach ogłoszeniowych w Olsztynie.Może by Olsztyniacy
        uwierzyli wreszcie jaki naprawdę jest ich "wybraniec"
        • Gość: olsztyniak Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 18:44
          W mózgownicach większości chyba już się rozjaśniło.
          Przepaść między świadomością przeciętnego Olsztyniaka w dniu wyborów, a "wiedzą
          tajemną" jaką dysponowało wtedy otoczenie CJM i jego koledzy-politycy prawie się
          wyrównała. Tylko dlaczego dopiero teraz? Dlaczego Pan Dąbkowski i jemu podobni
          oświadczają obecnie publicznie, że coś na temat dziwnych upodobań i wyczynów
          "prezia" wiedzieli już wcześniej?
    • Gość: video Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 18:36
      pl.youtube.com/watch?v=KEFr2hWH0LM
      • Gość: torpedowy Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:08
        IP: *.ols.vectranet.pl
        Gość: zic 02.02.08, 13:36 NAPISAŁ:
        Odpowiedz Kolezanko Sosnowska, przestań robić te wpisy sama
        sobie....

NIE JESTEM TĄ PANIĄ ZA KTÓRĄ MNIE BIERZESZ!
        A wpisu dokonałem sam DOBROWOLNIE Z WŁASNEJ WOLI.
        Rozumię cię doskonale,ŻE PRAWDA BOLI, dlatego TAK BARDZO ANGAŻUJESZ
        SIĘ W OCZERNIANJU INNYCH.
        TFU,- TY TCHÓRZU PRYSZCZATEGO!
    • Gość: Mars Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:25
      Premierze Tusku!Rozpędż tą bandę Ratuszową,takiego gnoju w Olsztynie od
      półwiecza nie było.Czym prędzej tego dokonasz tym lepiej.Ta stajnia domaga się
      nie Herkulesa a Herosa
      • Gość: kazik Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 05.02.08, 20:15
        Gość portalu: Mars napisał(a):
        Premierze Tusku!
        Ten twój mąż opacznościowy juz sie przysłuzył sprawie pozostawiając
        ją w rękach olsztyńskiej prokuratury
    • Gość: Arak Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:34
      Dzisiaj wszyscy są bez winy.Śmieszą mnie ci którzy próbują tłumaczyć
      Małkowskiego.Poco ,on już się wytłumaczył.Koniec ,Kropka.
    • Gość: dziwne zachowanie Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 09:32
      Olsztyniacy zaczynają szeptac, ze żal im Małkowskiego...
      Wy na tym forum koncentrujecie się na Zwierce abramskim, Dąbkowskim,
      Sosnowskiej a to nie oni MOLESTOWALI
      Cały wstyd, który spada na mieszkańców Olsztyna to sprawdzian ich
      wrazliwości, uczciwości, obywatelskiej postawy..
      Czy warto by ktoś TAKI JAK CZESŁAW JERZY MALKOWSKI wywoływał takie
      nas mieszkańców Olsztyna emocje ????
      Moim zdaniem nie - trzeba zrobić WSZYSTKO, by trafił tam gdzie jego
      miejsce.
      Wygramy na tym wszyscy
      • Gość: ta reszta Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 06.02.08, 10:16
        mysle,ze osoby ktore chca zakamuflowac afere sa bardzo zalezne od p
        Prezydenta a po ewentualnym odejciu tez moga miec problemy z praca
        itd.a po co? reszta sie nie liczy!
        • mreck Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe 06.02.08, 10:22
          bagni i zgnilizna moralna. poczynając od "bohaterów",
          prze "dziennikarzy" a kończąc na zwykłych obywatelach, których do
          zajecia sie sprawami swojego miasta skłania tylko mozliwość
          bezkarnego wylewania pomyj.
          obrzydliwe.
      • Gość: jasnowidz Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.08, 19:04
        >Wy na tym forum koncentrujecie się na Zwierce abramskim,
        > Dąbkowskim,Sosnowskiej a to nie oni MOLESTOWALI
        No to co z tego ?Ale narzędzie molestowania mają!
        >Cały wstyd, który spada na mieszkańców Olsztyna
        nie czuję żeby coś na mnie spadło
        > to sprawdzian ich wrazliwości, uczciwości, obywatelskiej postawy..
        następny sprawdzający tester
        >Wygramy na tym wszyscy
        Nie wypowiadaj się w imieniu WSZYSTKICH.
    • Gość: cudanakiju Re: Seksafera: debata radnych w Gazeta Cafe IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.08, 00:04
      A co mysli Dżus kiedy patrzy na fi**ta Małkoszenki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka