Gość: warnijo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:34 Czy trzeba było wyprowadzać prezydenta z ratusza w taki sposób? Myślę, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pryszczata Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:45 Nic z tego nie będzie. Nie tacy próbowali Cesiowi zrobić kuku. Da radę. I jeszcze będa sprawy o pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj rozumiem, że wśród IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.08, 20:53 obrońców Małkowskiego najbardziej aktywni są ci, którzy polecieli na jego korupcyjne (chodzi mi o korumpowanie wyborców) świecidełka: patronaty, dyplomy, tandetne puchary wręczane przy byle okazji. Ja nawet was rozumiem, gdybym się nabrał na jego "mecenat", też by mi było głupio i bym - nomen omen: na gwałt - szukał sobie jakiegoś sposobu na wyczyszczenie sumienia. A najprostszym jest głoszenie że Czesław M. jest niewinny, to na pewno jakiś spisek. Nie bardzo sobie wyobrażam, jak należy właściwie wyprowadzać gościa, wobec którego istnieje mocno uprawdopodobnione osakrżenie, że dokonał tak odrażającej zbrodni jak gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan z łajs Re: rozumiem, że wśród IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 21:09 Byłem tam. Ten CZŁOWIEK był dziś na urlopie. Pojechali po niego do domu by przywieźć Go do URZĘDU. Szpaler dziennikarzy czekał na korytarzu z aparatami fotograficznymi. Z gabinetu PREZYDENTA, niczym gracz rugby wybiegł cywil, trzymający głowę CZŁOWIEKA pod pachą. Bramką był samochód na podwórku ratusza. Za graczem bigli ludzie z kamerami, krzycząc do zdezorientowanych petentów: "z drogi". Moja 74 - letnia matka, posłusznie usunęła sie pod ścianę. Jak zahipnotyzowana patrzyła się na nogi PREZYDENTA rozpaczliwie walczące by nadążyć za głową. W domu płakała. Nie wiedziałem co jej powiedzieć. Biję się z myślami, chyba Jej powiem ,że to był zły Człowiek. Ale czy Ona to zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: rozumiem, że wśród IP: *.mosar.pl 28.02.08, 22:52 jan z łajs napisał(a): >nogi PREZYDENTA rozpaczliwie walczące by nadążyć za głową. To rzeczywiście szokujące, bo do tej pory odnosiło sie wrażenie, że to jego głowa nie nadąża za pozostałymi członkami ciała (a szczególnie jednym) rozumiem łajs, że tak samo byłeś oburzony gdy malkowski będąc WCZORAJ na urlopie był w URZEDZIE i w ratuszu udzielał wywiadów. Nie rozumiem jednak czemu nie pozwalasz swojej mamie oglądać telewizji i słuchać radia (tych ogólnopolskich). Moze byłaby bardziej zorientowana w otaczającej Ją rzeczywistości. Nie podoba mi sie, że traktujesz swoją Matkę jak osobę niespełna rozumu albo jak 3-letnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.08, 19:47 O godz 18.00 w TV3 Olsztyn a następnie w "Panoramie" ogólnopolskiej -ogladalem pokazowe wyprowadzanie przez policjantów z Białegostoku Prezydenta Jerzego Małkowskiego z biura magistratu. Wyprowadzano -ciągnięto go za głowę sposób dalece upodlajacy jak -grożnego bandytę - przestępce, uwłaczajacy ludzkiej godności -jego majestatu urzędującego Prezydenta-urzednika miasta Olsztyna.Tym bardziej że nikt nie postawił mu prokuratorskich zarzutow. "AKCJ" wyprowadzania Prezydenta była spektakularna-widowiskowa medialna-chamska-wręcz szokujaca która nie powinna mięć miejsca w cywilizowanym świecie. Pan Małkowski nie jest mi braten ani swatem-przeciwnie nie darzyłem go sympatia-jednakże to co zobaczyłem przeraża mnie. Wystarczyło doręczyć mu wezwanie a napewno zgłosił by się na -przesłuchanie do prokuratury w Białymstoku. Zmieniają się opcje rzadzące-widowiskowe "spektakle" pokazowe Policji pozostają? Wierzę że stosowne władze -czynniki -przełożeni policjantów zwrócą na powyższe uwagę-wyciagną konsekwencje za pokazowy horror zatrzymania-wyprowadzania urzędujacego Prezydenta Olsztyna. Więcej taktu- spokoju -kultury panowie policjanci nie każdy jest "grożnym przestępcą-bandytą" tutaj "przegieliście"-jestem Waszym "spektaklem" zniesmaczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie idobrze IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 20:32 a jednak jest sprawiedliwość na tym świecie.Na początku swojego królowania w ratuszu małkowski co i rusz urządzał spaktakularne wydalania urzędników z urzędu ,ot takie igrzyska dla prymitywnej miejskiej gawiedzi .Raz np. nasłał do wydziału komunikacji brygadę antyterrorystyczną na urzedniczkę rzekomo korumpujacą z interesantami ,panowie w kominiarkach wywlekli Bogu ducha winną dziewczynę z urzędu.Co przeżyła ta dziewczyna nie musze pisać.Ale czuję ogromną ulgę, że tego parcha spotkało to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie idobrz 29.02.08, 04:12 Wiki, i jak się skończyła ta sprawa w apelacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie idobrz IP: *.ols.vectranet.pl 29.02.08, 06:36 nie było żadnej apelacji, bo nie było sprawy.Jestes nie mniej zboczony niż twój "obsceniczny autorytet" może tylko inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:33 Nie przesadzaj! A czym się zniesmaczyć! Bardziej można było się zniesmaczyć jego zachowaniem, które wreszcie ujrzało światło dzienne. Czy wy coś bierzecie (jakieś leki radości), że wielbicie go tak?! Zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 29.02.08, 01:19 W pelni popieram Twoje poglady- sam mam bardzo podobne.Dodam tylko ze jestem rowniez gleboko zdumiony ze mimo odsuniecia PIS-u od wladzy , metody postepowania nie zmienily sie nic a nic.Gdyby taka akcje przeprowadzono za czasu PIS-cala prasa pisalaby o brutalnym , nieludzkim zachowaniu funkcjonariuszy- teraz jak narazie mamy cisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal666 Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.gprs.plus.pl 29.02.08, 07:29 nikt nie ODSUWAŁ PiS od władzy. Po prostu partia ta przgrała demokratyczne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.uwm.edu.pl 29.02.08, 11:15 Przecież to sprawka piekarza, który już zaciera ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal666 Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.gprs.plus.pl 29.02.08, 07:24 potraktowano go jak groźnego przestępcę bo gwałt to odrażające i ciężkie przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 20:06 Adwokat Małkowskiego powinien złożyć skargę od razu do trybunału europejskiego. Nie ukrywał się, czekał na wezwanie prokuratury. Drugi raz prokuratura Białostocka się nie popisała. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra-1 Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie 28.02.08, 20:09 Gość portalu: szary napisał(a): > Adwokat Małkowskiego powinien złożyć skargę od razu do trybunału europejskiego. > Nie ukrywał się, czekał na wezwanie prokuratury. Drugi raz prokuratura > Białostocka się nie popisała. W sprawach takich obowiązują procedury. Sprawa takiej wagi jak gwałt jest traktowana w taki właśnie sposób. Procedury zatrzymania są właśnie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:54 Racja Alexandro1. Powinni nie dac zasłonic nu łba- tylko pokazać w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.olsztyn.mm.pl 29.02.08, 00:15 BZDURA!!!! Pracuję w policjii i wiem, że nie ma takich procedur!! Mogli go wyprowadzić normalnie. Widocznie komuś zależało na takim wyprowadzeniu. Gdyby chcieli tak wyprowadzać to dla dotrzymania procedury powinni skuć go jeszcze kajdankami. Wtedy tak się prowadzi... Pozatym procedura taka obowiazuje tylko w przypadku szczególnie niebezpiecznych lub oskarżonych o morderstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:35 A co myślałeś, że Panowie przyjadą i zaproszą na spacerek po parku. Takie są procedury a oni wykonywali swoją pracę. Myślisz, że z klasą byli wyrzucani ludzie z ratusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.cable.mindspring.com 28.02.08, 20:49 PREZYDENT OLSZTYNA nie jestwinien tej calej aferyhej panowie prokuratorzygdzie kobiety ktore tak cierpialy hi hito zwykle skandalistki najpierw chcialy same sie podkladaly a potem jak nie mogl czegos tam pomocto go wrobily one powinni sie wstydzic tego co zrobily przeciez to stare baby jak one moga sie przyznac swoim mezom mysle ze wezmiecie to pod uwage trzymam kciuki PANIE MALKOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:07 Przeczekaj...nie wyrokuj. A jeśli się mylisz? Przeprosisz wtedy te kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie 28.02.08, 21:41 Jak facet robił gó.. przez tyle lat to wkoło opowiadali ze fiolkami pachnie. Teraz jak go wyprowadzili, to podnoszą się glosy że to niemal porwanie godne Alkaidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:07 jestem zbulwersowana nieudolność i jeszcze raz nieudolność !!! do cholery czy to jest przestępca , nie można było normalnie przesłuchać, chyba że to miał być POPIS przed dziennikarzami. A ta kobieta to normalnie .........., jak tak można , najpierw ...., a teraz wstyd, kobiety wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrealny Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:35 to wszystko jest grubymi nićmi szyte,ktoś mainteres w tym lub odegranie się za przeszłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.mosar.pl 28.02.08, 22:59 Gość portalu: neutrealny napisał(a): > to wszystko jest grubymi nićmi szyte,ktoś mainteres w tym lub > odegranie się za przeszłość.. Każdy sądzi według siebie. Fakt, małkowski i jego klika stosowali metody "odgrywki". Ale przecież on był taki święty i dobry.. to dlaczego ktoś miałby mieć do niego anse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.08, 22:57 Zgadza się,wyprowadzenie Prezydenta było szokujące,jestem zbulwersowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.mosar.pl 28.02.08, 23:10 tia.. prokurator powinien poprosić cjm, aby zechciał z nim porozmawiać w dogodnej dla małkowskiego chwili i miejscu. i powinien być jeszcze wdzięczny jeśli audiencja zostałaby wyznaczona. Obudź się, jest rok 2008 i minęły już czasy wszechwładnych gminnych sekretarzy pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 23:15 hieny, też ładny pokaz dali, w pogoni za Małkowskim mało nóg nie pogubili, jeden aż się wywalił, łamaga. A to nachodzenie rodziny, panowie dziennikarze chętnie potępiają, ale ich moralność jest poniżej krytyki, Zaczynam się zastanawiać, kto ma sobie przypisać sukces wykończenia Małkowskiego, bo lista robi się coraz dłuższa. Media już skazały Małkowskiego, po co im sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Startował pod hasłem "J...ć Olsztyn"? 28.02.08, 23:15 To jakim cudem wygrał wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni ciekawe dlaczego PO popierała tego śmiecia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:27 Jakie "lody" obiecali sobie nawzajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:32 Całe szczęście,że zatrzymano Małkowskiego. Facet z pewnością jest winny, a winnych tak paskudnych zbrodni w taki właśnie sposob sie wyprowadza z ratusza. Nie ma co go żałować!!!. Facet jest winny!!! Czy wy tego nie widzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:15 Jestes chora ula,kliknij po kliku psychiatrow,moze nie jest za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:18 Tylko nie podawaj tel. swoich lekarzy, bo nieskutecznie Tobie pomogli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 06:09 Chorzy są ci którzy wierzą w CMJ. Działacie w amoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:33 Za to co zrobił powinni mu uciąć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielik Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:16 a czy widzialas te ktora sie tak poswiecala dajac d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 07:41 TVP3 w piątek rano pokazuje prezydenta ciągnionego za głowę. Ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 07:50 A za co mieli go ciągnąć???? Tak jak do tej pory :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 07:47 A ja jestem pod wrażeniem ,,szybkości działania prokuratury" a zwłaszcza wczorajszego przeszukania gabinetu Nawet dziecko które coś przewini posprząta i zaciera ślady natychmiast.No ale sądzę że po miesiącu smrodu to ,,dowodów" musiało zostać PEŁNO w gabinecie. Och Ludzie Ludzie :0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obrońca z urzędu Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 08:07 Wyznaje zasadę, że zanim komuś nie udowodni się winy to ten ktoś w świetle prawa jest niewinny!!! Organy prowadzace śledztwo winny więc robić wszystko, aby to prawo respektować. Po co więć wizyta w ratuszu w asyście policjantów? Jakich dowodów tam szukano- oczekiwano, że na kartkach papieru są dowody winy? Ile człowiek jest w stanie wytrzymać to sie okarze, bo wcale się nie zdziwię jak Prezydent dostanie zawału chociaż szczerze zycze mu zdrowia. Te urzedniczki i inne kobiety, które czuły, że były molestowane czy gwałcone niech spojrza w lustro i odpowiedzą sobie na pytanie: jaką cenę można zapłacić za godność- czego sie bały? utraty pracy? ( jeżeli to prawda oczywiście) Gdyby mnie to dotyczyło wolałabym żebrać na ulicy niż być obiektem molestowania.A one co? po latach sobie przypominają, że usiłowano je zgwałcić?, że gdyby nie córka... Żałosne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ress Re: Prezydent Olsztyna, już były? dla dobra miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 09:11 A i jeszcze wyjdą sprawy gospodarcze i oszukiwanie 180 tysięcy mieszkańców Naszego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bym go nie nie [...] IP: *.olsztyn.mm.pl 29.02.08, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:55 widać że nie zaznała pani terroru psychicznego i nie była w takiej sytuacji a zapewniam że nie tylko on to robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krych Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.olsztyn.mm.pl 29.02.08, 10:27 Na początku prowokują wyjętymi piersiami a pózniej mają pretensję . Niech się zastanowią nad swoim postępowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:37 czy ta Pani zaprosiła prezydenta do swojego domu, żeby załatwić sprawę lokalizacji pawilonu??? hmmmm??? i rzucił ją na łóżko i próbował....., ale córka była w domu???? i zawołała córkę???? Po co zapraszać prezydenta do domu??? Co to za mieszkanie, że prezydent nie wiedział, że córka jest w domu i próbował zgwałcić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:53 to ustali prokurator poczekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie 29.02.08, 11:48 MLECZKO ŁAGODZI NASTROJE img.interia.pl/rozrywka/nimg/Rysunki_full_color_2180197.jpg img.interia.pl/rozrywka/nimg/Rysunki_full_color_2064206.jpg img.interia.pl/rozrywka/nimg/Rysunki_full_color_2161407.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słópek Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.ost.intertele.pl 29.02.08, 12:08 Naszemu preziowi tez się coś takiego przytrafiło pierdzirurki.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.olsztyn.mm.pl 29.02.08, 18:43 '..prezydent ubrał się i spokojnie wyszedł..' <- skoro potrafił spokojnie wyjśc z miejsca zamieszkania, tak samo bez utrudniania wyszedłby z miejsca pracy, po co to wielkie halo i akcja jak przy zatrzymaniu członków mafii uzbrojonych po zęby. jeszcze nie udowodniono winy prezydentowi,nie był tez zapewne uzbrojony i chętny do robienia problemów przy wychodzeniu, wiec taki sposób wyprowadzenia z ratusza jaki wykonali białostoccy policjanci był jak dla mnie robieniem zbytecznego przedstawienia, istnieje pewnie bardziej taktowny sposób załatwienia tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.uwm.edu.pl 29.02.08, 19:43 mnie zastanawia jedno-skoro z niego taki gwałciciel to czemu nie wyciagnieto tego w kampanii wyborczej? Skoro wszyscy wiedzieli-jak mówia dzisiejsi "pierwsi sprawiedliwi" Zamiast np. wariografu? A pojawianie sie p. Abramskiego jako autorytetu moralnego godzi w moje morale. Reszta w rekach prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: 82.160.242.* 29.02.08, 21:44 dzisiejszy wywiad z molestowana pania (katoliczka jak podkreslila), ktora probowala zalatwic swoje interesy spotykajac sie z prezydentem, lekko mnie rozbawil... ale i zastanowilam sie czy to ona jest nienormalna czy ja??? ta sprawa strasznie smierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 22:36 Może wreszcie największy wstyd Olsztyna trafi do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Prezydent Olsztyna zatrzymany o świcie IP: 82.160.242.* 29.02.08, 22:52 najwiekszy? hmmmm... widze, ze wszyscy bez winy, tylko by kamieniami rzucali... Odpowiedz Link Zgłoś