Gość: gość IP: *.ols.vectranet.pl 03.03.08, 13:20 TVP info podaje,ze Małkowski chce złożyć zażalenie na prokuraturę w Białymstoku, za sposób zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Zażelenie na prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 13:21 Było za mało brutalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłe mamo, ja wariat IP: *.ols.vectranet.pl 03.03.08, 13:25 skarżyć prokuratora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato Re: mamo, ja wariat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 13:28 Msza Go wzmocniła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Zażelenie na prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:07 Ma rację. Chamstwo należy piętnować! I nie jest ważne za co, ale jak sie zatrzymuje. Każdego należy szanować, a nie robic widowisko> A po za tym istnieje forma wezwania na przesłuchanie!!! I jezeli wezwany nie zgłosi sie to potrzebne jest doprowadzenie. To nie bandyta, zabójca, grożny przestepca z bronia w ręku> Nawet jak jest winny, co rozstrzygnie Sąd, do dopuki wyroku prawomocnego nie będzie to istnieje domniemanie niewinności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Zażelenie na prokuraturę 03.03.08, 14:13 Ma do tego pełne prawo tak jak każdy inny obywatel RP. Przypuszczałem zresztą, że tak zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Zażelenie na prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:39 Widowisko musi trwać. Nie będzie tramwajów, będzie za to cyrk. Przecież najwazniejsze jest dobro miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś