Gość: majka IP: *.ols.vectranet.pl 29.03.08, 16:23 debilnego trolla z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobydickzolsztyna Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka 29.03.08, 17:13 Majko! Ja pierdelka Małkowskiemu (jeśli się potwierdzi). Ale i modlitwę (na poprawę charakterku, dla Rodziny). A Mreck to GORSZE zwierzątko? W Noc Wigilijną, gdy Ktoś w chlewiku po ludzku zagawędzi - nie odpowiesz? Na chrząkanie, ani Mreckowe, ani Leonowe - nawet żem się nie łobejzoł. Ale na Wigilijne (co i raz, pewnie z parę razy na miesiąc?), artykułowane dźwięki - to i owszem! Poniektórzy Politycy światowi niechętni są bojkotowi Chin. Pominę paskudne domysły o ich ekonomicznych motywach. Myślę o Ich słowach: - o otwarciu na najmniejsze objawy poprawy i PREMIOWANIU ich. Droga bombą - NIE! Więc - JAKA droga? Może mobowo-pro-mreckowo-leonowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka IP: *.ols.vectranet.pl 29.03.08, 20:34 mobydickuzolsztyna! Przede wszystkim mreck to nie zwierzątko tylko troll,a trolle to tępe ,złośliwe stwory,więc wątpię czy nawet w wigilijną noc potrafią przemówić ludzkim głosem. A poza tym obraziłeś zwierzęta .Mam ich sporo w domu.Mówią do mnie codziennie mową: ciała ,mimiki czy zachowania ,wyrażają w ten sposób swoje emocje, potrzeby,nastroje.Rozumiemy sie cudownie i jestem ciągle zaskakiwana ich inteligencją .Nazwanie tych kretyńskich trolli zwierzętami to wielka krzywda dla tych ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka 29.03.08, 22:02 Gość portalu: majka napisał(a): ... obraziłeś zwierzęta .Mam ich sporo w domu.Mówią do mnie ... Nowina? Moja Psica i dwie Kotki - do głosu mnie nie dopuszczają. Dlatego "wygaduję się" na Forum. Nie wiem tylko, jak by to było z odgłosami z chlewika, bo go nie mam. Ale w tą Cudowną Noc? Ja Ci mówię - nawet Mreck by ludzkim głosem przemówił. On na kalendarzu się nie zna i czasem (CZASEM!) artykułuje swe dźwięki - kompletnie bez związku z Wigilią. Nadstaw jeno uszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 22:39 To, że jest raczej nieuleczalnym nastoletnim trollem, to nie ulega żadnej wątpliwości. Przynajmniej tak wynika z treści i charakteru szeregu postów. Wiele wskazuje na to, że jest wychowankiem specyficznej atmosfery wcześniej walki w komuniźmie o kapitalizm, a teraz w kapitaliźmie walki o komunizm. Po prostu objawiają się najzwyklejsze braki z kindersztuby i tyle. Być może w ten nieokrzesany sposób chce się jeszcze czegoś na forum nauczyć, zanim wydorośleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr's Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.08, 20:11 Majka nawet kretynowi się należy. Pamiętaj majka że najgorszy wpis to taki , którego nawet nie ma sie ochoty ani przyjemności skomentować. Forza forum, pust wsiegda budiet Hyde Park. Ole. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: co za kretyni komentują wpisy mrecka 30.03.08, 17:59 dzisz majko, pare osób lubi porozmawiać dla rozmowy. przebierz szatki z powrotem na męskie i nie udawaj kogos kim nie jesteś. bez obrazy i bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Mreck internetowa miriam IP: *.zone2.bethere.co.uk 30.03.08, 18:12 A Ty jakie szatki przybrales ostatnio?Pojawila sie nowa praptak Nawet pasuje do ciebie zmienilbym tylko na same ptak Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Endemiczne chrumkanie 30.03.08, 19:44 No i TO jest ta cała ZMORA. Jedno zachrumka, a już za moment - chrumka Chór. A żeby to chociaż tylko w chlewiku, ale podkopią się - i do ogródka! i do kuchni! i do salonu! Wegetarianizm - BŁĘDNĄ drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Endemiczne chrumkanie 30.03.08, 19:54 Moby dick pie..sz jak potluczony,chyba cos ci na mozgu usiadlo,daj se na luz i zapal zioło,ono cie uspokoi,domorosly filozofie rodem z metropoli szuwarowo-bagiennej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Endemiczne chrumkanie (ale GDZIE ognisko endemii?) 30.03.08, 20:26 Dzięki Ci Losie, że tylko jednym Leonem Olsztyn za grzechy pokarało. Gdy patrzę ILE podobnych stworzonek roi się GDZIE INDZIEJ - oddycham z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Endemiczne chrumkanie (ale GDZIE ognisko ende 30.03.08, 21:27 ncc, ncc, mnożą się szuwarowo bagienne poczwary. światowy, ol4, leon i jego rozliczne inkarnacje. do trzech nie zliczą, argumentem nie błysną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 00:45 skoro tolerancję zrównujesz z poziomem sowieckiej lubowli. Być może gdzieś w Elblągu jeszcze takie pojęcia i atmosfera pozostała, co wcale nie oznacza, że nie możesz dostarczać intelektualnej rozrywki na tym forum. Osobiście czekam na zapowiadaną przed laty przez aflika budowę bałtyckiego portu dla kajaków w Elblągu :)) Opanuj się. Mimi wszystko coś Cię jeszcze różni od aflika. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck 01.04.08, 09:32 jak alfik zapowiadał, to niech buduje. ;))) co dziennie z nabrzeży rzeki Elblag odpływa przynajmniej jedna barka z jakimś ładunkiem. Sorki, ale port jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck 01.04.08, 15:25 Niezły dziś wysyp elbląskiej półinteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 16:38 Jeżeli jest wyładowana po brzegi autorami tego typu pomysłów, to jest nadzieja, że przyjdzie czas na elbląskich trolli i to miasto zacznie zbliżać się do norm w przyzwoitym tego słowa znaczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck 02.04.08, 12:04 sam jestes trollem. nie zauwazyłeś? sorki, ale zgodnie z logigą majki, jestes kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:16 Wychodzi na to, że majka miała rację. Dyskusja z ludźmi ogarniętymi nieuleczalną fobią jest najzwyklejszym błędem założenia, że ktoś jeszcze potrafi uczynić użytek ze swej zawartości pod czupryną. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck 02.04.08, 13:34 Tak, majka robi dobra robote i przywoluje nas do porządku. Ten elbląski wybryk natury należy ignorowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jesteś w błędzie niezrozumienia mreck 03.04.08, 09:13 to ignoruj. bo jak na razie wypatrujesz mnie gdzie tylko sie da i nieporadnie usiłujesz przywalić. Odpowiedz Link Zgłoś