Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 06:04 serio myślicie ze ktoś sie na to dziś nabierze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radzio Re: Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: 212.160.172.* 01.04.08, 10:24 Tutaj nie chodzi o to ,aby ktoś się nabrał tylko generalnie o dobrą zabawę. Zapraszamy do WAMY dziś od 12 będzie można się przekonać:- ) . W Olsztynie i okolicach 90.5 FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola z Olsztyna Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 10:26 Może nowe władze zmienią tą Panią Ołdakowską (pewnie Ołdakowskaja) bo aż się słuchać odechciewa . Dziewczę zachwyca sie samo sobą, jak taka piękna to niech do telewizji idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.08, 10:32 Co te Mariole mają, że takie jadowite. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! 01.04.08, 10:42 Gość portalu: TOM napisał(a): > ... że takie jadowite. A Jadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: 212.160.172.* 01.04.08, 11:03 Gdyby jeszcze było w tym choc troszkę obiektywizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola z Olsztyna Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 12:07 Fakt, trochę przesadziłam z tą telewizją. Radio Kamczatka będzie bardziej odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismack Tak, czy inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:24 Brzezińska mogłaby się zdecydować czy język rosyjski to język Tołstoja, Puszkina czy Putina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melek Re: Tak, czy inaczej IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.08, 19:33 nie wymagaj od Pani redaktor ...zbyt wiele ps. Kanikuly graja w kolko od roku , to muzy nie musza przestawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakson Re: Tak, czy inaczej IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.08, 00:42 Ja mam pytanie do redakcji "nowej stacji": дорогие русские друзя, скажите как наити фильм кгб ис КАТЫНЯ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra-1 Re: Tak, czy inaczej 04.04.08, 09:44 Gość portalu: Klakson napisał(a): > Ja mam pytanie do redakcji "nowej stacji": > дорогие русс& > #1082;ие друзя, ска > жите как наит > и фильм кгб иl > 9; КАТЫНЯ? Niie odpowiedzą, bo zrobiłeś błąd. w słowie druzja winien być znak miękki pomiędzy "z" a "ja", reszta ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Nowy właściciel Radia WaMa: Zdrastwujtie! IP: *.twp.olsztyn.pl 05.04.08, 10:55 Wtórna rusyfikacja? Odpowiedz Link Zgłoś