ja-czyli-ona19 03.04.08, 17:16 słuchajcie poszukuję dobrego hematologa w olszynie może być nawet prywatnie z góry dziękuję i czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annn-acz Re: hematolog 05.04.08, 16:28 ja-czyli-ona19 napisała: > słuchajcie poszukuję dobrego hematologa w olszynie może być nawet prywatnie z > góry dziękuję i czekam na odp Witam, mam spore doświadczenie w dziedzinie hematologii( jako paciętka), a to za sprawą mojej córki która kidyś bardzo poważnie chorowała. Moim lekarzem hematologiem była dr W. Badowska wspaniały lekarz, specjalista polecam jej fachowość, to ona wyprowadziła miją małą z choroby, mnie podtrzymywała na duchu jest cudownym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-ona19 Re: hematolog 06.04.08, 19:40 dzień dobry chodzi tutaj o dziewczynkę 12-letnią dziewczynkę bardzo dziękuję za odpowiedzi być może ktoś jeszcze się wypowie w tej sprawie za co będę także wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
annn-acz Re: hematolog 07.04.08, 19:59 Witam,poraz kolejny postanowiłam odpowidzieć na Twoje pytanie. Z dr Badowską miałam do czynienia przez ponad 5-ęć lat.Moja córka chorowała na małopłytkowość, jak miała 3 miesiące, została zarażona salmonellą w szpitalu( długo, by pisać....). Dr Badowska zajęła się opieką nad nami, powoli , spokojnie malutkimi kroczkami walczyła z chorobą. Udało się, ona zawszę mi powtarzała spokojnie, damy radę jest wiele możliwości , sposobów, wygramy z tą chorobą. Parę razy leżałyśmy na hematologii w dzpitalu dziecięcym, tam rozmawiałam z matkami, których dzieci chorowały na nowotwory. Wszycy byli jednomyślini Badowska to wspaniały fachowiec. Dr Badowska jest ordynatorem no oddzialen hematologiczno- onkologicznym. Jest jeszcze jedna bardzo istotna rzecz,czały okres choroby mojej córki leczyłam się prywatnie ( Ona nie ma" dolarów w oczach", nie zdziera z człowieka, badania te które można przepisuje skierowania i finansowane są z kasy chorych). Z czystym sumieniem polecam tego specjalistę, bo przez te 5 lat trochę przeszłam. Trzymaj się ,będzie dobrze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wanwan11 Re: hematolog 16.04.08, 00:47 Ja również poecam panią Badowską - naprawdę dobre podejście do pacjęta i jego problemów ! Odpowiedz Link Zgłoś