czarnyadam 09.09.03, 15:39 Jak to miło zaczac watek :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lecart Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 09.09.03, 17:03 A jeszcze milej byc drugim w nowym watku :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 09.09.03, 20:07 No to jeszcze poczekajmy na Rite ze zlotymi myslami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:15 Olsztynie ty domie szlachetny Wywież chorągiew swą Każ jej na wietrze wiać Olsztyn musi wiecznie trwać internetowej: topexpert.pl/cam.html i duzy format: topexpert.pl/cama.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:18 dzis widze w kamerze, że chodzą ludzie i ani jeden samochód nie jest zaparkowany fajna ta kamera a teraz pełnia księzyca, ciekawe jak ludzie w Olsztynie zareagują - może ktoż machnie do mnie ręką ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 09.09.03, 21:44 Ja machałem podczas TdP.Jak mogłaś mnie nie zauważyć;-))) Podobał się Tobie Olsztyn z lotu ptaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:48 nie widziałam, byłam w pracy - pracuję do 20.00 a teraz niechcesz iść pomachać, będę siedzieć przed monitorem ;-))))) a gdzie jest lot ptaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 09.09.03, 21:53 No było podczas TdP z helikoptera. Może jeszcze pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 10.09.03, 08:12 Witam w ten piękny dzień:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.skane.se 10.09.03, 05:46 czarnyadam napisał: > Jak to miło zaczac watek :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrik1 Do Rity 10.09.03, 20:13 Rito namawiam na zalogowanie się.Sola też już się zalogowała.Wystarszy,że klikniesz na to: www2.gazeta.pl/konto/0,0.html No i przede wszystkim zapraszam na forum "Warmia i Warmiacy"(link poniżej). Właśnie po to namawiam na zalogowanie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:33 Patryk - łzy mi staneły w oczach widząc taką propozycję i mysląc o Warmii, ale musisz zrozumieć, że tu jest moje miejsce i twoje i innych. Nie możemy się rozbijać , bo w jedności siła. mam nik, ale go nie używam jest to rita100 Tak sola jak i ty - zostańcie z nami ! Patryk - nie zapomnę ci tego ciepłego zaproszenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Rity 10.09.03, 21:38 Miło mi.Nie mam zamiaru emigrować.Tu jest moje główne miejsce,ale chcę temat trochę poszerzyć.Rozwinąć poza Olsztyn. Nadal serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:40 zaryzykuję - jak wygramy mecz ze Szwecją - to zastanowię się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:11 Thor-tr - czy ty pisałeś wiersze dla swojej dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 10.09.03, 22:22 Nie.A to dlatego,że nie często je piszę. Muszę mieć odpowiedni nastrój no i natchnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:24 a wydawało mi sie , że wiersze wyciągasz jak z rękawa kiedy masz egzamin ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 10.09.03, 22:27 W następną środę. Dobrej nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:29 Witam rannych pracusiów i pozdrawiam - może się coś odezwą i niech wezmą parasole, chociaż człowiek nie z cukru i nie rozstopi sie ;-) Jak Olsztyn wygląda po najeżdzie kolarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny 11.09.03, 07:39 Pogoda jest piękna i nie można jej straszyć parasolami ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do czarnegoadama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:19 Czarnyadamie - nie jesteś już niemową, dlatego ja musze z tobą porozmawiać poważnie. Wiem i zdaję sobie sprawę, że jesteś właścicielem wątku Olsztyn jest piękny i z pokorą przyjełam to do wiadomości, ale .... jest jedno, nie zgodzę sie byś tylko zakładał wątki nie uczestnicząc w nich. To nie jest fair wobec mieszkańców tego domu jakim jest Olsztyn Piękny. Mówię to tylko w swoim imieniu , bo wyczuwam u ciebie obojetność do spraw olsztyńskich i do całego forum. Czarnyadamie - czy masz coś na swoją obronę ? - za czym coś sama zdecyduję co mam dalej ze swoim miejscem na forum robić ? Nie jest to złośliwy post, a odzwierciedla on, że mamy problemy z Olsztynem Pięknym, których ty nie widzisz i nie czujesz. Hej, trzymaj się czarnyadamie ! pozdrawiam rita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Do Rity i pozostałych forumowiczów IP: 195.115.131.* 16.09.03, 14:10 Gość portalu: rita napisał(a): > Czarnyadamie - nie jesteś już niemową, dlatego ja musze z tobą porozmawiać > poważnie. Wiem i zdaję sobie sprawę, że jesteś właścicielem wątku Olsztyn jest > piękny i z pokorą przyjełam to do wiadomości, ale .... > jest jedno, nie zgodzę sie byś tylko zakładał wątki nie uczestnicząc w nich. To > > nie jest fair wobec mieszkańców tego domu jakim jest Olsztyn Piękny. Mówię to > tylko w swoim imieniu , bo wyczuwam u ciebie obojetność do spraw olsztyńskich i > > do całego forum. > Czarnyadamie - czy masz coś na swoją obronę ? - za czym coś sama zdecyduję co > mam dalej ze swoim miejscem na forum robić ? > Nie jest to złośliwy post, a odzwierciedla on, że mamy problemy z Olsztynem > Pięknym, których ty nie widzisz i nie czujesz. > > Hej, trzymaj się czarnyadamie ! > pozdrawiam > rita > Nie jestem obojętny na was i sprawy Olsztyna. Naprawdę nie mam czasu na częste zabieranie głosu na forum. Mam krótko mówiąc zapieprz w pracy i tylko nieraz mogę tu cos skrobnąć. Niedługo podłączę się na stałe do internetu w domu. Wtedy będę mógł częściej zabierać głos. Olsztyn jest dla mnie jedynym miastem w jakim mógłbym mieszkać. Pomimo wielu spraw które należało by poprawić w naszym mieście, dla mnie jest piękny i jedyny w swoim rodzaju. Jeżeli chodzi o forumowiczów bardzo was szanuje. Wyczuwam ze jesteście fajna grupą ludzi i bardzo żałuję że mam tak mało wolnego czasu dla was Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do czarnegoadama - dziękuję :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 21:42 Gość portalu: czarnyadam napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Czarnyadamie - nie jesteś już niemową, dlatego ja musze z tobą porozmawiać > > > poważnie. Wiem i zdaję sobie sprawę, że jesteś właścicielem wątku Olsztyn > jest > > piękny i z pokorą przyjełam to do wiadomości, ale .... > > jest jedno, nie zgodzę sie byś tylko zakładał wątki nie uczestnicząc w nic > h. To > > > > nie jest fair wobec mieszkańców tego domu jakim jest Olsztyn Piękny. Mówi > ę to > > tylko w swoim imieniu , bo wyczuwam u ciebie obojetność do spraw olsztyńsk > ich i > > > > do całego forum. > > Czarnyadamie - czy masz coś na swoją obronę ? - za czym coś sama zdecyduję > co > > mam dalej ze swoim miejscem na forum robić ? > > Nie jest to złośliwy post, a odzwierciedla on, że mamy problemy z Olsztyne > m > > Pięknym, których ty nie widzisz i nie czujesz. > > > > Hej, trzymaj się czarnyadamie ! > > pozdrawiam > > rita > > > Nie jestem obojętny na was i sprawy Olsztyna. Naprawdę nie mam czasu na częste > zabieranie głosu > na forum. Mam krótko mówiąc zapieprz w pracy i tylko nieraz mogę tu cos skrobną > ć. > Niedługo podłączę się na stałe do internetu w domu. Wtedy będę mógł częściej za > bierać głos. > Olsztyn jest dla mnie jedynym miastem w jakim mógłbym mieszkać. Pomimo wielu sp > raw które > należało by poprawić w naszym mieście, dla mnie jest piękny i jedyny w swoim r > odzaju. > Jeżeli chodzi o forumowiczów bardzo was szanuje. Wyczuwam ze jesteście fajna gr > upą ludzi > i bardzo żałuję że mam tak mało wolnego czasu dla was > Pozdrawiam > Adam Miło mi za wyjaśnienie, jestem usatyskwacjonowana Twoją odpowiedzią i zycze Ci jak najszybszego założenia internetu i dołączenia do forumowiczów. Czasami wystarczy dobra wola by wpaść do Olsztyna Pięknego. ;-) trzymaj sie ! rita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Do czarnegoadama IP: 195.115.131.* 16.09.03, 14:10 Gość portalu: rita napisał(a): > Czarnyadamie - nie jesteś już niemową, dlatego ja musze z tobą porozmawiać > poważnie. Wiem i zdaję sobie sprawę, że jesteś właścicielem wątku Olsztyn jest > piękny i z pokorą przyjełam to do wiadomości, ale .... > jest jedno, nie zgodzę sie byś tylko zakładał wątki nie uczestnicząc w nich. To > > nie jest fair wobec mieszkańców tego domu jakim jest Olsztyn Piękny. Mówię to > tylko w swoim imieniu , bo wyczuwam u ciebie obojetność do spraw olsztyńskich i > > do całego forum. > Czarnyadamie - czy masz coś na swoją obronę ? - za czym coś sama zdecyduję co > mam dalej ze swoim miejscem na forum robić ? > Nie jest to złośliwy post, a odzwierciedla on, że mamy problemy z Olsztynem > Pięknym, których ty nie widzisz i nie czujesz. > > Hej, trzymaj się czarnyadamie ! > pozdrawiam > rita > > Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 11.09.03, 21:53 Po kolażach w mieście nie ma śladu.A nie,chociaż jest.Na dwóch latarniach wiszą balony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX 12.09.03, 07:16 Też bym sobie pojeździła, tylko mi rower zastrajkował, dętka siadła czy cóś, a chętnych do naprawy brakuje :( Mam możliwość jazdy na drugim rowerze, ale tamtego nie znam i trochę pękam, ale jakby nie padało, to można by zrobić chociaż Klebark. W ogóle ostatnio w pracy kociołek, a w domu troche się nudzę, albo mi się nic nie chce, albo jak w pracy robię jak mały samochodzik, to w domu się kręcę wiercę, tyle energii. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX 12.09.03, 22:07 Co wy na to: pc39.olsztyn.sdi.tpnet.pl/test/galeria.php To zdjęcia Lasu Miejskiego. I stadion leśny: pc39.olsztyn.sdi.tpnet.pl/test/stadion.php?src=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 22:23 nie próbuję nawet wejść - może opiszesz co tam jest ? warto narażać cały komputer ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX 12.09.03, 22:25 Zobacz szczególnie tę pierwszą,bo warto.Jednak nie ręczę ,że komputer się nie zawiesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 22:29 Czemu się nie reklamują? Dawno ta strona istnieje? Podobają mi się zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX 12.09.03, 22:32 Nie reklamują się.Ja powoli wyławiam takie strony i umieszczam na wątku"ciekawe strony" na forum WiM(link poniżej).Zapraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 22:37 thor_tr napisał: > Nie reklamują się.Ja powoli wyławiam takie strony i umieszczam na wątku"ciekawe > > strony" na forum WiM(link poniżej).Zapraszam:-) ciekawe czy sud wejdzie - jeśli wejdzie będę miała dowód na chorobę mojego komuterka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 22:34 prawda - ładna ta strona, las miejski - spojrzę na nią szczegółowiej w wolne chwile teraz wiem - że zawiesza sie komputer przy stronie gazety - mówiłam, że haker u mnie zadziałał sud - a ty masz jakieś nowości widziałeś widok z kamery - jest fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz XXIX IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 22:46 Tylko drobiazgi. Oznaczyłem wszystko co nowe kolorem czerwonym. Ale może nie widziałś jeszcze jednostki wojskowej przy ul. Jagiellońskiej. Mają tam ładny zegar, który 2 razy dziennie pokazuje prawidłowy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 13.09.03, 17:34 Piękny, piękny tesknie bardzo, zapowiedziałam córce, że sie przeprowadzę do Olsztyna i zostawię jej mieszkanie w Wawie a ona na to: fajnie, będę mogła sprowadzać fatygantów. :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 14.09.03, 17:51 Ho, ho, ho!!! Pozdrawiam cala wspaniala ekipe. Ja jeszcze pisze z kafei. ale za tydzien jade do Pyrlandii i bede siedzial cala dobe przed kompem (szkoda, ze koncze juz studia za rok). Wakacje juz skonczone. Dzialo sie duzo, zdjec jak zawsze masa, moze zrobie stronke i cos wstawie ciekawego. Na spotkaniu nie bylem, zwiedzalem wtedy stolice. Jestem chetny na piwko w Ence z olsztynska czescia forum. Sa chetni? Zostalem konsulatantem znanej zachodniej firmy kosmetycznej A. Dla forumowiczow mam znizke. Jezeli sa chetni na kremiki i szamponiki to prosze slac zamowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 14.09.03, 20:57 Witaj Being. Ja dzisiaj też mówię tylko "Dobry wieczór" i zmykam do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 15.09.03, 07:26 Ale miałam grzybobranie, super, grzybów całe mnóstwo można było kosą kosić. Ludzi pełno, a nasze tajemnicze miejsce pełne grzybów. Tylko potem to walczenie do nocy to już mi się mniej podoba.Rower mam gotowy ! Piwko w eNce zawsze, tylko powiedzcie kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 15.09.03, 07:45 Witam w rozbujanym Olsztynie.... a moze to tylko mi jeszcze sie buja pod nogami ?! Bylo super, pogoda zamowiona, przygody, grzyby na co dzien, chinszczyzna wrocila nie ruszona! .... i te jelenie co glosno ryczaly... i szczegolnie paniom spac nie dawaly! Jak spotkanie sobotnie? jest gdzies watek? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 15.09.03, 09:57 Witam. Ja na piwko nie mam czasu gdzieś do czwartku.Póżniej tak. Wszyscy jedzą zupę grzygową.Lustroo smacznego:-) Spotkanie było jak zwykle udane.Oddzielnego wątku jednak brak. Zapraszam na forum WiM.Link poniżej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 15.09.03, 14:39 dziękuję, grzybków pojem sobie, oj pojem. A co do spotakania na piffko - to kto się deklaruje kiedy idzie, bo ja pić do lustra nie chcę, chociaż .... ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:55 Do thor_tr Do odnośników, które zapisałeś na WiM dodaj jeszcze www.rowery.olsztyn.pl/ Pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 15.09.03, 22:06 Dziękuję. Link strony właśnie zamieściłem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 10:14 Witam z rana! Na Wysokiej pojawilo sie duze logo Gazety Olsztynskiej. Moze trzeba bylo wpuscic sprejowcow zeby na tej sukience namalowali Wysoka Brame? Olsztyn plawi sie w sloncu... Thor -to jest dobra inicjatywa, z moim czasem gorzej, i tak wpadam tylko na wybrane watki, moze kiedys bedzie lepiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 10:25 Oso !!! gratuluje! ostatnio Ci to przewidzialem, i przepowiedzialem. powodzenia! :-) No tak, pogode na zagle tez sobie zamowilem... moze jednak cos? potrafie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 12:39 Kolejny piekny dzien!!! W weekend wyjezdzam. Zaczne czesciej odwiedzac forum i wlacze sie w dyskusje:) Moze uda sie kogos namowic na piwko jeszcze w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 12:52 Myslimy o piatku w eNce ok 17-17,30. Moze zajzysz? - a moze jeszcze ktos? ... tak po prostu, na pifffko!? no dobra,... na ploty tez! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 13:33 Też mogę wpaść:) Ja tam to w ogóle często jestem:) Tylko teraz mam problem z netem, ale mogę się stawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 13:35 zbyszek07 napisał: na ploty tez! Bardzo mnie będą uszy piekły ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 13:39 Andulka, Ciebie najbardziej. Już ja o to zadbam:))) A ja sie dziś wybieram do eNki, to powiem Angeli, ze w piątek możemy wpaść. Andulka - co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 13:47 Andulka - oczywiscie!!! powiem skad czerpiesz wiedze o Olsztynie!!! :-) Inka, fajnie, bedziemy mieli okazje sie poznac! moze jeszcze kogos z forumowiczow poznasz ?! super. ....a Ty tajemniczy czarnyadamie gdziezes???? znowu wywial Cie wiatr historii, czy porwal wicher zdazen, a moze podspiewujac sobie: "pojawiam sie i znikam", okazujesz swoja wyzszosc ?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 13:54 Zbyszku, również się cieszę, tym bardziej, ze wiele miłych rzeczy o Tobie słyszałam:) Pewnie, że chcę poznać!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 14:40 Też się postaram być w piatek. Zbyszku, te foty z jęzorem to my tak sami jak nikt nie bedzie widział ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 14:57 az sie boje.... chyba na wszelki wypadek wezme ochrone !!! :-) od wojny, ognia, wody i ...kobiet.... no bez przesady :-) i wypijmy : "za statek co mknie, za wicher co dmie, i za dziewczeta, ktore kochaja zeglarzy!" :-) .... a co z zeglarkami ???! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 16.09.03, 15:46 Spotkanie w piatek? czemu nie tyz z checia wpadne ale tylko na godzinke lub dwie a jak bedzie taka sama atmosfera jak na forum to nawet na trzy :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 23:08 Witam i pozdrawiam wracających żeglarzy z włóczęgi ;-) Kiedy staniecie do kamery aby was ujrzeż na żywo ? Lustro - umów wszystkich na godzinę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 10:50 Otwieram ja dzisiaj GW a tam w środku 16 stronicowy dodatek właśnie o tytule "Jak w Olsztynie życie płynie" z okacji 650-lecia miasta. Jak mi się miło dzień zaczął, znajome kąty na fotach !!! Poczytam, znajome redakcyjne nazwiska widzę. Swoją drogą ciekawam, na czyje zlecenie (chyba władz miasta, jak myślicie ?), kogo to kosztowało i ile - bo może ten dodatek ukazał sie nie tylko w Wawie ale może i w innych miastach. Wprawdzie jest tam trochę reklam warmińskich i olsztyńskich firm, ale czy na tyle dużo żeby wpływy z nich zrównoważyły koszt wydania dodatku? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 13:36 Witam! Tak czy tak dobra reklama, pedze zakupic i poczytac, moze tez sie czegos o Olsztynie dowiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 13:57 Witam!!! Moze byc w piatek. Moze bedzie ochronba ze Strazy Miejskiej czy z plebsem juz sie nie bawi? Czy mozemy juz parkowac na trawnikach? Zartuje oczywiscie i przepraszam:) Bede w piatek okolo 17. Niestety mam klopocik z netem i moge sie juz nie odezwac wiec nie zmieniajcie czasu i miejsca spotkania!!! Ja troszke zaluje, ze jestem w Olsztynie bo nie przeczytam nic o Olsztynie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 14:31 Fajnie ze sie zobaczymy przed Twoim wyjazdem. Bedziemy. Jak bumerang wraca temat ile jest jezior w granicach miasta Olsztyna. Dzis w GW podano ze 11, napisano o 10 (razem ze Starodworskim). Jest jeszcze Czarne, dokladnie pomiedzy Dlugim i Krzywym - przy Baltyckiej, no i Pereszkowo, czyli juz 12, mozna sie jeszcze upierac na stare, juz prawie nieistniejace jez Choinki, pewnie nie mozna juz go liczyc... a wiec Ile jest jezior w granicach miasta Olsztyna??? pytalem juz o to na watku o jeziorach, ale jakos nikt sie nie odezwal. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 14:38 Co to jest jezioro? Malych bagienek jest kilka, zreszta zalezy to jeszcze od pogody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 14:42 Przepraszam redakcje moja pomylka. W artykule sa jeziora: Krzywe, Długie, Kortowskie, Starodworskie, Trackie, Skanda, Wadag, Redykajny, Likuzkie, Zbik, Podkowka... jedenascie jakby nie liczyl. Nie mniej to nie wszystkie. - Bartazek sie w granicach miesci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 14:48 W piatek po 17., oki, A ochrona jest taka miła - da sie przerobić - spoko ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 15:30 Witam pięknie. Jestem hepi bo mam już egzamin z głowy:-))))) Teraz tylko relaks przy muzyczce:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Jak w Olsztynie życie płynie 17.09.03, 19:22 No to gratulacje Thor :) wakacje do pazdziernika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Jak w Olsztynie życie płynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:37 >W artykule sa jeziora: >Krzywe, Długie, Kortowskie, Starodworskie, Trackie, Skanda, Wadag, Redykajny, >Likuzkie, Zbik, Podkowka... jedenascie jakby nie liczyl. Podaję z mapy : 1. J. Redykajny 2. J. Tyrsko (Żbik) 3. J. Żbik 4. J. Siginek (Podkówka) 5. J. Ukiel (Krzywe) 6. J. Sukiel (Czarne) 7. J. Czarne 8. J. Długie 9. J. Pereszkowo 10. J. Track 11. J. Kortowskie 12. J. Stary Dwór 13. J. Skanda Innych na mapie (Copernicus Plan miasta 2001-2002) w obrębie Olsztyna nie ma. Inna rzecz, że w zależności od mapy jeziora mają różne nazwy. GO jeszcze podaje, że stawek przy WDK-u w Jakubowie też był kiedyś jeziorem i nazywał się Mameln. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 18.09.03, 07:00 Czyli jednak wiecej niz 11. Dochodzi Lyna i okazuje sie ze Olsztyn "stoi" na wodzie i.... w lesie!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 18.09.03, 14:34 Ok, to jesteśmy umówieni - piątek, 17-sta. Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 18.09.03, 14:51 Ok. piatek o 17,00 juz pedze .... po wisnie! :-) a dzis siatkoweczka... trzeba zrzucic sadelko zebrane na bardzo grzybnych zaglach w Puszczy Piskiej. ach te Kanie na sniadanie, i inne grzybow nacje na objado-kolacje ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 18.09.03, 16:12 inka28 napisała: > Ok, to jesteśmy umówieni - piątek, 17-sta. Do zobaczenia:) Tak wcześnie??? Nie zdążę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak w Olsztynie życie płynie 18.09.03, 21:57 Ale miałem fajowy dzień.Najpierw zbieranie grzybów.Póżniej przy dzwiękach "Kaczek..."start balonów.Teraz był koncert "Czerwonego tulipana" przy pięknych pokazach podświetlanych (i udzwięczonych)fontannach i pokaz balonów (też pięknie podświetlanych). Kto nie był niech naprawdę żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak w Olsztynie życie płynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 23:56 Jesteś dowodem na to , że życie płynie w Olsztynie jak nurt w rzece Łynie. Pewnie było świetnie - dobrze, ze rozerwałeś się. Widziałeś tam naszych żeglarzy ? Pozdrowienia dla wszystkich , miłej zabawy w piątek i radosnego weekendu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 07:12 Andulka, no co Ty, to nie pociag, z pewnoscia zdazysz !!!! tym bardziej ze spoznionych moze byc wiecej, przeciez nie wpadniemy i wypadniemy, pifffka moze wystarczy! :-) Wczoraj niestety musialem popracowac po pracy, Potem siatkowka do 22,00, moze dzis zobacze pedzac na piffko do eNki, moze jutro, tez przeciez fruwaja. Jutro przeprowadzam powazny zakup, ale o tym po tym. Pozdrowka... i do zobaczenia wieczorem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 10:08 Nie da rady, miotła mi się cholera zepsuła... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 12:04 a to przykre, nie trzeba bylo innego fryzjera wybrac! na przyklad Olsztynskiego Mistrza? ... Andulko mam nadzieje ze mnie za to nie pobijesz!? :-) zamiataj do Olsztyna ale juz!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 12:29 Nie pobiję :))) Ale dlaczego fryzjera? Tu Merlin potrzebny ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 13:18 tu juz czary nie pomoga, tym bardziej kogos z zaswiatow!! na zepsuta miotle tylko fryzjer!! :-) albo peruka, :-) Czekamy w Olsztynie (bez watpienia PIEKNYM) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 19.09.03, 14:59 " Ludzie, nie sprzedawajcie swych marzen, nie wiadomo co sie moze wydazyc w naszych snach. Moze jakas mala chwila zadumy, sprawi ze te marzenia pofruna, jeszcze raz, jeszcze raz...." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 20.09.03, 13:04 Ja też witam! Aleście mnie wczoraj zaskoczyli - tyle nas się zeszło. Dziękuję jeszcze raz za wszystkie miłe słowa, śpiew i prezenty:) Zbyszek - wspaniałe masz te specjały, już mnie prawie głowa przestała boleć:))) Fajnie było Was poznać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Jak w Olsztynie życie płynie 20.09.03, 13:34 Tyz sie zaskoczylem ze duzo osob bylo - tylko jak musialem wychodzic przyszedl Oso i pewnie spotkanie bardziej sie rozkreciło - szkoda ze nie moglem byc do konca :) Angela - Thx za bardzo ciekawą fotke :))) Zbyszek - Thx za gadzety firmowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak w Olsztynie życie płynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:53 Witam w Olsztynie Pięknym, pogodnym i imprezowym. Zdacie szczegółową relację ? Czy ktoś widział jajeczko Lady ? Jest całe ? Przekażcie pozdrowienia dla Angeli i Koobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 07:57 Spotkanie było po prostu UROCZE. Ogladaliśmy zdjęcia Zbyszka z żagli i Beinga z wakacji rozmawialimy wszyscy razem, potem też potworzyły się małe grupki gadajacych i dookoła snuła się cienka jak nić pajęcza - nić porozumienia. Dawno się tak dobrze nie czułam. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 09:21 Witam w ten piękny,jesienny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 12:42 Witam! W eNce w piatek byli: Angela, Inka, Lustro, Jola i Gosia (zeglarki), Thor, Lecart, Benig, Oso, Zbyszek... Ja tam bylem, piwo pilem, pogadalem, posluchalem, podumalem... Dzieki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 12:55 ....moze mnie unika ?? co ja jemu... lub jej zrobilem nieszczesny ?? :-) W niedziele byly zagle, grzyby, kino. ... a w sobote zrobilem zakup nie byle jaki, kupilismy dwa kajaki !! moze okret to nieduzy, lecz przydatny i w kaluzy!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 12:59 Nie wiem, może macie jakieś męskie porachunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 22.09.03, 13:38 no tak bo my chlopy to tylko o jednym.... ... a potem o drugim !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 23.09.03, 07:11 Bylem wczoraj w eNce, jajko rozpeklo i wyklul sie kaktus, calkiem zielony i iglasty, podobno to sprawka inki! :-) ja w kazdym razie kaktusa do jajka nie wkladalem!! (odwrotnie tez nie!!!!!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 23.09.03, 12:25 Mam nadzieję, że kaktus wytrzyma dłużej niż jajko, ale to nie ta uroda:))) Dziękuję kierowcy mojego wyśnionego białego autka za miłe towarzystwo:) Białe auto pasuje do białej sukienki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 23.09.03, 12:48 Ty to masz dobrze: biale autko, biala sukienka, jasne marzenia, swietlana przyszlosc... a ja... czarno to widze! :-) zartuje! :-) jestem z natury optymista, czasem niepoprawny, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 21:29 A jak tam roboty idą nw Wysokiej Bramie, kiedy ściągniemy sukieneczkę ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.09.03, 21:40 Wątek dobija kolejnej seteczki:-) Wysoka Brama jest okryta,co widać w górnej kamerze:-) topexpert.pl/cam.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 21:43 99 ... Właśnie dosyłam zdjęcia na serwer (www.moje-fotografie.olsztyn.pl/), w tym i jedno zdjęcie Wysokie Bramy. Widać, że jeszcze nie chce się odsłonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:13 Sud - twoja strona się nie otwiera a Brama jak zapakowana tak zapakowana, może Inka ją weżmie do Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.09.03, 22:17 Aha,to ta niespodzianka dla Ciebie od Oso;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:27 tak to ta paczka Wysokiej Bramy jedzie na rekonstrukcje do Krakowa i konserwacje. Może przy okazji otrzyma miano zabytku kl. 0 Czy sprawdzałeś stronę suda - wchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak w Olsztynie życie płynie 23.09.03, 23:16 zbyszek07 napisał: > Ty to masz dobrze: > biale autko, biala sukienka, jasne marzenia, swietlana przyszlosc... > a ja... czarno to widze! > :-) > > > zartuje! :-) > jestem z natury optymista, czasem niepoprawny, > :-) Jak wykrakałeś to Cię znajdę i auto zarysuję!!! żartuję! :) jestem optymistka, ale różnie na tym wychodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 23:35 Otwiera się. Przed chwilą sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.XXIX 24.09.03, 07:23 Witam z rana!!! Wczoraj wieczorowa pora zrobilem obchod St. Miasta. - do 22,40 zyje, dluzej nie sprawdzalem. Odkrylem znowu nowy przybytek, poznalem smaki ...nastrojow w innych. Narobilo sie tych knajpek... Stary Ratusz tez ubrany w taka sama sukienke jak Wysoka Brama. :-) Odpowiedz Link Zgłoś