Gość: redwatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: redwatch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluewatch Re: Baczewski PZPRowski aparatczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:38 Bracie "czerwony podglądaczu"pozdrowienia od "błękitnego".Każdy ma prawo do błędu,Radny Baczewski też.Nie zmienia to faktu,iż jest to człowiek uczciwy i mądry.A ty bracie "czerwony podglądaczu"więcej zwykłej ludzkiej życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redwatch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Baczewski PZPRowski aparatczyk 26.04.08, 14:21 O ile dobrze pamietam tak ten skrót rozwinął z mównicy sejmowej głośny współpracownik SB - co okazalo się po wyrokach wszelkich instancji sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Baczewski PZPRowski aparatczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:56 Pan Baczewski nigdy nie pełnił jakiejkolwiek funkcji w aparacie partyjnym, nigdy nie był, co oczywiste, opłacanym przez ten aparat. Czerwony podgladacz w tej kwestii cierpi na swoistą fobię. Czegoś Panu Baczewskiemu bardzo zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Słoń w składzie porcelany IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.08, 22:28 tak najogolniej można podsumować jego działania w Radzie Miasta. Ignorant zaslepiony w walce politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Słoń w składzie porcelany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:40 ... Chyba Mamut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLARIS O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.08, 06:43 Ten pan jest podobno doktorem z ,wieloobszarowej uprawy burakow" a,,wyklada' na uczelni o ciekawym rodowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_baba Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.8.12.vie.surfer.at 26.04.08, 09:01 Konstytucja RP zostala uchwalona 2 kwietnia 1997 roku, czyli dlugo po upadku PZPR. Czyli, ze zgodnie z obowiazujacym wtedy prawem PZPR byla partia legalna. Natomiast stronka, ktora reklamuje redwatch zdecydowanie lamie wspomniany przez niego 13 art. tejze Konstytucji, bo wybitnie nawoluje do rasizmu, nienawisci narodowosciowej, jak rowniez utajnia przywodcow i czlonkow tej kretynskiej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UnitedAndStrong Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.08, 09:14 Redwatch i reszto internetowych bohaterów. Przyjdźcie na dyżur do Pana Radnego Henryka Baczewskiego i porozmawiajcie z nim w cztery oczy, przedstawiając swoje argumenty. Stać Was na to? Opluwanie i obrażanie człowieka w internecie jest proste, bo każdemu wydaje się, że jest anonimowy. Tak jednak nie jest. No i wreszcie zadajcie sobie pytanie: "Co zrobiłem żeby w Olsztynie było lepiej?". I tu proszę nie iść na łatwiznę i nie odwracać pytania na ""Co zrobiłem żeby w Olsztynie było gorzej?". A na koniec porównać swoje osiągnięcia z dokonaniami Pana Henryka. I to by było na tyle. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 09:36 Przypominam, że PRL od samego swojego początku był nielegalny, ponieważ oparty był na obcej indoktrynacji i fałszerstwie wyborczym. Natomiast PZPR zaprzeczała podstawowemu standartowi demokracji, czyli pluralizmowi politycznemu, stąd jeżeli ktoś należał do tej zbrodniczej organizacji powinien na trwale zostać wyłaczony z życia publicznego Wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelegalny Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.08, 22:53 Czy my wszyscy też byliśmy nielegalni ? Przepraszam, że żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komando Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 13:36 To, że ktoś był członkiem PZPR nie oznacza, że był (jest) złym człowiekiem. Takie wrzucanie wszystkich do jednego worka przypomina teorie najgorszych systemów istniejących w historii. Szczególnie śmiesznie brzmią oskarżenia wypływające z ust osób, które nawet nie zdążyły urodzić się w czasach PRL. Nie mówiąć o tych, którzy zdążyli i nic nie zrobili na rzecz demokracji, a teraz są głównymi bojownikami o demokrację (szczególnie anonimowo w internecie). Komedia. Niestety nie najwyższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnietek Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 18:11 Ten pan, sądząc z jego wpisów, jest zwykłym bufonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riccardo O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.08, 09:38 Tym, którzy dziś zaglądają w życiorys Pana Henryka Baczewskiego, jakoś dotychczas nie przeszkadzał komunistyczno-cenzorski życiorys Czesława Jerzego Małkowskiego. Henryk Baczewski to bardzo przyzwoity człowiek i wzorowy radny. Gdyby było więcej takich działaczy, to Olsztyn byłby sławny nie tylko z powodu seksualnych "wyczynów" swojego prezydenta. To właśnie m.in. odważna i nieustępliwa postawa radnego Baczewskiego doprowadziła do do tego, że wielu spośród otumanionych "51%" wyborców Cesia Dupcyngla otworzyło oczy. I ten fakt zapewne wzmaga agresję "oberpolicmajstrów", "sedów" i innych "redwatchów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wet Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 09:42 Panie Baczewski błądzi Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_89 Małkowskiego to wy zostawcie .... 26.04.08, 12:43 artykul o czym innym a oczywiscie niektorzy zawzieci musza sobie pouzywac. Jak to mowia - żal.pl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok nie Baczewski, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.08, 13:08 tylko Dąbkowski co nie jest skutecznym przewodniczącym i byle gaduła może na sesji robić sobie co chce. Dabkowski powinien schować klepsydre albo trzyma ją jako symbol swej niemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UnitedAndStrong Re: nie Baczewski, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.08, 15:21 Mam nadzieję, że Pan Radny Henryk Baczewski wystartuje w wyborach prezydenckich i w dodatku je wygra. W debacie merytorycznej nie widzę kandydata, który mógłby podjąć rzuconą przez niego rękawicę. Trzymam kciuki Panie Henryku. Jak zawsze zresztą. Na przekór wszystkim nienawistnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 15:26 Ciekawa jaka partia wystawi tego marksistę i człowieka który wart jest swojego towarzysza partyjnego JCM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SENATOR Re: nie Baczewski, co się nie boi klepsydry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:05 Ciekawe, baaaaardzo ciekawe hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: nie Baczewski, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.08, 21:08 panie Baczewski, kończ waść...również tę polemikę na forum.Uderz się w pierś. On ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jeszcze czego IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.08, 21:23 dosyć już rządów polskich czerwonych "kmerów " ,żaden juz umoczony w pezeteerowkim gów.ie nie ma szans na prezydencki stołek.Dosyć juz niszczenia miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: jeszcze czego IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.08, 23:24 Gość portalu: jojo napisał(a): > dosyć już rządów polskich czerwonych "kmerów " ,żaden juz umoczony > w pezeteerowkim gów.ie nie ma szans na prezydencki stołek.Dosyć juz > niszczenia miasta ! O, to PiS się rozwiąże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: jeszcze czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 15:40 Gość portalu: robi napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > dosyć już rządów polskich czerwonych "kmerów " ,żaden juz umoczony > > w pezeteerowkim gów.ie nie ma szans na prezydencki stołek.Dosyć juz > > niszczenia miasta ! > > > O, to PiS się rozwiąże? Wtedy PiS się oczyści. Należy wyeliminować takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jeszcze czego IP: *.ols.vectranet.pl 27.04.08, 16:05 należy ujawniać pezeteprowską przeszłość wszystkich ludzi pchajacych sie do polityki, do jakiejkolwiek partii teraz by należeli.Tą czerwoną bandę trzeba wyeliminować z polityki, by juz nigdy ta zaraza nie infekowała życia publicznego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: jeszcze czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:52 pełna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: jeszcze czego IP: *.ols.vectranet.pl 27.04.08, 23:27 Nowe wybory ta rada na śmietnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: nie Baczewski, co się nie boi klepsydry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:30 ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar O radnym Baczewskim, co buduje IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.08, 07:18 czy prawda że radny Baczewski na spokojnym osiedlu domków próbuje z budowanego domku zrobić hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: O radnym Baczewskim, co buduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:40 najbardziej smieszą mnie teksty o tym ze ta rada nadaje sie tylko na smietnik i natychmiast nalezy ją zmienić. Czy niek nie podsumował pracy kilku ostatnich kadencji. Która rada potrafila w taki sposób pokazywac to wszytsko co działo sie w miescie, kiedy to mieszkancy byli informowani o tym jak to prezydenci wydaja pieniadze i nikogo nie pytaja o zgode np. na remont kociola - ok 2 mln zł, która rada pokazała nam ze prezydent rozdaje dzialki w olsztynie swoim kolegom lub wynajmuje lokale za marne grosze. Tak naprawde dopiero obecna Rada Miasta nie licząc kilku osób z byłej kolalicji miejskiej pracuje tak jak powinna. A ci co wykrzykują o tym aby zmienic rade, lub ze radni boja sie referendum to własie lubia ten spokuj i zamiatanie pod dywan... Poprzedniej radzie miasta nawet nie przyszło do głowy aby zaatakowac Małkowskiego za robienie sbie promocji przy kazdej publikacji i plakacie wydanym za nasze pieniadze... a było tego pełno. Ludzie troche myslenia - TO NIE BOLI... i troche realnego i ludzkiego podejsia do ludzi, bo jak to padło juz wiele razy na tym formu - każdy ma prawo wystartować w wyborach, zawalczyć o wygrana a potem pokazac na co go stać... Ja czytając wypowiedzi wielu z Was wstydzę się za takich Olsztynian - nie myslących - i nie życzę nikomu zasiadania w jakichkolwiek radach będących pod waszą beznadziejną opinią... a jeżeli chodzi o Pana Baczewskiego - prawda jest taka, ze wykonuje on w tej radzie kawał dobrej roboty i nie ma nikogo, kto mógłby go zastąpić jako szefa komisji rewizyjnej - ani takiego odważnego, a ni z taka wiedzą, ani chętnego do tak ciężkiej pracy. Panie Henryku jako mieszkanka Olsztyna dziekuje za wiedzę jaka otrzymałam o prezydencie i cieszę sie ze tyle osób m.in. dzieki Panu dowiedzialo sie jak ten pan zarządzał naszym mieniem... i ze moze teraz za to odpowie- pomieszkując tam gdzie jego miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Baczewski O radnym Baczewskim, co się nie boi się niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 10:07 Przeczytałem miły i zgodny co do faktów artykuł Pana Redaktora Tomasza Kurs poświęcony mojej skromnej osobie. Po monitach moich przyjaciół przeczytałem także wpisy na forum internetowym. Są one różne, w tym kilka emocjonalnych i wyjątkowo zjadliwych. Żaden nie pochodzi (co mnie imputowano) od członków mojej rodziny i ode mnie. Jestem serdecznie zobowiązany Forumianom o nickach „Riccardo”, „UnitedAndStrong”, „Bluewatch”, „Jakiś”, za „dobre słowo”. Gdy po kilkunastu latach mieszkania w USA, moi amerykańscy przyjaciele ostrzegali mnie przed powrotem do Polski sugerując, że im dalej na wschód tym zdziczenie społeczeństw większe, to właśnie dzięki wymienionym Forumianom mogę swoim przyjaciołom powiedzieć, że nie do końca mieli rację. Jestem pod wrażeniem Pani o nicku „Jakiś”. Dziękując za wsparcie, pragnę Panią zapewnić, że nie odniosłem odczucia zagrożenia. Jestem radnym, który wypełnia swoje obowiązki nałożone przez 976 Kawalerów, którzy wrzucili do urn kartkę wyborczą z moim nazwiskiem. Staram się reprezentować sprawy także tych którzy swoje zaufanie skierowali na inne osoby. Uznając Polskę za kraj prawa, mam zapewniona ochronę swojej osoby pod względem bezpieczeństwa osobistego i prawnego. Nigdy nie byłem jakimkolwiek pachołkiem, za jakiekolwiek pachołkowanie nie pobierałem wynagrodzenia, nigdy nikogo ani niczego nie zdradziłem, nigdy nie działałem na rzecz Rosji. Nigdy nie należałem do jakiejkolwiek ZBRODNICZEJ partii. Z tego powodu już o godzinie 9.00 w dniu 28.04.08r. uruchomiłem stosowne procedury prawne przeciwko Panu/i podpisującemu/ącej się nickiem „redwach”. Procedura karna potrwa zapewne około 3-4 miesięcy. Jej wynik jest PEWNY I NIEODWRACALNY. I to byłoby „na tyle”. Są w Olsztynie 2-3 osoby które na forach internetowych zjadliwie przypominają mi o moim członkostwie w PZPR, czego nigdy nie zaprzeczałem. Przypomnę, że byłem jednym z 3 mln członków tej partii. Moja organizacja macierzystą była POP działająca w ramach struktur Uczelni. I co najważniejsze, nie poczuwam się do jakiejkolwiek winy, nie mam zamiaru przed nikim i nigdy się kajać, nie zamierzam kogokolwiek przepraszać. Forumianom mającym nieco więcej mózgu od orangutana, przypomnę, że dopóki kilkadziesiąt tysięcy rodzin zamieszkujących osiedla: Pojezierze, Jaroty, Pieczewo, OSM i innych, zajmujących mieszkania które dostali ZA DARMO i które w okresie późniejszym wykupili na własność za przysłowiową czapkę śliwek (dzisiaj przed otrzymaniem kluczy trzeba ZAPŁACIĆ około 5-6 tys./m²), nie zacznie masowo swoich mieszkań PORZUCAĆ i że doputy parę milionów posiadaczy stopni i tytułów zawodowych i naukowych nie zacznie owych dyplomów UZYSKANYCH NA BEZPŁATNYCH STUDIACH (dzisiaj 80% studentów w tym 100% studentów na uczelniach „u Pana Stacha”, przed wejściem na salę wykładową musi pokazać papierek z kwestury o dokonanej opłacie czesnego, stypendium to raczej pojecie rodem z orbity marzeń) wyrzucać do pojemników na śmieci, DOPUTY jako były członek PZPR zamierzam spać spokojnie. Uniżenie przepraszając Forumian, którzy obdarzyli mnie dobrym słowem, za ostry ton wypowiedzi pragnę podkreślić, że nigdy nie przekroczyłem określonych granic zwanych potocznie przyzwoitymi. Dieta którą otrzymuje jako radny nigdy nie była źródłem pochodzenia mojego majątku, zatem nie widzę powodu dla którego miałbym kogokolwiek przepraszać za to „że żyję”, fakt pobierania przeze mnie diety nie upoważnia nikogo do traktowania mnie jako „worka bokserskiego”. Uczestniczę w dyskusjach na 2 forach internetowych w USA (w tym jedno militarne). Na tych forach wyświetla się automatycznie mój komputer, miejsowość oraz kraj. Nigdy nie byłem tam obrażony. Wpisami Pana/i o nicku „redwatch” i innych (zjadliwych) nie jestem specjalnie przygnębiony. Forumianie ci na forach cywilizowanego społeczeństwa (względem prawnym) nie mogliby bezkarnie (z automatu) zaistnieć. Na ten czas mAoi amerykańscy przyjaciele , może nie do końca, ale przyznajmy mieli trochę racji. Mam nadzieje , że pójdzie ku dobremu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi się nicze IP: *.ols.vectranet.pl 01.05.08, 17:23 Żenada ,panie radny.Wstyd mi że głosowłam na pana partię .Mnie też pan możesz pozwać do sadu ,bo ja tez uważam pzpr za zbrodnczą i zdradziecką partię.A to paradne .Radny PiS bedzie się sądził z internautą ,bo ten osmielił sie napisać że partia pzpr ,do ktorej należał była zbrodniczą.Pozwij mnie pan, starą kobietę na emeryturze, której nabliższa rodzina wiele wycierpiała za sprawą tej zbrodniczej organizacji ,pozwij za to do sądu.A to paradne .Tyle lat przeżyłam w prl i zawsze "wiedziałam" ,że to dzieki pzpr mam mieszkanie,bo inaczej bym mieszkała w ziemlance,dzięki pzpr skończyłam studia ,bo inaczej pasłabym krowy i tym podobne dobrodziejstwa miałam za darmo ,dzięki pzpr.Ale nigdy nie myślałam że pan radny ,członek PiS, w czasach wolnej Polski będzie mi to wypominał.Panie radny, możeś pan był w tym czasie w Ameryce, kiedy w prl "oczekiwało się na spółdzielcze mieszkania .Ja za swoje wpłaciłam 50% wkładu budowlanego w 1966 roku a mieszkanie otrzymałam w 1980.I śmiesz pan pisac że otrzymałam je za darmo,za czapkę śliwek.Już nie moge wiecej pisać bo zbyt sie denerwuję.Jesteś pan po prostu żałosny. W najblizszych wyborach ,jak zobaczę pana nazwisko na liscie PiS ,to na pewno nie oddam głosu na te partię.Nie pozdrawiam ,bo nie ma kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi się nicze IP: *.ols.vectranet.pl 02.05.08, 08:13 Panie Baczewski, zraził mnie pan do siebie totalnie. Próbuje pan pokazać swoją wyższość i grozi pan internautom. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Baczewski Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi się nicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 22:05 Szanowna Pani Leno (jeśli nick pochodzi od Pani imienia) myślę, że zaistniało niezrozumienie między nami co do pewnych faktów. Otóż dla przykładu: jak Pani oceni wyrostka który zza węgła wylewa kubeł fekalii na idącą chodnikiem staruszkę wiedząc, że staruszka go nie dogoni i tyłka nie mu skopie? Jak Pani osadzi "internautę" który na ów czas miał pewność bezkarności i obrażał nie tylko mnie ale także ludzi których zaufanie niosę i niósł będe do 11.11.2010 roku? Radny nie jest bębnem do walenia weń, nie każdy radny jest głodny głosów, w tym za wszelka cenę. Krytyka jest domeną ludzi których umysły są wolne. Krytyka niesie w sobie progres. Wolność umysłu nie oznacza jednak pieniactwa, zwykłego chamstwa i prostactwa. Za czyny nieakceptowalne w społeczeństwie cywilizowanym ponosic trzeba odpowiedzialność. W największej demokracji świata, 82 letnia multimilionerka z Dolnego Manhattanu powędrowała na 12 lat do więzienia nie dokonawszy morderstwa ani kradzieży czy innych szczególnie niebezpiecznych czynów. Przekroczyła przyjęte przez społeczeństwo cywilizowane zasady. Jestem wyznawcą zasad i tak już zostanie. Pozdrawiam, życząc miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi się nicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 23:16 Panie Baczewski, nieco Pan przegiął, tak nie zdobywa się uznania wyborców - nie pójdziesz przecież człowieku do sądu z połową mieszkańców Olsztyna. Decydując się na działalność publiczną , mając w życiorysie PZPR zalecałbym nieco pokory i tolerancji. Straszenie tutaj na forum jest czymś nie na miejscu. Zamiast wchodzić w konflikt lepiej spokojnie rozmawiać. Obydwaj nieco przesadziliście. Tu się pisze albo nie. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allensteiner O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 22:12 Cenię starożytny ród Baczewskich. Niech pan Baczewski zajmie się spisywaniem jego dziejów, zamiast marnować cenny czas swój i innych na wygłaszanie wątpliwej wartości przemówień i sporządzanie durnych sprawozdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolak Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 22:33 przed 476 już ród Baczewskich był słynny? Hahaha. Gratuluję znajomości historii.Mój ród też był słynny, ale nie znam drzewa genealogicznego w starożytności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.08, 17:07 a w średniowieczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:34 Ma Pan sporo zasługi w sprawie Ceśka Dupcyngla ale trzeba wiedzieć kiedy trzeba powiedzieć po prostu pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.08, 06:43 Jak się czyta takie teksty jak pana Baczewskiego na tym forum,to można nabrać podejrzeń co do wiarygodności całej tej afery z Małkowskim,do której pan Baczewski tez sie w jakimś tam stopniu pyrzyczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.08, 00:12 Czy to nowy przechrzta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejzer Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.olsztyn.mm.pl 28.10.08, 12:20 Widziałem wczoraj w lokalnych wiadomościach (21.45) materiał o referendum. Były tam migawki z posiedzenia zarządu PO. Obok pana Tandyraka siedział pan Baczewski. Mówiono coś tam o planach i twarzach kampanii referendalnej Platformy. Czy radny Baczewski będzie jedną z tych twarzy? W sumie był w klubie PIS, teraz jest w PO. To taki piękny przykład, jak można połączyć dwa w jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: O radnym Baczewskim, co się nie boi klepsydry IP: *.ols.vectranet.pl 28.10.08, 22:43 Jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: *.ripeorange.com 22.08.09, 13:22 wystraszył? W radiu Planeta słyszałem, że radny Szostek powiedział o "demencji starczej" oraz użył innych wyrażeń niecenzuralnych, które nie nadawały się do wyemitowania. Jak sądzę powiedział je w stronę radnego Baczewskiego? Jeśli tak, trafiła kosa na kamień. Radny Szostek to jest dopiero poltyczny twardziel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.09, 16:09 To taka nowa płaszczyzna kulturalnej dyskusji politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka 22.08.09, 16:19 tak to już jest, ale te dwa typki powinny grać w jednej drużynie , w siedemnastej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straczka mała Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: 209.250.239.* 23.08.09, 09:49 Drużyna Actimenela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.09, 18:30 Między innymi przez takie sytuacje mam dość polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.09, 23:03 Znam paru ludzi co z Heniem pracowali. Opinia jest jedna: MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułker Re: O radnym Baczewskim, co się radnego Szostka IP: 212.95.49.* 23.08.09, 23:47 Usunięty z PIS jest merytorycznie mocniejszy od wszystkich radnych z klubu PO. Baczewski mógłby tam spokojnie zostać liderem, bo mimo swoich wad między nim a pozostałymi rajcami z Platformy jest kosmiczna odległość na korzyść byłego pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś