maliniakmaliniak 16.11.07, 17:18 Czesc, od razu szybko dodaje - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:04 nie nazywaj terapią czegoś, co nią NIE JEST. spotkasz się z takim depresiakiem, depresiak Ci opowie o sobie, Ty mu z pełnym wyższości współczuciem powiesz, że niewłaściwie myśli, i że powinien zacząć w ł a ś c i w i e myśleć - a wtedy zniknie cała depresja. depresiak nie posłucha? tym gorzej dla niego - bo to będzie kolejny argument na to, że z depresyjnymi NIE DA SIE pracować, bo oni wcale NIE CHCą wyjść z tej swojej depresji. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:25 ja mogę za 300zł od spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:37 studentów psychologii ci u nas jak psów, mimo zrytej czachy nie zamieniłabym się z żadnym z nich na problemy z psyche:) co do spotkań to podobnie jak Eizo nawet i owszem bardzo chętnie, za godziwą stawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:39 Ja też się podpisuję pod kwestią eizo. Jak już nas los tak kopnął, to trzeba to wykorzystać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:41 a ja się spotkam bo jestem tak zdesperowany i mam takiego doła że wszystko mi jedno-przynajmniej będę miał do kogo pysk otworzyć a takto siedzę sam w domu,płaczę i jest beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:42 ja chce 500zł;P spadaj stąd idioto.znajdź sobie inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 19:45 odejdź stąd cristiano na zawsze albo podam wszystkim na forum twój blog i blog twojego kochasia-ale będą mieli polewkę Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 20:27 znowu ktoś Cię podpuścił? ojć auć jejć mam prośbę nie podawaj żadnego bloga, ani namiarow , ani niczego wogóle, ignoruj, ignoruj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xx76 Re: Krotka terapia za darmo 16.11.07, 20:39 Mi się propozycja wydaje całkiem sensowna tylko że nie mieszkam w Warszawie. W końcu Warszawa to tylko 4.5% ludności w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: Krotka terapia za darmo 17.11.07, 16:58 i co mam zrobic z tym wydrukiem/ ? wole: 500zl zestaw mc nugetts powiększony z cola i milk shake dzinsy wrangler biodrowki bilet w ta i spowrotem do anglii na za tydzien, w klasie biznesowej czekam na propozycje;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś