Gość: Anita IP: *.ols.vectranet.pl 01.05.08, 15:36 Właśnie tak jak w temacie - gdzie kupić stare meble do renowacji - szukam bieliźniarki, stołu ... Czy są w Olsztynie lub okolicach jakieś targi staroci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alaola Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 21:47 sa co tydzien w niedziele w Olsztynach za Szczytnem od 9 do 14 tam kupisz wszystko na terenie takiego gospodarstwa i muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:21 chyba jednak Olszyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 00:14 kilka km za Szczytnem na Myszyniec , dzisiaj jest tam uroczyste otwarcie sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.ols.vectranet.pl 02.05.08, 11:49 widziałam takie w salonie "Elżbieta" problemem jest że nie pamiętam w którym miejscu Olsztyna to było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.ols.vectranet.pl 03.05.08, 11:47 Bazarek za szpitalem wojewódzkim,antyki na gietkowskiej a tak naprawdę fajne rzeczy to www.allegro.pl i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jomb Re: dobre miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 14:00 polecam najlepszego fachowca w restauracji antyków na Warmii Jacka Gryszkiewicza z Dobrego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.08, 22:48 Na trasie do Warszawy "siódemka" za Nidzicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: targi staroci, gdzie kuoić stare meble do ren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:51 podaj adres, często tam jeżdżę i nie wiem gdzie dokładnie to jest w Nidzicy, widziałem na allegro - tam są niezłe rzeczy, może jakiś telefon? Odpowiedz Link Zgłoś