Dodaj do ulubionych

47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką

12.06.08, 21:07
A najlepsze miejsce dla p.Gustka to Urząd Pracy, jako petent
oczywiście.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.ols.vectranet.pl 12.06.08, 22:00
      dzisiaj jadac autobusem zastanawialem sie wlasnie co to za debilizm. myslalem,
      ze to jakis zart lub zorganizowana akcja. zdaje sie, ze po drugiej stronie
      ulicy jest nieuzywana zatoka autobusowa.
      • Gość: małopolanin Re: 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.klc.vectranet.pl 12.06.08, 23:05
        Fajnych geniuszy macie w tym Olsztynie. Parking w pasie ruchu. Tylko pogratulować.

małopolanin
    • Gość: misiek 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.ols.vectranet.pl 12.06.08, 23:05
      ... a może by tak optymalnie malować koperty dla policji na środku jezdni
      wszak ważniejsze bezpieczeństwo!!!
      • Gość: * Gustek musi odejść... IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.08, 00:09
        Poziom rozumowania Gustka jest żenujący...
    • Gość: myślenie boli 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.08, 09:06
      dlatego pan Gustek nie myśli.
      Trzeba było o takim miejscu pomyśleć na etapie projektowania skrzyżowania a nie
      - jak zwykle w przypadku MZDMiZ - po wykonaniu inwestycji.
    • Gość: ???? 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.08, 09:45
      Jeżeli już to 23:1, bo kto by w nocy rowerem jeździł. To jakieś kretyństwo, to
      tak jakby ktoś postawił drzewo albo znak pośrodku jezdni. Ale to przecież jest
      Polska ni nie ma się czemu dziwić. Już nic mnie nie dziwi. Powoli to staje się
      wszystko nudne. A kto mandat dostanie jak się rowerzysta zderzy z radiowozem?
      I np. złamie kręgosłup i do końca życia będzie na wózku. Kto będzie płacił mu
      rentę? Ten pan to podjął decyzje,że tak koperta ma tam być czy policjant z
      radiowozu co za kierownicą siedzi.
    • Gość: ir 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:07
      Co za kretyńska wypowiedź. Argumentacja z przedszkola. Gliniarnia i tak jest znana z tego że nie przestrzega żadnych przepisów z P.o R.D., po co jeszcze im coś ułatwiać. Jak już muszą tkwić na skrzyżowaniu (gdzie są zresztą potrzebni jak dziura w moście) to niech zaparkują na płatnym i podejdą piechotą.
    • Gość: robertrobert1 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.broadband.pl 13.06.08, 17:43
      Jesli dobrze widze to ze zdjecia wynika, ze wtym miejscu sa 2 pasy w
      danym kierunku wiec owo miejsce mogloby byc na jezdni. Bo czym jest
      chwilowy dyskomfort kierowcow od ekwilibrystycznych wyczynow
      rowerzystow, nieprawdaz?
    • Gość: android [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • baatek [...] 14.06.08, 10:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ja 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 17:31
      Zdecydowanie chciałem o tym przeczytać. Ciekawe dlaczego nie jest na
      pierwszych stronach gazet.
    • Gość: pac 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.olsztyn.mm.pl 15.06.08, 20:05
      "nie mieliby szansy szybko interweniować w groźnych sytuacjach"
      Jakimi są te sytuacje? Uchronią kogoś przed zderzeniem, czy pieszego przed
      potrąceniem? A nie można by napisać: "żeby uczestnicy ruchu przestrzegali
      przepisów przynajmniej na widok policji"?
    • Gość: nocny.czytacz 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.08, 21:19
      Wystarczyłoby, położyć kostkę brukową na pasie zieleni, miedzy
      jezdniami! i wszystko. jakieś 6m2. o wiele bardziej praktyczne, gdyż
      radiowóz może włączyć się do ruchu w dwóch kierunkach!
    • Gość: tymek Zbigniew Gustek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.08, 15:49
      Jak na mój gust takie działanie jest niezgodne z polskim prawem. Temu panu
      należy się solidny proces. I oczywiście dyscyplinarne zwolnienie ze
      stanowiska. Pragmatyczna argumentacja nic tu nie zmienia, tym bardziej, że
      łatwo podważalna.
      • Gość: zuzia Re: Zbigniew Gustek IP: *.olsztyn.mm.pl 22.06.08, 17:20
        Ale takich kopert jest więcej! Ostatnio rzucila mi sie w oczy na
        piłsudskiego koło szkoły podstawowej nr 2. A może policjanci dowożą
        tam swoje dzieci?
    • Gość: sirturek 47:1, czyli jak rowerzyści dzielą się ścieżką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 23:35
      Skandal! Beczelność!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka