being28 23.09.03, 10:35 U mnie pogoda typowo jesienna. Jak w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hakenbu Lato... IP: 212.244.77.* 23.09.03, 11:23 Poczekaj... wyjżę przez okno... U mnie lato. Ciepło, słonko, całkiem nieźle. A ty gdzie przesiadujesz jak Cię nie ma w "pięknym" Olsztynie? Jak dotąd myślałem sobie, że jesteś albo 28 letnim miłośnikiem samolotów pasażerskich, albo mieszkańcem budynku nr 28 na ulicy Boenigka na Nagórkach, albo jedno i drugie? Pozdrawiam ze słonecznego olsztyńskiego biura w śródmieściu... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Lato... 23.09.03, 11:31 Udalo mi sie dotrzec do termometru. Jest cieplo, ale strasznie wieje i nie ma sloneczka. A ja jestem w Pyrlandii. A w dowodziem mam jednak inny adresik:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 jesień 23.09.03, 12:34 Najlepsze w jesieni jest szuranie butami w liściach i długie wieczory spędzane w rozmaite miłe sposoby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hakenbu jesień...a potem zima i znowu będzie zimno... IP: 212.244.77.* 23.09.03, 12:37 Taaak... Coś ludzisków z Warmii i Mazur ciągnie do Wielkopolski. Nawet bardziej niż do Warszawiewa. Ja osobiscie jeśli juz miałbym zamiłowanie do życia w dużym mieście wybrałbym Kraków, albo Warszawkę właśnie, ale to pewnie bardziej kwestia sentymentów niż racjonalnych powodów. No i jak z tym "being28"? Zdradzisz genezę swojego nik-nejma? Może to od "to be" angielskiego? Joł! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: jesień...a potem zima i znowu będzie zimno... 23.09.03, 13:06 Do Krakowa daleko, a w Wawie drogo. W Poznaniu poradek, dyscyplina itp :))) PS. Udzielam sie takze na innym forum GW i to moze byc podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hakenbu A u nas za chwilę zacznie... IP: 212.244.77.* 23.09.03, 14:51 Koniec słońca, idzie deszcz, a jak deszcz to i na grzybki można się będzie szarpnąć. Tak, nie masz piękniejszej krainy nad Warmię i Mazury! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Jesien!!! 23.09.03, 14:50 U mnie jeszcze lato. Ale skoro w Pyrlandii już jesień, to pewnie i do mnie wieczorem dojdzie... :( Odpowiedz Link Zgłoś