Gość: yad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:33 po prostu i uwierzcie w to, to nie znaczy , że będzie lepiej , niestety, było bagno a robi się gnój Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 26.06.08, 22:11 tobie na tym zależy yad, bo jak wróci to ci się pod tyłkiem zapali. To dopiero będzie gnój. Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:00 tu się mylisz , jestem uczciwym człowiekiem , jest mi za was po prostu wstyd smutna mendo, pomyśl dupku gdzie żyjesz i ile to miasto straciło, albo wracaj mule do PGR-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:13 po prostu skończy się wam kasa i zapał do obrony tego smutnego knurka, obrywy zanikną , zaszczyty i nagrody to już przeszłość , idzie nowe smutasy, jeszcze niestety smutniejsze, jak wy sieroty teraz dacie sobie radę, płaczę razem z wami , sieroty wy biedne obrzygane po ceśku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 02:00 www.youtube.com/watch?v=i__XhXf9rPI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.08, 08:49 yad,czemu ty ludzi z lubością obrażasz?? Człek często gęsto zgodziłby się z tym co piszesz ale te mendy wokół...Zrozum człowieku że to nie jest tak że sami debile,miernoty,menele umysłowe ćię otaczają.Większośc ludzi nigdy z cjm do czynienia nie miała i czekają na rozwój wypadków.To beneficjenci Czesława są najbardziej aktywni w jego obronie bo im się urwie jak sam zauważyłeś.Ale ich jest garstka i chociaż irytujący to nie oni są większością.Większość stanowią ci co czytają i wyrabiają sobie pogląd na podst tego co i kto tu pisze.A ty chociaż masz rację przez te MENDY zrażasz tych których mógłbyś przeciwko cześkowi przekonać.Ot i tyle. Zanim rzygniesz nerwowo i bez sensu yad - pomyśl chwilę.Czyba że to forum to Twój wentyl od frustracji i innych osobistych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:17 A ja yada rozumiem. Sama klnę w myślach tych wszystkich sprzedajnych ludzi, tworzących klikę. Znałam bowiem bardzo uczciwego człowieka, któremu ta klika wyrządziła potworną krzywdę, podobną jak za czasów stalinowskich robiono "wrogom ludu". Prześladowań urzędniczych było tak dużo, bo odkrył wielkie przekręty i jako praworządny obywatel nie chciał się na to zgodzić. Pół roku temu zginął w "wypadku samochodowym"? i sprawy nie ma. Zaufał organom państwa i zrobił błąd! I jak tu nie klnąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:55 ZGODA, masz rację toto , to co napisałeś jest mądre i pouczające, chylę czoła , jesteś na miejscu, ale sorry ktoś musi z nimi powalczyć, czasami mnie nerwa sieka i tyle, pozdrawiam i szacunek dla Cię, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 30.06.08, 19:37 to smutne jak widzisz świat. będę sie modliła za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel@ Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 08:50 Poziom wypowiedzi zaiste pisuarowo-szambowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.range86-145.btcentralplus.com 30.06.08, 20:18 Powiedzialbym inaczej jest,bylo dno a w tym dnie jest jeszcze dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 30.06.08, 20:22 odezwał sie POrąbany jenteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 30.06.08, 20:49 No dalej, ulżyj sobie,wylej jeszcze wiadro POmyj na PiSmaków szambowatych postów.Jesteście sobie równi we wzajemnym opluwaniu się Polaków i sianiu nienawiści .Pięknych czasów doczekaliśmy się, nie ma co.To dzieło agenta Bolka.W żadnym kraju postkomunistycznym nie ma tak spolaryzowanego, we wzajemnej nienawiści,społeczeństwa.Szambo-solidarność,tyle nam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:27 kazik, to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:18 toto to niegłupi gość Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: cjm nie wróci smutasy 30.06.08, 22:54 Oby na miejsce CJM przyszli madrzejsi, jak dotad,czarno widze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:01 buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.08, 22:55 dzięki stary,to miłe jak sie człowiek naprodukuje i odzew jest.Ja Cię rozumiem aż za dobrze i Twoją chęć przywalenia pałą tym #$%^&*(O)m cześkowym.Ale tu właśnie się okazało na innym wątku że referendum będzie i każdy NASZ głos przeciw Cześkowi jest na wagę złota.A będzie trudno...35 tys olsztyniaków MUSI pójśc i zagłosować.To się jeszcze nigdzie nie udało. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.08, 07:14 Do "Toto" i *Yad" ! Witam Was serdecznie:-)) Proszę, nie przywalajcie mi w tym momencie za moje "grzeszki" sprzed kilku lat:-)) 1.Ucieszyłem się bardzo z treści Waszych ostatnich postów. 2."Toto", powiedz, na którym wątku pojawia się temat referendum, bo jak pisałem w innym miejscu, celem uleczenia "paraliżu, łac. plegia " Olsztyna vel Ezbekistan vel Nytszlo, jest nięzbędna jak najszybsza amputacja "gangreny". 3."Toto", znalazłeś chyba jedyną możliwość "kuracji", ryzykowną dla wielu "stołkowiczów", ale dającą rozwiązanie klinczu w Olsztynie. Bo nawet, jeśli nie bedzie potrzebnej frekwencji (tych 35 tys olsztyniaków), to "ZOO" vel "kabaret" uprawiający "pląsawicę", zwaną też "tańcem świętego Wita" zostanie rozwiązany, a wówczas ubezwłasnowolniony w prezydenturze "lekarz rodzinny" Wiceprezydenta Jeża", przebywający " na konsultacjach u seksuologów" w Białymstoku też nic nie będzie mógł robić. Będą MUSIAŁY być przedterminowe wybory!!! 3. "Toto" - genialne i proste, jak wynalazek koła- GRATULUJĘ!!! 4. Który to wątek, bo trzeba go rozwijać i podpowiadać "mądrym chirurgom", których, przytulony kiedyś "JEŻ". strasznie dziś "kłuje" wg skeczu (chyba Waligórkiego z Elity -"do kieszynim jeża wsadził.." 5. Podaj, który wątek, bo Twój pomysł jest genialnie jedyny, i trzeba tam rzucić wszystkie "zdrowe siły" z forum, rozwijać ten wątek i hołubić!!! GRATULUJĘ, GENIALNY POMYSŁ!!! Pozdrawiam serdecznie Marek Żyliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 21:33 Facet, daj na luz. Paranoja bywa uleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++++ Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 02:41 prawda zwycięży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny i cichy Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:21 a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip z konopi Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 19:00 Też uważam że szkoda,bo takiego dyletanctwa w ratuszu ja teraz nie było od czasu istnienia samorządu,a nawet i za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 04:59 nawet w polityce jakieś zasady powinny obowiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: cjm nie wróci smutasy IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 21:12 wróci ,wróci.Lepszy zbok cjm od dyletanta jeża i jego flamy. Odpowiedz Link Zgłoś