Gość: misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:37 prosiłbym o wypowiedzi na temat tej szkoły. czy warto tam iść i jakie przedmioty są na wysokim poziomie. z góry wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola1178 Re: LO 7 w olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 06.10.08, 18:02 nie chodze do lo 7 ale sporo o niej wiem;P jest to tzw. "chemik" i ten przedmiot jest tam na dosyć wysokim poziomie mają dobrą pracownie chemiczną ;P z biologii też są nieźli i z fizy. humani lepiej żeby tam nie szli a ściśli jak najbardziej. tylko że jest to jedno ze słabszych liceów w olsztynie...matury nie idą im za dobrze =/ ale pewnie dlatego że ci z czerwonymi paskami idą np. do lo 5 albo 4 a ci poniżej średniej 4 to tych słabszych i ich nie przyjmują to zostaje im tylko lo 7 i 9 xD także ja bym tam poszła :) nawet chcem sie tam przepisać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: LO 7 w olsztynie IP: *.tonetic.pl 11.04.13, 18:41 Lo beznadziejne, nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: LO 7 w olsztynie IP: *.cdma.centertel.pl 10.02.14, 22:20 Witam , mam taki zamiar wybrać się do tej szkoły na kierunek siatkówka klasa sportowa .Czy w tej klasie jest bardzo trudny poziom z pol,his,bio,i geg proszę o odpowiedź . Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksik Re: LO 7 w olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.04.14, 09:52 bez strachu, do przejścia. Odpowiedz Link Zgłoś