Dodaj do ulubionych

Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety

IP: *.torun.mm.pl 14.07.08, 21:55
Olsztyńka edycja GW dość znacznie różni się od lokalnych dodatków
Gazety wychodzących w innych miastach. Olsztyńska GW to nieustanny
rejestr nieszczęść, złodziejstw, zbrodni, błędnych decyzji,
kapusiostwa, a przede wszystkim przykładów powszechnego warmińsko-
mazurskiego - szczególnie olsztyńskiego - nieudacznictwa.
Poczytajcie tematy serwowane dzień w dzień przez Redakcję. Czy na
Waszym terenie naprawdę nigdy nic nikomu się nie udało?

A co do rankingu matołów olsztyńskiego forum, to widzę je
następująco:
1 miejsce, medal złoty: światowy
2 miejsce, medal srebrny: yad
3 miejsce, medal brązowy: yamamoto
Czołowa pozycja światowego jest bezdyskusyjna, a tego, co prezentuje
ten zawodnik na forum, nie można się nauczyć, albo się to ma, albo
nie, to jest prawdziwy talent od Boga.
Do ostatniej chwili trwała walka o medale srebrny i brązowy. Rzutem
na taśmę wygrał yad. Trzeba być naprawdę niezłym matołkiem, aby do
tematu "Ratusz - wyjście awaryjne polityka PO" wpisać to, co dziś o
g. 20.29 wpisał yad.
Być może dziwi niektórych brak Leona.1 na medalowej pozycji, ale ten
zawodnik w ostatnich tygodniach nie daje z siebie wszystkiego, a
monotonne powtarzanie znanej tezy, że mieszkańcy Elbląda są
narodowości mongolskiej, to jednak za mało na medal. Leonowi.1
wyraźnie brak dopingu mrecka, który go nieźle stymulował, a teraz
zapewne wypoczywa. Sądzę, że można mieć nadzieję, iż po powrocie
mrecka Leon.1 odzyska swoją wysoką formę, do której nas
przyzwyczaił.

Obserwuj wątek
    • Gość: b28 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:19
      Błysłeś intelektem kolego. We Toruniu to dopiero macie życie, fiu, fiu.
      • Gość: yad Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:28
        wystarczy raz dowalić temu złodziejowi rydzykowi aby wysłał jakiegoś toruńskiego
        pedała "z misją", pozdrowienia z Olsztyna, zacznijcie porządki od swojego
        podwórka bo tam cuchnie
        • Gość: yad Re: rydzykowo cuchnące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:30
          cuchnie padliną
        • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:34
          Łał poparcie z Toruniowa to dopiero pajęczyna.no ładnie ,ładnie ,to forum ożywa
          jest coraz ciekawiej
    • Gość: yad Re: do toruńskiego pedała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:41
      mając w głęboko-dupnym poważaniu to co piszesz o nas mówię ci pedale szczerze :
      pie..się
      • Gość: yamamoto Re: do toruńskiego pedała IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:46
        Yad podburzamy społeczeństwo ,przyszli na odsiecz .I tak się nie damy górą
        prawda!!!!!!!
        • Gość: yad Re: do toruńskiego pedała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:24
          13k.pl/-/sugestia.php
          • Gość: yad Re: do toruńskiego pedała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:47
            to nie ja wysłałem tego posta , mam nadzieję , że mi wierzycie
    • Gość: oj,oj Ranking IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:59
      Fakt, swiatowy to samorodek, minerał ziem rzadkich, tylko go nam pozazdroscic.
      Co do reszty to sadze ze kryteria w tej konkurencji nie sa dosc jasne, bo co ma
      zrobic ktos komu by bardzo zalezalo aby wskoczyc na pudlo? Nie zebym czul sie
      niedowartosciowany czy tez z niezauwazony (nie rajcuje mnie ta konkurencja). Po
      prostu jasnych zasad nigdy dosc. Prosze o regulamin tej konkurencji i obiektywne
      kryteria ;-)
      • Gość: ab Re: Ranking IP: *.torun.mm.pl 15.07.08, 10:25
        Kryteria nie są dość jasne, bo matoł nie jest kategorią naukową. Z
        tym jest jak z pięknem - nie ma ostrych kryteriów piękna i nie ma
        ostrych kryteriów matołectwa. Trzeba to brać na wyczucie.
        Światowemu przyznaję pierwsze miejsce w rankingu, ponieważ jest to
        jednak - poza wszystkim innym - pewnego rodzaju indywidualność,
        nawet osobowość, i to nawet osobowość w pewnym sensie twórcza. Yad
        to czysta, pozbawiona jakiegokolwiek polotu, beznadziejna głupota,
        rynsztokowy lump. Można by go trzymać w Sevres pod Paryżem (tam,
        gdzie przechowuje się wzorce metra, kilograma itd.) jako wzorzec
        małomiasteczkowego głupa, ewentualnie z objaśniającym dopiskiem:
        szkoda, że go ojciec na krzak nie wylał. Yad zresztą niedawno bardzo
        podlizywał się światowemu uznając jego wyższość i próbując zostać
        kimś w rodzaju jego asystenta czy adiutanta, ale światowy z
        uzasadnioną pogardą całkowicie go zlekceważył. Z kolei leon.1
        dysponuje pewną zauważalną ogólną wiedzą, na pewno wyższą niż
        światowy, ale jest monotematyczny, nudny, brak mu kreatywności i to
        odbiera mu szanse w walce o tytuł. Najmniej wyraźny z tego grona
        jest yamamoto, który prawdopodobnie sam najczęściej nie bardzo
        rozumie, co i po co pisze. Yamamoto to młody głuptak i ja bym go
        ostatecznie jeszcze nie przekreślał, może się jeszcze wytrze.
        Za jakieś trzy miesiące przedstawię kolejny ranking matołów - widzę
        tu parę osób, które przebijają się do czołówki. Uważam tę pracę za
        moją społeczną misję.
        • Gość: Gość Re: Ranking IP: *.autocom.pl 15.07.08, 10:35
          Misjonarzy nam tu nie potrzeba! A ty jesteś jedynie trollem, który
          nadał sobie jakieś uprawnienia do obrażania innych.
    • ol4 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 15.07.08, 10:30
      I światowy sie przydaje. To taki nasz Palikot. Przydaje sie na
      trudnych odcinkach dyskursu z mongolstwem elbląskim:)
      • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 11:26
        Sądzac po poście ta czerwona gnida to rodem z UMK profesor ,doktor albo sracz......
        • Gość: :) Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:13
          wypasik poprawiliscie mi humor prosze o wiecej :)
          • Gość: * Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:57
            Piszcie dalej. Może to będzie przyczynkiem do utworzenia metropolii
            toruńsko-olsztyńsko-elbląskiej? :))
    • Gość: Gordon Szamłej Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.net.pl 15.07.08, 15:04
      Do Twojego rankingu dodałbym jeszcze fankę, paulinę 123x2,
      blm9,romkę89, z boku i jeszcze pare klonów.

Super ranking :-)))
    • Gość: m.strz. soplaczek Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:34
      Sam jesteś matoł. I do tego z torunia. Piszesz to wszystko z
      zazdrości. Yad jest boski, a Yamamoto wspaniały!
      • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 15:52
        Dzięki Ludki za poparcie tylko w necie siła ,a tego się boją najbardziej .Tego
        dowodzi ten ranking.
        • Gość: panna młoda Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.centertel.pl 15.07.08, 16:28
          nie ważne że biednie,ważne że wesoło i się chce..
          • leon.1 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 15.07.08, 18:19

Miejsce poza skrzynią daje mi poczucie niespełnienia :) :) :)
            Ta "psychologiczna" próba jakiejkolwiek analizy osobowości najbardziej aktywnych
            uczestników jest w tym wypadku dla mnie porażką :) :) :) Nawet jeśli "elbląski
            mongoł" pojechał do Torunia na wakacje i udziela się nadając z tamtego IP to
            jednak powiedzmy sobie prawdę - postarał się chłop. Rodzina po UMK pomogła -
            sprawdziła błędy ortograficzne i poprawiła stylistykę :) Szkoda tylko że nazwał
            się AB :) :) :)
            Jutro postaram się zrobić na elbląskim forum ranking elbląskich mongołów... :)
            Ty AB na pewno się załapiesz na podium... :) :)
            • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 18:24
              A szczególnie za wpis do Z.D , nie rozumie biedaczysko kłótni kochanków,yad miał
              rację to pederasta
            • mobydickzolsztyna Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 15.07.08, 20:27
              leon.1 napisał:
              > Miejsce poza skrzynią daje mi poczucie niespełnienia :) :) :)

Ja, jak i Leon, sfrustrowany jestem tak dramatycznymi skutkami frekwencyjnego
              zaniedbania się.
              Chyba to Jeremiasz sobaczył (słusznie!) w Piśmie leniuchów.
        • Gość: gosc Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.ols.vectranet.pl 22.07.08, 00:10
          jestes bezmyślna istota
    • Gość: cd Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 18:30
      AB,skądkolwiek jesteś,prawdę gadasz:)
      Dewiantów ci u nas dostatek,nie tylko w ratuszu.Forum zaś jest
      miejscem,gdzie można udupic każdego,zmieszac go z błotem i napluc w
      ryja.Żyję nadzieją,że pod czujnym okiem świetej trójcy żadna afera
      się nie uchowa.Marzeniem moim zaś,by Swiatowy został preziem,Jadzio
      i Jamaś wice.Może za 2 lata wystartują,kto wie...w końcu znaja się
      na wszystkim.
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 19:25
      A nick CD czytaj;) DUPCYNGIEL.
      • Gość: Ale Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.ols.vectranet.pl 15.07.08, 19:37
        ale z ciebie dupek, słowa prawdy bolą
        • leon.1 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 15.07.08, 20:44

Ależ Panowie. Trzymajmy fason :) Wyzywanie się od "inaczej zorientowanych
          seksualnie" nie ma sensu. W sumie orientacja seksualna nie jest wykładnią
          człowieczeństwa, inteligencji, moralności etc :) :) :)
          Wracając do rankingu to jak widzę Moby, ja i zapewne jeszcze kilku forumowiczów-
          czujemy się pokrzywdzeni odległymi miejscami w rankingu na "olsztyńskiego
          matoła". We współczesnym świecie "mądrych" "skutecznych" "merkantylnych" i w
          ogóle "cool" gwiazd biznesu polityki i estrady tytuł "olsztyńskiego matoła"
          nabiera szczególnego blasku niczym Oskar w Los Angeles :) :) :) Mam nadzieję że
          w następnym roku będę nominowany... :) :) :)
          • Gość: yad Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:00
            zastanawiałem sie dlaczego my trzej wpadliśmy w oko temu toruńskiemu pedałowi w
            czarnej kiecce, jesteśmy aktywni , zgoda, niezbyt grzeczni, zgoda,słownictwo
            takie sobie,zgoda, pisane szybko , często w nerwach, bez składni , zgoda, ale
            dopóki nie ruszaliśmy Ukraińców i czarnej mafii , szczególnie (!) tego złodzieja
            rydzyka to nikt nie reagował.
            być może jest i inna przyczyna - forum olsztyńskie żyje a na toruńskim
            autentycznie jest po prostu nudnie i pachnie padliną, światowy gratulacje
            • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.08, 22:14
              Bożenki ,jeża i cenia
              • Gość: yad Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:58
                nie jest tak źle jeżeli odwody toruńskich rydzyków nas zaatakowały, to co
                piszemy jednak kogoś ruszyło, ktoś się przestraszył i poczuł galaretę w gaciach,
                ten atak był nieprzypadkowy,mówimy często nieskładnie , z błędami ale MÓWIMY
                PRAWDĘ, a ośmieszanie co odważniejszych , publiczne ich łajanie to stara
                esbecka, również tych z czarnym podniebieniem, a i tych w czarnych kieckach
                metoda niszczenia przeciwników, w związku z tym dziękuje tej mendzie ab za
                promocję wśród ludzi myślących inaczej niż on
            • oberpolicmajster Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 16.07.08, 02:38
              Ja reagowałem, yadzie. Odkąd się poznaliśmy.
              • Gość: Gość Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.autocom.pl 16.07.08, 07:26
                Gordon Szamlej to z kolei menda od sycza. Wszyscy przez niego
                wymienieni to ludzie walczący z tym chamskim układem.
                Przeanalizowałem ich posty - są świetni i nieustępliwi!

• Gość: ef Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 09:33
        Próbuj dalej,admirale olsztyńskiego forum;)Byle byś nie narobił w
        gacie ze szczęścia,że złamiesz kolejny szyfr!Wystrzel sie w kosmos
        razem z Jacykowem,będziesz mógł ujawnic swoje prawdziwe oblicze!
    • Gość: ab Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.torun.mm.pl 16.07.08, 10:40
      KILKA WSKAZÓWEK POSTĘPOWANIA Z MATOŁAMI

1. Matoły są odpadkami społecznymi i społeczność ludzi
      inteligentnych nie może bezczynnie przyglądać się ich narastającej
      publicznej aktywności. Niewielka część nadaje się do recyclingu,
      większość jest całkowicie bezużyteczna. Sprzątanie matołów
      generalnie nie należy do przyjemności, ale jest konieczne.
      Inteligentny człowiek potrafi uczynić sobie z tego zabawę.
      Obserwowanie bezsilnego, uprzątanego matoła, może być źródłem
      niewielkiej, ale jednak, satysfakcji.
      2. Inteligentny człowiek nie powinien zwracać się do matoła
      bezpośrednio, bowiem czyniłby mu w ten sposób niezasłużony zaszczyt,
      a jednocześnie mógłby wyrządzić pewną prestiżową szkodę społeczności
      ludzi inteligentnych. O osobnikach matołowatych typu yamamatou i yad
      można wypowiadać się jedynie w trzeciej osobie.
      3. Matoły traktuje się bez nienawiści. Głupota nie zasługuje na
      uczucie o takiej intensywności. Jedynymi uczuciami, które
      inteligentny człowiek może okazać, będąc zmuszonym do kontaktu z
      matołem, są: politowanie, obrzydzenie i pogarda.
      • Gość: yamamoto Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 10:54
        Było paru głupców na tym świecie wśród nich był delikwent o skromnej ksywce
        JEZUS .Dlaczego forum toruńskie się do ciebie nie przyznaje? ,zostałeś
        wykluczony durniu .Prześpij się w nowym hoteliku może ci przejdzie ,bo macie
        super atrakcję,i gnoju nie przeszkadzaj. Forum toruńskie nie będzie zachwycone
        gdy się o tobie dowie ,bo nie występujesz tam pod tym nickiem ,a więc
        przebierańcu jesteś z Olsztyna ,a w Toruniu tylko na wakacjach
        • Gość: oshin Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 11:45
          Szogunie,pora na księżyc!
          • leon.1 Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami 16.07.08, 20:11

Uważanie się za człowieka inteligentnego jest mało inteligentne ;) :) :) Kłania
            się "Kazanie na górze" Jezusa i inne "takie"...:)
        • Gość: yamamatoł Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.centertel.pl 16.07.08, 20:32
          Ale mu przywaliłeś!
          • Gość: kupo-yad Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.centertel.pl 16.07.08, 20:53
            Jesteś Wielki!
          • Gość: yad Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 20:56
            różne robaczki obłe bezczelnie włączają się w nasze dyskusje , często
            nieproszeni, a zadziwiające jest to , że robią to wtedy kiedy pali się koło du.y
            w której rezydują, du.y ich pana
            • Gość: yamamoto Re: Kilka wskazówek postępowania z matołami IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 23:43
              Bożena wyhamuj!
    • Gość: allensteiner Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.ols.vectranet.pl 18.07.08, 23:02
      Jeżeli Pan Bóg stworzył durniów, to widocznie ich do czegoś potrzebował.
      Niezbadane są też Jego wyroki.
    • Gość: yad Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:26
      kość jarzmową już mi składali w wyniku ataku holenderskich żołnierzy
      NATO, którzy zwiedzali Łomżę
    • Gość: swiatowy Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El IP: *.zone5.bethere.co.uk 20.07.08, 15:42
      Jestem ,jestem "ab" a dopoki tu jestem zaden cham z elblagowa nie podleczy tu
      swoich malomiasteczkowych kompleksow nawet jakby nadawal z Torunia

P.S Pozdrawiam Leona,yada i innych kumatych
      • leon.1 Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 20.07.08, 21:11

No i okazało się że Ab to po prostu Mreck - zwykły elbląski mongoł... :) :) :)
        Przebiegłość typowo bagienna z okolic Gronowa :) :) :)
        • yadol Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 20.07.08, 22:22
          witam światowy, zostaw Jebląg, ten sk.rwiel działa na zlecenie toruńskie, chyba
          że jest w delegacji, nie ma już yada bo jakaś menda zaczęła pisać pod moim
          nickiem , prosiłem , mówiłem ,że to złodziejstwo , niech więc cieszy tym co
          ukradł , tak jak ober i leon zacząłem się logować , musiałem zmienić nick, bo
          ktoś w Polsce to sobie już zarezerwował ,od kilku dni jestem yadol, yad
          olsztyński,też się zaloguj , będzie spokój, mendy nie śpią
          • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.08, 22:37
            Witam!, a juz tak pusto było bez CIEBIE.
          • leon.1 Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 20.07.08, 22:42

Nie licz na to że nie podrobią i Twojego stałego nicku. Ja miałem podszywacza
            zamiast leon.1 widniało leon.l oczywiście l i 1 to mała (prawie niewidoczna)
            różnica ale gość z "zaprzyjaźnionego miasta" narobił sporo zamieszania :) :) :)
            I jak tu szanować tych intrygantów. Elbląg - w sumie nie najgorsze miasto -tylko
            traci na ich działalności. Knują, jątrzą, podpisują się różnymi nickami, nadają
            z innych miast, intrygują, podjudzają. Co to za gatunek??? :) :) :)
            • yadol Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 20.07.08, 23:22
              yamamoto też sie zaloguj,mendy nie śpią, wierzcie mi te nasze posty nie są zle,
              poczytałem co piszą w innych miastach, jaja opadają
              • Gość: brusOl Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El IP: *.19-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.07.08, 23:27
                Ten ab ma jakos obsesje na punkcie durniow i matolow. I Ameryki nie odkrylem. :)
                • Gość: jaksa Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:58
                  Oznaką matołectwa jest także potrzeba odszczekiwania się. Głupio, bo matoł
                  inaczej nie potrafi, ale zawsze. Dotyczy to zwłaszcza t.zw. matoła salonowego.
                  • yadol Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 21.07.08, 15:05
                    zgoda, tym bardziej że ta beczka gów.a świadomie nas prowokuje
                    • leon.1 Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El 21.07.08, 18:11
                      Ab to Mreck. Wsypał się użyciem "spódniczek z trawy". Patrz temat o
                      filharmonii... :)
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=82381109
                      • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. 1 matoly z wioski El IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 20:51
                        Ab i ab to jedno i to samo?....
    • Gość: ab Tresowanie matołów. Techniki użytkowe IP: *.torun.mm.pl 21.07.08, 22:27
      Matoły tresuje się wg metody opracowanej w połowie 2006 r. przez
      zespół prof. Andrzeja Zybertowicza (UMK). Profesor określał go
      jako "wstrząs kontrolowany wprowadzony przez złożoną socjotechnikę o
      skoordynowanej sekwencji działań". Metodę opracowano prawdopodobnie
      dla Antoniego Macierewicza, kiedy ten otrzymał od PiS zadanie
      zreorganizowania WSI. Jej zastosowanie przyniosło doskonałe
      rezultaty: przed reorganizacją statystyczny oficer dysponował IQ75,
      po reorganizacji przeprowadzonej przez Macierewicza - IQ50. Biorąc
      pod uwagę fakt, iż inteligencja statystycznego matoła rzadko osiąga
      wartość IQ25, można zakładać, iż w wyniku eksperymentu, który
      prowadzę od 14 lipca, matoły olsztyńskie osiągną IQ zerowe, a w
      przypadku dwóch szczególnie tępych egzemplarzy - yamamatou i yad
      (ten egzemplarz posługuje się zresztą co najmniej czterema nickami:
      yad, kupo-yad, yadol i mucha plujka ustępówka) - można spodziewać
      się IQ ujemnego.
      Mogę ujawnić, iż znajdujemy się obecnie w 4 fazie eksperymentu,
      którą prof. Zybertowicz określa jako "zsynchronizowane uruchomienie
      kilku typów działań, które wprowadzą organizację w okres drgań". Aby
      projekt zakończył się sukcesem, profesor zaleca "precyzyjnie
      skoordynowane posunięcia rozwibrowujące" i "jak najdłuższe
      utrzymanie mylącego przekonania o niespójnej naturze wprowadzonych
      przedsięwzięć, czyli utrzymanie w tajemnicy kluczowych założeń
      projektu".
      Społeczność ludzi inteligentnych, obserwująca prowadzony od tygodnia
      eksperyment, zauważyła zapewne, że wymienione w "Rankingu" matoły
      już w ciągu tych paru dni uległy daleko posuniętemu rozwibrowaniu, a
      kolejne wyraźnie się uaktywniły. Złoty medalista przez 6 dni
      wychodził z szoku i dopiero wczoraj pojawił się z jakimś bezbarwnym
      wpisem, leon.1 zaszokował zdaniem: "Elbląg - w sumie nie najgorsze
      miasto" (wątek "Rankink matołów", wpis z dn. 20.07.08., godz.
      22.42), yad zaczął na forum relacjonować swoje praktyki
      masturbacyjne (wątek "Bardzo proszę o opinię na temat łóżek
      wodnych", wpis z 15.07.08., godz. 02.55), a yamamatou dopuścił się
      ewidentnego przestępstwa wpisując w wątku "Ranking matołów" dn.
      16.07.06. o godz. 10.54 następujące zdanie, zresztą zupełnie bez
      związku z tematem: "Było paru głupców na tym świecie wśród nich był
      delikwent o skromnej ksywce JEZUS". To zdanie w sposób oczywisty
      obraża uczucia religijne ludzi wierzących i jeśli znajdzie się choć
      jedna osoba, która złoży doniesienie o tym w prokuraturze,
      prokurator będzie miał obowiązek zająć się sprawą z urzędu, a
      scenariusz kolejnych działań będzie zapewne następujący:
      postępowanie prokuratorskie, zarzut, proces sądowy, obowiązkowe
      skierowanie yamamatoła przez sąd na obserwację psychiatryczna i na
      końcu wyrok. Wspominałem już kiedyś, że yamamatou często sprawia
      wrażenie, jakby w ogóle nie wiedział, co i po co pisze. Jest
      prawdopodobne, że mamy do czynienia z ćpunem.
      Tak że na koniec zrobiło się poważnie i w sumie nie jest to wszystko
      specjalnie wesołe. W każdym razie jeśli się powiedziało "a", to
      trzeba już powiedzieć cały alfabet.
      • yadol Re: Tresowanie matołów. Techniki użytkowe 21.07.08, 22:56
        nikt tu nie chodzi w szoku gó..jadzie , jesteśmy tylko lekko zdziwieni że takie
        ścierwo jak ty chce się tak promować , zabawy w systemie żałosnego profesorka
        Zybertowicza możesz sobie pokazywać gdzie i kiedy chcesz, straszenie prokuraturą
        za obrażanie uczuć religijnych w tym co piszesz brzmi jak plugawstwo, ty mendo
        obrażasz nasze poczucie przyzwoitości i zwykłej ludzkiej uczciwości , a to jest
        chyba ważniejsze, jesteś jak już wcześniej napisałem beczką cuchnącego gów.a,
        twoja matka powinna się za ciebie wstydzić, przypuszczam że masz poważne
        problemy z własną identyfikacją, bawi cię ludzka złość , bezradność, smutek,
        jesteś po prostu skończony moralnie , jak długo normalny człowiek wytrzyma ze
        świadomością że jest sku..s.nem? myślę , że nie wytrzymasz zbyt długo,
        • Gość: yamamoto Re: Tresowanie matołów. Techniki użytkowe IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 23:21
          Ty pie.ty debilu Te słowa przede mną powiedział SIMON BOLIVAR (1783-1830) DURNIU!
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 23:24
      To by w prokuraturze mieli ubaw ha ha ha ha ....... no comments !
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 23:36
      Debilku poczytaj trochę więcej ,niz skrypty osłów takich jak ty! to pogadamy.No
      nie mogę na Bolivara jednego z największych w historii generałów chciał iść do
      prokuratury to dopiero mamy ubaw chłopaki co?... Simon Bolivar autor słów;: ''
      W historii świata byli tylko trzej WIELCY GŁUPCY:JEZUS,Don Kichot i ja"...
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 23:45
      A wypowiedział te słowa walcząc z takimi baranami jak ty!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.ols.vectranet.pl 22.07.08, 00:23
        a ty jestes słonica
        • yadol Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 22.07.08, 06:28
          jak to mówi ober - cel nie uświęca środków, z tym obrażaniem uczuć chodziło mi
          bardziej o to , że cicho popierdywał o atakach na Toruńskie Centrum Ciemnoty ,
          którego jest jak sądzę miłośnikiem, zastanawiające jest też to, w jaki sposób
          dobiera sobie ten kutas obiekty ataku, nie ma tu ratuszowych mend, ukraińskich
          przydupników, obrońców wiary i małkowskiego, gwiazd typu bożenka, edytor,
          kowalskitvp, procyk, protas, sycz, leyk, szmit itd.
          • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.08, 10:17
            I jak tu się wypowiadać skoro adwersarze to ciemnota ,która nie przyswoiła
            wiedzy z zakresu gimnazjum!.... '' Ja nie wytrzymuję ,ja uciekam przez okno z
            krzykiem '' .Herbert
            • Gość: Szklarz Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.centertel.pl 22.07.08, 10:49
              Broń Boże!nie uciekaj ,przecież mieszkasz na parterze,polecam
              ucieczkę przez drzwi..
              • yadol Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 22.07.08, 22:49
                sorry, ale przez okno na parterze też można uciec i to skutecznie!
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.08, 23:33
      Nie nadaje, siły zbiera frajerzyna
      • leon.1 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 22.07.08, 23:59

"Ab i ab to jedno i to samo?...."
        Tak niestety to samo :) Teraz nadaje z Torunia ale to elbląski troll Mreck.
        Znany tu od ponad roku. Na początku należał do domorosłych satyryków w kąciku
        "na plaży", potem krzewił tu idee "naturalnej selekcji" i Hyde parku. Później
        pisał wierszyki. Później stał się apologetą Elbląga. Później wywalili go z
        posady bo nie przynosił efektów ;)a teraz przeobraża się w najgorszą postać
        trolla- "sfrustrowanego odwetowca". (Stan jaki osiągnął Alf i Elbinger już kilka
        lat temu :) Niestety uważa że na jego rodzimym forum jest za mało pikantnie i
        ziewając z nudów popisze się tam jakimś odkryciem budki z piwem lub z
        zapiekankami (w Elblągu automatycznie wybucha wówczas ryk zwierzęcej euforii z
        tytułu takiej "inwestycji"). Wszystko. Smutne ale prawdziwe. To starszy poczciwy
        człowiek - niepełniony literacko, zawodowo i społecznie. Uważam więc że nie ma
        co się nim i jego "intrygami" zajmować a patrzeć raczej z politowaniem :) :) :)
    • Gość: ab Tresowanie matołów IP: *.torun.mm.pl 23.07.08, 06:05
      Mreck, wybacz. To jest dopiero początek tresury i jeszcze nie robią
      dokładnie tego, czego od nich oczekuję. Matoły to matoły, taka
      materia. Ale zauważ, ile te dwa najgłupsze - yad i yamamatou -
      wkładają starań w to, żeby "Ranking" nie spadł z pierwszej strony
      forum! Lansują się!
      • leon.1 Re: Tresowanie matołów 23.07.08, 19:03

Kęsim kęsim Mreck... :) :) :) Dostałeś już rozdwojenia jaźni??? :) :) :)
        Urojenia wielkościowe tak charakterystyczne dla elbląskich "intelektualistów"
        też Ci się przylepiły do ogona... :) :) :)
    • Gość: swiatowy Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.zone5.bethere.co.uk 23.07.08, 19:26
      To gosc z elblagowa na goscinnych wystepach w Toruniu.Kolejna internetowa miriam
      pra(ptak),alfik,mreck,genitallo rozne tu szaty przybieraja
      • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.08, 21:30
        kolego zaloguj się!!!
        • yadol Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 23.07.08, 23:19
          nie pisz do luja kolego, w słowie kolega jest trochę szacunku a to przecież
          cuchnąca beczka g.wna bawiąca się socjotechniką, menda bez zasad, bawi się tym
          że wkurw.a uczciwych ludzi, obraża ich , obraża uczciwość
          • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.08, 14:25
            Yadol! to było do światowego !!!! ,pod nickiem światowy ,raz Toruń ,raz Londyn !
            coś to nie tak..
            • Gość: swiatowy Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.torun.mm.pl 24.07.08, 14:43
              Ty matole, nie rozumiesz, ze wlasnie dlatego jestem swiatowy, ze raz
              z Londynu, raz z Torunia? Teraz jestem w Toruniu na rekolekcjach.
    • Gość: yamamoto Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.08, 15:08
      ab ! ale jesteś po..y cdn....
      • yadol Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 24.07.08, 15:20
        sorry panowie , sorry światowy, machnąłem się nieźle, myślałem o tym
        ab
    • Gość: ab yamamatou czyli śmieć ocenia prof. Bartoszewskiego IP: *.torun.mm.pl 31.07.08, 20:13

Ewidentny, bezimienny olsztyński śmieć pisze coś nikczemnego o prof.
      Bartoszewskim, Polaku, Europejczyku, człowieku o wielkim intelekcie
      i heroicznym życiorysie. O kimś bardzo pożytecznym dla Polski. I
      śmieć, ewidentny matoł, pisze o prof. Bartoszewskim źle, z jakąś
      nikczemną, podłą radością, charakterystyczną dla śmiecia. I inne
      bezimienne olsztyńskie śmieci, totalne ludzkie zera, absolutne
      społeczne NIC, podchwytują tę nikczemną radość matoła i przyłączają
      się do niej. I to jest hańba tego forum. Dla mnie Olsztyn od dzisiaj
      jest miastem śmieci. Przekroczyliście granice głupoty i
      nikczemności - i akceptacji dla tego rodzaju zachowań.
      Bo za hańbę uważam również to, że paru inteligentnych ludzi włączyło
      się do tego tematu, pisząc mniej więcej to samo o matole, co ja
      napisałem, ale w ogóle odpowiadając na wpis matoła. Jak można
      podejmować rozmowę ze śmieciem? Czy naprawdę nie rozumiecie, że ze
      śmieciem się nie rozmawia, bo to hańbi? Śmieci się wyrzuca.
      Takiego obrzydzenia nie czułem już dawno.

• Gość: yamamoto Ocenił cię mianem bydlęcia!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.08, 23:09
        Ten twój kabotyn nazwał cię bydłem czyli mnie wyręczył......
    • Gość: yamamoto Re:idol IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.08, 23:12
      Ten twój idol i ty zwisacie mi smętnym kalafiorem!!!!!!!
    • Gość: yamamoto Re: Bolivar!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.08, 23:19

ty niepiśmienna łachudro ostatnio straszyłeś prorokiem ,bo nie wiedziałeś kto to
      jest Bolivar ,czyli twoja edukacja zatrzymała sie na gimnazjum!!!!!!!!!!

• Gość: ab Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety IP: *.torun.mm.pl 09.11.08, 10:07
      up!
      • leon.1 Re: Ranking matołów. Olsztyńska edycja Gazety 09.11.08, 10:22
        Po występie wokalnym Mreck musisz się ukrywać za tymczasowym "ab"... :) :) :)
        Nie wstydź się w sumie wypadłeś lepiej niż w rzeczywistości... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka