Gość: yamamoto IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 14:26 Czy ,ktoś korzystał ,proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeden z klientów Re: Naprawa rowerów koło Real IP: *.gprs.plus.pl 16.07.08, 15:15 ogólnie OK, kilka razy robiłem różne rzeczy, jak dotąd bez zastrzeżeń, mają rzadkie części - to bardzo ważne. Jedyna wątpliwość (przy obsłudze innych) - im bardziej lamerskiej naprawy wymaga rower, np. wyregulowania linki hamulca, tym większa szansa, że bardzo prosta robótka na 2 minuty zostanie wyceniona, jakby była niewiadomo jak skomplikowana. Ogólnie jednak polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzalka Re: Naprawa rowerów koło Real IP: *.ols.vectranet.pl 16.07.08, 18:22 korzystaliśmy wielokrotnie i zawsze bez zarzutu- nie zgadzam się z ostatnim fragmentem, sprawy groszowe były wyceniane groszowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Naprawa rowerów koło Real IP: *.ols.vectranet.pl 16.07.08, 22:30 również pozytyw. jeden z moich sfatygowanych rowerów rozłożyli na części pierwsze, wymienili co trzeba i z powrotem złożyli. nie pamiętam już ceny, ale wiem, że była dość atrakcyjna, a rowerek działa do dziś bez zarzutu. po za tym kupiłem u nich 2 następne rowery dla rodziny - cenowo przy kupnie ok, późniejszy serwis także. Odpowiedz Link Zgłoś